benim de iştahım 6 aydan sonra açıldı. aslında aş erme yok. yani belli bir şeyi canım istemiyor. sadece sık sık acıkıyorum. ve ağzımda kötü bir tatsızlık var. sürekli su içsem de geçmiyor. sizde yemek durumu nasıl?
ersnilll buldum buldummmmmm
müdürün kapısının önünden geçerken ellerini göbeeeeğine sürterek de kiiiii :
Bİ İRMİK TATLISI OLAYDI DA YİYEYDİK
ayyy bence hemen buldurur adam melek gibin zaten :)))
yap yap nolur
Hahahahahah tepkisini söyliyim şekerimm
ersnil sana tatlı zararlı değil mi yeme sakınnnn
Yoksa iş yerine arar tarar söylerimde görürse bu tatlı nerden çıkdı der.
Geçenlerde şirkete yemek söyledim yanındada tatlı.Ama tatlı kendi ikramları.
Tatlıyı gördü sen mi yiyorsun ersnil dedi.Yok müdürüm yemiyorum dedim önümden kalkdırttı çaycı ablamıza verdi sen ye ersnil yemesin diye.
Sebebide şu.Eşinde başından beri şeker çıkmış çok zorluk yaşamışlar baya bir yüksekmiş onunki.
O yüzden bendede aynı durum olmasın diye pinpirikleniyor.
İş yerinde başka bir arkadaşımda hamiş benden 3 ay geride.
Ben karda kışda gelmiyorum,müdürüm gelme diyor.
O hep gelmiş.Benim müdür seninki gibi değil diyor.
iyi insanlardan Allah razı olsun.. ama tatlıya müdahalesi hiç hoşuma gitmediiican çekiyoo kardeşşşş ne yapalımm
ersnilll buldum buldummmmmm
müdürün kapısının önünden geçerken ellerini göbeeeeğine sürterek de kiiiii :
Bİ İRMİK TATLISI OLAYDI DA YİYEYDİK
ayyy bence hemen buldurur adam melek gibin zaten :)))
yap yap nolur
BENCEDE ERSNİL ÖLE YAP HATTA ARADA ŞU DOĞUM İZNİ 6 AYA ÇIKSA BEN OLUŞUMU BIRAKIP NASIL GELECEM DE İKİ DAMLADA GÖZ YAŞI ADAM SANA BAK 1 YAŞINA KADAR İZİN VERMEZSE BENDE SEDAGG DEĞİLİM:d
BENCEDE ERSNİL ÖLE YAP HATTA ARADA ŞU DOĞUM İZNİ 6 AYA ÇIKSA BEN OLUŞUMU BIRAKIP NASIL GELECEM DE İKİ DAMLADA GÖZ YAŞI ADAM SANA BAK 1 YAŞINA KADAR İZİN VERMEZSE BENDE SEDAGG DEĞİLİM:d
Bu arada bişi sormak istiyorum kızlar..Ben haftasonu ailemi ziyarete gidicem şehir dışına. Gitmişken de babamın çalıştığı devlet hastanesinde şeker yüklememi yapacaktı babam. Ama şimdi ani bir gelişme oldu ve babamlar istanbula gitmek zorundalar. Babamın önerisi şu: bugün gelirken şeker ölçüm cihazını ve 50 mg. glikoz getirecekmiş. Yarın sabah aç karnıma sonra glikoz içtikten sonra şekerimi bu aletle ölçelim diyor. Günde bir kaç kez şekeri ölçülmesi gereken hastalarımız var, hep bu aletle ölçüp yönlendiriyoruz dedi. Ama benim içime sinmedi. Sizce bu alete güveneyim mi yoksa labratuar tahlili daha mı doğru? Evde babamın eşliğinde ölçülmesi işime geliyor tabii ama böyle de olur mu? ne dersiniz?
seçilce tatlım yazdıklarından anladığım kadarıyla baban ölçse ve birsey cıkmasa dahi senin aklında bi acaba kalacak gibi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, doğum izninin artırılması konusunda çalışma tarafının ''kadın istihdamını azaltacağı'' endişesinin olduğunu söyledi.
SÜRE KONUŞULDU AMA KARAR BAĞLANMADI
Akdağ, yaptığı açıklamada, doğum izninin artırılmasıyla ilgili çalışmaların Bakanlar Kurulu'nda ele alındığını belirterek, ''Bakanlar Kurulu'nda süreler konuşuldu. Ama karara bağlanmadı'' dedi.
Doğum izninin artırılması konusunda ''çalışma tarafının'' kadın istihdamını azaltacağı endişesini ifade ettiğini anlatan Akdağ, bunun dengesini iyi kurmak gerektiğini söyledi. Akdağ, ''6 aya karar verilmedi. Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı değil, çalışma tarafı 'bu çok iyi düşünülmeli, kadın ve çocuk için bunu yapacağız, ama kadın istihdamına olumsuz etki etmesin' dedi. Konu üzerinde çalışmalar sürecek'' diye konuştu.
Akdağ, doğum izninin kendi iktidarları döneminde artırıldığını ifade ederek, ''Şu anda 4 ayı buluyor. Süreleri biz artırdık zaten. Süt izinlerini artırdık, süt izinlerine verilen süreyi artırdık'' diye konuştu.
Kızlar doğum izni ile ilgili son haber bu...Yan çizecekler galiba,o kadar da ümitlendik yaa...
Kızlar bugun şımardım cok mutlu oldum yani ne desem bu duygunun tarifi bilmem nesi yok.
Ne bilem:))
Hala icim ılık ılık ...
Hayırdır voltajımmm anlatıverde bizede bulaşsın kız...
Uyuyup kalıcam şimdi burda
Kızlar bugun şımardım cok mutlu oldum yani ne desem bu duygunun tarifi bilmem nesi yok.
Ne bilem:))
Hala icim ılık ılık ...
Kiz hakikaten dememisim niye diye
Cook sevdiğim birinden bussuru bussuru hediyeler geldi koca gobegimle ziplayacaktim
Düşünüldüm hatırlandım kiz sarhoş olduk
Çocuklarla birbirimize çarpa çarpa dolana dolana ayy:))))
ersnill kız senin şu yeni avatarını çok seviyom ben :))
öyle olmak istiyombu moddan o moda geçmek istiyom artıkkkkkkkkkkkkkkk
Ahh ahhh mezoşummmmmmm aynı duyguları paylaşıyoruz kanımcaaa
Hani şey diyorlar karnında olduğu zamanı mumla arıcaksın diye
Yok yahu ben cidden aramıcammm.
Gelsin biran önce sağlıkla anasının kucağına başka bişi istemiyommm...
Bahar bebesi olacak bizim kuzucuklar attığımız gibi arabaya gezmeye çıkıcazzz
inşallahhhhhhhhhhhhh :)))
arabam da çok güzel ha gıcır gıcır her gün evin içinde tur atıyoruz dört çeker maşallahbi an önce trafiğe çıkmak istiyorum :)) ya biri beni evde beşikle arabayla bebeğin eşyalarıyla diyalog halinde görse delirdiğimi falan düşünür.. dün en son şapkayla konuşuyordum; yerim senin buna sığacak kafanı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?