2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

valla makineler elimiz ayağımız olmuş aman onlara birşey olmasın.. düşünüyorum henüz evde iki kişiyiz ona rağmen ne çamaşır makinası duruyor ne bulaşık :26: sayı artınca günde birkaç kere açacağız demek ki

Çok çokk teşekkürler :)) Dertsize de sanada teşekkürlerimi sunuyorum

canım kalp kalbe karşı derler bugün canım irmik helvası çekmişti senin tarif cuk oturdu çok saol

Çok çokk teşekkürler :)) Dertsize de sanada teşekkürlerimi sunuyorum

rica ederim kızlar benlik bi şey yok..patentler dertsizin .. sağolsun çok faydalı bir iş yaptı.. becerikli kız Allah için

heheh senin tankerlerde baya doluymuş kuzum ya

Oleyyyyy ! Bende iki basamaklara geçmişim

Herkese iyi akşamlar , Güzel bir haftasonu olsun , Bebiklerimiz kıpır kıpır olsun, Bol bol dinlenelim,

Bu h.sonu mobilya bakalım dicem kocişe yavaş yavaş model belirleyip odayı ona göre boyatıp kaplatalım .. Arabamızı aldık h.içi , ilk heves ya şimdi nereye dersem gideriz

kızlar ya gece böle kulağıma bebek ağlaması gelio ama nasıl dedim acaba doğurdumda çocukmu ağlıo uyku sersemi bi kalktım bi kendime geldim meğer kediymiş ama nasıl gerçek çocuk ağlaması gibi mart da gelmedi ama bizim kediler dayanamadı galiba

bence de kendi servisine verseydin keşke..Beninki de bozulmuştu ya,servis yapmıştı 140 lira bayılmıştık bir daha bozulunca,söktüler götürdüler,bir sorun bulammaışlar getirip taktıla..5 kuruş ödemedim tabii..özle servis olsa uydururudu bi yalan kapardı parayı gene..Neyse şükür ki o gündür bugündür harıl harıl çalışıyo makinam..nazarlardan uzak..

Seninkinin de düzelmesine çok sevindim,çok iyi bilirim sıkıntısını belin ağrıya ağrıya elde yıkamanın

eşimde vitamin olsun diye haftada bir kocaman bir bardak nar sıkıyor, içmem bende bir daha

Abartıya kaçılmadan içilebilir diyor internette ama yinede güven olmaz canım

Şaka yapıyorsunnn...
Ay ne fena yaa ben olsam bende utanırdım sanki.
Yinede okurken gülümsedim...

dün dmt mi yazmıştı süt çekilince porsuyo gibi oluyo diye yeni endişeler listeme onu da ekledım :))

Hehh dertlerimiz arasına bir tane daha ekledik desene mezoşumm

Kız bazen böyle uzanıyorum beynim o kadar dolu ki.
İnsan belli bir güne adapte olunca günlerde geçmek bilmiyor.
Birde can bu ya.Valla annemin değerini daha iyi anladım.Kaynanama bile daha olumlu gözle bakar oldum

Ohhhhhhhhh değme keyfineee :)
Bende dün bulaşıkları makineye dizerken düşünüyorum kim çıkardıysa allah razı olsun diyorum.
Mutfak 5 dkda toplanıyorr

Heeee kızımın (1numaralinin) çamaşırları tam oldu hemen soyunmuş giyinmiş :))
Gorupte alınsa ancak bu kadar olurdu
Şimdilik atlet kulot geziyor havalandi arro kedilim arro kedilim(hello kity diyecek yakında daha guccuk kuşum)

ayy bu hastalıklar beni bırakmıyor valla burnum suratım şişti artık hapşırma tıksırmadan şimdide sol böbreğim ağrıyor bugün sık sık wc ye gittim idrar yolları enfeksiyonumu oldum acaba iş çıkışı hastaneye gideyim bari koçişime söyledim ağrım var diye birde o kızdı hastasın işe gidiyorsun yatıp dinlen diye pazartesi rapor alıcam evde yatıcam 2 gün hafta sonuyla 4 gün eder oda yeter düzelirim işallah iyi olmak istiyorum nefes almak istiyorum burnum tıkalı zor nefes alıyorum zor konuşuyorum :2::2::2::2::2:

Zaten hep marttan önce başlarlar..Bizim mahallede çok duyarım seslerini bu aylarda başlar taaaa Nisana kadar sürer..

Geçmiş olsun Zapzup..Al tabii rapor hatta almışken bir kaç gün fazla al madem haftasonuyla birleşince daha fazla olsun,iyice dinlen...Ben de rapor mu alsam acaba 15 tatilde bir kaç gün..donuyorum burda...

kızlarrrrrrrr
doktorumu arıyordum açmıyordu ya benim canım annişkom dayanamamış kalkmışş teee hastaneye gitmiş doktoruma gitmiş sonucumu almış şekerim dayet iyiymiş sonra annem suyu fazla dediniz bi anomali olabilir demiştiniz peki suyu fazla nolacak demiş daktırcığım da o ihtimal sadece dikkat etmesi için söyledim bi problem olsa üniversitede ayrıntılı çekinince farkederlerdi ama tabi ki %100 de yok diyemem ama suan bebek gayet sağlıklı kilosu falan iyi sadece tatlıyı az yesin demiş ki tatlıdan hiç hoşlaşmam yemem eğğ annemcim de o tatlı yemez demiş daktır da çikilatayı her kadın sever demiş annemde no no noo benim kızımcığım yemes sevmiyor eksi ve tuzlu seviyor demiş tuz zaten yasak demiş annemde atıyor valla diye ispitlemiş beni daktır da atar 13 kiloları görür işte demiş =) reflüm için şurup yazdırmış annişkomm yarın sabah bana gelicek getircekmiş ımmm bişi daha demişti yaa haaa netten falan suyun fazlalığını arastırmasın oralar insanı intihara sürükler demiş bebeği gayet iyi şekerisi de yok yemesine dikkat etsin düzelir demiş yok buda normal muhabbetti neydiii yaaa haaaa tamam tamam akıntım oluyor dedim ya idrar yolu enfeksiyonu yada bende mantar olmuştu geçmişti fitil vermişti fitili kullanmadığım için tekrar nüksetmiş o sebeplede suyum çok olmuş olabilirmiş yani tüm problemo bende oğlum misss =)

kızlar ben yine ceee demeye geldim ( hazır herkes buradayken önümüzde ki haftanın dualarını paylaşalım ne dersiniz

Bu hafta Sevil,Hanipeks ve Pembe arkadaşlarımız için okuyacağız..

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne...............200
Medet.................300
Docalan...............150
Umutege..............400
Ersnil...................400
Cherryfe...............150

Toplam Paylaşılan.....1600

Dua almak isteyenler lütfen dua topiğimize yazsın

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Son gün her zaman ki gibi perşembe saat 15:00

ay canım düzelmedinmi sen hiç..
benimde burnum gözlerim hep yaşlı ama düne ragmen şükürler olsun daha iyiyim..
sık sık wc ye gitme zamanlarımız başladıgı için bu kadar sık gidiyoruz..aklına başka bişi getirme..
doktora söylersen zaten tit isticektir senden..benim şikayetim varsa önce tit yaptırıyorum ondan sonra doktorun yanına çıkıyorum..tit yaptır gel deyince yaptırdım geldim diyorum..zaman kaybetmemiş oluyorum..
rapo al madem canım..benim son zamanalrım diye geldim yoksa bende gelmicektim bugun..ALlahtan tatile girdik..2 gün şifa olur inşallah sana..bu hafta yorma kendini bol bol battaniye altında dinlen..habersiz bırakma..Acil şifalar canım..:2:

Anlatma tarzını sevsinler senin.
Çok şükür kuzucummm:) Oğluşumda sevindi bak tekmeliyor beni.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin inşallah.

yuppi yuppi çok sevindim walla işte varya annelerin farkı anacılık bu hani kaynana nerde annen bunları yaparken ne yaparsak yapalım ağzımızla kuş tutalım istersek onlar için eliz biz

Çok sevindim canımmm..dedik sana kuruntu yapma diye,bak yolundaymış herşey..Anacığının da ayakları dert görmesin,nasıl da ilgilenmiş..takdir ettim valla

Bende bugun erken çıkayım kızlar,erkenden evime gideyim.
Müdürde çıkdı sıkıntı olmaz heral.Kendinize çok ama çok dikkat edin.
Hafta sonu bol bol dinlenin.Pazartesi görüşmek dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…