kabızlık çeken annişler..
geçen bir anne adayı da yazmıstı..
o her sabah ılık suya bal karıstırıp içmiş..böylelikle çok rahatladıgını söylemişti..
kayısıyı sabah bol su ile tüketin en fazla 2 saat veriyorum
arkadaşlar merhaba, ben de bu gruba yeni katıldım. Diğer sayfalarda geziniyordum şimdiye kadar. Bu ikinci bebeğim olacak.
Bu ay olacak olan anne-bebek fuarına davetiye nereden bulabiliriz. Bileniniz var mı acaba?
kızlar bi kaç hafta önce burada birisi puf poğaça tarifi paylaşmıştı ya... yaptım onu harika oldu. artık bende poğaça yapıyorum. kimin paylaştığını hatırlayamadım, o kendini biliyodur. çok teşekkür ederim
fıstık bana mesaj atar mısın o tarifi müsait olduğunda , paylaşıldığında not almamıştım. teşekürler
kızlar bugün irmik helvası diye diye benimde canımı istettiniz. bu saatte helvada yapılmaz ki. ama canımda istiyor. offf ne yapsam ki içimden bir seste böyle diyor
ben dün kızımın herşeyini yıkadım.. akşam eşim onları kurutmada görünce ne yaptın sen kaç derecede yıkadın bunları hiçbiri çocuğa olmayacak dedi gülmekten cevap veremedim bi türlü. o alırken görmediği için hiçbirini.. zaten minicik hastane çıkışı çoğu :)) ama nasıl dehşet var yüzünde herşeyi küçültmüşsün diyo :)) dedim böyle bunlar. ee diyo o zaman ben bu kadar küçük şeyi tutamam.. off çok cahil benimki hiç bebek almamış kucagına napıcaz bakalım
kız mezoş bunlar bi alem..
benimkide diyorkii oğlummm biliyomusun artık süte para vermicez..annenin nasıl olsa iki tankeri var
Hanipeks bu arada Çınar'ın odasına bayıldım, çok güzel, sade ve işlevsel.. Allah güzel günlerinde kullanmayı nasip etsin:))
canım ben o rafların alt ikisini çekmece olsun dediydimm o gün oluyosa tabi..:44:
benim de 2-3 gümdür tekrar başladı mide yanmam, demir ilacım bitmişti nerdeyse 20 gündür içmiyodum, doktorum doğuma kadar devam et diyince aldım,acaba ilaçtan mı yoksa son aylara girdik ondan mı?ha kızlar bi de benim de mide yanmalarım başladı saçı mı uzuyor kuzunun nedir.ben iki gündür kavrulmuş leblebi yiyorum tuzsuz olandan ama çok değil beş on tane çok yemeyin kabızlık yapar denemek isteyen olur belki bana iyi geldi
sağa solayatıyorum ama gece 10 dan fazla uyanıyorum, ne yana yattıysam o basen bölgemin ağrısınauyanıp yön değiştiriyorum, bi de dönerken benim toto büyük ya onu çevirmekiçin tüm kaslarım seferber oluyo galiba, kasıklarıma ağrı giriyo dönerken,selam kızlarr ya gece nasıl yatıyorsunuz büyüdükçe nasıl yatacagımı şaşırdım büyüdükçe dahada zor olucak galiba : (
çok güldüm yaaaa,off kızlar akşam normal doğum vidosu izledim. izlemez olaydım
bugünde eşime şaka maka az kaldı nasıl doğurcam ben dedim.
eee zamanında cem uzana oy verseydin şimdi hamilelik 6 aya inmişti diyor.
ben ne diyorum o ne diyor yaa...
hastanede benim de kanımı alınca hemen siyah ufak kumanda gibi bişeyin içine döktü hemşire,Herkese merhaba,
Nasılsınız? Densiz densiz konuşan insanlar toplu sinir bozukluğuna yol açmışokudum inanamadım, ne dediğini bilmez, empati yapamayan o kadra çok insan var ki.. Ne olur hiç canınızı sıkmayın, gerekiyorsa bu dönem kendi içinize dönün, sadece çok sevdiğiniz insanlarla görüşün.. Bu arada ofelya ben de 9 kilo aldım, evet daha az alsak iyiydi ama çok abartılacak kadar olduğunu da düşünmüyorum. Ayrıca istersek 30 kilo alırız, vermeye çalışacak olan biz değil miyiz? Kime ne:)))
Hanipeks bu arada Çınar'ın odasına bayıldım, çok güzel, sade ve işlevsel.. Allah güzel günlerinde kullanmayı nasip etsin:))
Bu arada bişi sormak istiyorum kızlar..Ben haftasonu ailemi ziyarete gidicem şehir dışına. Gitmişken de babamın çalıştığı devlet hastanesinde şeker yüklememi yapacaktı babam. Ama şimdi ani bir gelişme oldu ve babamlar istanbula gitmek zorundalar. Babamın önerisi şu: bugün gelirken şeker ölçüm cihazını ve 50 mg. glikoz getirecekmiş. Yarın sabah aç karnıma sonra glikoz içtikten sonra şekerimi bu aletle ölçelim diyor. Günde bir kaç kez şekeri ölçülmesi gereken hastalarımız var, hep bu aletle ölçüp yönlendiriyoruz dedi. Ama benim içime sinmedi. Sizce bu alete güveneyim mi yoksa labratuar tahlili daha mı doğru? Evde babamın eşliğinde ölçülmesi işime geliyor tabii ama böyle de olur mu? ne dersiniz?
Herkese çook öpüyorum, çok güzel bir haftasonu geçirin:))))
Sevgiler..
maşallah canımKızlar bir türlü yazamadım. Dün 2 ayrı randevumuz vardı.
İlki 11.30 da. Çınar oldukça iyi, kocaman olmuş annesinin bir tanesi. Tansiyonum 12-7 gayet normal çıktı. son kontrolden bu yana 6 kilo almışım. Dr çok kızdı. Bir de şeker var bu ne kilo sendeki dedi. Kesinlikle yemeyeceksin 1gr tatlı vb dedi. Eşim de vardı. Yoksa bebeğin 8. ayda ölür karnında dedi. Sinirden öldüm. 30-35 kilo alanlar var Allahım ya benim 12 kiloma taktı. Eşimin yanında söylemeseydi bari, ağzına laf verdi. Aman alıştım bu adamın patavatsızlıklarına. 1 ay sonra doğumu konuşacakmışız. İlaçlara aynen devam, bıktım elevittenŞeker testini bir kere yaptık bir daha yapmayacak mıyız dedim. 32. haftada dedi, sizlerin dr ları kadar ciddiye almıyor bence benim dr bu şekeri, ama laf söylemeyi biliyor.
işte çınarım
Eki Görüntüle 602566
2. Randevum 17.30daydı. 5 hafta önce renkli usg cd mi çektirmiştim ama alamamıştım. Cd yazıcılarında sorun vardı. sadece foto alabilmiştim. Sorunu çözememişler dün tekrar çektirdim. gözlerim kamaştı kızlar, oğlum çok büyüleyiciydi, çok güzeldi, kocişime benzettim nazlı kuzumu. Allahım şükürler olsun bizlere bu duyguları tattırdığı için.
iyi geceler canlar..
bugün kontrole gittik..
oğlum gayet iyiydi.. çok şükür..
ankarada doğum yapma fikrinden git gide uzaklaşıyorum.. burda doğum fotoğrafçısını hastane hediye edecek (tanıdık olduğu için).. 1000 tl sezeryan 750 tl normal doğum..
ankarada ise hastane 3200 tl istiyor.. fotoğrafçı ise 1000-1500 civarı para istiyor.. aradaki fark uçurum.. cebime kalır bari dedim.. hatta hastaneden sonra kuyumcuya gidip hediyemi bile seçtim :) eşim doğum için bir söz vermişti yıllar önce.. inşallah oğlum sağlıkla gelsin de..
şimdilik durumlar böyle..
hepinize iyi geceler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?