2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gününüz güzel olsun mis kokulu anneler ♥♥♥

Eklentiler

• $Günaydın.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
günaydın kızlar bir saat sonra bebeğimi göreceğim allahın izniyle.çokkk özlemişim meleğimi yahergün görebilsek ne güzel olurdu dimii

ocak annelrinin hikayelerini okuyorum,Ağlamaktan bi hal oldum.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişerimizi.

Maşallah hanipeks:) Ne kadar net çıkmış yüz hatları, yakışıklı olacak oğlumuz maşallah:) Bu arada dr.un seni böyle bir cümle ile korkutmasına çok üzüldüm. Söylencek laf değil Tabii senin dikkatli olman için uyarıyor sonuçta ama olsun. Sen elinden geldiğince dikkat edersin zaten, oğlunu senden çok kim düşünebilir? Tekrar maşallah...

Gulimier sağol cevabın için, evet haklısınız. Ben pazartesi hastahane yollarına düşücem:) Bu arada maşallah kızına, eminim doğduktan sonra da özellikle uyurken aynı pozisyonu alacaktır:) Arkadaşımın kızı da ultrasonda hep iki eli iki yanağındaydı, doğdu şimdi de öyle:))) Maşallah tüm bebeklere..

secilce tatlım seker ölçümü konusunda kararsız kalmışsın galiba (
pek çok insan evde düzenli olarak şeker ölçümü yapıyor aslında;ama aklında soru işareti kalacaksa az zahmetli de olsa hastanede yaptırman iyi olacaktır :)
inşallah normal çıkar şekerin tatlım,hayırlı haberlerle dön inşallah..

Son düzenleme:

yüzüne nur inmiş sanki nasıl huzurlu; hem nasıl rahat, keyfi yerinde. benimkinin kaç aydır resimlerinde yüzünün yanında ayakları var.

ayağındaki bacağındaki kızarıklıklar şişmeler şekerdenmiymiş?????????? doktorun senin konuyu ciddiye alman için öyle söylemiştir ama kimse beni bebeğimin ölümüyle tahtid etmesin. endokrinolijedeki uzman da bana tatlı kesinlikle yasak kuru incir kuru kayısıyı da iyice azalt kabızlık için lifli başka gıdalar ye dedi.

önümüzdeki hafta salı yine kan vereceğim şeker için düşmedi ise insülin verecek galiba. seninki de takip etmeye ve diyete yöneldiğine göre öyle ilerisi safhada değil şekerin
ama yine de dikkat et kuzum

teşekkürler gülsevdam
netten sayfalarca şey okuyunca edinebileceğimiz bilgiyi bir arada vermişsin

ankarada doğum öncesi kursları veren bir yer bilen var mı
ben bulamamıştım

akşamları sadece meyve ve sadece salat yiyorum
anca öyle
ama gazım çok oluyor o zamanda
işyerinin hareketsizliği de eklenince çektiğim gaz sancısı ile yarım doğum gücünde sanki
atıyorum tabi ama

dün bebeğimden konuşurken annemin kokusu geldi burnuma; nasıl sızladı burnumun direği
annemmmmm
güzel annem çok özledim seni

allahım annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin

günaydın ben yeniyim hepinize merhaba ben zeynep 28+4 günlük hamileyim oğluşum olacak nisan 2 de :)))

dün bebeğimden konuşurken annemin kokusu geldi burnuma; nasıl sızladı burnumun direği
annemmmmm
güzel annem çok özledim seni

allahım annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin

mrb arkadaşım alttaki bu bebişin doğum tarhi haftası ne kadar kaldığı yazıor nereden yapılıyor yardımcı olursan sevinrim ...

slm kızlar biz geldik dr teyzemiz bu ay 1 kilo aldığımı duyunca cok sevindi önceki ay 3 kilo alınca kızmıştı üstüne ii oldu.bebeğim 1205 gr olmuşgayet sağlıklı dedi.bir sorun yok kalsiyum ve demir ilacına devam kızlar.bizde durumlar buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…