hoşgeldin canım bebeğin hayırlısıyla sağlıkla dogsun inş aynı tarihtede benim kızım olacak inş..
ben varya onun bacaklarını poposunu ısırık ısırık yaparım
günaydın ben yeniyim hepinize merhaba ben zeynep 28+4 günlük hamileyim oğluşum olacak nisan 2 de :)))
Yorgun ve yağmurlu günden merhaba...
Dün aksam misafir vardı ve yine yatiliydi,nerelerim sizladiii
Tevafuk makine iyiki yapılmıştı .yatak açarken artık off konumdaydim.
Az evvel gittiler .
hoşgeldin canım Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu
arkadaşlar bebek hareketleriniz nasıl benimki hiç durmuyor :)) sürekli hareket halinde
slm kızlar biz geldik dr teyzemiz bu ay 1 kilo aldığımı duyunca cok sevindi önceki ay 3 kilo alınca kızmıştı üstüne ii oldu.bebeğim 1205 gr olmuşgayet sağlıklı dedi.bir sorun yok kalsiyum ve demir ilacına devam kızlar.bizde durumlar buu
arkadaşlar bebek hareketleriniz nasıl benimki hiç durmuyor :)) sürekli hareket halinde
Ama ama ama
Laterne ben 200 okudum demiştim
aramıza hoş geldin tatlım,Allah sağ salim yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah..
benim oğluşum da çok hareketli maşallah ama bazen acı veriyor(
hoşgeldin canım aramıza sağlıkla al bebeğini kucağına benim oğlum ne çok hareketli nede yavaş sanırım biraz sakinbi çocuk olacak beni bazen korkutup çok sağlık ocağına koşturmuşluğu var hayırlısıyla doğsunlar inşallaharkadaşlar bebek hareketleriniz nasıl benimki hiç durmuyor :)) sürekli hareket halinde
hoşgeldin canım aramıza sağlıkla al bebeğini kucağına benim oğlum ne çok hareketli nede yavaş sanırım biraz sakinbi çocuk olacak beni bazen korkutup çok sağlık ocağına koşturmuşluğu var hayırlısıyla doğsunlar inşallah
hoşbuldum canım teşekür ederim inşallahh sanada hayırlı olsun sağlıklıca kavualım inşallahh bebişlerimizebenim 6 yaşında bi kızım var ikinci bebişime hamişim :))) senin ilkmi ?
hoşgeldin canım aramıza sağlıkla al bebeğini kucağına benim oğlum ne çok hareketli nede yavaş sanırım biraz sakinbi çocuk olacak beni bazen korkutup çok sağlık ocağına koşturmuşluğu var hayırlısıyla doğsunlar inşallah
41 kere maşallah tatlımRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?