2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hoşgeldin canım bebeğin hayırlısıyla sağlıkla dogsun inş aynı tarihtede benim kızım olacak inş..

hoşbuldum canım teşekür ederim inşallahh sanada hayırlı olsun sağlıklıca kavualım inşallahh bebişlerimize benim 6 yaşında bi kızım var ikinci bebişime hamişim :))) senin ilkmi ?

ben varya onun bacaklarını poposunu ısırık ısırık yaparım

Hele pıttışı
Isırdım ben kediye bakayım diye kandırdım
Bu sabah bile hala pijamayı acmış bakıyor :)) kirletince kediyi banyo yaptiralim diye ikna edip değiştirmeli yerse.

Cocuk sevindirmek,habersizce,ne masum,ne mutlu...

Yorgun ve yağmurlu günden merhaba...
Dün aksam misafir vardı ve yine yatiliydi,nerelerim sizladiii
Tevafuk makine iyiki yapılmıştı .yatak açarken artık off konumdaydim.
Az evvel gittiler .

ah be canım sen niye kendini yoruyosun senin bu halini bilipte yatıya kalan , bi zahmet kendi hizmetine kendisi kalksın ayıp ya
Yorgun ve yağmurlu günden merhaba...
Dün aksam misafir vardı ve yine yatiliydi,nerelerim sizladiii
Tevafuk makine iyiki yapılmıştı .yatak açarken artık off konumdaydim.
Az evvel gittiler .

41 kere maşallah tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ama ama ama
Laterne ben 200 okudum demiştim

tatlım senin okudum dediğini hatırlıyordum da sayı yazdığını unutmuşum ( soracaktım sana tatlım;dün çok yorgundum (
yatılı misafirin varmış gece;hadi geçmiş olsun çok yorucu oluyor artık (
gelenler erkekmiydi yardımcı olmadılar mı hiç (

zehrayı bir kere de benim için ısırsana kolundan minnacık :))

aramıza hoş geldin tatlım,Allah sağ salim yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah..
benim oğluşum da çok hareketli maşallah ama bazen acı veriyor (

hoşbuldum canım inşallahh hepimiz sağlıklıca alırız bebişlerimizi kucağımıza ... maşallahh aman hareket etsinlerdee :))

arıycaktım seni merak ettim nası oldun doktora gittinmi?

arkadaşlar bebek hareketleriniz nasıl benimki hiç durmuyor :)) sürekli hareket halinde
hoşgeldin canım aramıza sağlıkla al bebeğini kucağına benim oğlum ne çok hareketli nede yavaş sanırım biraz sakinbi çocuk olacak beni bazen korkutup çok sağlık ocağına koşturmuşluğu var hayırlısıyla doğsunlar inşallah

benimki de hiç durmuyo doğunca da böyle olursa yandık,yaramaz bi kızım olacak galiba
kızlar yaa,artık evimizi de mi temizleyemicez bugün biraz temizlik yaptım,kasıklarım bi tuhaf oldu :18:
bi de yatılı misafir ağırladığımı düşünemiyorum insanların artık daha anlayışlı olması lazım,hamile kadına o kadar yük olunur mu hiç
çınar bebeğin ultrason fotosunu gördüm,çoooook tatlı ne kadar net çıkmış...kızımı özledim bee,daha 3 hafta var kontrole

hoşbuldum canım teşekür ederim inşallahh sanada hayırlı olsun sağlıklıca kavualım inşallahh bebişlerimize benim 6 yaşında bi kızım var ikinci bebişime hamişim :))) senin ilkmi ?

amin inşallah canım.ne güzel ilki kız ikinci erkek iki cinsiyetide tadacaksın.benim ilk olacak inş

teşekür ederim canım sağlıklıca kavuşalım inşallahhh zaman geçmek bilmiyor vallahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…