​o sıkıntı hepimizde var ben hiç temizlik yapamıyorum malesef tüpbebekte olunca biraz dikkat ediyorum yardımcı olanımda yok eşim süpürüyor bazen ama doğuma yakın mecbur yapılacak temizlik zaten ayakta çok gezsem ayaklarım balongibi oluyor ve sırt ağrısından yatamıyorum ablam gelecek doğuma yakın sabredeceğim artıkbenimki de hiç durmuyodoğunca da böyle olursa yandık,yaramaz bi kızım olacak galiba
kızlar yaa,artık evimizi de mi temizleyemicezbugün biraz temizlik yaptım,kasıklarım bi tuhaf oldu :18:
bi de yatılı misafir ağırladığımı düşünemiyoruminsanların artık daha anlayışlı olması lazım,hamile kadına o kadar yük olunur mu hiç
çınar bebeğin ultrason fotosunu gördüm,çoooook tatlıne kadar net çıkmış...kızımı özledim bee,daha 3 hafta var kontrole
canım çok olmasada arada içiyorum sade olandan tabi bende minarel bakımından faydalı olduğunu duymuştum ama abartmamak lazım tabi bide bebek doğduktan sonra sarılık olmuyormuş nekadar doğru tabi emin değilimarkadaşlar maden suyu içiyomusunuz bebeğin kemikleri açısından faydalıymış sizde duymuşmuydunuz ??
canım çok olmasada arada içiyorum sade olandan tabi bende minarel bakımından faydalı olduğunu duymuştum ama abartmamak lazım tabi bide bebek doğduktan sonra sarılık olmuyormuş nekadar doğru tabi emin değilim
benimde yarın yemeğe misafirim var. eşim temizlik yaptı ben akşama kadar mutfakta ayaktaydım. yerimden kalkamıyorum şimdi. akşamda bi arkadaşa söz vermiştim geleceğim diye, şimdi kız hazırlığını yapmıştır bu saatten sonra iptal etsem olmaz. gidip biraz oturup geleyim uyuyup kalmazsam tabi :)benimki de hiç durmuyodoğunca da böyle olursa yandık,yaramaz bi kızım olacak galiba
kızlar yaa,artık evimizi de mi temizleyemicezbugün biraz temizlik yaptım,kasıklarım bi tuhaf oldu :18:
bi de yatılı misafir ağırladığımı düşünemiyoruminsanların artık daha anlayışlı olması lazım,hamile kadına o kadar yük olunur mu hiç
çınar bebeğin ultrason fotosunu gördüm,çoooook tatlıne kadar net çıkmış...kızımı özledim bee,daha 3 hafta var kontrole
ben sade maden suyu içemiyorum ya tadı çok kötü geliyo. arasıra meyveli olanlardan içiyorum.arkadaşlar maden suyu içiyomusunuz bebeğin kemikleri açısından faydalıymış sizde duymuşmuydunuz ??
Isırdımtatlım senin okudum dediğini hatırlıyordum da sayı yazdığını unutmuşum( soracaktım sana tatlım;dün çok yorgundum (
yatılı misafirin varmış gece;hadi geçmiş olsun çok yorucu oluyor artık(
gelenler erkekmiydi yardımcı olmadılar mı hiç(
zehrayı bir kere de benim için ısırsana kolundan minnacık :))
benimki de hiç durmuyodoğunca da böyle olursa yandık,yaramaz bi kızım olacak galiba
canım hani mantığını bilmiyorum ama benim annem 15 torun büyüttü benimkiile 16 olacak nasipsemaden suyu içmenin çocuğun sarılığına karşı faydası olduğunu ben de duymuştum. ama ne kadar doğru bilmiyorum. bir de mantığını bilen var mı aranızda?
kızlar merhaba
tam işten çıkarken size sormak istiyorum,
iki gündür afedersiniz kabızlık olayım tavan yapmış durumda çok fenayım, bu bebeği etkiler mi yani wc de zorlanma filan...
dünden beri gözüm kulağım elim bebeğimde, sanki hareketleri azalmış gibi ama kuruntu yapıyor da olabilirim.
varmı benim gibi zor durumda olan
Kızlar bir türlü yazamadım. Dün 2 ayrı randevumuz vardı.
İlki 11.30 da. Çınar oldukça iyi, kocaman olmuş annesinin bir tanesi. Tansiyonum 12-7 gayet normal çıktı. son kontrolden bu yana 6 kilo almışım. Dr çok kızdı. Bir de şeker var bu ne kilo sendeki dedi. Kesinlikle yemeyeceksin 1gr tatlı vb dedi. Eşim de vardı. Yoksa bebeğin 8. ayda ölür karnında dedi. Sinirden öldüm. 30-35 kilo alanlar var Allahım ya benim 12 kiloma taktı. Eşimin yanında söylemeseydi bari, ağzına laf verdi. Aman alıştım bu adamın patavatsızlıklarına. 1 ay sonra doğumu konuşacakmışız. İlaçlara aynen devam, bıktım elevittenŞeker testini bir kere yaptık bir daha yapmayacak mıyız dedim. 32. haftada dedi, sizlerin dr ları kadar ciddiye almıyor bence benim dr bu şekeri, ama laf söylemeyi biliyor.
işte çınarım
Eki Görüntüle 602566
2. Randevum 17.30daydı. 5 hafta önce renkli usg cd mi çektirmiştim ama alamamıştım. Cd yazıcılarında sorun vardı. sadece foto alabilmiştim. Sorunu çözememişler dün tekrar çektirdim. gözlerim kamaştı kızlar, oğlum çok büyüleyiciydi, çok güzeldi, kocişime benzettim nazlı kuzumu. Allahım şükürler olsun bizlere bu duyguları tattırdığı için.
benim de almak istediğim misafirler vardı ama çağırmicamIsırdımcok narin ya :))
Ayy gelen kadinda olsa taze gelin gibi dikiliyor ya tık tıklarım başlıyor.
Ben sanırım cok zorlanıyorum şartlar biraz yormaya başladı.
Ahhh aynen ya kasiklarim aglattiben dün nasil yatmıştım bilemedim öyle cok inlemisim ki
Hele sofra telasesi varya off( kızıma yerken yardım ediyorum birtaraftan servis ( esimin kanı yağı eridi ama yapacak pek birsey yok.bu hafta birde genel temizliğim olacak dolaplar nevresimler bitti,koltuk kanepe halı (
Doguma kadarda anca gelen gidenle uğraşacağım 15 tatil,herkese tatil bana hala işbaşı.
ah Voltajım Allah yardımcın olsun( şu saatten sonra eve gelen kim olursa olsun (analar hariç tabi ) ne kadar yardımcı olursa olsun çok yorucu oluyor
misafir ağırlama günleri geride kaldı ama bunu bizden başka bilen yok sanırım(
valla ben eşimle oğlanın yemeğine ve çamaşırına zor yetişiyorum;Allah nasip eder de eşim hayırlısı ile ameliyat olursa işte o zaman gelen gidenle nasıl baş ederim bilemiyorum(
bir de iyice ağırlaşmış olacağım;Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?