2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
herkese keyifli pazarlar güzel anneler

bu gece çok güzel uyudum
her uyandığımda kendimi sırtüstü yatış pozisyonunda,eller kollar bacaklar hepsi başka bi yerde buldum
vücud isyanlarda ne kadar sağa sola döndürsemde kalktığımda yine sırtüstü buldum kendimi
kızım affetsin artık beni, uykusuz sinirli agresif bi annne çekilmez yani

mutlu pazarlar..

ben uzuuun zamandan sonra 11e kadar uyumusum :)))
ama suan belim oyle cok agriyor ki ((

hergece uyuyamama değil de kırk defa uyanma var ya, nasıl bir işkencedir bu
bu sabah yarım saat yürüyüşümüzü ve 15 dk hareketlerimizi yaptık
darısı haftaiçine

eşyaları toplamaya başlamam lazım
taşınmaya az kaldı

sarılık ile ilgili olarak gebelik şekeri yaşayan annelerin bebeklerinde sarılık olur diye okumuştum yada doktor söylemişti
gerçi annem de sarılık olmayan bebek mi olurmuş diyor ama

günaaaaaaaaaaaaaaaaydın bebikler

İy pazarlar kızlar,
kimsecikler yok galiba , biz eşimle kahvaltımızı yaptık şimdi o belgesel izliyor bende kucağında netteyim
keske hep pazar olsa kocam yanımda olsa

Ama oğluşa para lazım mama lazım yapacak birşey yok :)
bu arada ciddilerimizi albüme yukledim bilgilerinize
opuyorum cok cok

mrb arkadaşlar bir sorum olacak sizlere gebelik kolestazı olan var mı içinizde ya da bilgisi olan ben 3 gündür felaket kaşınıyorum özellikle ayak ve ellerim internette araştırdım böyle bir hastalık varmış yarın doktora gidicem ama panik oldum biraz teşhisi kadın doğum uzmanlarımı dahiliye uzmanlarımı koyuyor acaba bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen

Evet hayatım ya
İhlayip tislasamda olmuyor ben bu gecede cok sancilandim(esim kalktı etti soruyor neren ,ne oldu ay sordukca yumruklayasim geldi canım yanarken soru sorulması beni benden alıyor.
Ya birde kiz gece yanıma geliyor üstümü acıyor amaan.sabah 6:15 te ayaktalar(
Kahvaltı,ödev,ev ısı ,çamaşır ,ütü ,yemek,2 cocuk ( terfi istiyorum baciii...
Gecmis olsuna umarım yatılı yemekli gelmezler,yoksa gecmis olsunluk oluyoruz.
Cildiriciiim

voltajım valla bu kadar hareketli yaşama hala çıldırmamış olman mucize..
arada empati yapayım diyorum ama yok valla onu bile yaparken kalbim sıkışıyo.. Allah dağına göre kar verir diye boşa demiyorlar demek..

bu arada kızlar ben adapazarında annemlerin yanında doğum yapacağım.. bir aksilik olmazsa tabii.. şubat sonu mart başı gibi ankaradan pılı pırtıyı toplayıp buraya geleceğiz.. ve burda olacak doğumum.. bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama burda çok daha huzurlu olacağımı düşünüyorum...

Hayatım sen benim kızın doğumunu okudun mu bilmiyorum da okumadiysan oku emi.
Cok dinciz cok aktif ya aldanma
Taşınmak cok beter hele hamileyken biri 22 biri 33 haftalık taşındım ki berbat.insallah yardımcı olabilecek yiğitler vardır kalabalık edenlerden değil.
He unutmadan annen haklı sarılık olmayan bebek yok varsada ben hiç duymadım görmedim .

Bende sadece empati yapaydım yaşarken hizlida durunca yorulduğumu anlıyorum
Bence de orda doğurman en iyisi.hem daha kolay bakarsın .

bencede ii olur, annen de rahat eder hem:)

Bende sadece empati yapaydım yaşarken hizlida durunca yorulduğumu anlıyorum
Bence de orda doğurman en iyisi.hem daha kolay bakarsın .

durma o zaman dicem ama durmak da lazım arada.. bencede daha kolay olacak burada..

bencede ii olur, annen de rahat eder hem:)

bencede arkadaşım.. annemde rahat edecek..

birde ben düşünüyorum tüm çevrem burda.. hastanede gelen gidenim olur, evde de öyle.. hep eş dost akraba burda.. iyi kötü moral olur bana.. ankarada yapayalnız olucam..
bir kayınvalide bir kayınpeder için de orda olmak istemiyorum.. hastaneye gelip bi iki saat hoş beş edip evlerine gidicekler ve ben yapayalnız kalıcam..
karar vermek çok zor ama.. annemin yanı çok daha ağır basıyor..

doğru diyosun, kendi evinde olunca gelen giden oluncada hep sana bakıcak, yanında biri olsa da sana sorucaklar, ama annenin evinde tüm kontrol annende olur, sen sadece bebeğinle ilgilenebilirsin:) uykun warsa geçer odana bebeğinle uyursun, ama kendi evinde öle yapamazsan, böylece lohusalık dönemini daha rahat geçirirsin:))

aynen yaa...vücut artık sol tarafa yatmayı kaldıramıyo,isyan ediyo sırt üstü yatsam belim ağrıyo...nasıl yatıcaamı şaşırdım ama bel ağrısa da her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum

taşınacak mısın? bari daha fazla ağırlaşmadan taşınsan yaa...zaman geçtikçe daha çok zorlanırsın yardım edecek birileri var mı bari?

aynen,kocişler hiç çalışmasa
3 hafta sonra samsuna giddicem,o zaman ben de biraz alışveriş yapmayı planlıyorum...ama beşiği falan netten almayı düşünüyoruz...internetten alışveriş yapanlar hangi siteleri öneriyosunuz

inşallah öyle bi şey yoktur sen de canım...ilk defa duydum bu hastalığı :26:

valla bence en iyisini düşünmüşsün...ben de öyle yapıcam...ama benim durumum farklı...ben ilçede oturuyorum...samsun 1,5 saat uzakta...acil bi durum olsa hastaneye yetişemeyiz diye doğuma yakın samsuna gidicez...doğumdan sonra evime gelicem...inşallah hepimiz bi terslik olmadan alırız yavrularımızı kucağımıza....

burdaki doğum öykülerini çok okuyorum ben ama seninkine rastlamadım...merak ettim okuycam bi ara

merhaba kızlar, dün doktor kontrolüm vardı. bir kaç gündür hareketleri çok az hissediyordum.
çok şükür kızımın keyfi yerinde :) kalp atışlarını duyunca rahatladım. kızımın kafası göbek kısmımda ayakları aşağıda ve katlanmış durumda. ben hep oturduğum için ayakları rahat etmiyor ve yeterince oynayamıyormuş.
bu arada birde kordon boynuna dolanmış. doktorum bebeğin ahreketlerini iyi takip edeceksin, bol bol dinleneceksin. 32. haftada da izne ayrılacaksın dedi.
kordon moralimi çok bozdu, allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…