2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kızının iyi olduğunu düşün sadece,kordon olayını kafana takıp da stres yapma kendine...ben doğduğumda benim de boynumda kordon varmış ve ben evde doğmuşum,ona rağmen hiçbi şey olmamış...allahın izniyle kızını kucağına alacaksın inşallah...sadece bunu düşün canım...

merhaba kızlar kimsecikler yok bizim yarın dr randevumuz var kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım özledim bebeğimi görmeyi

arkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu? birde gögsünüzde sızlama oluyormu ? ikiside çok canımı yakıyor bacak ağrım özellikle gece ve sabaha karşı oluyor ( randevumuz 21 ocakta

Son düzenleme:
arkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu? birde gögsünüzde sızlama oluyormu ? ikiside çok canımı yakıyor bacak ağrım özellikle gece ve sabaha karşı oluyor ( randevumuz 21 ocakta
canım malesef aynı sorun genelde hepimizde var gece hiç uyuyamıyorum inan bacaklarımı nereye uzatıp yatacağımı şaşırıyorum sağıma yatsam sağ kalçam soluma yatsam sol kalçam sırt üstü yatsam sırtım yani heryanım ağrıyor bazen yatmaktan sıkılıyorum yani canım doğuma kadar dayanıcaz

hem de ne ağrı bacak ağrısıyla uyandığımı bilirim eskiden de çok ağrırdı(hem romatizma hem de varis var) ama şimdiki çok çok fena dayanıcaz artık

haklısın canım dayanıcaz başa çaremiz yok ne yazık kii şimdilik kalkıyorum canım kızımı babası banyo yaptırdı üstünü giydirip yatırıp geliyorum dertleşecek çok şey var vallahii :))

kordon olayını bencede kafana takma, Allahın izniyle bişe olmaz, daha dönecek hem bebişler, normale döner, bende senin gibi az hissediyodum senin söledkilerin bana moral oldu, Allah razı olsun:))

merhaba kızlar kimsecikler yok bizim yarın dr randevumuz var kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım özledim bebeğimi görmeyi

ne güzel, doya doya bak bebişine, bizim daha 2 hafta war

ben dra sölediimde gece kramp girdiini o önemli magnezyuma başlıcaz dedi, yazdı ilacını, ona rağmen oluyo, benim ağrıların üst bacakta oluyo, ama arkadaşımın altta oluyomuş, bu arada dra sormadım neden önemli diye, soradan aklıma geldi

merhaba güzel hamişler; herkes uykuda sanırım :)

ben çoooook mutluyum çünkü bugün hala oldum!!! 3.670 gram 50 cm kocaman bir kızımız oldu adını defne koydular.
doğum hikayesi de süper; annesini hiç üzmedi bizim güzel kızımız. 40+2 haftada hastaneye yatırdılar. Suni sancı ile 2 saat içinde suyu kendiliğinden geldi arkasından da çok kolay ve hızlı bir normal doğum oldu; kesiğe bile gerek kalmamış. Rabbim hepimize böyle bir doğum nasip etsin.

canım gözünüzaydın rabbim hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin.hayırlısı ile bizede böyle güzel dogum nasip olur inşallah

gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, ne güzel bi doğum hikayesi, benimkide böle rahat ve kısa olur inşallah :18:

bu arada bizde ctesi günü alışverişe çıktık, bebek arabamızı aldık, gerçi adaptörü çıkmadı içinden, koymayı mı unuttular bilmiyorum, yarın gidicez tekrar, ama bi problem olursa belki geri veririz, gerçi ben çok kararsız kalarak aldım, ama alıncada beğenmiştim, hem travel sistem hem de baston, kumaşı,rengi içime sindi, inşallah adaptörde bi sorun çıkmaz..
aldığımız mağazada toplu alışverişlere indirim yapıyolarmış, ben eksikleri tamamlamaya çalıştım, aldıklarımızıda albümüme ekledim:))

çok sağolun kızlar. dediğiniz gibi darısı başımıza.

bu arada "çok kilo almışsın, doğuramazsın" diyen doktorlara artık hepten inanmıyorum. bizim gelin de 25 kilo aldı; üstelik kızcağız albümin oldu eli ayağı yüzü her tarafı şişti. ama o kadar kolay rahat bir doğum olduki; derler ya bir avazda kurtuldu. kızımız da hem irice hem de çok sağlıklı doğdu.

demekki herşey kafada bitiyor; hiç takmıyordu endişe etmiyordu. herkes nasıl doğuruyor ben de doğururum diyordu. biraz rahat olmak allaha havale etmek lazım. benim ikinci olmasına rağmen şimdiden korkuyorum

güle güle kullanın canım ne marka aldınız? ben albümünü göremiyorum sanırım; hellobaby den mi aldınız yoksa?

güle güle kullanın canım ne marka aldınız? ben albümünü göremiyorum sanırım; hellobaby den mi aldınız yoksa?

graco fusio aldık canım, ben izmitteyim hellobaby yokki burda
normal bi mağazadan aldık izmitte:))
arkadaş olarak ekledim seni,görebilirsin..

Son düzenleme:
hem de ne ağrı bacak ağrısıyla uyandığımı bilirim eskiden de çok ağrırdı(hem romatizma hem de varis var) ama şimdiki çok çok fena dayanıcaz artık

kızıma hamileyken hiç böyle bi sorun yaşamamıştım bu hamileliğim çok değişik ilk zamanlar çok bulantım oldu baş ağrım oldu şimdide bacak hayırlısıyla bi kurtulsaydık az kaldı az :))))

derineser tatlım gözünüz aydın;güzel haberine çok sevindim :) Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
darısı önce senin sonra tüm hamilelerin başına inşallah..

Rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın;sağ salim yavrularımıza kavuştursun inşallah..

benim hiç bulantım kusmam olmadı zaten tüpbebek ve ilk gebeliğim bacak ağrım çok miğde yanması cabası ama olsun oğlummu sağlıkla alayımda kucağıma çekerim ben

gözünüz aydınn ne büyük mutluluktur hala olmak bende 8 ay önce hala oldumm paşamız bize merhaba dedi :) darısı hepimizin başına inş hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallahh

inşallah canım, hepimzi hayırlısı ile zamanında alalım bebeklerimizi kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…