merhaba kızlar, dün doktor kontrolüm vardı. bir kaç gündür hareketleri çok az hissediyordum.
çok şükür kızımın keyfi yerinde :) kalp atışlarını duyunca rahatladım. kızımın kafası göbek kısmımda ayakları aşağıda ve katlanmış durumda. ben hep oturduğum için ayakları rahat etmiyor ve yeterince oynayamıyormuş.
bu arada birde kordon boynuna dolanmış. doktorum bebeğin ahreketlerini iyi takip edeceksin, bol bol dinleneceksin. 32. haftada da izne ayrılacaksın dedi.
kordon moralimi çok bozdu, allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
canım malesef aynı sorun genelde hepimizde var gece hiç uyuyamıyorum inan bacaklarımı nereye uzatıp yatacağımı şaşırıyorumarkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu? birde gögsünüzde sızlama oluyormu ? ikiside çok canımı yakıyor bacak ağrım özellikle gece ve sabaha karşı oluyor( randevumuz 21 ocakta
arkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu? birde gögsünüzde sızlama oluyormu ? ikiside çok canımı yakıyor bacak ağrım özellikle gece ve sabaha karşı oluyor( randevumuz 21 ocakta
canım malesef aynı sorun genelde hepimizde var gece hiç uyuyamıyorum inan bacaklarımı nereye uzatıp yatacağımı şaşırıyorumsağıma yatsam sağ kalçam soluma yatsam sol kalçam sırt üstü yatsam sırtım yani heryanım ağrıyor bazen yatmaktan sıkılıyorum yani canım doğuma kadar dayanıcaz
merhaba kızlar, dün doktor kontrolüm vardı. bir kaç gündür hareketleri çok az hissediyordum.
çok şükür kızımın keyfi yerinde :) kalp atışlarını duyunca rahatladım. kızımın kafası göbek kısmımda ayakları aşağıda ve katlanmış durumda. ben hep oturduğum için ayakları rahat etmiyor ve yeterince oynayamıyormuş.
bu arada birde kordon boynuna dolanmış. doktorum bebeğin ahreketlerini iyi takip edeceksin, bol bol dinleneceksin. 32. haftada da izne ayrılacaksın dedi.
kordon moralimi çok bozdu, allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
merhaba kızlar kimsecikler yok bizim yarın dr randevumuz var kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım özledim bebeğimi görmeyi
arkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu? birde gögsünüzde sızlama oluyormu ? ikiside çok canımı yakıyor bacak ağrım özellikle gece ve sabaha karşı oluyor( randevumuz 21 ocakta
merhaba güzel hamişler; herkes uykuda sanırım :)
ben çoooook mutluyum çünkü bugün hala oldum!!! 3.670 gram 50 cm kocaman bir kızımız oldu adını defne koydular.
doğum hikayesi de süper; annesini hiç üzmedi bizim güzel kızımız. 40+2 haftada hastaneye yatırdılar. Suni sancı ile 2 saat içinde suyu kendiliğinden geldi arkasından da çok kolay ve hızlı bir normal doğum oldu; kesiğe bile gerek kalmamış. Rabbim hepimize böyle bir doğum nasip etsin.
ben çoooook mutluyum çünkü bugün hala oldum!!! 3.670 gram 50 cm kocaman bir kızımız oldu adını defne koydular.
doğum hikayesi de süper; annesini hiç üzmedi bizim güzel kızımız. 40+2 haftada hastaneye yatırdılar. Suni sancı ile 2 saat içinde suyu kendiliğinden geldi arkasından da çok kolay ve hızlı bir normal doğum oldu; kesiğe bile gerek kalmamış. Rabbim hepimize böyle bir doğum nasip etsin.
bu arada bizde ctesi günü alışverişe çıktık, bebek arabamızı aldık, gerçi adaptörü çıkmadı içinden, koymayı mı unuttular bilmiyorum, yarın gidicez tekrar, ama bi problem olursa belki geri veririz, gerçi ben çok kararsız kalarak aldım, ama alıncada beğenmiştim, hem travel sistem hem de baston, kumaşı,rengi içime sindi, inşallah adaptörde bi sorun çıkmaz..
aldığımız mağazada toplu alışverişlere indirim yapıyolarmış, ben eksikleri tamamlamaya çalıştım, aldıklarımızıda albümüme ekledim:))
güle güle kullanın canım ne marka aldınız? ben albümünü göremiyorum sanırım; hellobaby den mi aldınız yoksa?
hem de ne ağrıbacak ağrısıyla uyandığımı bilirim eskiden de çok ağrırdı(hem romatizma hem de varis var) ama şimdiki çok çok fena dayanıcaz artık
benim hiç bulantım kusmam olmadı zaten tüpbebek ve ilk gebeliğim bacak ağrım çok miğde yanması cabası ama olsun oğlummu sağlıkla alayımda kucağıma çekerim benkızıma hamileyken hiç böyle bi sorun yaşamamıştım bu hamileliğim çok değişikilk zamanlar çok bulantım oldu baş ağrım oldu şimdide bacak hayırlısıyla bi kurtulsaydık az kaldı az :))))
kızının iyi olduğunu düşün sadece,kordon olayını kafana takıp da stres yapma kendine...ben doğduğumda benim de boynumda kordon varmış ve ben evde doğmuşum,ona rağmen hiçbi şey olmamış...allahın izniyle kızını kucağına alacaksın inşallah...sadece bunu düşün canım...
kordon olayını bencede kafana takma, Allahın izniyle bişe olmaz, daha dönecek hem bebişler, normale döner, bende senin gibi az hissediyodum senin söledkilerin bana moral oldu, Allah razı olsun:))
QUOTE]
annemde bugün yere yatıp ayaklarımı yükseğe kaldırmamı söyledi. eskiden kadınlar öyle yaparmış bebek dönsün diye. umarım işe yarıyordur.
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hepimiz böyle rahat doğum yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?