benim hiç bulantım kusmam olmadı zaten tüpbebek ve ilk gebeliğim bacak ağrım çok miğde yanması cabası ama olsun oğlummu sağlıkla alayımda kucağıma çekerim ben
kordon olayını bencede kafana takma, Allahın izniyle bişe olmaz, daha dönecek hem bebişler, normale döner, bende senin gibi az hissediyodum senin söledkilerin bana moral oldu, Allah razı olsun:))
ne güzel, doya doya bak bebişine, bizim daha 2 hafta war
ben dra sölediimde gece kramp girdiini o önemli magnezyuma başlıcaz dedi, yazdı ilacını, ona rağmen oluyo, benim ağrıların üst bacakta oluyo, ama arkadaşımın altta oluyomuş, bu arada dra sormadım neden önemli diye, soradan aklıma geldi
graco fusio aldık canım, ben izmitteyim hellobaby yokki burda
normal bi mağazadan aldık izmitte:))
arkadaş olarak ekledim seni,görebilirsin..
selamlar anne adayları,
bugün benim şeker yüklemem vardı
çok sarsıldım başım döndü halsizlik falan
herkeste mi böyle oldu
öncelikle geçmiş olsun cnm bende yükleme yaptrmadan önce çok sordum yaptıranlara hep senin gb olduklarını söylediler korka krka yaptırdım ama hiç etkilenmedim abartmışlar dedim ama demekki bünyeden bünyeye değişiyor . bu arada benim 85 çıkmıştı inş seninde düşük çıkar tekrar yaptırmak zorunda kalmazsın cnm
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hala olmak başka birşey , canının canı ayrı bir tatli oluyormerhaba güzel hamişler; herkes uykuda sanırım :)
ben çoooook mutluyum çünkü bugün hala oldum!!! 3.670 gram 50 cm kocaman bir kızımız oldu adını defne koydular.
doğum hikayesi de süper; annesini hiç üzmedi bizim güzel kızımız. 40+2 haftada hastaneye yatırdılar. Suni sancı ile 2 saat içinde suyu kendiliğinden geldi arkasından da çok kolay ve hızlı bir normal doğum oldu; kesiğe bile gerek kalmamış. Rabbim hepimize böyle bir doğum nasip etsin.
canim bende graco mirage aldım albüme koydum hayirli olsun arabalarımız da adaptor dediğin şey ne bende de yok da ?bu arada bizde ctesi günü alışverişe çıktık, bebek arabamızı aldık, gerçi adaptörü çıkmadı içinden, koymayı mı unuttular bilmiyorum, yarın gidicez tekrar, ama bi problem olursa belki geri veririz, gerçi ben çok kararsız kalarak aldım, ama alıncada beğenmiştim, hem travel sistem hem de baston, kumaşı,rengi içime sindi, inşallah adaptörde bi sorun çıkmaz..
aldığımız mağazada toplu alışverişlere indirim yapıyolarmış, ben eksikleri tamamlamaya çalıştım, aldıklarımızıda albümüme ekledim:))
Bende bu hafta cesaret toplarsam yaptıracağım 10 Ocak'ta tetenoz iki vardı gitmedim nedense bir rahatlık var üstümdeselamlar anne adayları,
herkeste mi böyle oldu
canim oksijen olayı mı acaba ? Genelde okuduklarımda rahim yukarı çıktıkca icimiz sıkılır gibi olurmuş tavsiye olarak dik bir saldalyeye oturun diyordu bir yerde ya da solunuza yatın dinleninbugün benim karnım büyüyor galiba hiç ama hiç rahat değilim;otursam olmuyor kalksam olmuyor( içim daralıyor,sanki kalbim sıkışıyor (
göbüşüm yumuşak ama kendimi çok gergin hissediyorum(
ben de abartıldıgını düşünüyordum
ama dediğiniz gibi bünyeden bünyeye değişiyor demekki
birde çok uzun süre aç kaldım belki bununda etkisi olmuş olabilir..
Rabbim başka sıkıntılar vermesin
inşallah bidaha yaptırmam kolum delik deşik oldu..
troidimde düşük çıktı benim haftaya tekrar ölüm yapılacak ..saçlarım döküldü
bundan sonra başka testler var mı ?
merhaba güzel hamişler; herkes uykuda sanırım :)
ben çoooook mutluyum çünkü bugün hala oldum!!! 3.670 gram 50 cm kocaman bir kızımız oldu adını defne koydular.
doğum hikayesi de süper; annesini hiç üzmedi bizim güzel kızımız. 40+2 haftada hastaneye yatırdılar. Suni sancı ile 2 saat içinde suyu kendiliğinden geldi arkasından da çok kolay ve hızlı bir normal doğum oldu; kesiğe bile gerek kalmamış. Rabbim hepimize böyle bir doğum nasip etsin.
Canim bende bilemedim şimdi ne yapman lazımBebeci tatlım sabahtan beri denemediğim şey kalmadı( nefes daralması gibi değil;sanki göbüşüm bebişe dar geliyor gibi (
karnımın ağırlaştığını hissediyorum sürekli ve sağolsun oğluşumda içerden öyle hareketler yapıyor ki yerini genişletmeye çalışıyor sanki(
offf nasıl anlatılır bilmiyorum( inşallah çabuk geçer..
Âmin tuncs teşekkür ederim , içlerinde çekip fotoları koyacağımiz gunü sabırsızlıkla bekliyorum :)Allah analı babalı büyümek nasip etsin.. ne güzel bir mutluluk olsa gerek..
darısı bizlere olsun inşallah, kolay doğumlar geçirelim..
bebeci ve chosy cicileriniz süperler.. sağlıcakla bebişler dünyaya gelsin, içlerinde miniklerle de fotolar ekleriz..
herkeslere iyi geceler diliyorum..
selamlar anne adayları,
herkeste mi böyle oldu
merhaba güzel hamişler; herkes uykuda sanırım :)
bu arada bizde ctesi günü alışverişe çıktık, bebek arabamızı aldık, gerçi adaptörü çıkmadı içinden, koymayı mı unuttular bilmiyorum, yarın gidicez tekrar, ama bi problem olursa belki geri veririz, gerçi ben çok kararsız kalarak aldım, ama alıncada beğenmiştim, hem travel sistem hem de baston, kumaşı,rengi içime sindi, inşallah adaptörde bi sorun çıkmaz..
aldığımız mağazada toplu alışverişlere indirim yapıyolarmış, ben eksikleri tamamlamaya çalıştım, aldıklarımızıda albümüme ekledim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?