2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benim hiç bulantım kusmam olmadı zaten tüpbebek ve ilk gebeliğim bacak ağrım çok miğde yanması cabası ama olsun oğlummu sağlıkla alayımda kucağıma çekerim ben

tabiki önemli olan bebişlerizin sağlığı sağsalim kavuşalımm paşalarımıza :)

21 inde kontrolüm var o zaman dr a bi sorayım bakalım ne diyecek

graco fusio aldık canım, ben izmitteyim hellobaby yokki burda
normal bi mağazadan aldık izmitte:))
arkadaş olarak ekledim seni,görebilirsin..

şimdi gördüm canım; çok güzel bir arabaymış güle güle kullanın. biz de oğluma graco almıştık 4 sene önce; taş gibi bir araba çıktı; o kadar sağlamki kızıma da kullanacağım şimdi. tüm parçaları yıkanabiliyor. bir yıkadık sildik tertemiz yeni gibi oldu.

selamlar anne adayları,
bugün benim şeker yüklemem vardı
çok sarsıldım başım döndü halsizlik falan
herkeste mi böyle oldu

selamlar anne adayları,
herkeste mi böyle oldu

öncelikle geçmiş olsun cnm bende yükleme yaptrmadan önce çok sordum yaptıranlara hep senin gb olduklarını söylediler korka krka yaptırdım ama hiç etkilenmedim abartmışlar dedim ama demekki bünyeden bünyeye değişiyor . bu arada benim 85 çıkmıştı inş seninde düşük çıkar tekrar yaptırmak zorunda kalmazsın cnm

bugün benim karnım büyüyor galiba hiç ama hiç rahat değilim;otursam olmuyor kalksam olmuyor ( içim daralıyor,sanki kalbim sıkışıyor (
göbüşüm yumuşak ama kendimi çok gergin hissediyorum (

ben de abartıldıgını düşünüyordum
ama dediğiniz gibi bünyeden bünyeye değişiyor demekki
birde çok uzun süre aç kaldım belki bununda etkisi olmuş olabilir..
Rabbim başka sıkıntılar vermesin

inşallah bidaha yaptırmam kolum delik deşik oldu..
troidimde düşük çıktı benim haftaya tekrar ölüm yapılacak ..saçlarım döküldü

bundan sonra başka testler var mı ?

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hala olmak başka birşey , canının canı ayrı bir tatli oluyor
rabbim hepimize böylesine güzel dogum nasip etsin, âmin
canim bende graco mirage aldım albüme koydum hayirli olsun arabalarımız da adaptor dediğin şey ne bende de yok da ?

selamlar anne adayları,
herkeste mi böyle oldu
Bende bu hafta cesaret toplarsam yaptıracağım 10 Ocak'ta tetenoz iki vardı gitmedim nedense bir rahatlık var üstümde
birde benim eski doktor bana 12. Haftada seker yüklemesi yapmıştı 50 gr hatırlıyorum o zaman bile sınırda çıkmıştı düşüktü
ama halsizlik yapmamıştı tabii haftadan haftaya değişiyorduk heralde :/

bugün benim karnım büyüyor galiba hiç ama hiç rahat değilim;otursam olmuyor kalksam olmuyor ( içim daralıyor,sanki kalbim sıkışıyor (
göbüşüm yumuşak ama kendimi çok gergin hissediyorum (
canim oksijen olayı mı acaba ? Genelde okuduklarımda rahim yukarı çıktıkca icimiz sıkılır gibi olurmuş tavsiye olarak dik bir saldalyeye oturun diyordu bir yerde ya da solunuza yatın dinlenin
denesene bir soluna yatmayı

bundan başka test yok ama kan idrar tahlili her gittiğinde yapılıyomuş ultrasyona alıyorlamış bende şeker yüklemesinden snra ilk defa gidicem 34. haftadan sonrada nst ye alıyorlarmış her gidildğinde cnm

Bebeci tatlım sabahtan beri denemediğim şey kalmadı ( nefes daralması gibi değil;sanki göbüşüm bebişe dar geliyor gibi (
karnımın ağırlaştığını hissediyorum sürekli ve sağolsun oğluşumda içerden öyle hareketler yapıyor ki yerini genişletmeye çalışıyor sanki (
offf nasıl anlatılır bilmiyorum ( inşallah çabuk geçer..

Allah analı babalı büyümek nasip etsin.. ne güzel bir mutluluk olsa gerek..
darısı bizlere olsun inşallah, kolay doğumlar geçirelim..

bebeci ve chosy cicileriniz süperler.. sağlıcakla bebişler dünyaya gelsin, içlerinde miniklerle de fotolar ekleriz..

herkeslere iyi geceler diliyorum..

Canim bende bilemedim şimdi ne yapman lazım inşallah çabuk gecer inşallah (

Âmin tuncs teşekkür ederim , içlerinde çekip fotoları koyacağımiz gunü sabırsızlıkla bekliyorum :)
İyi geceler cnmcim

laternam bugün bende senin gibiydim.
hiçbir yere sığamıyorum
kanepeye yatıyorum olmuyor
yatağa yatıyorum olmuyor
geziyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım
karnım beni aşağıya doğru çekiyor sanki sırt ağrısından mahfoldum.
karnım kaşınıyor ve davul gibi gerginim.
bi de bir şehit ailesi eve davet etti.
şehit ailesi olunca geri çevirmek istemiyoruz.
onlarda da nasıl oturduğumu bir allah bir ben biliyorum.

böyle güzel hikayeler duyunca şevke geliyorum
hem de kesiksiz, tam benlik

kız halaya benzermiş halası
benziyor mu sana prenses

bende etiketleri sökmeye başladım kıyafetlerden
taşınma tarihi de netleşince şifonyeri kurup herşeyi yıkayıp yerleştıreceğim

görüntü özellikler renk model süper; hem baston hem travel sistem olması da süper
ne diyeyim güle güle kullansın paşamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…