2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende doğayla ilgili isimleri koymanın günah olduğunu duymuştum,ama nedenini bilmiyorum.mesela yağmur,rüzgar gibi. ama mesela bahar günahmı bilmiyorum:44:

Kız helal olsun ne hakkı ben dinlerim her zaman bacım sen icini dök bende gurbetteyim zaten arkadaslarım hep uzakta bende hasretim burası o yüzden bana çok iyi geliyor hepinizi tanıdığıma çok çok memnunum hepiniz kalbi mis gibi insanlarsiniz maşallah
Bende babami çok severim senin gb giymez giydirirdi hep kiramazdi beni hiç hala daha öyledir yardımsever hırsı yok gösterisi sevmeyen herkese iyi davranan efendi bir adam oldu hep, o yüzden oğlum olursa karakteri ona benzesin çok isterim çok sansliyiz kız yazdıkca görüyoruz anne babamiz yönünden

ee biz teraziler nolcak,nerdesiniz kızlar hu huuuu

ayyy yerim seni sana muck hepinize kocaman öpücükler nisan annesiyiz biz ortak kocaman bir noktamız ve kocaman kalplerimiz var aynı dertlerden muzdaribiz hepimiz aynı sevinci yasıyoruz kocaman mucx mucx sana

bende senin gibiyim yaşım 33
hep aklıma kötü şeyler geliyo, bide kk de hep öle şeyler okuyom filan, moralim bozuluyo çok

böyle kocaman içten sana CANIMM BACIIMMM diyesim geldi bacım yarın görüşürüz benim mesai bitti eve internet bağlatmayı düşünüyorum en kısa zamanda o zamanda görüşürüz kocamann kocaman öpüldün melek annesinin melek kızı seni=)

bu anne kaçar mesai bitti hepiniz öpüldünüz allahın eli üzerinizde meleklerin kanadı etrafınızda olsun allah sizi bebeğinizi sevdiklerinizi korusun allaha emanet (ay bi an çingen gibi hissettim allah ne muradınız varsa versin falan

Son düzenleme:
Ben bebeğime ve 3 yaşındaki oğluma kendim bakacağım maddi açıdan zorlansakda kayınvalidem 2 sine birden bakamaz 65 yaşında ve sağlık problemleri var kendi ailem de başka şehirde izmirde olsalar kimseye bırakmazlar çocuklarımı ama nasip işte

Mrb herkese
Ben yine fena halde şiştim. Yüzük parmağıma otoruyo resmen. Ayakkabılarım terliklerim hiç rahat olmamaya başladı. Şimdiden böyle olursam ilerde yandım :18:
3 ayda 2.5 kilo almışım. Sizin kilolar ne durumda?

bende senin gibiyim yaşım 33
hep aklıma kötü şeyler geliyo, bide kk de hep öle şeyler okuyom filan, moralim bozuluyo çok

canım kötü düşünme,ortada bir sebep yokken böyle şeyler düşünmenin sana hiç bir faydası yok aksine gereksiz yere stres yaratıyorsun kendine.. ben de 33 yaşındayım hatta buçuk oldum.. her zaman iyi düşün iyi olsun,bebişi de kendini de gereksiz strese sokma

bende varım canım yaklaşık 3 kilo aldım,hemde 9.haftaya kadar,ondan sora durdu sanki benim,bundan sora yine başlar heralde:))

ayy inşallah bebek kilo alsa isterse 30 kilo alayım ama ben kendime olunca istemiorum daha şimdiden hemde hep böle devam ederse yandım

:))) iyi istirahatler bacım bende seni öptüm

sedag tatlım sende imzana hamilelik takvimini eklesene,senin kaç haftalık olduğunu karıştırıyorum hep

Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diye yazıyor cnm beceremedim kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…