Benim esim yapıyor bir yandan bozuyor adama evlendiğimiz günden beri kirliler sepetini öğretemedimbiraz önce evi topladım o kadar uzun sürdü ki sanarsin temizlik yaptım o esnada aradı saydirdim telefonda tamam daha dikkat ederim artık dedi güzelce ama ben cadı gibi devam ettim saydirmaya küstü kapattı teli ya :)))
ayy hepsi mi aynı benim eşimede diyorum ki ya tek basına nasıl başarıyorsun bebek gibi peşinde dolasıyorum ki ev al basını git olmasın diye ben 2 hafta hastanede yattım geldim ki off hiç mi insaf yok ya dedim düşük yapmıştım o yüzden yatmıştım kanamam var bana mı bıraktın burayı diye annem geldi hemen kızım sus ben yaparım çocuk napsın boşver oğlum dokunma sen uzan hadı ben yaparım falan hiç toplu değil ben azıcık dağıttıgımda da titizliği tutar askım bura ne olmuş ya falan die(genelde makyaj masam )
kızlar bebeğimizin cinsiyeti henüz belli değil fakat hem kız hem erkek ismi hazırlayıp beklemek istiyoruz ama gel gör ki isim beğenemedik.geçen gün arkadaşımın bebeğinin 40 mevlüdünde bi teyze bebeklerle ilgili tüm konularda sohbet yaptı.isim eğitim konularına çok önem verdi.isminin anlamını taşırlarmış ve eğer anlamı kaya-taş-toprak vs.. veya çiçek isimleri ise ahirette bizden haklarını alacaklarmış.bende açıkçası bundan sonra seçici olacağım ama eşim kuzey yada kaan istiyordu erkek olursa.bende onlar olmaz diyorum. birde hamileliğin 4. ayından itibaren salavat getirin sesli diyor.ayetel kürsi okuyun sizi duyar dedi.birde bebeğiniz 4 yaş 4ay 4 günlük olduğu günü eğitimine başlayın o gün çok önemli dedi.netten araştırdım o gün zekasının en açık oldugu herşeyi kapacağı bi günmüş.çok güzel bilgiler verdi allah razı olsun teyzeden
arkadaşlar bende koçum banada kanınız ısınsın
NE TANIDIK GELİYOR CÜMLELERİNİZ KAÇ GÜNDÜR KUŞLARIN YEMİNİ TEMİZLETEMEDİM HER GÜN GELİNCE SÖYLÜYORUM HERGUN ODA YARIN AKŞAM DİYOR BAKALIM YARIN BİR GÜN ÇOCUĞADA BÖYLE BAKARSA YANDIK:d
VALLA BEN EN ÇOKTA GECE AĞLADIGINDA Kİ TEPKİSİNİ MERAK EDİYORUM YA ŞAŞIRTACAK YADA BEKLEDİĞİM GİBİ ASKIM BASKA ODAYA GİT YA DİYECEK YADA KENDİ KALKIP İÇERDE YATACAK BENDE ANNEMİ ÇAĞIRCAM BİZDE KALSIN ANNEMLE YATARIM BEN =)
ayy canım ya çok sağol sende helal et hakkını valla başını şişirdim seninde derdimi dinledin çok sağol valla ki annemler hala benim düğünüm için çektikleri krediyi ödüyorlar birtek babamın maası var bide 3 ayda bir ablamın engelli maası var babamın maası 700 lerde falan kalıyor 4 kişiler ama hala benim isteklerime yetişiyorlar babam mesela uzaktaydı hep bizden o yüzden çok sıcak olamadık onunla hiç ama oda çok iyidir sonucta bizim için yabancı memleketlerde onca yıl çalıştı çabaladı oda çok fedakardır bana markadan aşağı giydirmemek için giymedi giydirdi tabiri resmen kendi bir tane iyi ayakkabı alırdı hatta küçükken küserdim bana niye almadın bak pahalı almış diye sonra anladım ki uzun süre giyebilmek için iyisini almış bana araba almak istiyordu ama yiğeni ev aldı ona kredi çekti alamadı ama canları sağolsun başını şişirdim senin de ama benim etrafımda eşim hiç arkadas bırakmadı birileriyle böyle oturup konuşmaya o kadar hasretim ki kusura bakma valla hakkını helal et ya tabi hormonlarda bu noktaya getiriyor
ee biz teraziler nolcak,nerdesiniz kızlar hu huuuu
canım senin de canını sıkmak istemem ama rüzgarözge kontrole kadar birşey anlamadı ya ben de kendi adıma çok korkuyorumbelki yaşımdan dolayı (37) herşeyin en kötüsü geliyor aklıma. Sen bana bakma :) ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ.
Kız helal olsun ne hakkı ben dinlerim her zaman bacım sen icini dök bende gurbetteyim zaten arkadaslarım hep uzakta bende hasretim burası o yüzden bana çok iyi geliyor hepinizi tanıdığıma çok çok memnunum hepiniz kalbi mis gibi insanlarsiniz maşallah
Bende babami çok severim senin gb giymez giydirirdi hep kiramazdi beni hiç hala daha öyledir yardımsever hırsı yok gösterisi sevmeyen herkese iyi davranan efendi bir adam oldu hep, o yüzden oğlum olursa karakteri ona benzesin çok isterim çok sansliyiz kız yazdıkca görüyoruz anne babamiz yönünden
Ay bir de kış gelince palto ihtiyacı doğacak. Geçen kış da 1 trençkot 1 kaşe 1 de deri mont almıştım, hepsi yalan oldu bu kış. Napcaz?
allahım bizlerede o günleri görmeyi nasip etsinn.maaşallahhh
bende senin gibiyim yaşım 33
hep aklıma kötü şeyler geliyo, bide kk de hep öle şeyler okuyom filan, moralim bozuluyo çok
ya bi benmiyim kilo alan bu kadar kafayı yicem 10 haftada 2.7 kg
bende varım canım yaklaşık 3 kilo aldım,hemde 9.haftaya kadar,ondan sora durdu sanki benim,bundan sora yine başlar heralde:))
böyle kocaman içten sana CANIMM BACIIMMM diyesim geldi bacım yarın görüşürüz benim mesai bitti eve internet bağlatmayı düşünüyorum en kısa zamanda o zamanda görüşürüz kocamann kocaman öpüldün melek annesinin melek kızı seni=)
sedag tatlım sende imzana hamilelik takvimini eklesene,senin kaç haftalık olduğunu karıştırıyorum hep
evet artık kış gelse;aylardan aralık - ocak olsa hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?