2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanipeks maşallah çınarımıza. çok sakin bir bebek olacak galiba. allah nazarlardan saklasın

derineser gözünüzaydın canım. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ayy kuzum ya çok güzel prensler gibi yatıo walla baktıkça benim içim gidioki sen kimbilir neler hissettin şeker olayını bence başka bi doktorla daha görüş derim diyet falan verdimi hemen moralini bozma banada aynısını dedi kendi doktorumun dönmesini bekliorum ona gideceğim olmadı diyet isteceğim höst dedim direk ölürmü dedi böle ne kadar ayıp ya insan güzellikle anlatır bence başka bi doktorla daha görüş cnm ablamın görümcesinin kızında yüksekti şekeri ama maşallah tosun 5 kg doğdu bi görsen okadar tatlıki herkesinki öle olacak die bişey yok bazı doktorlar sadece can sıkmaktan başka bişey yapmıo

canım msj kutun doluu

Günaydın güzel bayanlar :) Haftasonum çok yorucuydu kızlar artık kendime alacak doğru düzgün bişey bulamıyorum.Kabanlarımın hiçbiri olmuyor yeni kaban bakıyorum xl bedenlerde bile göbeciğim kapanmıyor tombik olmuşum iyice yaaaa

allah sağlıklı,uzun ömürler versin canım...inşallah bizler de böyle kolay doğum yaparız...

benim hiç bulantım kusmam olmadı zaten tüpbebek ve ilk gebeliğim bacak ağrım çok miğde yanması cabası ama olsun oğlummu sağlıkla alayımda kucağıma çekerim ben
bulantı ve kusmayı hat safhada yaşamış biri olarak çekmemene sevindim,allah düşmanıma bile vermesin çok zor bi şey bacak ağrısıyla kıyaslanamaz bile

bazen ben de öyle oluyorum allah yardımcımız olsun...

benim de kabanlarım olmuyo ama yenisini almicam...atkıyla,şalla falan kapatıyorum önümü ben,sen de öyle denesene canım...kabanlar çok pahalı,alsam,bi daha giyemicem,en iyisi almamak ama bugün bulursam pantolon alıcam kendime...bi türlü bulamadım da

günaydın demeyi unutmuşum...herkese günaydın...mutlu bi hafta diliyorum hepimize...

Son düzenleme:
Kizlar gunümüz aydın olsun:)

Sorucam bir suru sorum var...

Ankara'da hava o kadar soğuktuki gecen hafta ne kadar korunsamda usutmusum hafiften sinuzitle de birlesince...kadin doğumumu aradım bir parol al dedi..bende viks kullanabilirmiyim göğsüme sürsem dedim..kullan sıkıntı yok dedi..
Bügünde isten izin aldım dinlenicem sıcak süte karabiber ekip iciyorum...allahtan ateşim yok oksuruk ve halsizligim var...

Bunun dısında bide bu halde hafta sonu oğlum icin alisveris yaptık..

Hastane çıkışını aldık 20 parçalı,
Ekstra bı havlu aldım
Bir penye battaniye aldım,
Çorap,
Ağzını silmek icin mendiller aldım,
Yan yatış yastığı aldım bide emzirme yastığı ama size sormam lazım ici bu toptop silikonlardan yastığın digerleri daha mı iyi olurdu acaba?
Stelizator aldım mikrodalgada kullanılan bebedorun(chicconunmu alsaydım ne dersiniz)
Ateş ölçer aldım chicconun(iyimidir acaba braun düşünürken chicco aldım çünkü)
Bir avent biberon,2 tane emzik aldım yeter dediler
Kuvvetinin icine süngerli file aldım,masrafa ve sünger aldım
Evde annemin aldıkları hariç daha eksik var tabi...
Yorgan seti alıcam,malzeme çantası alıcam..filan filan...bebephone alıcam hangisi iyidir acaba?bide buhar makinesi ?
Daha kendime sıra gelmedi:))))
Çok mü acele ediyorum acaba...:))??? Neyse lütfen fikirlerinizi paylaşın olurmu?

Hepinizi seviyorum

Ay bu arada dayanamadım ctesi olan randevumu yarına aldım.
Oğluşumu çok özledim ne yapiyim.
Hemde kan uyuşmazlığı testini tekrarlıyımda aklımdan çıksın...

Kan uyuşmazlığı testi ertesi gün çıkıyormuş.
Randevum çarşambaya kaldı.Olsun ctesi gününden iyidir:)

Günaydıııın...

Sağlıklı,hayırlı,huzurlu,mutlu,güzel bir gün ve hafta olması dileğiyle...

Günaydın kızlar,
bugun hastanenin ücretsiz verdigi doguma hazırlık kursuna gidicem plates falan da yapılıyormuş bundan sonra Pazartesi , cuma 3-4 arası gidicem bakalım neler öğrencem bir de heyecanlıyım kafa dengim birkaç arkadas bulsam ne iyi olur pasta börek yapıyor cagircagim kimse yok Esimin ailesi de bir yere kadar yani , bizim bu binanın dolacağı da yok o kadar dua ettim karsı dairem dolsun diye ama nerdeee, gecen deprem oldu 18 katlı binada tek basıma cok korktum ne konu var ne komşu tek basıma çıktım evden bekledim aşağıda kocam gelene kadar cok kötü oluyor valla belki bu kursta birileri ile tanışirim

Ya bu doktora bende gicik oluyorum daha 12-16 haftasında minoset plus ictim diye aradığında aldıralım diyemem demişti bu doktor pat diye , dün gibi hatırlıyorum hanipeksin ne halde olduğunu, adam dan dan diye konuşuyor iyilik olsun diyesin muhakkak ama hanipeksin psikolojisi de önemli degil mı yani

Kiz bu arada 5 kilo mü ? 0-3 ay cicilerin hepsi çöpedir Allah bilir

Çok geçmiş olsun kızlar,bazen banada oluyor öyle.
Ama çok şükür geçici bir durum.Çok fazla zorlamadı beni.
Artık sonlara yaklaşmak üzereyiz allahım yardımcımız olsun.

Kursta öğrendiklerini bizede aktarırsın kuzucum.
Üzme kendini inşallah herşey gönlüne göre olur.
Benim karşı dairem doluda ne oluyor,zile yazdıkları için isimlerini biliyorum o kadar.
Onun dışında hiç muhabbetim yok.He bir yada iki kere günaydın ve iyi akşamlar dedik

günaydın arkadaşlarr mutlu güzel bir hafta dilerim ... kızımla yeni uyandık kahvaltı yapıcaz . sizler ne yapıyosunuz . ?

Tabii Kuzucum eve gelir gelmez anlatıcım hemen neler yaptık neler öğrendik:)
istanbulda komşuluk bu olsa gerek günaydın iyi günler ahh ah bodrumda öyle mı? Birşey yaparsın çağırırsın herkesi , biri gelir diğer komşuları da haber edersin , denize inelim desen en az 3-4 arkadas bulursun kahve icmeye çağırırsın oyy cok özledimmm

Yaptır kuzucum yaptır,ihmale gelmez.
17 sindede oğluşu görcen işde ne güzelll :)
evet ihmale gelmez yaptırmam şart artık doktor 17sinde görmek isteyecek kesin
oglusum benim tekmeleri fırlattığından beri doktora görmek özel gelmiyor bana , daha cok seviyorum aramızdaki bu dokunmalı vurmalı iletişimi

Kızlar bu arada göğüs pompası Manuel avent tavsiye ediyorlar ben aldım belki albümde gormussunuzdur piyasada hep 100tl ve üzeri gördüm ama minikbaby.com diye bir site var orada 70tl ,icinde biberon da mevcut , ve siparişlerinizi hemen kargolayip gönderiyorlar alacaksanız kaçırmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…