Kızlar bir türlü yazamadım. Dün 2 ayrı randevumuz vardı.
İlki 11.30 da. Çınar oldukça iyi, kocaman olmuş annesinin bir tanesi. Tansiyonum 12-7 gayet normal çıktı. son kontrolden bu yana 6 kilo almışım. Dr çok kızdı. Bir de şeker var bu ne kilo sendeki dedi. Kesinlikle yemeyeceksin 1gr tatlı vb dedi. Eşim de vardı. Yoksa bebeğin 8. ayda ölür karnında dedi. Sinirden öldüm. 30-35 kilo alanlar var Allahım ya benim 12 kiloma taktı. Eşimin yanında söylemeseydi bari, ağzına laf verdi. Aman alıştım bu adamın patavatsızlıklarına. 1 ay sonra doğumu konuşacakmışız. İlaçlara aynen devam, bıktım elevittenŞeker testini bir kere yaptık bir daha yapmayacak mıyız dedim. 32. haftada dedi, sizlerin dr ları kadar ciddiye almıyor bence benim dr bu şekeri, ama laf söylemeyi biliyor.
işte çınarım
Eki Görüntüle 602566
2. Randevum 17.30daydı. 5 hafta önce renkli usg cd mi çektirmiştim ama alamamıştım. Cd yazıcılarında sorun vardı. sadece foto alabilmiştim. Sorunu çözememişler dün tekrar çektirdim. gözlerim kamaştı kızlar, oğlum çok büyüleyiciydi, çok güzeldi, kocişime benzettim nazlı kuzumu. Allahım şükürler olsun bizlere bu duyguları tattırdığı için.
laternam bugün bende senin gibiydim.
hiçbir yere sığamıyorum
kanepeye yatıyorum olmuyor
yatağa yatıyorum olmuyor
geziyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım
karnım beni aşağıya doğru çekiyor sanki sırt ağrısından mahfoldum.
karnım kaşınıyor ve davul gibi gerginim.
bi de bir şehit ailesi eve davet etti.
şehit ailesi olunca geri çevirmek istemiyoruz.
onlarda da nasıl oturduğumu bir allah bir ben biliyorum.
allah sağlıklı,uzun ömürler versin canım...inşallah bizler de böyle kolay doğum yaparız...merhaba güzel hamişler; herkes uykuda sanırım :)
ben çoooook mutluyum çünkü bugün hala oldum!!! 3.670 gram 50 cm kocaman bir kızımız oldu adını defne koydular.
doğum hikayesi de süper; annesini hiç üzmedi bizim güzel kızımız. 40+2 haftada hastaneye yatırdılar. Suni sancı ile 2 saat içinde suyu kendiliğinden geldi arkasından da çok kolay ve hızlı bir normal doğum oldu; kesiğe bile gerek kalmamış. Rabbim hepimize böyle bir doğum nasip etsin.
bulantı ve kusmayı hat safhada yaşamış biri olarak çekmemene sevindim,allah düşmanıma bile vermesin çok zor bi şeybenim hiç bulantım kusmam olmadı zaten tüpbebek ve ilk gebeliğim bacak ağrım çok miğde yanması cabası ama olsun oğlummu sağlıkla alayımda kucağıma çekerim ben
bazen ben de öyle oluyorumBebeci tatlım sabahtan beri denemediğim şey kalmadı( nefes daralması gibi değil;sanki göbüşüm bebişe dar geliyor gibi (
karnımın ağırlaştığını hissediyorum sürekli ve sağolsun oğluşumda içerden öyle hareketler yapıyor ki yerini genişletmeye çalışıyor sanki(
offf nasıl anlatılır bilmiyorum( inşallah çabuk geçer..
benim de kabanlarım olmuyo ama yenisini almicam...atkıyla,şalla falan kapatıyorum önümü ben,sen de öyle denesene canım...kabanlar çok pahalı,alsam,bi daha giyemicem,en iyisi almamakGünaydın güzel bayanlar :) Haftasonum çok yorucuydu kızlar artık kendime alacak doğru düzgün bişey bulamıyorum.Kabanlarımın hiçbiri olmuyor yeni kaban bakıyorum xl bedenlerde bile göbeciğim kapanmıyor tombik olmuşum iyice yaaaa
Benim de 17sinde randevum yarin da seker testimle tetenoz asımı yaptırmam lazım istemiyoruuuummKan uyuşmazlığı testi ertesi gün çıkıyormuş.
Randevum çarşambaya kaldı.Olsun ctesi gününden iyidir:)
Ya bu doktora bende gicik oluyorum daha 12-16 haftasında minoset plus ictim diye aradığında aldıralım diyemem demişti bu doktor pat diye , dün gibi hatırlıyorum hanipeksin ne halde olduğunu, adam dan dan diye konuşuyor iyilik olsun diyesin muhakkak ama hanipeksin psikolojisi de önemli degil mı yaniayy kuzum ya çok güzel prensler gibi yatıo walla baktıkça benim içim gidioki sen kimbilir neler hissettin şeker olayını bence başka bi doktorla daha görüş derim diyet falan verdimi hemen moralini bozma banada aynısını dedi kendi doktorumun dönmesini bekliorum ona gideceğim olmadı diyet isteceğim höst dedim direk ölürmü dedi böle ne kadar ayıp ya insan güzellikle anlatır bence başka bi doktorla daha görüş cnm ablamın görümcesinin kızında yüksekti şekeri ama maşallah tosun 5 kg doğdu bi görsen okadar tatlıki herkesinki öle olacak die bişey yok bazı doktorlar sadece can sıkmaktan başka bişey yapmıo
Bebeci tatlım sabahtan beri denemediğim şey kalmadı( nefes daralması gibi değil;sanki göbüşüm bebişe dar geliyor gibi (
karnımın ağırlaştığını hissediyorum sürekli ve sağolsun oğluşumda içerden öyle hareketler yapıyor ki yerini genişletmeye çalışıyor sanki(
offf nasıl anlatılır bilmiyorum( inşallah çabuk geçer..
laternam bugün bende senin gibiydim.
hiçbir yere sığamıyorum
kanepeye yatıyorum olmuyor
yatağa yatıyorum olmuyor
geziyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım
karnım beni aşağıya doğru çekiyor sanki sırt ağrısından mahfoldum.
karnım kaşınıyor ve davul gibi gerginim.
bi de bir şehit ailesi eve davet etti.
şehit ailesi olunca geri çevirmek istemiyoruz.
onlarda da nasıl oturduğumu bir allah bir ben biliyorum.
Günaydın kızlar,
bugun hastanenin ücretsiz verdigi doguma hazırlık kursuna gidicem plates falan da yapılıyormuş bundan sonra Pazartesi , cuma 3-4 arası gidicem bakalım neler öğrencem bir de heyecanlıyım kafa dengim birkaç arkadas bulsam ne iyi olur pasta börek yapıyor cagircagim kimse yokEsimin ailesi de bir yere kadar yani , bizim bu binanın dolacağı da yok o kadar dua ettim karsı dairem dolsun diye ama nerdeee, gecen deprem oldu 18 katlı binada tek basıma cok korktum ne konu var ne komşu tek basıma çıktım evden bekledim aşağıda kocam gelene kadar cok kötü oluyor valla belki bu kursta birileri ile tanışirim
Benim de 17sinde randevum yarin da seker testimle tetenoz asımı yaptırmam lazım istemiyoruuuumm
Tabii Kuzucum eve gelir gelmez anlatıcım hemen neler yaptık neler öğrendik:)Çok geçmiş olsun kızlar,bazen banada oluyor öyle.
Ama çok şükür geçici bir durum.Çok fazla zorlamadı beni.
Artık sonlara yaklaşmak üzereyiz allahım yardımcımız olsun.
Kursta öğrendiklerini bizede aktarırsın kuzucum.
Üzme kendini inşallah herşey gönlüne göre olur.
Benim karşı dairem doluda ne oluyor,zile yazdıkları için isimlerini biliyorum o kadar.
Onun dışında hiç muhabbetim yok.He bir yada iki kere günaydın ve iyi akşamlar dedik
evet ihmale gelmez yaptırmam şart artık doktor 17sinde görmek isteyecek kesinYaptır kuzucum yaptır,ihmale gelmez.
17 sindede oğluşu görcen işde ne güzelll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?