günaydın herkese,
bebeci canım benimde tetanozun 2. dozu cuma günüydü gitmedim.
bugün gidip yaptırayıp diyorum. ordanda hastaneye gidicem idrar tahlili yaptırıcam.
bakalım enfeksiyon devam ediyor mu? üroloji doktoru bir tane daha munorol vermişti.
bugün içmem gerekiyor. tahlil sonucuna göre içerim artık.
dışarıya çıkmışken bir arkadaşa geçmiş olsuna da gidicem.
çok işim var çokk..
Ersnil eyvah eyvah yavaştan yavastan yol yapıyor kendine , sakın böyle birşeyi kabul etme bak , güzel giden bir evliliğin var , benim kaynanam iyidir ama uzaklık da iyidir düğün zamanı hazırlıklarda 1 hafta kaldığım oluyordu sonlara doğru bir tersliği tutuyordu kesin sinirim bozuluyordu bir iki gün görünce herkes iyi tatlı ama uzun vadede annenin bile gözüne batarsın o yüzden sakın , cocuğa bakmalarına falan kanma bence
ersnil canım senin kayınvalide de yanar döner ne dediği belli değil. korkulur böyle insanlardan.
Hiii B.k dediiii ben demedim o dedi Seda dediah kuzum ya kesin rüya falanda görmemiştir kurup kurup gelmiştir yada biri bişeyler demiştir ona hepsi aynı b... en iyisi bile aynı
İste sende arsizligi alacaksın uyanmaya yakın soyunup bekleyeceksin bir daha giriyor mü? Ben nişanliyken eşim ameliyat olmuştu onun için 2 hafta kaldım onlarda birgun banyo yaptım odaya girdim oturuyorum havluyla sen cat kapı gir , derdi beni görmekti ısı yok çünkü odada , gezdi çıktı hemen bende hem irkildim hem sert sert baktim ya direk havluyu çıkarsam hayret birşey hamam olayı :) aksam da komik bir olaymış gibi anlattım kızları varken , hatasını anlasın diye:) ayni anda ic dokesimiz gelmis yalniz cok guldum halimize..
kaynanacigin kendini dusunuyor sanirim.. oyle lastikli laflara gelemiyorum ben. acik ol net ol kardesim.. bakarim deme bakmam da deme.. gel evin duzenini boz hatta huzur bile bozulur.. Allah korusun..
hiiic bulasmayin birbirinize.. en guzeli ayri olmak. ayni evde cok zor. benimki kocasi ile atisinca bize gelmusti eylul ayinda. iki gece kaldi ama ben ona bile tahammul edemedim. sabah uyanir uyanmaz bizim odaya girdi dusun. kapi filan calmadan! belki ciplak yatiyorum ne isin var benim en mahrem yerimde..
oyy inşallah birşey çıkmaz canim ya yorma kendini ilk dozda nasıldın bilmiyorum ama ben fena acı çektim şimdi tirsiyorum o yüzdengünaydın herkese,
bebeci canım benimde tetanozun 2. dozu cuma günüydü gitmedim.
bugün gidip yaptırayıp diyorum. ordanda hastaneye gidicem idrar tahlili yaptırıcam.
bakalım enfeksiyon devam ediyor mu? üroloji doktoru bir tane daha munorol vermişti.
bugün içmem gerekiyor. tahlil sonucuna göre içerim artık.
dışarıya çıkmışken bir arkadaşa geçmiş olsuna da gidicem.
çok işim var çokk..
Ersnil eyvah eyvah yavaştan yavastan yol yapıyor kendine , sakın böyle birşeyi kabul etme bak , güzel giden bir evliliğin var , benim kaynanam iyidir ama uzaklık da iyidir düğün zamanı hazırlıklarda 1 hafta kaldığım oluyordu sonlara doğru bir tersliği tutuyordu kesin sinirim bozuluyordu bir iki gün görünce herkes iyi tatlı ama uzun vadede annenin bile gözüne batarsın o yüzden sakın , cocuğa bakmalarına falan kanma bence
ayy kızma ama koptum su kelebekler hırka olayına sesli güldüm :) allahım ya sayiyla mı oluyor bu kaynanalar , benimki de tulum almış 6-9 ay , kayinbabam bile demiş büyük degil mi o ? Sen sus büyük bebek olacak o demiş10 kilo doğurmamı bekliyor sanırım
Bende sık sık dile getiriyorum annem battaniye hırkalar yelekler yaptırıyor diye demesin mı hee annen yaptırıyorsa daha ben yapmıyim o zaman tembel kaynana
Oy oy kıyamam sana.Aynı anda dertlerimizi dökmüşüz kuzucum.
Ne yapalım kader ortağı olduk burda hepimiz,başkasına anlatsak anlamaz farklı yorumlarda bulunur.
Seni o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki.Dün bende aynı şekilde çıldırma noktasına geldim.
Bizimkide habire maaşımdan bir şey kalmıyor ki,bir şeyde alamadım diyip durdu.
İstemiyorum zaten,benden yuvamdan uzak olsun yeter.Eşimlede konuştuk eğer böyle yakın olursak biz gerilicez dedik.
İkimizinde sitresli işi var birde evde sitres gerçekden çekilmez.
İnanmıyorum ya cinsiyetini unutucak kadar dikkate almıyorlar demek ki.
En güzelini yapıyorsun canım benim.Annenin yanında olursun kafan sakin olur.
Bende aynı şekilde annemin yanında olucam.Dünde açık açık söyledim.
Bir gün gelir bir gün gelmez bir laf söyler sinirlerim bozlulur.
İhtiyacımız moral.Allahım yardımcımız olsun.
Bencede kuzucum.Kocişimde öyle diyor.Biri bir şey demiş takılmış annem diyor.
Gerçekdende öyle...
Ohh seninkide aşmış kendini ya.
Evet canım benim okudum yazdıklarını.Allahım yardımcımız olsun.Bırak iki geceyi ben bir gün dayanamadım ya.
Eşimi aradım dedim akşam erken gel eve ne olur daraldım.Eve giresim gelmedi.
Kuaföre randevum vardı dedim çıkdım evden.Öyle yürüdüm.
Arkadaşlarıma aradım,kocişimi aradım öyle sakinledimde döndüm eve.
Zor ya çok zor...
Niyee çöpe attın bana gönderseydin ya zeytinyağlı mi yaptın güzel miydi ne yaptın hi ne yaptınyorucu bir hafta sonundan sonra pazartesi...
dün akşam yemekli misafirim vardı. deliler gibi yoruldum. uykusuzluk problemimden bahsetmiştim ya... yorgunluktan bayılacağım ama uykuya dalamıyorum. sanırım psikolojik oldu biraz yatağa korkuyla giriyorum yine uyuyamayacağım diye. ve 2ye kadar uyuyamadım
misafirlere ege yemekleri yapalım diye tutturdu eşim gelenlerin egeyle alakası yok. tabi damak tadı farklı pek fazla yenmedi bazıları çöpe gitti. 2 tanesi çokta açık sözlüylü yok ben şuylu yemek sevmem, tatlıda şunu sevmem o manzarayı görünce iyice delirdim. yorgunluktan ayakta duramıyorum. bide milletin keyfine göre yemek çıkartıcam.
bu hafta bide günüm var onuda bi atlatayım uzun süre misafir istemiyorum. sadece kana kana uyumak istiyorum.
Anaaam o ne ya , benim kaynana yine yaklaşmış seninki :)) manda yavrusu mü doğurcan kız Doğru söylene kizayim arkadasim artik ben alistim :)) 6-9 ay iyi sen ona dua et.. benim bi kontrolumde doktor iri olucak dedi oglum icin.. esim de soyledi bunlara.. Aradan iki hafta gecti elinde fenerbahce poseti geldiler.. citcitli almislar neysee bi actim ki 1.5-2 yas. bu ne ya dedim. iri olcak dediniz diyo :))) ulan iri de manda yavrusu dogurmuyom ki, insan evladi doguruyorum. soylenince ben ne dedi dersin! ne var buyuk olsun daha iyi 2 yasina kadar giydirirsin!!! ben yeniden sok.. aldigim herseye kucuk bu iki kere giyer diyip duruyo.. eee sana neee.. ben iki sene bekledim oglumu.. heveslerim oyle buyuk ki.. bunu dusunemiyo ama iste..
bi de bende gorumce bozuntusu var ki surekli onunla karsilastiriliyorum. onun bundan yoktu sizde almayin, onlarin yataginda uyuyo hala cocuklari ki 4 yasinda! bizimkide bizle yatarmis odaya ne gerek varmis.. ayy cildirmamak icin zor tutuyorum kendimi..
hep diyorum Allaha yakin bana uzak..
eslerimiz iyiki anlayisli, biliyorlar analarinin huyunu..
cok zor vallahi.. annemlerin yaninda olmak bana huzur vericek.. bu da bebegimle olan iletisimim icin gerekli..
ama daha bunun muhabbeti olur ben eve donunce. guzelce anlatmam lazim. cunki biliyorum orda kaynanamin bi gram faydasi olmayacak. ki dusun kizi dogum yaptiginda hastaneye ziyaret saatinde gitmis.. sonra evine donmus.. bizde lohusa kadin 40 gun yalniz birakilmaz..
yorucu bir hafta sonundan sonra pazartesi...
dün akşam yemekli misafirim vardı. deliler gibi yoruldum. uykusuzluk problemimden bahsetmiştim ya... yorgunluktan bayılacağım ama uykuya dalamıyorum. sanırım psikolojik oldu biraz yatağa korkuyla giriyorum yine uyuyamayacağım diye. ve 2ye kadar uyuyamadım
misafirlere ege yemekleri yapalım diye tutturdu eşim gelenlerin egeyle alakası yok. tabi damak tadı farklı pek fazla yenmedi bazıları çöpe gitti. 2 tanesi çokta açık sözlüylü yok ben şuylu yemek sevmem, tatlıda şunu sevmem o manzarayı görünce iyice delirdim. yorgunluktan ayakta duramıyorum. bide milletin keyfine göre yemek çıkartıcam.
bu hafta bide günüm var onuda bi atlatayım uzun süre misafir istemiyorum. sadece kana kana uyumak istiyorum.
Hee bacı tam o sıra ben cikmisim ,adım kalmış dostlar beni hatirlasinvoltajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Bir değil iki değil tam tamına üçüncü Balım geliyor.teşekür ederim ... aminn canım hepimizin bebişini bağışlasın inşallahh sağ salim kavuşuruz bebişlerize zaman geçmek bilmiyor gün azaldıkça :))) senin ilk hamileliğinmi cnm
yorucu bir hafta sonundan sonra pazartesi...
ne kizayim arkadasim artik ben alistim :)) 6-9 ay iyi sen ona dua et.. benim bi kontrolumde doktor iri olucak dedi oglum icin.. esim de soyledi bunlara.. Aradan iki hafta gecti elinde fenerbahce poseti geldiler.. citcitli almislar neysee bi actim ki 1.5-2 yas. bu ne ya dedim. iri olcak dediniz diyo :))) ulan iri de manda yavrusu dogurmuyom ki, insan evladi doguruyorum. soylenince ben ne dedi dersin! ne var buyuk olsun daha iyi 2 yasina kadar giydirirsin!!! ben yeniden sok.. aldigim herseye kucuk bu iki kere giyer diyip duruyo.. eee sana neee.. ben iki sene bekledim oglumu.. heveslerim oyle buyuk ki.. bunu dusunemiyo ama iste..
bi de bende gorumce bozuntusu var ki surekli onunla karsilastiriliyorum. onun bundan yoktu sizde almayin, onlarin yataginda uyuyo hala cocuklari ki 4 yasinda! bizimkide bizle yatarmis odaya ne gerek varmis.. ayy cildirmamak icin zor tutuyorum kendimi..
cok zor vallahi.. annemlerin yaninda olmak bana huzur vericek.. bu da bebegimle olan iletisimim icin gerekli..
ama daha bunun muhabbeti olur ben eve donunce. guzelce anlatmam lazim. cunki biliyorum orda kaynanamin bi gram faydasi olmayacak. ki dusun kizi dogum yaptiginda hastaneye ziyaret saatinde gitmis.. sonra evine donmus.. bizde lohusa kadin 40 gun yalniz birakilmaz..
Ayy bende severim kaynanamı , bende arada sınır olurum ama ben anneme de sınır olurum yani o yüzden normal karşılıyorumkaynana çekiştirme varmış durun bende geldimmm
severim kaynanamı ama bezen benimde sinir olduğum durum oluyor tabiyki
dün akşam bana çıktı bende banyoyu yıkıyordum ne işin var bu saatte banyoyu yıkıyorsun kayıp düşeceksin diyo
ee o zaman gelde yıka dimi
eşimde evi siliyordu o sırada başka zaman olsa laf sokar bekarken yapmazdı falan diye ama şimdi hiç birşey demeden çıktı gitti
ersnil canım senin kayınvalide de yanar döner ne dediği belli değil. korkulur böyle insanlardan.
aman tatlım dikkat et kendini yorma biliyorsun biz çok aradık bebeklerimizi valla kaynana dan felan yok fayda bizde altlı üstlü oturuyoruz kadın birkere bile yıkamadı banyomu eşim yıkar zavallım hem işte hem evde yoruluyor bazen 65 yaşındakı annemgelir temizler kaynanam oturur öyle bide gelir benim yaptığım yemeği yer hazırladığım kahvaltıda bulunur karnı doyunca çıkar gider evine offfffffffff bukonuda çok dertliyim çokkkkkkkaynana çekiştirme varmış durun bende geldimmm
dün akşam bana çıktı bende banyoyu yıkıyordum ne işin var bu saatte banyoyu yıkıyorsun kayıp düşeceksin diyo
eşimde evi siliyordu o sırada başka zaman olsa laf sokar bekarken yapmazdı falan diye ama şimdi hiç birşey demeden çıktı gitti
kaynana çekiştirme varmış durun bende geldimmm
Oy oy kıyamam sana.Aynı anda dertlerimizi dökmüşüz kuzucum.
Ne yapalım kader ortağı olduk burda hepimiz,başkasına anlatsak anlamaz farklı yorumlarda bulunur.
Seni o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki.Dün bende aynı şekilde çıldırma noktasına geldim.
Bizimkide habire maaşımdan bir şey kalmıyor ki,bir şeyde alamadım diyip durdu.
İstemiyorum zaten,benden yuvamdan uzak olsun yeter.Eşimlede konuştuk eğer böyle yakın olursak biz gerilicez dedik.
İkimizinde sitresli işi var birde evde sitres gerçekden çekilmez.
İnanmıyorum ya cinsiyetini unutucak kadar dikkate almıyorlar demek ki.
En güzelini yapıyorsun canım benim.Annenin yanında olursun kafan sakin olur.
Bende aynı şekilde annemin yanında olucam.Dünde açık açık söyledim.
Bir gün gelir bir gün gelmez bir laf söyler sinirlerim bozlulur.
İhtiyacımız moral.Allahım yardımcımız olsun.
Bencede kuzucum.Kocişimde öyle diyor.Biri bir şey demiş takılmış annem diyor.
Gerçekdende öyle...
Ohh seninkide aşmış kendini ya.
Evet canım benim okudum yazdıklarını.Allahım yardımcımız olsun.Bırak iki geceyi ben bir gün dayanamadım ya.
Eşimi aradım dedim akşam erken gel eve ne olur daraldım.Eve giresim gelmedi.
Kuaföre randevum vardı dedim çıkdım evden.Öyle yürüdüm.
Arkadaşlarıma aradım,kocişimi aradım öyle sakinledimde döndüm eve.
Zor ya çok zor...
Günaydın pambik şekerlerim
Hamilelik ne garip seyse artık hayal bile gorduruyor zahar
Güya bebeci burdaymis
Hee bacı tam o sıra ben cikmisim ,adım kalmış dostlar beni hatirlasin
Bir değil iki değil tam tamına üçüncü Balım geliyor.
Hayal degil ki gercek kiiiii buradayım ben hemde kaç saattiiiiiiiiir :92:Günaydın pambik şekerlerim
Hamilelik ne garip seyse artık hayal bile gorduruyor zahar
Güya bebeci burdaymis
Hee bacı tam o sıra ben cikmisim ,adım kalmış dostlar beni hatirlasin
Bir değil iki değil tam tamına üçüncü Balım geliyor.
ne kizayim arkadasim artik ben alistim :)) 6-9 ay iyi sen ona dua et.. benim bi kontrolumde doktor iri olucak dedi oglum icin.. esim de soyledi bunlara.. Aradan iki hafta gecti elinde fenerbahce poseti geldiler.. citcitli almislar neysee bi actim ki 1.5-2 yas. bu ne ya dedim. iri olcak dediniz diyo :))) ulan iri de manda yavrusu dogurmuyom ki, insan evladi doguruyorum. soylenince ben ne dedi dersin! ne var buyuk olsun daha iyi 2 yasina kadar giydirirsin!!! ben yeniden sok.. aldigim herseye kucuk bu iki kere giyer diyip duruyo.. eee sana neee.. ben iki sene bekledim oglumu.. heveslerim oyle buyuk ki.. bunu dusunemiyo ama iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?