2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hayırlı haberlerle gel canım benim.
İnşallah enfeksiyondan kurtulmuşsundur.
Bendede olmuştuya bir ara zordur bilirim.

ersnil canım senin kayınvalide de yanar döner ne dediği belli değil. korkulur böyle insanlardan.

Yok kızlar.
Bu numaralara hayatta kanmam ben.
Benim en büyük şansım allahım bozmasın eşiminde benim gibi düşünmesi.
Akşam direk kendisi dedi.Bana hak verdin dimi hayatım diye.
Hatta dediki ikimizde sitresli işlere sahibiz.Annemle aynı evde olsak emin ol taraf tutar bu sefer ikimizde geriliriz.
Biz bir başımıza geçinip gidiyoruz böyle en iyisi dedi.
Hatta zorlu bir gün geçirdim diye tavlada yenmeme bile izin verdi.
Yine evimizde yine başbaşaydık.Çok şükür annesi nedeniyle hiç gerilmedik.
Annesini destekleseydi ne yapardım bilmiyorum.Bizim için birlik diye bir konu yok.
Bebeğimize bakmasınıda beklemiyoruz.Annem zaten büyük desteğimiz eşimde farkında.
O yüzden kafamız rahat.

ah kuzum ya kesin rüya falanda görmemiştir kurup kurup gelmiştir yada biri bişeyler demiştir ona hepsi aynı b... en iyisi bile aynı
Hiii B.k dediiii ben demedim o dedi Seda dedi
İste sende arsizligi alacaksın uyanmaya yakın soyunup bekleyeceksin bir daha giriyor mü? Ben nişanliyken eşim ameliyat olmuştu onun için 2 hafta kaldım onlarda birgun banyo yaptım odaya girdim oturuyorum havluyla sen cat kapı gir , derdi beni görmekti ısı yok çünkü odada , gezdi çıktı hemen bende hem irkildim hem sert sert baktim ya direk havluyu çıkarsam hayret birşey hamam olayı :) aksam da komik bir olaymış gibi anlattım kızları varken , hatasını anlasın diye
oyy inşallah birşey çıkmaz canim ya yorma kendini ilk dozda nasıldın bilmiyorum ama ben fena acı çektim şimdi tirsiyorum o yüzden

yorucu bir hafta sonundan sonra pazartesi...
dün akşam yemekli misafirim vardı. deliler gibi yoruldum. uykusuzluk problemimden bahsetmiştim ya... yorgunluktan bayılacağım ama uykuya dalamıyorum. sanırım psikolojik oldu biraz yatağa korkuyla giriyorum yine uyuyamayacağım diye. ve 2ye kadar uyuyamadım
misafirlere ege yemekleri yapalım diye tutturdu eşim gelenlerin egeyle alakası yok. tabi damak tadı farklı pek fazla yenmedi bazıları çöpe gitti. 2 tanesi çokta açık sözlüylü yok ben şuylu yemek sevmem, tatlıda şunu sevmem o manzarayı görünce iyice delirdim. yorgunluktan ayakta duramıyorum. bide milletin keyfine göre yemek çıkartıcam.
bu hafta bide günüm var onuda bi atlatayım uzun süre misafir istemiyorum. sadece kana kana uyumak istiyorum.

ne kizayim arkadasim artik ben alistim :)) 6-9 ay iyi sen ona dua et.. benim bi kontrolumde doktor iri olucak dedi oglum icin.. esim de soyledi bunlara.. Aradan iki hafta gecti elinde fenerbahce poseti geldiler.. citcitli almislar neysee bi actim ki 1.5-2 yas. bu ne ya dedim. iri olcak dediniz diyo :))) ulan iri de manda yavrusu dogurmuyom ki, insan evladi doguruyorum. soylenince ben ne dedi dersin! ne var buyuk olsun daha iyi 2 yasina kadar giydirirsin!!! ben yeniden sok.. aldigim herseye kucuk bu iki kere giyer diyip duruyo.. eee sana neee.. ben iki sene bekledim oglumu.. heveslerim oyle buyuk ki.. bunu dusunemiyo ama iste..
bi de bende gorumce bozuntusu var ki surekli onunla karsilastiriliyorum. onun bundan yoktu sizde almayin, onlarin yataginda uyuyo hala cocuklari ki 4 yasinda! bizimkide bizle yatarmis odaya ne gerek varmis.. ayy cildirmamak icin zor tutuyorum kendimi..

hep diyorum Allaha yakin bana uzak..
eslerimiz iyiki anlayisli, biliyorlar analarinin huyunu..
cok zor vallahi.. annemlerin yaninda olmak bana huzur vericek.. bu da bebegimle olan iletisimim icin gerekli..
ama daha bunun muhabbeti olur ben eve donunce. guzelce anlatmam lazim. cunki biliyorum orda kaynanamin bi gram faydasi olmayacak. ki dusun kizi dogum yaptiginda hastaneye ziyaret saatinde gitmis.. sonra evine donmus.. bizde lohusa kadin 40 gun yalniz birakilmaz..

Niyee çöpe attın bana gönderseydin ya zeytinyağlı mi yaptın güzel miydi ne yaptın hi ne yaptın
Pende gece uykusu yok bacım gündüzleri uyuyorum neredeyse ama bugün eşimle kahvaltı yaptım hemen foruma girdim uyumayayim diye , yoksa gece uyuma gündüz 3e kadar uyu sonra kalk birşeyler ye yemek hazırla kocan gelsin gün bitti ama şimdi de uykum vaaar

kaynana çekiştirme varmış durun bende geldimmm
severim kaynanamı ama bezen benimde sinir olduğum durum oluyor tabiyki
dün akşam bana çıktı bende banyoyu yıkıyordum ne işin var bu saatte banyoyu yıkıyorsun kayıp düşeceksin diyo
ee o zaman gelde yıka dimi
eşimde evi siliyordu o sırada başka zaman olsa laf sokar bekarken yapmazdı falan diye ama şimdi hiç birşey demeden çıktı gitti

Anaaam o ne ya , benim kaynana yine yaklaşmış seninki :)) manda yavrusu mü doğurcan kız Doğru söyle
valla benimde gorumcem hepimizden zengin ama ikinci cocuğuna hiçbir şey almamış eskileri giydirmiş hep söylüyor hicbir şey almadım diye bende üstüne basa basa söylüyorum ilk olsun iki olsun fark etmez hep yeni giyecek inşallah maddi durumumuz olduğu sürece de hiçbirşeyinden kısmayacağım alicam da alicam ohhh

Ahh doğumdaşım niye yoruyorsun böyle kendini...dinlenmek en önemli unsur bizim için..Bende dün pazardı,marketti,çamaşır as topla ütüle derkennnn en son dinlenmek için uzanmıştım yatağa sızmışım...sabah uyandım işe geldim..otobüs çarpmış gibi hissediyorum kendimi..seni hiç düşünemiyorum bu yorgunlukla nasıl dayanıyorsun diye..Acı azıcık kendine yavrum,bırak misafiri falan,ben güne bile girmedim yapamam edemem diye.Bizim oğlan bize yetiyor valla,ev işi de gittiği yere kadar yapılıyor,ancak işte..

Rahatlarsan uyuyabilirsin gibi geliyor bana..Relaxxxxxxxx....

Günaydın pambik şekerlerim
Hamilelik ne garip seyse artık hayal bile gorduruyor zahar
Güya bebeci burdaymis
voltajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Hee bacı tam o sıra ben cikmisim ,adım kalmış dostlar beni hatirlasin
teşekür ederim ... aminn canım hepimizin bebişini bağışlasın inşallahh sağ salim kavuşuruz bebişlerize zaman geçmek bilmiyor gün azaldıkça :))) senin ilk hamileliğinmi cnm
Bir değil iki değil tam tamına üçüncü Balım geliyor.

kızlar oğlumun takviminin altındaki evlilik tckerı var isterseniz sizde yapınnn
biz eşimle 2039 gündür evliymişizzzz

Merhaba evlenenler, evlenecek olanlar...

kk olarak özel gününüzü takip edebilmeniz için bir evlilik takvimi uygulması geliştirdik.

Uygulamayı kullanabilmek için :
öncelikle Kullanıcı Kontrol Paneline gidiyoruz .
Eklenti 600979

Gelen sayfada ayarlarım bölümünün altında profil düzenleye tıklıyoruz
Eklenti 600980

Gelen sayfada hitap şekliniz, özel gün türü, özel gün tarihi ve görsel alanlarını göreceksiniz.

Eklenti 600981

Hitap şeklinizi lütfen uzatmadan giriniz. Aşkımmmmmmmmm canımmmmmmm gibi girilen alanlar hoş gözükmemektedir.

Eklenti 600983

görselleri görebilmek için http://www.kadinlarkulubu.com/view.php?pg=wedding adresine tıklayarak hangi görseli kullanmak istiyorsanız onun numarasını seçmelisiniz.

Eklenti 600984

Allah bir yastıkta kocatsın

imza: Curly

Ayy onlar da çok anlayışsızmış kuzucum ya.Beğenmediysen bile ses etme dimi.
Sonuçta karşındaki bayan hamiş ve onca emek var.Yazık...

Dün bende eşime dedim sana çok özeniyorum diye.
Uyuyamıyorum,sabaha karşı ancak dalıyorum ondada işe gelme vakdi geliyor.
Allahım yardımcımız olsun ne diyim.

Kız seninkiler çok fena ya.Okurken ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.
Ne alemler.Bizimki hiç bir şey yapmıyor ama olsun böylesi gerçekden daha iyi.
Tek bir iğne bile beklemiyorum.Zaten annem aldı ve diğerlerinide alıcak diyince.
Benim maaşım yetmiyorki bende ne eksiğiniz var soramadım filan demeye başladı.
Hı hı bende yedim ilgili kaynana güya.Az öncede aradı işe vardın mı diyor.
Merak etmiş.Ne oluyoruz anlamadım cidden.

Bende senin gibi düşünüyorum canım.
Annemde olursam hem kendim hemde bebeğim için en iyisi olacak.
Kendimi daha mutlu daha huzurlu hissedicem.
Eşimde farkında ve anneside oda dedi zaten 40ınıda orda çıkarıcaz diye.
Bu sefer eşime sen nasıl gidip gelceksin işe diyormuş.
Eşimde demiş ersnil burdan nasıl gidip geliyorsa öyle yapıcam..

Ben dırdır etmesinler diye.Dedim ki aile hekimliğim orda.
Burayada aldıramıyorum ki gerçekdende öyle.Bebeğin aşıları ve benim kontrollerim var.
Sürekli gidip gelemiyeceğim için orda olcam dedim.Kim sorarsada bu açıklamayı yapıcam oldu bitti.

Ayy bende severim kaynanamı , bende arada sınır olurum ama ben anneme de sınır olurum yani o yüzden normal karşılıyorum
eskiden eşimden masada birşey isteyin o kalkıp veriyordu birde tuhaf bakıyordu bana , hiç erkekten istenir mı gibilerinden baktı kocam masa topluyor benimle , evde de süpürge yapıyor şimdi o da alıştı gittiğimizde çayları kayinburaderim ya da esim döker :)
hatta duydum ki kayinbabamin eline vermiş süpürgeyi Kıskanç kaynanam benim :13:

ersnil canım senin kayınvalide de yanar döner ne dediği belli değil. korkulur böyle insanlardan.

bencede cnm yarın birgün güvendirecek seni eve de gelecek ondan sonra ben bakamam diyecek sürekli beraberlik banada ters gelio insan bazen ailesinin dediklerini bile yanlış anlıoki kayanana yani

aman tatlım dikkat et kendini yorma biliyorsun biz çok aradık bebeklerimizi valla kaynana dan felan yok fayda bizde altlı üstlü oturuyoruz kadın birkere bile yıkamadı banyomu eşim yıkar zavallım hem işte hem evde yoruluyor bazen 65 yaşındakı annemgelir temizler kaynanam oturur öyle bide gelir benim yaptığım yemeği yer hazırladığım kahvaltıda bulunur karnı doyunca çıkar gider evine offfffffffff bukonuda çok dertliyim çokkkkkk

Kız olsun olsunda böyle olsun.
Gerçi benimki öyle kaynanayım diye çekilip oturmaz hakkını yiyemem ama yinede diğer huyları beni benden alıyor

ne güzel ya kocanda herşeyin farkında böle bişeyi ben anlatsam eşime oturalım evi tutalım der görümcelerin yaptıklarını anlattığımda bile iyimser bakmaya çalışıo herşey, ya ailesi olduğu için konduramıo yada bana inanmıo

Allah bağışlasın yavrularını bende 3 tane düşünüyorum ama bakalım paşam nasıl olacak yaramaz olursa düşünmeyebilirim ama hep hayalimdir 30 umda 3. yü yapmak ama bakalım hayırlısı :)))

Hayal degil ki gercek kiiiii buradayım ben hemde kaç saattiiiiiiiiir :92:
yoklugumm fark edilmemiştir varligimla çaktırmadan sizisayim foruma dedim koyvermedin kiii

kız walla çok güldüm odaya pat die girmesine höst dedim yani işte ben diorum hepsi aynı b... bizimkide geçen görümcede kalıor biz hastaneye gittik o gün internetçiler neti bağlamaya gelecekti sen görümceyle gel anahtarları vardı ne olur ne olmaz die yedek var bi annemlerde bi onlarda direk yatak odasına dalmışlar bizde geç kalacağız die toparlamadan çıkmıştık çamaşırlarım bornozlar falan yerdeydi nasıl utandım ya kesin laf etmiştir kendi yaptığı ayıbı değilde benim dağınıklılığımı

Kızlar ne oldu ya kaynanalar mı geldi haftasonu
Kiz ersnil senin kaynana yoktu hiç piyasa hortlamış
Sıkmayın canınızı ya (
Benim 3. Cocuğum olmasına rağmen hamilelikte dahil bana ne bir lokmaları nede bir çorapları nasip oldu.
Uzn dilleri yok kimsenin hele bir desin.
Şimdi 15 tatilde gelecek cok hain planlarım var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…