2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kuzum ya valla içinde olunca zor.
Bir şey 10 kere anlatılmaz ki.
Hani seni kendine bırakmıyor,sürekli bir şeylerden bahsediyor.
Biz davetimizi yaptık küçük olarak,bize iş bakıyorum dedi.
Kısa zaman önce bebek bakıcığlığı içi iş bakdı.
Evi kapatıcam köyde yaşıcam kendi evimde dedi.
İstyi sevmiyorum dedi.

Eşimde bunları biliyor.Biz şimdi eve çıkarız birlikde otururuz.
Sonra kafası atar ben gidiyorum der diyor,bu sefer ben bütün ipleri koparırım diyor.
Arada böyle iyi kafam rahat diyor.
Anneden anneye fark var şekerim.Eşimede hak verdim ben.

zaten o görümcelerle kıyas hiç bitmez onlat töbe haşa ilah ya bizimki bana geçen bende gecelik var doğumdan sonra giymiştim giyersen getireyim dedi ne bileyim bende getir dedim anaaa bi getirdi babanemin pijaması resmen töbe yarabbim giyilirmi o çok şükür pram var pulum var beni rezil olsun diie getirio kesin bi görseniz yer bezi yapmazsınız yani saolsun annem bi dikmiş böle kenarları dantelli falan gören hayran kalıo ne varsa anamda var allah başımdan eksik etmesin anam ya walla anam yani gerisi yalan pis çıyanlar çok sinirlendim şimdi yüksek voltajjj nerdesin şu senin tabanca lazım

Hiç bilmiyom voltajımm
Kim ne dediyse bir ilgi bir alaka
Ama iş işden geçti,köprünün altından çok sular aktı haberi yok
Ben iyiyimdir hoşumdur ama bitti mi bitmişdir yani.
Kaynanamda benim için öyle.Saygıda kusur etmem ama bunun öteside olmaz.

Eşimin tepkisi net ya,sanırım benim üzerimden oynuyor.
Ama eşimi birkaç kere ikna ettim.
Ara davet et bir arada olalım olmaz böyle bende anne olucam dedim.

Hep farklı tepkilerle karşılaştık.Eşimde en sonunda yalvarmamımı bekliyor.
İstemiyorsa istemiyordur dedi kestrip attı.Şimdi bir daha hayatta sormaz.
O yüzden annesi beni ikna etmeye çalışıyor.

kız napcan allah aşkına banada anlat da şu görümcelere uygulayayaım bende

walla ne güzel herşeyin farkıda bravo yani

Hayal degil ki gercek kiiiii buradayım ben hemde kaç saattiiiiiiiiir :92:
yoklugumm fark edilmemiştir varligimla çaktırmadan sizisayim foruma dedim koyvermedin kiii

Yok öyle bir şey kac kere sordum kiz
Yakalandın
Kiz sen evlenir evlenmez mı hamile kaldın

vallahi canım benimkide çok kıskanıyor lafını bile ediyor ama ben çalıştığım için çokda ısrar edemiyor mümkün olsa emin ol senin kaynana gibi olurdu kayınpedere yaptırırdı bazı işleri ama benim kayınpeder hayatta yapmaz o kızıyor hamile kalmadan önce cam vs işerine yardım ediyordum ben kayınvalideme kayınpeder çok kızıyordu temizlikçi alsanıza ne uğraşıyorsunuz falan diye evleri çok büyük birde çok cam var
benim evde şimdi çok iş var eşyalar değişecek valan izne çıkınca yapıcaz hepsini işte kayınvalidem gelecek temizliğe ama bazen acaba kadın mı tutsam diye düşünüyorum:26::26:ev çok küçük olduğu için tereddütüm var birde gelen kişinin yaptığı temizliği beğenmem ben kesin:26::26:

haklısın canım ama eşim evi süpürüp sildi bende tozlarla banyoyu halledeyim dedim..ayaklarımı çorap giyiyorum kaymamak için..bizde sizin gibiyiz canım altlı üstlü otuyoruz:26::26:bazen bu durum hem benim hem eşimin canını sıkıyor ama yapacak birşey yok 4-5 sene daha oturmak zorundayız orda sonra inşallah kendimize ya yeni ev alıcaz yada kiraya başka bir binaya taşınıcaz asıl proplem çoçuk doğunca başlayacak gibi geliyor banao kendi bildiklerini uygulamaya çalışacak bende kendi bildiğimiben çalıştığım için biz ona gidiyoruz akşam yemeğine
vallahi canım allah yardımcımız olsun benim annem memlekette yaşıyor doğum için gelecek inşallah 15 gün falan kalır herhalde onunda ancak bir haftası bizimle 1 haftasıda abimlerle geçirir sonrasını düşünmek istemiyorum şimdidennn
Kız olsun olsunda böyle olsun.
Gerçi benimki öyle kaynanayım diye çekilip oturmaz hakkını yiyemem ama yinede diğer huyları beni benden alıyor

benimki lafa gelince sana da hiç faydam yok diyordu 2-3 ay önce babası hastaydı ona bakıyordu allah rahmet eylesin fevat etti
şimdi lafını bile etmiyor gelsede yaptırmam gerçi doğum için yapacaksa yapsın yeter

valla zeytinyağlı etli karışıktı canım canınızı çektirmeyeyim şimdi, üzülürüm. ne yapıp edip bi çözüm bulmak gerekiyo bu uyku işine...

güne girmiş bulundum. hoş gündekiler çok ısrar etti sen sakın hiç bişey yapma hepimiz bişeyler yapıp gelelim diye ama salak ben hayır ben yapayım olmaz öyle demiş bulundum geçen hafta... kendim kaşındım yani, dün akşamdan sonra anladım ki zor olacak. kahveleri dağıttım bitince hemen toplarım normalde... 1 saat durdu sehpalarda ayağa kalkarsam yığılıp kalacağım diye korktum. bekledim öyle...

eşimin bekar arkadaşlarıydı canım, o ikisi pek kibarlıktan anlamıyodu zaten... diğerleri daha çayı koymadan biz kalkalım dmeye başladı, onlar hala oturuyo sere serpe. amannnn dedim bunlar bu kabalıkla evlenemez. onlarında bi alıcısı bulunur diyo eşim oda doğru!
ama herşeyi geçtimde uyku istiyorum uyku....

Aman aman boşver tatlım bende boyleydim arardim ki arada kusluk olmasın diye ben duyardim lafları .
Anasiyla ne ısı varsa halletsin konuşmayacaksa elleme iste oğlun iste sen de cekil.
Anneannem hep derdi ki;it totosunu yere koymaz kızım anasına kızdığına bakma yarın bal kaymak olur derdi oluyorda.

kız napcan allah aşkına banada anlat da şu görümcelere uygulayayaım bende
Bunda da anacim onune geleni kap ardına geleni tep derdi.
Lerp lerp konus cekil.bozulma kızdığını belli etme.samimi olma aslaa.cool baby

Canım bizde aylarca denedik olmadı halacığım dediği adet tarihinden sonra 12 gün say mesela benim ki 7 temmuz du 12 gün sayıyorsun 8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19 temmuz yani bu 12 gün yumurtanın olgunlaştığı dönem sonra diğer 4 gün yani 20-21-22-23 temmuz her gün ilişkiye giriyorsun ve ilişkiden sonra kalkma ayağa hatta esneksen biraz ellerini beline destekle ayaklarını havaya amuda kalk yane tam olarak değil ama yarım olarak bir kaç dk böyle dur sonra duvara falan ayağını yaslayabilirsin belinin altına yastık koy 10-15 dk da öyle dur işte ben denedim şuan 28 haftalık hamişim tatlım =)
bide dipnot paylaşayım yapılan bir araştırmaya göre de cinsiyet belirleme faktörlerinde bayan eğer birlikte olurken orgazm olursa bayanın o ozgazmda akan sıvı y kromozomlarının yumurtaya daha erken gitmesini sağlıyorlarmış yani erkek bebek olasılığını artırıyormuş =)

ağzını burnunu yerimm yaa nasıl tatlı sanki bana da benziyor bu demi şöyle profilden sanki =)maşallah yavruma benim

ocak annelrinin hikayelerini okuyorum,Ağlamaktan bi hal oldum.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişerimizi.

niye niye nolmuş ki aanmmm merak ettim ya =)

Yok öyle bir şey kac kere sordum kiz
Yakalandın
Kiz sen evlenir evlenmez mı hamile kaldın
Hihii ben biraz tuhafım bu konuda balayinda korundum döndüğümüzde adet oldum sonra bir kere cok aska geldim sahurdan once ve istedim Cocuğumun olmasını eşimle anlaşmışiz gibi oldu bitti dusa girdim biraz yanlış mı yaptım acaba diye düşündüm sonra oruca başlarken dua ettim Rabbim hayirli zamanı sen bilirsin hayirli zamanda gelsin diye , hayirli zamanı buymuş sonra içimden bir ses olacak diyordu iliskiden 10 gün sonra baktım ikinci testle belli oldu hemen :) ve sonuc hamileyim şimdi bebis birde 1 hafta onden gidiyor sanki ilk gece hamile kalmışım gunü oluyor

Ah bu kayınvalideler ve görümceler

Kim,ne kadar,takma,etme desede,evliliğin ilk 5-6 yılı alışmakla,yer yer sinir olmakla ve ne yazık ki yıpranmakla geçiyor...

Sonra sonra insan bir orta yol buluyor tecrübeleri ışığında...

Daha resmi,mesafeli,net,fırsat vermeden,kendini ezdirmeden,üzülmeden bir ilişki şekli geliştiriyor...

Mümkün olduğunca az ve öz görüşün...

Maddi,manevi beklentiye girmeyin ki üzülmeyin...

Haklarında ne konusun,ne konuşturun,boşu boşuna nefesinizi tüketip,sinirlerinizi yükseltmeyin...

Asgari müştereklerde bir araya gelin... Ve bu anlarda size haksızlık,saygısızlık yapıyorlarsa anında müdahale edin,susup,içinize atmayın...Sonra neden öyle demedim,böyle yapmadım diye kendinizi yemeyin...

Vs. vs. vs.

Kiz Allah seni
Neden getir dedin deme bir daha hersey kendinde kalsın hem nasil giyecektin ne olur ne olmaz hastalıklı mı büyülü mü
Asla alma birsey onların çöpü odunluk olur abartıya bayılırlar.
Benim görümce gelir valizi hiç açılmaz hep benimkilerden giyer yırtar söker
Bende artık gözden çıkardıklarımı veriyorum al bunu giy diye bunlar bana bol diyorum
Giyer.herseyimle taklittir.beni cok sever cokta kıskanır .
38 ayakkabısı ben 39-40 giyerim lak lak ayaklarından çıka çıka giyer:))
Benimkiler İkiz birde :)) birgun burda alışverişe çıktık oğluna birseyler aldım sen begen dedim bende benimkilere bakıyorum birseyler.aksam diğer ikizine balkonda tlf da anlatıyor "bir gorsen ben bir pantolon seçene kadar voltaj cocukları donatti "diyor :))
O alıyor sanki.he balkonda benim yatak odama bakıyor :)))

Hafta sonu kontrolümüz vardı,kuzucuklarımı gördüm teyzeleri,ciğer geliştirici iğnemizi yaptırdık...

Maşallah canım yavrularım,büyümüşler İzlemeye doyamadım küçük erkeklerimiSonsuz şükürler olsun Rabbime

Hastaneden sonra alışveriş yaptık,çok şirin ciciler aldık.Bir ara resimlerini çekip,albüm oluşturacağım inş.

doğru walla senin tavsiyelerini dikkate alacağım

İğneyi yaptırmakla doğru yaptın bence ne olur ne olmaz mergencim
yerim seni kuzucuklari , tekme manyagu yapıyorlar mı seni
cicileri merakla bekliyorummm

walla ne güzel herşeyin farkıda bravo yani

Öyle tatlım allahım nazarlardan saklasın...

Bulunur kuzucum bulunurda allahım yardımcıları olsun :)

Evet ya bende uyku istiyorum eşimi uyuyor diye kıskanacağım aklıma gelmezdi

Senin şu yazdığın özlü sözlere bayılıyorum.
He şekerim bende öle dedim.Benle ilgili değil dedim,annemde sordu kocişime annemle anlaşamayız dedi dedim.
Üzülmüşdür belki ama kendi yapıyor.Kırıyor döküyor sonrada ilgi bekliyor.
Yapacak bir şey yok.Mesafeli,uzak,arada resmiyetle aynen devam yolumuza...

Tecrübe konuşuyor desene şekerim.
Bende aynen bunları uygulamaya çalışıyorum.
Sabah aradı gayet mesafeli konuştum umarım anlar.

Voltajjımm yine güldürdün beni anlatım şeklinle ya.
Ay valla iyiki varsınız ya...Ben evde olsam kaynana hep bende olur bende kafayı yerim.
Dedim kendime işe gideyim kızlara içimi dökecem.Gece rüyama bile girmiş neler yazacağım o derece bunaldım yani

walla ya hiç düşünemedim onu büyü olayını beklerim walla iftira atan insan bunuda yapar giyermiyim giymedim ama mecbur gittimi yiyip içioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…