2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

nie öle bi iğne yaptırsın cnm bizdemi yaptırcaz bu iğneden acaba

amanınnnn kaynanalar basmış topiğiiiiii

en iyisi bile bi süre sonra çekilmiyo.. ben seviyorum kaynanamı.. kendini bilen bi tiptir.. ama bazen batıyo sözleri bakışları.. eşimin hatrına hoş tutuyorum işte..
bebecinin dediği gibi benim kendi anneme de sinir olduğum zamanlar oluyo .. hafta sonu söyledim telefonda. doğumda ikisi de bir süre yanımda kalacaklar.. kaynana ile annem çok severler birbirlerini.. dedim ikiniz birden sinirlerimi bozmayın sakın o dönemde kimseyi nazlayamam o psikoloji ile...annem çok organikçi bi tiptir çünkü.. şimdiden başladılar. kundak yapacağız bebeği, ıslak mendille kesinlikle silmeyeceksin çocuğu, mama zinharrrr vermeyeceksin.. ilaca sakın alıştırma bilmem ne..annem öyle deyince kaynana da yüz bulup onaylıyo.yoksa kendi söylemez öyle şeyler..
doğmamış çocuk için kurallar koyuyorlar.. hele bi allah versin de bakarız sonrasına dedim..

amannnn neyse şimdi sabah sabah sıkılmayayım..

tuncs doğumu orda yapmakla en doğru kararı vermişsin.. annemler bana çok ısrar ediyo ama gitmeyeceğim.. sonra biliyorum çok sorun olur diğer tarafla. en iyisi evimi tercih ettim derim.. onlar gelsin yanıma..

ersnill sakın zayıf anına denk getirip kabul ettirmesin kaynanan sana birleşme işini canım.. hiç çekilmez..

hanipeksin Çınar'ı ne tatlı öyle be :)) kız anası olarak alıcı gözle baktım şöyyylleee bi :)))

ben hafta sonu anne çantasını bebek çantasını da hazırladım son noktayı koydum :))) herşey cillop gibi oldu :)) hayatımın en zevkli ütüsünü kızıma yaptım ..çantasına 3 takım hastane çıkışı koydum yeter heralde.. bez koydum 15 tane.. diğer ıvır zırvırı falan.. taşıma pusetini ve hastaneden çıkarken saracamığız battaniyeyi de yıkadım poşetledim kenara koydum.. biz hazırızzzzz artık :)))

mergennnnn :))

inşallah ikinci de bende ikizlere hamile kalırım.. Allahım cok istiyom bi taşla iki kuş :)))))))))))))

onlar ne şeker olacak şimdi birini yedir diğerini giydir... çok şenlikliiii...

3 hastane çıkışı 15 bez
Kac tane tulum koydun ücüzlere
Sampuanini falanda koydun mü :))
Bu kiz beni öldürdü :)))

3 hastane çıkışı 15 bez
Kac tane tulum koydun ücüzlere
Sampuanini falanda koydun mü :))
Bu kiz beni öldürdü :)))

Voltajımmmm kuzum kız ben normal karşıladım hee :)
15 bez az mı olur acaba diye bile düşündüm.
Anammm yandık biz valla hiç bişi bilmiyoz.
Sen aydınlat konuyu ben gelince okucam kuzucum :)

ahhh mezooom sen de mi hazırsın ( yaa erken değil mi? yoksa ben telaştan farketmedim geç mi kaldım (
yapılacak bir sürü şey var ama ben de henüz bunlara ayıracak enerji ve akıl yok (
tatlım bebek doğunca gerçekten anne de kayınvalide de bir an geliyor gözüne batıyor;hiç vermeyeceğin tepkiler verebiliyorsun

akşam bebeci ve chosy'in aldıklarına bakınca farkettim çok iş var yaaa

Voltajımmmm kuzum kız ben normal karşıladım hee :)
15 bez az mı olur acaba diye bile düşündüm.
Anammm yandık biz valla hiç bişi bilmiyoz.
Sen aydınlat konuyu ben gelince okucam kuzucum :)

ewt ya bende bi an düşündüm azmı acaba bide kendimize orkidmi koysak hasta bezimi voltaj aydınlat bizi

İğneyi yaptırmakla doğru yaptın bence ne olur ne olmaz mergencim
yerim seni kuzucuklari , tekme manyagu yapıyorlar mı seni
cicileri merakla bekliyorummm

Canım benim özledik seni

İğne konusunda başta çok tereddütlerim vardı ama kapsamlı bir şekilde araştırınca isabetli olacağına karar verdik,İnşallah kuzucuklarıma faydalı olur.
Sağlı,sollu durduklarında çift taraftan tekmecikler hissediyorum canım ama genelde altlı,üstlü durmayı seviyorlar

nie öle bi iğne yaptırsın cnm bizdemi yaptırcaz bu iğneden acaba

Erken doğum olasılığı olan gebeliklerde yapılıyor hayatım bu iğne,ciğer gelişimini desteklemek için...
Allah vaktinde,sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...

amin inş kuzum allah bizi onlarla sınamasın yarabbim kucağımıza aldığım günleri hayal ediorum hep çok değişik bişey ya ölürüm ben onun yoluna

mergen tatlım güzel haberlerinize çok sevindim..
her ikisine de 41 kere maşallah oğluşların

neler aldın merak ettim,hazır alınmışlara bakmak çok zevkli oluyor

sezeryanı bilmiyorum ama normal doğumda özellikle ilk gün hasta bezi şart haberiniz olsun (
bebeğin ilk bezlerini ve hasta bezlerini hastane de verebiliyor ama siz yine de sorun derim...

Selam kızlar nasılsınız ?
Benim moralim bozuk kaç gündür :/
Anlatmak istedim benim eşim 4 yıldır yurtdışında çalışıyor biz evlenmeden önce gitti bizim için bir ev alma sözüyle..
3 yılda biriktirdiği paranın neredeyse tamamını ayakkabıcı babasına vermiş atölye açması için benden habersiz..
Ben bunu duyunca şok oldum o zaman evli değildik unuttum affettim evlenip yurtdışına yerleştik ve çok pahalı bir ülkede yaşamaya,3-5 kurul biriktirmeye çalışıyoruz..

Geçen haftalarda babası aradı atölyeyi batırmış haciz gelmiş 30 bin bunu öde diyor eşim olmaz dedi bu sefer Bin dolar istemiş Lena İstanbul'dan dönerken vereceğim demiş bu eşim olacak kocam da yollamış..
Şimdi görümcemi arıyorum ben İstanbul'dayım görüşelim diye açmıyor mesaj atıyorum geri dönmüyor sanırım verdiğimiz bin doları geri isteyeceğimi zannediyor...

Komik değil mi hamileliğimi halimi hatrımı sormadıkları gibi ne haldeyiz düşünmeden para istiyorlar...
Biliyorum dünya malı için üzülmeye değmez ama aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor karnımda kasılmalar başlıyor bebeğimi de üzüyorum napıcam bilmiyorumm...

Kızlar hadi bez neysede hastane çıkışı 3 cok mezos zengin hava attı artist
Sezaryende de artık 1 gün kalıyorsunuz normal doğumda ya bir yada aynı gün .
Çantadan birsey çıkarırken hersey karışır küçük parça hep.
Bir hastane çıkışı 1 tulum tas çatlasın hadi alt üst bir takım
Body 2 tane koyun ilk kakası cok civik ve fazla olur sırtına çıkanlar oluyor.
Primanin yenidogandan almıştım
Sampuan havlu ilkte koydum hiç kullanılmadı.
Çorap eldiven koyun has.cikisinda varsa 1 koyun şapka 2 koyabilirsiniz .
İslak mendil,Battaniye,pike...
Aklıma bunlar geldi.

sezeryanı bilmiyorum ama normal doğumda özellikle ilk gün hasta bezi şart haberiniz olsun (
bebeğin ilk bezlerini ve hasta bezlerini hastane de verebiliyor ama siz yine de sorun derim...

ama ama ama ya.. çok kalın değil mi o bezler iyi oldu bunu söylediğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…