Hafta sonu kontrolümüz vardı,kuzucuklarımı gördüm teyzeleri,ciğer geliştirici iğnemizi yaptırdık...
Maşallah canım yavrularım,büyümüşlerİzlemeye doyamadım küçük erkeklerimi Sonsuz şükürler olsun Rabbime
Hastaneden sonra alışveriş yaptık,çok şirin ciciler aldık.Bir ara resimlerini çekip,albüm oluşturacağım inş.
Hafta sonu kontrolümüz vardı,kuzucuklarımı gördüm teyzeleri,ciğer geliştirici iğnemizi yaptırdık...
Maşallah canım yavrularım,büyümüşlerİzlemeye doyamadım küçük erkeklerimi Sonsuz şükürler olsun Rabbime
Hastaneden sonra alışveriş yaptık,çok şirin ciciler aldık.Bir ara resimlerini çekip,albüm oluşturacağım inş.
3 hastane çıkışı 15 bez
Kac tane tulum koydun ücüzlere
Sampuanini falanda koydun mü :))
Bu kiz beni öldürdü :)))
3 hastane çıkışı 15 bez
3 hastane çıkışı 15 bez
Voltajımmmm kuzum kız ben normal karşıladım hee :)
15 bez az mı olur acaba diye bile düşündüm.
Anammm yandık biz valla hiç bişi bilmiyoz.
Sen aydınlat konuyu ben gelince okucam kuzucum :)
İğneyi yaptırmakla doğru yaptın bence ne olur ne olmaz mergencim
yerim seni kuzucuklari , tekme manyagu yapıyorlar mı seni
cicileri merakla bekliyorummm
nie öle bi iğne yaptırsın cnm bizdemi yaptırcaz bu iğneden acaba
ewt ya bende bi an düşündüm azmı acaba bide kendimize orkidmi koysak hasta bezimi voltaj aydınlat bizi
Canım benim özledik seni
İğne konusunda başta çok tereddütlerim vardı ama kapsamlı bir şekilde araştırınca isabetli olacağına karar verdik,İnşallah kuzucuklarıma faydalı olur.
Sağlı,sollu durduklarında çift taraftan tekmecikler hissediyorum canım ama genelde altlı,üstlü durmayı seviyorlar
Erken doğum olasılığı olan gebeliklerde yapılıyor hayatım bu iğne,ciğer gelişimini desteklemek için...
Allah vaktinde,sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...
hasta bezi miiiio kadar kanama oluyor muuuu ????? ben sadece normal ped koydum bi büyük paket yetmezse hastaneden alırız dedim.
sezeryanı bilmiyorum ama normal doğumda özellikle ilk gün hasta bezi şart haberiniz olsun(
bebeğin ilk bezlerini ve hasta bezlerini hastane de verebiliyor ama siz yine de sorun derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?