2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
mergennnnn :))

inşallah ikinci de bende ikizlere hamile kalırım.. Allahım cok istiyom bi taşla iki kuş :)))))))))))))

onlar ne şeker olacak şimdi birini yedir diğerini giydir... çok şenlikliiii...

Canım benim ,Allah gönlüne göre versin inşallah...
Bu günleri görmek nasip oldu çok şükür,inşallah yedirdiğim,giydirdiğim günleride görmek nasip Allah'ın izniyle...

amin inş kuzum allah bizi onlarla sınamasın yarabbim kucağımıza aldığım günleri hayal ediorum hep çok değişik bişey ya ölürüm ben onun yoluna

Amin...İnşallah canım...

mergen tatlım güzel haberlerinize çok sevindim..
her ikisine de 41 kere maşallah oğluşların

neler aldın merak ettim,hazır alınmışlara bakmak çok zevkli oluyor

Teşekkür ederim Laternem

Giyim,çarşaf,uyku setlerini aldık canım..

Şifonyer ve beşikler gelecek...
Süt sağma mak.,göğüs kalkanı ve kremi,banyo ihtiyaçları vb. kaldı...

Allah sağlıkla,hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inş.

Hasta bezi ben ilkte koydum kullanmadım desem yeridir.
Yatağa serilenden zaten seriyorlar ilk altında birsey olmuyor.sadece pamuk tampon yapmış oluyorlar onu çıkarıyorlar orkidin gecesi tutar. Zaten kanama 40 gün sadece sızıntı sekilde oluyor.en fazla 2 tane koyabilirsiniz ne olur ne olmaz diye.

ama bana doğum yapan arkadaşım öyle söyledi neden beni eziyosun
yetmez 2 hastane çıkışı dedi.. ben kaybolmasın diye zıbınını, badisini,şapka, eldiven ve diğer zımbırtılarını penye battaniyelerine sararak koydum. eşime de anlattım iyice. içinden bir battaniye alacaksın, açıp dökmeden hemşireye vereceksin dedim. diğerlerini odada falan kirlendikçe değişiriz diye koydum taam mııııı
tabi ki şampuan falan koymadım.. yıkamıyorlarmıs orda silecekler dendi sadece.. ıslak mendil ve pişik kremi koydum onun için sadece

nasılsınız tatlı annişler ve bebişleriii

int.hattımızda prob oldu ana kutuda anca yaptılar sağolsunlar

ya canlarım birşey sorcam da size, park beşik wardı dayımın ufak hiç kullanmamıştı onu getircek annem,ama sarıp kaldırmışlar daha indirip bana ölçü wereckler newresim takımı diktirecekmiş kayınwalidem ama bi türlü fırsat olmadı

sizlerden alanlar warsa newresim için ölçüsünü werebilirmisiniz rica etsem :26:kayınwalide sorup duruyo gidecekmiş bgünde

Mergenim hayırlı olsun gulumm
Dün Ocak annelerini okudum ikizler doğmuş muhteşem birsey
Cok duygulandim.Senin haberini alınca kimbilir ne kadar duygulanirim,ağlarım.Hep zamanına yakın ve iyi kiloda doğmuşlar maşallah.insallah darısı sana papatyam

Yoo yıkıyorlar ama sen görmüyorsun :))
İlki yıkamadılar ama ikinciyi yaptıgım hastane yıkıyordu hepsini

Canım Voltajım amin,inşallah,çok teşekkür ederim,Allah razı olsun

Allah'ın izniyle ilk hedef 32.hafta,sonra 36.hafta inşallah...

doğumdan hemen sonra normal pedler yetmiyor tatlım
benim akşamüstü olmuştu doğumum;tüm gece ve ertesi gün öğlene kadar hasta bezi kullanmıştım (

Normalde öyle tatlım.
Ablamda hep hasta bezi kullandı hatta annem cok büyük diye 2 ye böldü aradan çıkan pamuklar dikişine yapıştı
Meledi kuzum
İkiye kesmeden kullanın :))
Sezaryende temizleniyor kanama ilk gün ayaga kalkana kadar kanama oluyor adet gibi
Sonra hep koyu renk sızıntı.cok mü detaylı oldu

voltajım doğumdan sonra 24 saat bebeği yıkatmayın yıkamayın yazmış hafta sonu bir arkadaş ama araştırma fırsatım olmadı..
ne diyorsun bu konuda datlum:44:

Mezos kac takım pijama koydun kendine
Nolur su çantanın resmini koy aa canta dedim tekerlekli valiz mı deseydim
Kiz evde beni simdi gören ne der acep
Esim ilk doğumda voltaj belim saptı ne var bu çantada keske dr bize geleydi dedi:))

ya ewt bende okudum ama okuyunca kaçasım geldi bi an çok heyecan yaptım okurken bile acaba doğumda ne yapacağım ben heyecandan adrenalin tavan yapacak heralde offff

tatlım benimki 70*100 ama her beşik değişik oluyo. parklar stansart değil. 60*120 ler var.. iyice ölç biç öyle yaptırsınlar

yok çok iyi oldu..

:18::18::18::18::18::18::18:

voltajım doğumdan sonra 24 saat bebeği yıkatmayın yıkamayın yazmış hafta sonu bir arkadaş ama araştırma fırsatım olmadı..

ben hastanede sordum ebelere.. yıkıyor musunuz diye ? hayır sadece siliyoruz ama tertemiz vereceğiz size merak etmeyin dediler. hatta göbeği düşüne kadar evde de yıkamamanızı tavsiye etmiyorum mikrop kapma ihitmalleri yüksek oluyor dedi bi tanesi. göbeği düşünce ilk banyosunu yaptırın dedi :26:

kız senin kime çektiğin belli olmuş ay çok güldüm annene ablan yazık ya yawrum bi an o hali gözümün önüne geldi allahım bakalım bizler neler yaşıcaz ayyyy ya zaman daraldıkça heyecan basıo beni kaçasım var çayırlıklara doğru

Evet canım bende duydum esim cok kararlı yikattirmam diyor
Çünkü Zehra banyodan önce gayet normalmiş hatta Dr um aglayarak doğdu sağlıklı yani demişti.Esim de ilk gösterdiklerinde ağlıyordu kedi gibi dedi.amaaan dağılmak istemiyorum(

Neyse iste Kapıdan alacağım muayeneye ben gotururm diyor.
Korktuk bir kere zaten boş suyla yıkamıyorlar galiba çünkü ben yenidogan Ünitesi'nde süt sagarken sampuan kokusu geliyordu.
İlk saatte ağır ya yikatmayalim diyoruz bakalım.

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne...............200*
Medet.................400*
Docalan...............150
Umutege..............400
Ersnil...................400
Cherryfe...............150
Naz......................300
Pembe..................200
Perilous.................200
Hanipeks...............204*
Ofelyam.................164
Sernil.....................200
Secilce...................100
Dertsiz....................200
Gulimier...................200
Voltaj......................200*
Vitamin....................200
Bebeci.....................200

Toplam Paylaşılan.....4068

Arkadaşlarımız için dua almak isteyenler mutlaka dua topiğimizden haber versin

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

kendime de iki pijama takımı, bir gecelik ve 2 sabahlık koydum. bir de bolca hamile çamaşırı, belini üşütme sakın dediler bende sütyenli atletlerden aldım pratik olsun diye, terlik, lohusa tacı :) göğüs kremi, göğüs pedi, kanama için ped, çorap, diş fırçası, macun, makyaj çantası

ya keşke sen benim komşun olsan canım sıkkın olduğunda size gelirdim kesin sırıtarak çıkardım evden anam birisi deilki hepsi komik bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…