mergennnnn :))
inşallah ikinci de bende ikizlere hamile kalırım.. Allahım cok istiyom bi taşla iki kuş :)))))))))))))
onlar ne şeker olacak şimdi birini yedir diğerini giydir... çok şenlikliiii...
amin inş kuzum allah bizi onlarla sınamasın yarabbim kucağımıza aldığım günleri hayal ediorum hep çok değişik bişey ya ölürüm ben onun yoluna
mergen tatlım güzel haberlerinize çok sevindim..
her ikisine de 41 kere maşallah oğluşların
neler aldın merak ettim,hazır alınmışlara bakmak çok zevkli oluyor
Kızlar hadi bez neysede hastane çıkışı 3 cok mezos zengin hava attı artist
Sezaryende de artık 1 gün kalıyorsunuz normal doğumda ya bir yada aynı gün .
Çantadan birsey çıkarırken hersey karışır küçük parça hep.
Bir hastane çıkışı 1 tulum tas çatlasın hadi alt üst bir takım
Body 2 tane koyun ilk kakası cok civik ve fazla olur sırtına çıkanlar oluyor.
Primanin yenidogandan almıştım
Sampuan havlu ilkte koydum hiç kullanılmadı.
Çorap eldiven koyun has.cikisinda varsa 1 koyun şapka 2 koyabilirsiniz .
İslak mendil,Battaniye,pike...
Aklıma bunlar geldi.
ama ama ama ya.. çok kalın değil mi o bezleriyi oldu bunu söylediğin canım
ama bana doğum yapan arkadaşım öyle söyledi neden beni eziyosun
yetmez 2 hastane çıkışı dedi.. ben kaybolmasın diye zıbınını, badisini,şapka, eldiven ve diğer zımbırtılarını penye battaniyelerine sararak koydum. eşime de anlattım iyice. içinden bir battaniye alacaksın, açıp dökmeden hemşireye vereceksin dedim. diğerlerini odada falan kirlendikçe değişiriz diye koydum taam mııııı
tabi ki şampuan falan koymadım.. yıkamıyorlarmıs orda silecekler dendi sadece.. ıslak mendil ve pişik kremi koydum onun için sadece
Mergenim hayırlı olsun gulumm
Dün Ocak annelerini okudum ikizler doğmuş muhteşem birsey
Cok duygulandim.Senin haberini alınca kimbilir ne kadar duygulanirim,ağlarım.Hep zamanına yakın ve iyi kiloda doğmuşlar maşallah.insallah darısı sana papatyam
doğumdan hemen sonra normal pedler yetmiyor tatlım
benim akşamüstü olmuştu doğumum;tüm gece ve ertesi gün öğlene kadar hasta bezi kullanmıştım(
Mergenim hayırlı olsun gulumm
Dün Ocak annelerini okudum ikizler doğmuş muhteşem birsey
Cok duygulandim.Senin haberini alınca kimbilir ne kadar duygulanirim,ağlarım.Hep zamanına yakın ve iyi kiloda doğmuşlar maşallah.insallah darısı sana papatyam
nasılsınız tatlı annişler ve bebişleriii
int.hattımızda prob oldu ana kutuda anca yaptılar sağolsunlar
ya canlarım birşey sorcam da size, park beşik wardı dayımın ufak hiç kullanmamıştı onu getircek annem,ama sarıp kaldırmışlar daha indirip bana ölçü wereckler newresim takımı diktirecekmiş kayınwalidem ama bi türlü fırsat olmadı
sizlerden alanlar warsa newresim için ölçüsünü werebilirmisiniz rica etsem kayınwalide sorup duruyo gidecekmiş bgünde
Normalde öyle tatlım.
Ablamda hep hasta bezi kullandı hatta annem cok büyük diye 2 ye böldü aradan çıkan pamuklar dikişine yapıştı
Meledi kuzum
İkiye kesmeden kullanın :))
Sezaryende temizleniyor kanama ilk gün ayaga kalkana kadar kanama oluyor adet gibi
Sonra hep koyu renk sızıntı.cok mü detaylı oldu
voltajım doğumdan sonra 24 saat bebeği yıkatmayın yıkamayın yazmış hafta sonu bir arkadaş ama araştırma fırsatım olmadı..
ne diyorsun bu konuda datlum:44:
Normalde öyle tatlım.
Ablamda hep hasta bezi kullandı hatta annem cok büyük diye 2 ye böldü aradan çıkan pamuklar dikişine yapıştı
Meledi kuzum
İkiye kesmeden kullanın :))
Sezaryende temizleniyor kanama ilk gün ayaga kalkana kadar kanama oluyor adet gibi
Sonra hep koyu renk sızıntı.cok mü detaylı oldu
voltajım doğumdan sonra 24 saat bebeği yıkatmayın yıkamayın yazmış hafta sonu bir arkadaş ama araştırma fırsatım olmadı..
ne diyorsun bu konuda datlum:44:
Mezos kac takım pijama koydun kendine
Nolur su çantanın resmini koy aa canta dedim tekerlekli valiz mı deseydim
Kiz evde beni simdi gören ne der acep
Esim ilk doğumda voltaj belim saptı ne var bu çantada keske dr bize geleydi dedi:))
Mezos kac takım pijama koydun kendine
Nolur su çantanın resmini koy aa canta dedim tekerlekli valiz mı deseydim
Kiz evde beni simdi gören ne der acep
Esim ilk doğumda voltaj belim saptı ne var bu çantada keske dr bize geleydi dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?