voltajım doğumdan sonra 24 saat bebeği yıkatmayın yıkamayın yazmış hafta sonu bir arkadaş ama araştırma fırsatım olmadı..
ne diyorsun bu konuda datlum:44:
Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :
Laterne...............200*
Medet.................400*
Docalan...............150
Umutege..............400
Ersnil...................400
Cherryfe...............150
Naz......................300
Pembe..................200
Perilous.................200
Hanipeks...............204*
Ofelyam.................164
Sernil.....................200
Secilce...................100
Dertsiz....................200
Gulimier...................200
Voltaj......................200*
Vitamin....................200
Bebeci.....................200
Toplam Paylaşılan.....4068
Arkadaşlarımız için dua almak isteyenler mutlaka dua topiğimizden haber versin
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
cnm 376 ben alayım sayı bitmiş olsun
tatlım benimki 70*100 ama her beşik değişik oluyo. parklar stansart değil. 60*120 ler var.. iyice ölç biç öyle yaptırsınlar
yok çok iyi oldu..
:18::18::18::18::18::18::18:
ben hastanede sordum ebelere.. yıkıyor musunuz diye ? hayır sadece siliyoruz ama tertemiz vereceğiz size merak etmeyin dediler. hatta göbeği düşüne kadar evde de yıkamamanızı tavsiye etmiyorum mikrop kapma ihitmalleri yüksek oluyor dedi bi tanesi. göbeği düşünce ilk banyosunu yaptırın dedi :26:
kendime de iki pijama takımı, bir gecelik ve 2 sabahlık koydum. bir de bolca hamile çamaşırı, belini üşütme sakın dediler bende sütyenli atletlerden aldım pratik olsun diye, terlik, lohusa tacı :) göğüs kremi, göğüs pedi, kanama için ped, çorap, diş fırçası, macun, makyaj çantası
kendime de iki pijama takımı, bir gecelik ve 2 sabahlık koydum. bir de bolca hamile çamaşırı, belini üşütme sakın dediler bende sütyenli atletlerden aldım pratik olsun diye, terlik, lohusa tacı :) göğüs kremi, göğüs pedi, kanama için ped, çorap, diş fırçası, macun, makyaj çantası
ben de ilkinde böyle herşeyi almıştım; kocaman tekerlekli tatil valiziyle gittik; yarısını kullanmadan geri getirdim :)
Mergenim hayırlı olsun gulumm
Dün Ocak annelerini okudum ikizler doğmuş muhteşem birsey
Cok duygulandim.Senin haberini alınca kimbilir ne kadar duygulanirim,ağlarım.Hep zamanına yakın ve iyi kiloda doğmuşlar maşallah.insallah darısı sana papatyam
merhaba güzel hamişler; herkes uykuda sanırım :)
ben çoooook mutluyum çünkü bugün hala oldum!!! 3.670 gram 50 cm kocaman bir kızımız oldu adını defne koydular.
doğum hikayesi de süper; annesini hiç üzmedi bizim güzel kızımız. 40+2 haftada hastaneye yatırdılar. Suni sancı ile 2 saat içinde suyu kendiliğinden geldi arkasından da çok kolay ve hızlı bir normal doğum oldu; kesiğe bile gerek kalmamış. Rabbim hepimize böyle bir doğum nasip etsin.
selamlar anne adayları,
bugün benim şeker yüklemem vardı
çok sarsıldım başım döndü halsizlik falan
herkeste mi böyle oldu
bugün benim karnım büyüyor galiba hiç ama hiç rahat değilim;otursam olmuyor kalksam olmuyor( içim daralıyor,sanki kalbim sıkışıyor (
göbüşüm yumuşak ama kendimi çok gergin hissediyorum(
sezeryanı bilmiyorum ama normal doğumda özellikle ilk gün hasta bezi şart haberiniz olsun(
bebeğin ilk bezlerini ve hasta bezlerini hastane de verebiliyor ama siz yine de sorun derim...
Allah niyetini kabul etsin fıstığım ekliyorum hemen..
Selam kızlar nasılsınız ?
Benim moralim bozuk kaç gündür :/
Anlatmak istedim benim eşim 4 yıldır yurtdışında çalışıyor biz evlenmeden önce gitti bizim için bir ev alma sözüyle..
3 yılda biriktirdiği paranın neredeyse tamamını ayakkabıcı babasına vermiş atölye açması için benden habersiz..
Ben bunu duyunca şok oldum o zaman evli değildik unuttum affettim evlenip yurtdışına yerleştik ve çok pahalı bir ülkede yaşamaya,3-5 kurul biriktirmeye çalışıyoruz..
Geçen haftalarda babası aradı atölyeyi batırmış haciz gelmiş 30 bin bunu öde diyor eşim olmaz dedi bu sefer Bin dolar istemiş Lena İstanbul'dan dönerken vereceğim demiş bu eşim olacak kocam da yollamış..
Şimdi görümcemi arıyorum ben İstanbul'dayım görüşelim diye açmıyor mesaj atıyorum geri dönmüyor sanırım verdiğimiz bin doları geri isteyeceğimi zannediyor...
Komik değil mi hamileliğimi halimi hatrımı sormadıkları gibi ne haldeyiz düşünmeden para istiyorlar...
Biliyorum dünya malı için üzülmeye değmez ama aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor karnımda kasılmalar başlıyor bebeğimi de üzüyorum napıcam bilmiyorumm...
ocak annelerini ben de okumaya başlasam iyi olacak
ama negatif bir doğum okusam doğurmaktan vazgeçerim diye korkuyorum
bana hastaneen pijam getirme; doğum öncesi açılma; doğum sonrası kanama kontrolü yapacağız;2-3 gecelik getir dediler. ama yazlık kısa kollu bişey bulamadım damar yolu falan olacak ya. 2-3 hafta daha bekliyeceğim olmadı uzun kollu alıp terziye vereceğim
ben de ilkinde böyle herşeyi almıştım; kocaman tekerlekli tatil valiziyle gittik; yarısını kullanmadan geri getirdim :)
Kuzum doğumdan önce hamilelikle gidiyorsun onlar sana hemen kısa kollu arkadan full citli cicisini veriyor . Ha su var mesela ben altıma tayt giydim doguma girene kadar çünkü nst takılıyor yukarı siyirinca Bayram yeri
Doğumdan çıkınca temizliyorlar pijamani giy.
kuzum ayrıyeten kenzul arş mı okuyoduk bide okunacakmı bide evlilik takvimini nereden yaptın
tatlım Tefriciye okuyanlardan isteyenler 1 Kenzül Arş okuyor...
Wosgi bu hafta alamadı sende uygun bulursan aldıklarını bölelim ikinizin de duası olsun
ne dersin kaçı senin kaçı onun olsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?