2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar oğlumun takviminin altındaki evlilik tckerı var isterseniz sizde yapınnn
biz eşimle 2039 gündür evliymişizzzz

Merhaba evlenenler, evlenecek olanlar...

kk olarak özel gününüzü takip edebilmeniz için bir evlilik takvimi uygulması geliştirdik.

Uygulamayı kullanabilmek için :
öncelikle Kullanıcı Kontrol Paneline gidiyoruz .
Eklenti 600979

Gelen sayfada ayarlarım bölümünün altında profil düzenleye tıklıyoruz
Eklenti 600980

Gelen sayfada hitap şekliniz, özel gün türü, özel gün tarihi ve görsel alanlarını göreceksiniz.

Eklenti 600981

Hitap şeklinizi lütfen uzatmadan giriniz. Aşkımmmmmmmmm canımmmmmmm gibi girilen alanlar hoş gözükmemektedir.

Eklenti 600983

görselleri görebilmek için http://www.kadinlarkulubu.com/view.php?pg=wedding adresine tıklayarak hangi görseli kullanmak istiyorsanız onun numarasını seçmelisiniz.

Eklenti 600984

Allah bir yastıkta kocatsın

imza: Curly

aaa evett olabilirr çok teşekür ederim canım

cnm köfte yaptım ama böle uzun uzun kızarttım onları bayat ekmeğim vardı onlarıda tavada hafif ısıttım ekmekleri küüçük küçük böldüm üstüme köfteleri yaydım üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne salçalı sos yaptım domates varsa domates sos da yapabilirsin yanına bide salata hımmmmm

Offf
Halimi Görsen benim sacımı basımı yolarsin
Eline o gelmiş adamın Allah allah napacakti Heyecandan bilemedi

tarif çok güzel ve çok kolay mutlaka deneyeceğim canım ellerine sağlık

ay bu bizim oranın ıslama köftesi gibiii yaaa

tuncss git bi ıslama ye mustafa da benim için

Offf
Halimi Görsen benim sacımı basımı yolarsin
Eline o gelmiş adamın Allah allah napacakti Heyecandan bilemedi

savunma şu adamı bana beceriksiz şeyyyyy evi süpür diye eline süpürgeyi tutuşturdum ... ya göz var insanda di mi bitti başka bi sey var mı diye geldi yanıma bi girdim mutfağa kırıntı dolu masanın altı

ewt hem bayat ekmeklerimi değerlendirdim aslında annem bunu etle yapıo ekmekleride et suyu ile ıslatıo ama köfte ile yaptım artık uydurmak size ister köfte ister et

Kuzum o halde dediğin gibi,tayt,şort vb. bulundurmak gerek her ihtimale karşı Keyfine rahat rahat varabilmek için

Evet hayatım kesinlikle.
Eskiler hep şey derler ya
Kadınların ar damarı uç yerde catlar
Biri evlendiği gece ,biri dogumu ,biride ölümü .

Yinede tedbirliyiz biz
İsik kapatırız,tayt giyeriz,anamıza bacımıza yikattiririz
Sakata gelmeyelim

İste tamam başka isteğine yetişmek için detaya girmemiş ,
Ağzıyla kuş tutsa yaranmıyor

dertsiz doktora gitti di mi ??

gelse de bi etimek tatlısı tarifi alsam yarın akşam yemeğine misafir gelecek tatlı da çıksın aradan bugün yapayım yarın hepsi yetişmez yemek tatlı vs..

İnsanı psikolojik olarak zorluyor kuşum ya öyle ulu orta açıklık

İster istemez stres,korku hali olacak zaten üzerimizde ekstralara gerek yok...
Hemen cicili,bicili bir şort alacağım

gelse de bi etimek tatlısı tarifi alsam yarın akşam yemeğine misafir gelecek tatlı da çıksın aradan bugün yapayım yarın hepsi yetişmez yemek tatlı vs..

Verem mı
Şimdi tatlı dersen seker çıkanlar ne edecek hıh

Merhaba arkadaşlar,

Kadın olarak iş hayatında tutunmak zor. Bunun üzerine bir de anneliği eklerseniz herşey daha da zorlaşıyor. Ben de 3,5 yaşında bir kız annesiyim. Bu süreçleri kendim de birebir yaşadım. Hamile kaldığım andan itibaren işyerinde izinle ilgili sıkıntılar oldu. Sonrasında kızımla vakit geçirmek için bir süre ücretsiz izin aldım ama bu süreçte de maddi olarak biraz zorlandım. İşe dönünce yaşadığım vicdan azabı v.s.

Bugün kadınlar anne olarak hem evde hem de işyerinde çift vardiya çalışıyor. Pek çok kadın, haklarını da çok bilmiyor aslında. Bu konuda, çalışan annelerin sorunlarını anlatacak bir belgesel hazırlamak istiyorum.

Bu bağlamda 4 farklı gruptan kişi üzerinden hikayeyi anlatmak istiyorum. Bunlardan biri de hamile bir kadın ve bu süreçte özellikle iş hayatında yaşadığı sıkıntılar.

2013 nisan anneleri benim çekim planıma uyuyor. İletişim bilgilerinizi gönderebilirseniz sizinle detaylı olarak konuşmak isterim. Mail adresinizi alabilirsem çalıştığım kurum ve iletişim bilgilerimi de göndermek isterim.

Amma çok misafir ağırlıyorsunuz yahu

Yormayın kendinizi ...

Biz ne gidiyor,ne de ağırlıyoruz doğru dürüst ...

İnsanı psikolojik olarak zorluyor kuşum ya öyle ulu orta açıklık

İster istemez stres,korku hali olacak zaten üzerimizde ekstralara gerek yok...
Hemen cicili,bicili bir şort alacağım

:)) güle güle giy şimdiden.
Benim kızda icimde atlet kaldı dediler çıkarın hepsi hazır bekliyor.
O citcitliyi çıkarıp anca çıkardık atleti bana bakmazsanız sevinirim dedim
Neremi tutacağımı bilemedim

Verem mı
Şimdi tatlı dersen seker çıkanlar ne edecek hıh

tarifi ben verebilirim istersen canım severek yaptığım bir tatlı

bende biliorum bu tarifiii:d

verin verin lütfen verin.. ekmek kadayıfı isteğimi bunla bastırmak istiyorum acilen

Amma çok misafir ağırlıyorsunuz yahu

Yormayın kendinizi ...

Biz ne gidiyor,ne de ağırlıyoruz doğru dürüst ...

valla canım bende hiç gitmiyorum hep bi bahane buluyorum davet ettiklerinde ama eşim eve misafir gelmesini çok seviyor.. öyle soruyor ki çağırabilir miyim diye olmaz diyemiyorum.. iş yerinden iki arkadaşının eşi il dışına çıktı onları çağırmak istiyo yarın için. artık alıştım bu huyuna da

kızlar şimdi bi sitede gördüm bazı arkadaşlar doğum çantasına evlilik cizdanını falan koymuş gerek varmı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…