aaa evett olabilirr çok teşekür ederim canım
Offfacemilikten bilemiyorsun işte.. ne olur ne olmaz diye koydum. aslında ev ile hastane arası 5 dk :)) ne lazım deseler evden alınıp gelinir ama eşim pek anlamaz. hamileliğin ilk günlerinde yatış verdiler evden pijama istedim ki hepsi de aynı çekmecede. birinin altını ötekinin üstünü getirmiş. palyaço gibi etti beni orda. kendine gelince pek uyumlu giyinmeyi bilir bana gelince eline geleni koyar beyimiz.. o yüzden önlemimi aldım bu sefer
cnm köfte yaptım ama böle uzun uzun kızarttım onları bayat ekmeğim vardı onlarıda tavada hafif ısıttım ekmekleri küüçük küçük böldüm üstüme köfteleri yaydım üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne salçalı sos yaptım domates varsa domates sos da yapabilirsin yanına bide salata hımmmmm
cnm köfte yaptım ama böle uzun uzun kızarttım onları bayat ekmeğim vardı onlarıda tavada hafif ısıttım ekmekleri küüçük küçük böldüm üstüme köfteleri yaydım üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne salçalı sos yaptım domates varsa domates sos da yapabilirsin yanına bide salata hımmmmm
Offf
Halimi Görsen benim sacımı basımı yolarsin
Eline o gelmiş adamın Allah allah napacakti Heyecandan bilemedi
ay bu bizim oranın ıslama köftesi gibiii yaaa
tuncss git bi ıslama ye mustafa da benim için
savunma şu adamı banabeceriksiz şeyyyyy evi süpür diye eline süpürgeyi tutuşturdum ... ya göz var insanda di mi bitti başka bi sey var mı diye geldi yanıma bi girdim mutfağa kırıntı dolu masanın altı
Kuzum o halde dediğin gibi,tayt,şort vb. bulundurmak gerek her ihtimale karşıKeyfine rahat rahat varabilmek için
İste tamam başka isteğine yetişmek için detaya girmemiş ,ay bu bizim oranın ıslama köftesi gibiii yaaa
tuncss git bi ıslama ye mustafa da benim için
savunma şu adamı banabeceriksiz şeyyyyy evi süpür diye eline süpürgeyi tutuşturdum ... ya göz var insanda di mi bitti başka bi sey var mı diye geldi yanıma bi girdim mutfağa kırıntı dolu masanın altı
Evet hayatım kesinlikle.
Eskiler hep şey derler ya
Kadınların ar damarı uç yerde catlar
Biri evlendiği gece ,biri dogumu ,biride ölümü .
Yinede tedbirliyiz biz
İsik kapatırız,tayt giyeriz,anamıza bacımıza yikattiririz
Sakata gelmeyelim
dertsiz doktora gitti di mi ??
gelse de bi etimek tatlısı tarifi alsam yarın akşam yemeğine misafir gelecek tatlı da çıksın aradan bugün yapayım yarın hepsi yetişmez yemek tatlı vs..
gelse de bi etimek tatlısı tarifi alsam yarın akşam yemeğine misafir gelecek tatlı da çıksın aradan bugün yapayım yarın hepsi yetişmez yemek tatlı vs..
Gelse de bi etimek tatlısı tarifi alsam yarın akşam yemeğine misafir gelecek tatlı da çıksın aradan bugün yapayım yarın hepsi yetişmez yemek tatlı vs..
İnsanı psikolojik olarak zorluyor kuşum ya öyle ulu orta açıklık
İster istemez stres,korku hali olacak zaten üzerimizde ekstralara gerek yok...
Hemen cicili,bicili bir şort alacağım
Verem mı
Şimdi tatlı dersen seker çıkanlar ne edecek hıh
tarifi ben verebilirim istersen canım severek yaptığım bir tatlı
bende biliorum bu tarifiii:d
Verem mı
Şimdi tatlı dersen seker çıkanlar ne edecek hıh
tarifi ben verebilirim istersen canım severek yaptığım bir tatlı
bende biliorum bu tarifiii:d
Amma çok misafir ağırlıyorsunuz yahu
Yormayın kendinizi ...
Biz ne gidiyor,ne de ağırlıyoruz doğru dürüst ...
Mezos tarifi bilmiyooor
Mezos tarifi bilmiyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?