2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tuncss canım altınovada mı yapacaksın adatıpta mı ????

Ayy insanı deli eden o çıtçıtlı doğumda da verliyor değilmi

Sezeryan içinde geçerlimi nst voltajım :26:

Allah yardımcımız olsun inş.

Aynen hayatım bizdede durum aynı O yüzden temkinli gitmekte fayda var...

tuncss canım altınovada mı yapacaksın adatıpta mı ????

ada tıpta canım.. doktorum oranın doktoru.. ben gebeliğin başından beri hem adapazarında hem ankarada düzenli takip yaptırıyorum ekonomiyi düşünerek adapazarında olmasına karar verdik.. birde geçen gün kontrole gidince hastanede tanıdıklarla sohbet ederken, hepsi psikolojimin burda daha iyi olacağını söylediler.. düşün ki hastane müdüründen arşivcisine kadar bir sürü birimde tanıdıklar var fiyat çok cazip, fotoğrafçıyı da hediye ediyorlar bana doğum hediyesi olarak.. bunların tümü bir araya gelince ehh ankaradaki fiyatları düşününce çok cazip geliyor.. ama yinede Rabbim bilir.. Ankarada iken acil bir durum olursa tabii ki orda doğum olur.. ama şimdilik ocak 25i gibi ankaraya yolculuk, sonrasında da martın ilk haftası adapazarına geliş olacak.. çok heyecanlanıyorum düşünürken bile..

uff amma yazdım sen altı üstü hastane sordun :))) bugün çenem düşük sanırım..

canım hangi hastaneye gidiyosun, bende geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum normal doğum egzersizleri için beni yönlendirdi
benim kide pazartesi -cuma 3-4 arası, medilife beylikdüzünde olucak benim ki

bikaç gündür ben kızımın hareketlerini çok az hissediyorum yaaa
akşam yemekten sonra tekmeler çok artardı ama şimdi hissettiğim çok hafif 4. aydaki pıtpıtlar gibi,
sizde nasıl kızlar, endişe etmelimiyim?

kızımı okula bıraktım geldim arkadaşlar yemek düşünüyorumm her gün hergün yemek derdinden bıktım:2: vallahii sizin menülerde ne var bugün

evet canım almışlardı
Hatta kızda sabaha kadar takılı kaldı sabaha kadar kalbini dinledim:)
Devamlı usg girdirmemek için mı takip için mı bilemem.takip için galiba gece 2 defa aradı hemşire Dr ritim bozuldu vs diye.
Cok keyifli ama bilmeyince kemeri kablosu ilk korkutuyor ama o sesler hickiriksa birde:))

Son ameliyatımda yoğun kanamam oldu ve tüm gece,uzun,kanatlı,xl pedler yetersiz kalırken,Kotex ultra kanatlı geceden(en yoğun gün ve geceler için) çok memnun kalmıştım,aklınızda olsun kızlar,mutlaka 1-2 paket bulundurun yanınızda...

cnm günlük saymaya çalış hareketleri 15 den az ise bi ara doktoru çünkü bana öle demişti doktor

hakkında hayırlısı olur inşallah. yengemde adatıpta yaptı çok memnun kalmıştı..

herkes kendine iyi baksın..

ben annemle sokaklara çıkıyorum yine.. son son gezelim bakalım.. alınacak eksik gedik buluruz nasılsa

akşama kadar çok kaynatmayın, yormayın şu hamile arkadaşınızı geçmiş okumak çok zor oluyor

Ben geldim kızlarr

Bugun oğluşum maşallah çok hareketli.
Sabahdan beri tekmeler bitmedi.
Birde yine gögsümün altında bir sızı.
Anlamadım gitti.Oturunca genelde öyle oluyor.
Biran önce çarşamba olsunda oğluşumu göreyim.

Bu arada eminönünde bebek şekerlerine bakdım siz ne düşünüyorsunuz?

Sevdiği yemekleri yemiyorsundur
Yeri azaldı hayatım birde atağa geçecekleri sırada az yavaşlıyorlar sonra tam gaz.
Benim kızımda sagolsun karnımdan az bir yer bulsa fırlayacak
Bu hafta sende öyle olursun

Kolay Gelsin canım bizim içinde gez bol bol :)

Kuzum o halde dediğin gibi,tayt,şort vb. bulundurmak gerek her ihtimale karşı Keyfine rahat rahat varabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…