anaaam çantalar hazırlanmaya da başladı.. off valla kalp çarpıntım tuttu..
bende hastane için 1 gecelik 2 pijama aldım.. ne olur ne olmaz.. sırtımda taşımayacağım ya..
bebiş içn de en az 3 takım kıyafet götürücem.. bunların 1i hastane çıkışı olucak.. biri futbol takımı tulumu :) birde alt üst takımlardan alırım yanıma dedim.. en az 3 penye battaniyelerden alıcam..
geçen yıl kuzenim doğum yaptığında yanında bizzat bulunduğum için, özellikle erkek bebeklerde çiş durumu sıkıntılı :) bez her açıldığında nerdeyse fıııyyyyy diye işeyiveriyorlar.. haydii hoopppp üst baş değiştir.. bu sıkıntılardan sebep yedekli gitmekte fayda var.. hem araba ile gidicez araba ile gelicez :)
adapazarında doğum yaparsam hastane yakın zaten, extra bişey gerekirse birileri gelip evden çarşıdan tedarik eder diyorum..
çoook stresli bir durum vallahi..
günler iyice yaklaştı.. dün gibi daha ilk yazışmalarımız..
Kuzum doğumdan önce hamilelikle gidiyorsun onlar sana hemen kısa kollu arkadan full citli cicisini veriyor . Ha su var mesela ben altıma tayt giydim doguma girene kadar çünkü nst takılıyor yukarı siyirinca Bayram yeri
Doğumdan çıkınca temizliyorlar pijamani giy.
acemilikten bilemiyorsun işte.. ne olur ne olmaz diye koydum. aslında ev ile hastane arası 5 dk :)) ne lazım deseler evden alınıp gelinir ama eşim pek anlamaz. hamileliğin ilk günlerinde yatış verdiler evden pijama istedim ki hepsi de aynı çekmecede. birinin altını ötekinin üstünü getirmiş. palyaço gibi etti beni orda. kendine gelince pek uyumlu giyinmeyi bilir bana gelince eline geleni koyar beyimiz.. o yüzden önlemimi aldım bu sefer
tuncss canım altınovada mı yapacaksın adatıpta mı ????
doğumdan hemen sonra normal pedler yetmiyor tatlım
benim akşamüstü olmuştu doğumum;tüm gece ve ertesi gün öğlene kadar hasta bezi kullanmıştım(
Günaydın kızlar,
bugun hastanenin ücretsiz verdigi doguma hazırlık kursuna gidicem plates falan da yapılıyormuş bundan sonra Pazartesi , cuma 3-4 arası gidicem bakalım neler öğrencem bir de heyecanlıyım kafa dengim birkaç arkadas bulsam ne iyi olur pasta börek yapıyor cagircagim kimse yokEsimin ailesi de bir yere kadar yani , bizim bu binanın dolacağı da yok o kadar dua ettim karsı dairem dolsun diye ama nerdeee, gecen deprem oldu 18 katlı binada tek basıma cok korktum ne konu var ne komşu tek basıma çıktım evden bekledim aşağıda kocam gelene kadar cok kötü oluyor valla belki bu kursta birileri ile tanışirim
evet canım almışlardıAyy insanı deli eden o çıtçıtlı doğumda da verliyor değilmi
Sezeryan içinde geçerlimi nst voltajım :26:
Allah yardımcımız olsun inş
Aynen hayatım bizdede durum aynıO yüzden temkinli gitmekte fayda var...
bikaç gündür ben kızımın hareketlerini çok az hissediyorum yaaa
akşam yemekten sonra tekmeler çok artardı ama şimdi hissettiğim çok hafif 4. aydaki pıtpıtlar gibi,
sizde nasıl kızlar, endişe etmelimiyim?
kızımı okula bıraktım geldim arkadaşlar yemek düşünüyorumm her gün hergün yemek derdinden bıktım:2: vallahii sizin menülerde ne var bugün
ada tıpta canım.. doktorum oranın doktoru.. ben gebeliğin başından beri hem adapazarında hem ankarada düzenli takip yaptırıyorumekonomiyi düşünerek adapazarında olmasına karar verdik.. birde geçen gün kontrole gidince hastanede tanıdıklarla sohbet ederken, hepsi psikolojimin burda daha iyi olacağını söylediler.. düşün ki hastane müdüründen arşivcisine kadar bir sürü birimde tanıdıklar var fiyat çok cazip, fotoğrafçıyı da hediye ediyorlar bana doğum hediyesi olarak.. bunların tümü bir araya gelince ehh ankaradaki fiyatları düşününce çok cazip geliyor.. ama yinede Rabbim bilir.. Ankarada iken acil bir durum olursa tabii ki orda doğum olur.. ama şimdilik ocak 25i gibi ankaraya yolculuk, sonrasında da martın ilk haftası adapazarına geliş olacak.. çok heyecanlanıyorum düşünürken bile..
uff amma yazdım sen altı üstü hastane sordun :))) bugün çenem düşük sanırım..
bizde balık var kıyman varsa sana değişik bir lokanta yemeği tarifi verebilirim
bikaç gündür ben kızımın hareketlerini çok az hissediyorum yaaa
akşam yemekten sonra tekmeler çok artardı ama şimdi hissettiğim çok hafif 4. aydaki pıtpıtlar gibi,
sizde nasıl kızlar, endişe etmelimiyim?
herkes kendine iyi baksın..
ben annemle sokaklara çıkıyorum yine.. son son gezelim bakalım.. alınacak eksik gedik buluruz nasılsa
akşama kadar çok kaynatmayın, yormayın şu hamile arkadaşınızı geçmiş okumak çok zor oluyor
evet canım almışlardı
Hatta kızda sabaha kadar takılı kaldı sabaha kadar kalbini dinledim:)
Devamlı usg girdirmemek için mı takip için mı bilemem.takip için galiba gece 2 defa aradı hemşire Dr ritim bozuldu vs diye.
Cok keyifli ama bilmeyince kemeri kablosu ilk korkutuyor ama o sesler hickiriksa birde:))
bende evlilik takvimi istiorum nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?