2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

amin canım hayırlı olsun bebişiniz Allah'ım bizlerede nasip etsin

kızlar şimdi bi sitede gördüm bazı arkadaşlar doğum çantasına evlilik cizdanını falan koymuş gerek varmı sizce

ayyy çok pis güldüm ya aklıma burası geldi iki -üç eş, 20 çocuk falan.. kimse kimseye birsey sormaz.. burda ben rahatım kimsecikler bi sey sormaz ama tabi büyükşehirlerde sorulabilir.. buralı bi mesai arkadaşımla odada yanlız kalmıştık hiç te sohbetimiz olmadı bugüne dek dedim iki laf atayım muhabbet olsun kaç kardeşsiniz dedim 21 dedi şaka mı dedim bozuldu adam. sustuk sonra yine.. ve dahası tek anneden hepsi . annesi hayatta hala.. şoklardan çıkamadım bi türlü..

Ah bu erkekler,hepsi aynı...

Aman diyeyim temizlikti,ikramdı yorma kendini,eşinden yardım al mutlaka canım

1 paket etimek (tuzsuz)
şerbeti için
2 su bardağı şeker
3 su bardağı su
1-2 tane limon tuzu
şerbeti yapıp dizdiğiniz etimeklerin üzerine döküyosunuz
sonra
muhallebsi için
yarım paket sanayağ
1 su bardağı unu kavurup
1 lt süt ekliyosunuz
yarım su bardağından biraz az şeker katıp koyulaşana kadar pişiriyosunuz.
etiömeğin üzerne döküp yayıyosunuz soğduktan
sonra 1 bardak sütle bir paket kremşantiyi karıştırıp onuda muhallebinin üzerine ekliyosunuz .
en son hindistan ceviiyle heryerini kaplıyosunuz
afiyet olsunnn ...

2 bardak suya 2 bardak seker kaynasın seker eriyince 2 tık attırsın hatta.etimekleri tek tek at hemen islaninca al tepsiye diz.
Şerbet kalırsa üstüne dok.
Soguyunca üzerine Doç.dr oetker in kaymak tadında santisinden cirp sür .ustune Hindistan cvz dokebilirsin.

oh maşallah herşeyi hazırlamışsın bir tek doğurması kaldı sen bu hızla onuda bir avazda halledersin inşallah

Ah bu erkekler,hepsi aynı...

Aman diyeyim temizlikti,ikramdı yorma kendini,eşinden yardım al mutlaka canım

temizlik falan yapmıcam hatta dün şöyle bi şey yaptım gittim masanın üzerine şu muşamba gibi örtüler varya metrelik kesiyorlar.. ondan aldım yemek masasına uygun bi renk.. diyor ki ama örtü daha güzel. tabi güzel dedim sen kar gibi örtüler üzerinde yiyorsun bir saatte bitiyo ama ben her yemekten sonra onu yıka, lekesini çıkar, ütüsünü yap bi dünya uğraşıyorum. misafir sirkülasyonu fazla olunca çeyizlik örtüleri kaldırmaya karar verdim..

hemen not alıyorum teşekkür ettimmm ... akşam yapınca fotosunu paylaşıcam :))

pratik insanın hali başka oluyor ya :)

oh maşallah herşeyi hazırlamışsın bir tek doğurması kaldı sen bu hızla onuda bir avazda halledersin inşallah

ah hatice ne avazı kız sen bilmiyon tabi yenisin Voltaj anlatsın sana ilk günden beri ne gündemler yaratmışım burda.. beni bayıltacaklar, alacaklar kızımı içimden uyandıracaklar :) doktorla böyle anlaştık en son :)))

Son düzenleme:

ne demekk rica ederimm canım ... bekliyorum fotoyuu :)) bende dün bisküvili pasta yaptım tatlıyı yapmayıda yemeide çok severim

ben geriden gelmisim datlum bana muhallebili ve birde karamelize olan var ağır geliyor.mesele tercih meselesi yeğen
Kolay tatli ya ugras istemiyor.
Ama santi kullanacaksan kesinlikle düz değil gaymak tadında al vardır inşallah orda
Tarifi artık biliyoor
" " "

kız migros bilem var merak etme

sağol dayı hafif olur hakkaten

BoO_ bugun rüyamda seni gördüm kııı
Cok ağrın varmış gozlukluydun anaa hiç tahmin ettigim gibi degilsin diyorum.burdakinin tam tersi bir konuskansin anlatamam duşun bana bile fırsat vermedin

Örtünün güzelliği,muşambayı sevdirmediyse,gazete kağıdı alternatifi ile terbiye öneriyorum kuzum
Çok cadı gördüm kendimi

Örtüymüş,peçeteymiş böyle bir zamanda uğraşmaya hiç gerek yok...
Ben kolayını bulsam kağıt tabak,bardak falan kullanırım

idolümsün artık Mergennnnnnn

Soz verdigim uzere kursta ogrendiklerimi soylemeye geldim
Ne ogrendim kursun bugunluk iptal oldugunu ogrendim
Isinize yarar mi bilmem :) neyseki hava gunesli kocamla kafede kahve iciyoruz
Eve gidince yazarim yinee opuyorum sizleri

BoO_ bugun rüyamda seni gördüm kııı
Cok ağrın varmış gozlukluydun anaa hiç tahmin ettigim gibi degilsin diyorum.burdakinin tam tersi bir konuskansin anlatamam duşun bana bile fırsat vermedin

malum olmuş sana demek ki bi kaç gündür benim kızın hareketlerini hissedemiyodum doktora gittim bugün hiç bişey yokmuş demekki sana da malum olmuş gözlüklü değilim çokta konuşkan biri değilim ama bilinç altın beni öyle görmüş heralde hayırdır inşallah diyelim :)))

Kesinlikle katılıyorum,Kotex çok iyi bu konuda..Ben doğum myaptığımda yanıma götürdüğüm pedlerden kullandım yeterli olmuştu..şimdi de 1 paket ped koydum çantama..tabii benim sezeryandı..

kızlar şimdi bi sitede gördüm bazı arkadaşlar doğum çantasına evlilik cizdanını falan koymuş gerek varmı sizce

Bence o hemen isim işlemlerini başlatacaklar içindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…