sedag tatlım sende imzana hamilelik takvimini eklesene,senin kaç haftalık olduğunu karıştırıyorum hep
Ay bir de kış gelince palto ihtiyacı doğacak. Geçen kış da 1 trençkot 1 kaşe 1 de deri mont almıştım, hepsi yalan oldu bu kış. Napcaz?
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diye yazıyor cnm beceremedim kaç gündür
ayyy yerim seni sana muck hepinize kocaman öpücükler nisan annesiyiz biz ortak kocaman bir noktamız ve kocaman kalplerimiz var aynı dertlerden muzdaribiz hepimiz aynı sevinci yasıyoruz kocaman mucx mucx sana
laterne bu senin için yaptım sonunda
ask olsun ya evet aynılar anlamıyorum ki dertleri ne ama ben demiştim ki senin de kızın var ne yaptılarsa analı kızlı bin misli çıktı ama hala uslanıyorlar mı hiç ders çıkarıyorlar mı benimde migrenim var seni çok iyi anlıyorum biz ilk evlenince 5 ay kadar beraber oturduk odamdan çıkmak istemiyordum günlük ilaç alıyorum migren bu tuttumu hangi ilaç hangi doktor fayda eder ki acillerde geçiyordu günlük tutuyordu istifar ediyorum ve demezmi amann çürüğüm ben deseydin alırmıydım hiç bide ben rahatsızlanırım ablası baygınlıklar geçirir sırf benle değil onunla ilgilensin diye benim migrenim tutuyor inadıma yüksek ses müzik açıyorlardı kapıları çarpa çarpa dolasıyorlardı sebebini söylememe gerek yok migrenin var ses ne demek ışık ne demek koku ne demek bilirsin =)allahım gösterir sana yaptıklarını inan sen bişi deme allaha havale et yeter unutma iyi insanlar ağlar
ayy inşallah bebek kilo alsa isterse 30 kilo alayım ama ben kendime olunca istemiorum daha şimdiden hemde hep böle devam ederse yandım
teşekkür ederim tatlım,senin yazdıklarını okurken bebişin ne kadar büyümüş onu da görebileceğim artık
cnm ama ben bir hafta geriden takip ediyorum çünkü doktor bir hafta geç döllenmiş dedi
bir hafta erken yada bir hafta geç döllense ne olur? çok şükür Allah bu mucizeyi içimize koydu yabundan sonra tek dileğimiz içimizde ki mucizeyi sağ salim dünyaya getirip kucağımıza almak öyle değil mi arkadaşım?
bizim forum memur gibi herkes 8-5 burda akşama kimse kalmıyo:)
dükkanı kapatan gidiyo demekki
geldiğimde beri ancak bitirdim okumayı
dinleniym biraz:)
cnm ama ben bir hafta geriden takip ediyorum çünkü doktor bir hafta geç döllenmiş dedi
bir hafta erken yada bir hafta geç döllense ne olur? çok şükür Allah bu mucizeyi içimize koydu yabundan sonra tek dileğimiz içimizde ki mucizeyi sağ salim dünyaya getirip kucağımıza almak öyle değil mi arkadaşım?
öyle walla otobüste minübüste giderken bir koruyorum sanki kaplan kesiliyorum biri dokunsa dövcek gibiyim annelik bu olsa gerek
ya arkadaşlar bu formun en başındaki liste güncellenmiyor değilmi şu an kaç hamileyiz baya oldu yani
evet 8-5 ve hafta sonu tatil :) bir de doğum izni var
aynen katılıyorum buna ama herkesin evinde uğraşması gereken şeyler oluyor dimi ama mesaii bitince form bitiyo
evet 8-5 ve hafta sonu tatil :) bir de doğum izni var
ben akşam yemeğini yiyince canım sıkılıyo walla,alıştım tembellliğe,bebiş olunca napcaz bilmiyom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?