2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ay bir de kış gelince palto ihtiyacı doğacak. Geçen kış da 1 trençkot 1 kaşe 1 de deri mont almıştım, hepsi yalan oldu bu kış. Napcaz?

bol bol hırka giycez, benim arkadaşım panço almıştı, doğumdan sonrada kullanıyodu
ben mont almam diye düşünüyorum,içime kalın bir hırka giyip öle göbek açıkta:))

Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diye yazıyor cnm beceremedim kaç gündür

profiline yönlendirildiğinde bebişin doğum tarihini 02-04-2013 şeklinde yazdın mı? format yanlış diyorsa tarihin yazılış şekli farklı olabilir?

Son düzenleme:
ayyy yerim seni sana muck hepinize kocaman öpücükler nisan annesiyiz biz ortak kocaman bir noktamız ve kocaman kalplerimiz var aynı dertlerden muzdaribiz hepimiz aynı sevinci yasıyoruz kocaman mucx mucx sana

dedim ama bi ara noluyo,herkes koç:))
ablamda koç,babamda koç zaten
ablamı çoook severim ama babamın bazı huyları var kızıyorum ona,hep kendi dediği doğru diye düşünür filan
anneme derim nası geldin bu güne,ben olsam neler yapardım diye,şimdi bide erkek olursa bizimki,Allah dicek al bakalım neler yapıyomuşsun:))

ahh canım benim kıyamam çok zor işimiz bunlarla daha önce ah ettim düğünden sonra hatta Allah bir çarptı onu o günden sonra herşeyi Rabbime havale ediyorum o zamanı herşeyi bilir çarpıverir bunları işallah bu gerginlikte sakin çocuklar çıkar bizden :) ben ayda bir iki ayda bir görüyorum oda bana uzun süre yetiyor artıyo kocam gitsin görsün anasını ben katlanamıcam hele bu durumda hiççç çekemem bakarım bebişimle keyfime

bizim forum memur gibi herkes 8-5 burda akşama kimse kalmıyo:)
dükkanı kapatan gidiyo demekki
geldiğimde beri ancak bitirdim okumayı
dinleniym biraz:)

ya arkadaşlar bu formun en başındaki liste güncellenmiyor değilmi şu an kaç hamileyiz baya oldu yani

canım listeye eklenmek isteyenler,istenen bilgileri buraya yazıyor Berlinay arkadaşımız gördüğünde listeye ekliyor.. sende bilgilerini yaz listeye eklenmek istediğini belirt

oğluşum okuldan gelecek ona yemek hazırlayayım,ben şimdilik kaçıyorum kızlar.. bakalım döndüğümde kimler olacak :) hepiniz kocaman öpüldünüz

aynen katılıyorum buna ama herkesin evinde uğraşması gereken şeyler oluyor dimi ama mesaii bitince form bitiyo

ben akşam yemeğini yiyince canım sıkılıyo walla,alıştım tembellliğe,bebiş olunca napcaz bilmiyom:))

Son düzenleme:
kızlar çok konuşmuşsunuz çokk oku oku bitmiyo çok iş yaptım bugün yoruldum artık dinlenme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…