2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlaaar ay bide benim çarpıntım oluyo nedendir acaba bilen varmıııııı

Kızlar gecen disari cikiyorum asansorden ciktim dandik komsuyla gozgozeyim kadeeer ah be kader ağlarını ordun mü derken
Trenckotumun onu kapanmıyor salimi aşağı sallandiriyorum neyse bu dangalak lap diye kaldırdı karnıma bakıyor
Elini ittim hayirdir ne ariyorsun diye büyümüş diye 32 pislik disini gösterdi
Sacından tutup yere yatirasim var

Hayir iste bak bir günde 2. Msj in
Carpinti artık hepimizde hani daraldık dahada artıyor
Birsey çıkmadığına sevindim,hadi bakalım.

Benimde göbüşüme böyle bakanlara,

Ani bir hareketle dokunmaya çalışanlara cıssss diyesim var.

bebeklerimm az önce adliyeye gittim şu yanımda ki pis kızla kötü bir olay yaşamıştım ya ben muhattap olmak istemiyorum o yüzden şikayetimi geri almak istedim gittim
hakimle görüştüm oda olayın içinde ölümle tehdit var olduğu için geri çekemeyeceğimi ve en aşağı 6 ay ceza yiyeceğini söyledi
6 ayda benim şuan affedici olduğum içinmiş daha fazla alabilirmiş mecbur mahkemeye çıkacakmışız bende herşeyi anlatacağım ama şikayetçi değilim demeyceğim sadece bayan olduğu için hapis yatmasını istemediğimi söyleyeceğim
oda sanırım para cezasına çevriliyor ben pisliğin yüzünü görmek istemediğim için affedecektim kinim yada sinirim geçtiği için değil
madem göreceğim şikayetimi geri çekmiyorum gidebildiği kadar gitsin be ifade vermiş demiş ki ''sesimi dahi yükseltmedim hakaret
etmedim tehdit etmedim darp etmedim ben gidiyordum kendisi üstüme saldırdı ben sadece mutlumusun dedim''demiş sahitler
güvenlikler de benimle aynı şeyi söyleyince hatta demiş ki ben duymadım şahitlerin ifadesin de yazıyordu ki ''seni öldürmezsem bana da .... demesinler hemde boğazını keserek acılar içinde öldüreceğim''demiş artı güvenlik kamerası kayıtları olduğu için
savcı beni haklı bulmuş ve davayı açmış bunun dönüşü olmaz dedi hakim iyi bir insana benziyordu dedim ki ama
mahkeme tarihi doğumuma denk geliyor ben gelemem dedim ertelenir merak etme dedi tamam dedim allahından
bulsun bana ne günler yaşattı bebeğimi kaybetme tehlikesi yaşadım cezası neyse çeksin =)

Hayir iste bak bir günde 2. Msj in
Carpinti artık hepimizde hani daraldık dahada artıyor
Birsey çıkmadığına sevindim,hadi bakalım.

yazıcaktım da bi geçmişte neler olmuş bakayım dedim gulimer de aynı şeyi yazmış hareket yok diye sora senin msj ı gördüm hemen yazdım çok fazla tedirginliğim var bu ara bişey olcakmış gibi hissediyorum kızıma bide hareketleri hissetmeyince çok korktum (

oha kadın resmen kuluçka makimasi gibi

Benimde göbüşüme böyle bakanlara,

Ani bir hareketle dokunmaya çalışanlara cıssss diyesim var.

Bunlar inşallah aynı kisilerdir bunlardan bir kac tane olması yasama hevesimi torpuluyor.
Hayattaki gayeleri ne acep ta cocukluklarina inmek lazım ama zaman kaybı.
Ne bekliyor ne umuyorlar ,senin elin benim karnımda ne geziyor sacakli.
Dogunca hele verilen öğütler allahımmmmm dogurunca adalara tasinasim var.
Yada tam öğüt verecekken öğüde ihtiyacım yok tecrubeliyim diye artizlesesim var.

o trençkotun altından keleşi çıkartıp tarayacaktın o da görecekti her bulduğu karnı ellememesi gerektiğini.. hadsizzzz

Egomego bırak çeksin cezasını herkese dil uzatmamasi gerektiğini öğrenir
Öğrenme kapasitesi varsa
Ben burdan çatladım kesecem oldurcem derken
Kolay mı öyle .
Keske doguma ve oncesine denk gelmese stres yapar.
O sana özür için bile gelir
Gelmesin suratını dağıttirmasin.
Çekerim Keleş'i su halde civcivlerimle Sivas yollarına düşürmesin beni

Canım ya,şu halinle katlandığın şeylere çok üzüldüm..O da ne terbiyesiz insanmış,hamile kadını tehdit etmek kolayına gelmiş heralde... Şu hayatta doğru kalmak çok zor,insanı illa ki psikopat yapacaklar..Böylelerini alıp da bayıltana kadar dövesim var,yılların acısını çıkarırım o vakit..ama dayanıyoruz işte.

Sen de sabırlı ol,fazla düşünme üstünde canım..kör şeytanından bulsun şerefsiz..

bende de oluyor o mahvoluyorum böyle maraton koşmuşum idmansız hamlığım çıkmış gibi =)

kızlarr bide rüyamı anlatacaktım size bak unuttum =)
şimdi rüyamda göğsümden süt geliyor ama o kadar çok ki tadına bakıyorum güzel bir süt tadı diyorum ki bak süt gibi tadı farklı diyorlardı bide diyorum bi bardak gibi bişi tutuyorum altına boşa gitmesin diye yanımda birisi var diyor ki bak bulanık değil ne güzel kıvamlı koyu temiz bir sütün var diyor mutlu oluyorum böyle ama hamişim hala içten içede korkuyorum sütüm biterse ya die uyandım öyle yalnız tadı hala agzımda sütün çok ilginnnç enteresannn bacişkocuklarımm hayırolsun diyeyim ve yorumları açayım =)
nette yazıyor ki süt geldiğini gören evli ise zenginliğe bekar ise evliliğe
artıııı din ve dünya işlerinin güç ve kuvvetine diyor

Geçen burda konuştuk ya,süt gelmesi filan diye,,,hatta bende rüyamı anlatmıştım..etkilenmişsindir..Bende Voltajın hikayesini aynen uyarlamışım kendime rüyamda,öyle görmüştüm..etkileniyoruz haliyle..

Gecen konuştuktan sutu mezosun araya gitmesin muhabbeti
Aklında kaldı galiba olsun hemde zengin ol

öyle tatlım valla düşünmemeye çalışıyorum allahtan sizler varsınız o dönemde sizler sayesinde atlatmıştım şuanda sizler sayesinde dayanabiliyorum dopinglerim benim

eytttt varmı bacımın voltajını yükseltteenn =) keleşiynen geler hemen benimde babamdan bir şöyle 1metrelik döner piçağısı var olar mı =))) anammm o civciklere kıyamam sivasa gelmelerine burası kışın öcü öcü bugün yumuşaktı hava ama olsun sivas burası kızz anamm bak simde de canım ben niye bu şehirdeyim ne işim vara sıkıldı yazı ayrı berbat kuru nemsiz sıcak çöl gibi 44-45 derecelere çıkıyor kışı ayrı kötü oğlum derse ki birgün aklına biyerlerden esip anneciğim canım canımın içi güzel yüzlüm melek annem kraliçem şahım sultanım benim adımı neden ayaz koydun diye bak yavrum hamişliğim de kış tı soğuktu ve biz o zamanlar güzel ülkemizin iç anadolu bölgesinde toprak bakımından olabildiğince büyük ama gelişim bakımında büyüklüğünün tam zıttı yazları kurak kışları sert geçen sivas denilen bir memlekette yaşıyorduk(inşallah o zamana taşınmış oluruz)işte ne diyordum hamişliğim kıştı ve çok ayazdı senin de ismini bu yüzden ayaz koydum o yılların bir anısı olarak ve uyuz kıl kuyruk kuzenim sana düşündüğüm ismi oğluna koydugu için diyeceğimm =)
pehhh dur hayall sonuçta az daha ekleyeyim belki allahım kabul eder =)
biz bu muhabbeti yaparken son model telefonlarımızdan konuşuyoruz ben tabletimden sizlerle anı paylaşıyorum laptobum yanımda işlerimi hallediyorum iş kadınısı olmuşum son model audi jeepimdeyim oğluşumda doğum gününde hediye aldığım rr siyle geziyor teknemizle açılıp kendi adamızda yemek yiyeceğiz =)yıllardan da benim vergi rekortmenligine secildiğim üst üste 10.senin yazı =)hahahaha daha yazasım varr duramıyorum

amaaaa ne yazmışım maşallah bana yazarken az geldiydi ama hormonlar hep bu hormonlar valla bilion mu

Gecen konuştuktan sutu mezosun araya gitmesin muhabbeti
Aklında kaldı galiba olsun hemde zengin ol

efeeeettt şimdi aklıma geldi demyy konusulmuştü süt olayı amaa alla allaaa niye etkilenmiş oluyom niye ilahi bir rüya görmüş olmuyom niye hep poposu açıkta kalan ben oluyommm nayırrrr =) çarşamba da değil ama ne bu bende ki manyaqlık
en iyi arkadasım hamiş olabilirmiş onun sevinci zaaarrr sevimcimi sizle paylaşmayı seviyomm ama ben ilahi bir rüya gördüğümü düşünüyomm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…