idolümsün artık Mergennnnnnn
Soz verdigim uzere kursta ogrendiklerimi soylemeye geldim
Ne ogrendim kursun bugunluk iptal oldugunu ogrendim
Isinize yarar mi bilmem :) neyseki hava gunesli kocamla kafede kahve iciyoruz
Eve gidince yazarim yinee opuyorum sizleri
malum olmuş sana demek ki bi kaç gündür benim kızın hareketlerini hissedemiyodum doktora gittim bugün hiç bişey yokmuş demekki sana da malum olmuş gözlüklü değilim çokta konuşkan biri değilim ama bilinç altın beni öyle görmüş heralde hayırdır inşallah diyelim :)))
Kızlaaar ay bide benim çarpıntım oluyo nedendir acaba bilen varmıııııı
Kızlar gecen disari cikiyorum asansorden ciktim dandik komsuyla gozgozeyim kadeeer ah be kader ağlarını ordun mü derken
Trenckotumun onu kapanmıyor salimi aşağı sallandiriyorum neyse bu dangalak lap diye kaldırdı karnıma bakıyor
Elini ittim hayirdir ne ariyorsun diye büyümüş diye 32 pislik disini gösterdi
Sacından tutup yere yatirasim var
Hayir iste bak bir günde 2. Msj in
Carpinti artık hepimizde hani daraldık dahada artıyor
Birsey çıkmadığına sevindim,hadi bakalım.
ayyy çok pis güldüm yaaklıma burası geldi iki -üç eş, 20 çocuk falan.. kimse kimseye birsey sormaz.. burda ben rahatım kimsecikler bi sey sormaz ama tabi büyükşehirlerde sorulabilir.. buralı bi mesai arkadaşımla odada yanlız kalmıştık hiç te sohbetimiz olmadı bugüne dek dedim iki laf atayım muhabbet olsun kaç kardeşsiniz dedim 21 dedi şaka mı dedim bozuldu adam. sustuk sonra yine.. ve dahası tek anneden hepsi . annesi hayatta hala.. şoklardan çıkamadım bi türlü..
Benimde göbüşümeböyle bakanlara,
Ani bir hareketle dokunmaya çalışanlara cıssssdiyesim var.
Kızlar gecen disari cikiyorum asansorden ciktim dandik komsuyla gozgozeyim kadeeer ah be kader ağlarını ordun mü derken
Trenckotumun onu kapanmıyor salimi aşağı sallandiriyorum neyse bu dangalak lap diye kaldırdı karnıma bakıyor
Elini ittim hayirdir ne ariyorsun diye büyümüş diye 32 pislik disini gösterdi
Sacından tutup yere yatirasim var
bebeklerimm az önce adliyeye gittim şu yanımda ki pis kızla kötü bir olay yaşamıştım ya ben muhattap olmak istemiyorum o yüzden şikayetimi geri almak istedim gittim
hakimle görüştüm oda olayın içinde ölümle tehdit var olduğu için geri çekemeyeceğimi ve en aşağı 6 ay ceza yiyeceğini söyledi
6 ayda benim şuan affedici olduğum içinmiş daha fazla alabilirmiş mecbur mahkemeye çıkacakmışız bende herşeyi anlatacağım ama şikayetçi değilim demeyceğim sadece bayan olduğu için hapis yatmasını istemediğimi söyleyeceğim
oda sanırım para cezasına çevriliyor ben pisliğin yüzünü görmek istemediğim için affedecektim kinim yada sinirim geçtiği için değil
madem göreceğim şikayetimi geri çekmiyorum gidebildiği kadar gitsin be ifade vermiş demiş ki ''sesimi dahi yükseltmedim hakaret
etmedim tehdit etmedim darp etmedim ben gidiyordum kendisi üstüme saldırdı ben sadece mutlumusun dedim''demiş sahitler
güvenlikler de benimle aynı şeyi söyleyince hatta demiş ki ben duymadım şahitlerin ifadesin de yazıyordu ki ''seni öldürmezsem bana da .... demesinler hemde boğazını keserek acılar içinde öldüreceğim''demiş artı güvenlik kamerası kayıtları olduğu için
savcı beni haklı bulmuş ve davayı açmış bunun dönüşü olmaz dedi hakim iyi bir insana benziyordu dedim ki ama
mahkeme tarihi doğumuma denk geliyor ben gelemem dedim ertelenir merak etme dedi tamam dedim allahından
bulsun bana ne günler yaşattı bebeğimi kaybetme tehlikesi yaşadım cezası neyse çeksin =)
Kızlaaar ay bide benim çarpıntım oluyo nedendir acaba bilen varmıııııı
bende de oluyor o mahvoluyorum böyle maraton koşmuşum idmansız hamlığım çıkmış gibi =)
kızlarr bide rüyamı anlatacaktım size bak unuttum =)
şimdi rüyamda göğsümden süt geliyor ama o kadar çok ki tadına bakıyorum güzel bir süt tadı diyorum ki bak süt gibi tadı farklı diyorlardı bide diyorum bi bardak gibi bişi tutuyorum altına boşa gitmesin diye yanımda birisi var diyor ki bak bulanık değil ne güzel kıvamlı koyu temiz bir sütün var diyor mutlu oluyorum böyle ama hamişim hala içten içede korkuyorum sütüm biterse ya die uyandım öyle yalnız tadı hala agzımda sütün çok ilginnnç enteresannn bacişkocuklarımm hayırolsun diyeyim ve yorumları açayım =)
nette yazıyor ki süt geldiğini gören evli ise zenginliğe bekar ise evliliğe
artıııı din ve dünya işlerinin güç ve kuvvetine diyor
Canım ya,şu halinle katlandığın şeylere çok üzüldüm..O da ne terbiyesiz insanmış,hamile kadını tehdit etmek kolayına gelmiş heralde...Şu hayatta doğru kalmak çok zor,insanı illa ki psikopat yapacaklar..Böylelerini alıp da bayıltana kadar dövesim var,yılların acısını çıkarırım o vakit..ama dayanıyoruz işte.
Sen de sabırlı ol,fazla düşünme üstünde canım..kör şeytanından bulsun şerefsiz..
Egomego bırak çeksin cezasını herkese dil uzatmamasi gerektiğini öğrenir
Öğrenme kapasitesi varsa
Ben burdan çatladım kesecem oldurcem derken
Kolay mı öyle .
Keske doguma ve oncesine denk gelmese stres yapar.
O sana özür için bile gelir
Gelmesin suratını dağıttirmasin.
Çekerim Keleş'isu halde civcivlerimle Sivas yollarına düşürmesin beni
Geçen burda konuştuk ya,süt gelmesi filan diye,,,hatta bende rüyamı anlatmıştım..etkilenmişsindir..Bende Voltajın hikayesini aynen uyarlamışım kendime rüyamda,öyle görmüştüm..etkileniyoruz haliyle..
Gecen konuştuktan sutu mezosun araya gitmesin muhabbeti
Aklında kaldı galiba olsun hemde zengin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?