2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm bırak allahından bulsun çekme şikayetini geri meri görsün birini tehdit etmek neymiş aklı başına gelir belki ama sende bu arada dikkat et kuzum olurmu kendine

Ben gayet akıcı okudum bir solukta hatta gözümde canlandırdım bikiniylen kaynak gozlukleriyle teknede açılan ayazı ve annesini.

Bu akşam kan uyuşmazlığı testi için hastaneye gidiyorum kızlar.
Dua edinde negatif çıksın.Sonucunu yarın alacağım kısmetse...
Dertlendim kederlendim niyeyse 2012 nisan annelerinin yazışmalarına bakındım da hey gidi hey konular nerden nereye dönmüş.
Bebişlerin fotoları eklenmiş.Allahım o günleri bizede görmeyi nasip etsin inşallah.

canim bende graco mirage aldım albüme koydum hayirli olsun arabalarımız da adaptor dediğin şey ne bende de yok da ?

puseti koymak için canım, bebek arabasını çıkarıp koyuluyo ya onun için.. ama çıkması lazım çünkü sadece bebek arabası olarak baktık biz netten içerikte yazıyodu adaptör..
bebeci ve chosy cicileriniz süperler.. sağlıcakla bebişler dünyaya gelsin, içlerinde miniklerle de fotolar ekleriz..

herkeslere iyi geceler diliyorum..

görüntü özellikler renk model süper; hem baston hem travel sistem olması da süper
ne diyeyim güle güle kullansın paşamız

canlar teşekkür ettim..

amaaaa ne yazmışım maşallah bana yazarken az geldiydi ama hormonlar hep bu hormonlar valla bilion mu

ah o hormonlar otu b.. bahane edioruz o gün küçük görümce aradı abi sınav paramı yatırmısın ben gelince parasını sana veririm die yatırdı eşimde para mara yok tabi bugunde benim sınav param yatması gerekio sabah beri kaç kere dedim unutmuş yatırmayı onlar bi kere söyleyince oluo ben on kere dedim bende surat yapıorum şimdi işte öle

İçini gönlünü ferah tut sen bacım...
Şu günleri atlatalım sonra surat yaparsın.
Sitresin gerginliğin bebişinede geçicek.
Şimdi eşinle aranı bozma zamanı değil.
Biraz sabret nazlan olsun bitsin.
Ahh uhh de arada kıyamaz

Ben geçende öyle yaptım.
Bakdım kociş soğuk buz gibi,haklı oydu.
Gururumdan ödün de veremiyorum tabi.
Sancım var dedim,iki üç ağladım (gerçekden ağladım yani sinirlerim bozulmuştu)
Kocişde sancıdan sandı heral,hemen bebeğime döndü

selam kızlar

bende eve gelirken sağlık ocağına uğradım, b12 iğnesini yaptırmak için
sora o arada tetanozuda yapıverdiler, dedim b12 ağrı yapmaz heralde demi, kızda "vitamin o yapabilir" diyo
şimdi evdeyim, aklım bi kolumda bide totomda acıcaklarmı, ağrıcaklarmı nolucak

amaaaa uzan bi kalp atışına bakalım dedim, bende diyorum niye uzan diyo, meğer oğluşumun bakıcakmış, bende benimkine bakıcak zannettim
kalp atışımızıda duyduk çok şükür:)
ama neyse bu b12 beni değiştircek ben inanıyom

heyyyt

Chosy hani araban kiz,ne cicisi ne aldın ne zaman gösterdin .
İlk bana göstereceksin üstüme Gul mü kokladin

Geçmiş olsun şekerim...

Kandırıldım aldatıldım bende tetenoz aşımı oldum ama oğluşun kalp atışlarını dinletmediler bana

Neyse bağrıma taş basıp çarşamba gününü beklicem oğluşumla...

ya walla belki o haklıdır bilmiorum ama gücüme dedi onların dediği bişey hemen oluoda benimki nie on kere söyleyince oluo oda olmuo unutmuş gideyim yatırayım dio yatırma dedim ben yatırırım geçende aynısını yapmış ablasına gidecektik ben örgümüde getir dedim getirmemiş ama ablası süt al demiş almış dikkat etmesi gereken şu günlerde inat yapar gibi ne diyim ben buna ben onun bi lafını iki etmiorum börek yap ido şu halimle hamur açıorum kahveler mısır patlatmaları şu halimle hizmette kusur etmiorum ben bişey diorum on kere sölettirio kızım artık şüpelenmeye başladım ailesine karşı bi kere laflarına bakıo ben yırtınıorum yok bişeymi yapıolar ne anlamadımki

kız walla sen beni güldürdün allahda seni güldürsün şu moralim bozuk halde güldürdün beni

Kaçan kovalanır şekerimm...
Senin eşin buna göre davranıyor kanımca.
Eh sen her istediğini yapıyorsun,eşin senin dediğini yapmasada yapıyorsun.
Adamda alışmış bir kere.Nasılsa ben yapmasamda yapılıyor diyor keyfine bakıyor...

Ailesi demek ki dırdırcı lafçı oda aman moralim bozulmasın diye dikkat ediyordur.

Yine en iyisi senin davranma şeklin boşver.Elbet anlar değerini kıymetini...
İstediğin gibi olmasada surat asıp kendinide yiyenimide sitrese sokma.
Geldik şursa son aylarımıza,hayırlısıyla atlatalım hepimizin yüzü gülsün.

Hadi kılzar görüşürüz yarın,ben kaçıyorum..öpüldünüz.

Görüşürüz canım...

Benimde mesai bitti kızlar,yavaş yavaş hazırlanayımda bende çıkayım gideyim hastaneye.
Kocişinde aklı bende tek gitme hafta sonu gidelim diyor ama ben takıldım bir kere ille gidicem yaptırıcam.
Hem dünki kaynana olayından sonra bugun az sahilde yürüyeyimde kendime geleyim.
Nasılsa adım başı kocişe mesaj atıyorum kaçarı yok aklı kalmaz

Acıdı mı
Kiz iyiki göğsünü acmadın

kız walla sen beni güldürdün allahda seni güldürsün şu moralim bozuk halde güldürdün beni

gül canım gül, ama geçmişi okuyorum hala ben niye moralin bozukki? kötü bişe yok demi??

bizimkide sürpriz oldu, hiç bakmazdı, ilk defa yani, ondan şaşırdım zati, yoksa ben cin gibiyimdir

bundan sonra öle yapacağım mıymıntı uyuntu olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…