canim bende graco mirage aldım albüme koydum hayirli olsun arabalarımız da adaptor dediğin şey ne bende de yok da ?
bebeci ve chosy cicileriniz süperler.. sağlıcakla bebişler dünyaya gelsin, içlerinde miniklerle de fotolar ekleriz..
herkeslere iyi geceler diliyorum..
görüntü özellikler renk model süper; hem baston hem travel sistem olması da süper
ne diyeyim güle güle kullansın paşamız
amaaaa ne yazmışım maşallah bana yazarken az geldiydi ama hormonlar hep bu hormonlar valla bilion mu
ah o hormonlar otu b.. bahane edioruz o gün küçük görümce aradı abi sınav paramı yatırmısın ben gelince parasını sana veririm die yatırdı eşimde para mara yok tabi bugunde benim sınav param yatması gerekio sabah beri kaç kere dedim unutmuş yatırmayı onlar bi kere söyleyince oluo ben on kere dedim bende surat yapıorum şimdi işte öle
selam kızlar
bende eve gelirken sağlık ocağına uğradım, b12 iğnesini yaptırmak için
sora o arada tetanozuda yapıverdiler, dedim b12 ağrı yapmaz heralde demi, kızda "vitamin o yapabilir" diyo
şimdi evdeyim, aklım bi kolumda bide totomda acıcaklarmı, ağrıcaklarmı nolucak
amaaaa uzan bi kalp atışına bakalım dedim, bende diyorum niye uzan diyo, meğer oğluşumun bakıcakmış, bende benimkine bakıcak zannettim
kalp atışımızıda duyduk çok şükür:)
ama neyse bu b12 beni değiştircek ben inanıyom
heyyyt
İçini gönlünü ferah tut sen bacım...
Şu günleri atlatalım sonra surat yaparsın.
Sitresin gerginliğin bebişinede geçicek.
Şimdi eşinle aranı bozma zamanı değil.
Biraz sabret nazlan olsun bitsin.
Ahh uhh de arada kıyamaz
Ben geçende öyle yaptım.
Bakdım kociş soğuk buz gibi,haklı oydu.
Gururumdan ödün de veremiyorum tabi.
Sancım var dedim,iki üç ağladım (gerçekden ağladım yani sinirlerim bozulmuştu)
Kocişde sancıdan sandı heral,hemen bebeğime döndü
selam kızlar
sora o arada tetanozuda yapıverdiler, dedim b12 ağrı yapmaz heralde demi, kızda "vitamin o yapabilir" diyo
amaaaa uzan bi kalp atışına bakalım dedim, bende diyorum niye uzan diyo, meğer oğluşumun bakıcakmış, bende benimkine bakıcak zannettim
heyyyt
ya walla belki o haklıdır bilmiorum ama gücüme dedi onların dediği bişey hemen oluoda benimki nie on kere söyleyince oluo oda olmuo unutmuş gideyim yatırayım dio yatırma dedim ben yatırırım geçende aynısını yapmış ablasına gidecektik ben örgümüde getir dedim getirmemiş ama ablası süt al demiş almış dikkat etmesi gereken şu günlerde inat yapar gibi ne diyim ben buna ben onun bi lafını iki etmiorum börek yap ido şu halimle hamur açıorum kahveler mısır patlatmaları şu halimle hizmette kusur etmiorum ben bişey diorum on kere sölettirio kızım artık şüpelenmeye başladım ailesine karşı bi kere laflarına bakıo ben yırtınıorum yok bişeymi yapıolar ne anlamadımki
Chosy hani araban kiz,ne cicisi ne aldın ne zaman gösterdin .
İlk bana göstereceksin üstüme Gul mü kokladin
Hadi kılzar görüşürüz yarın,ben kaçıyorum..öpüldünüz.
selam kızlar
heyyyt
kız walla sen beni güldürdün allahda seni güldürsün şu moralim bozuk halde güldürdün beni
Geçmiş olsun şekerim...
Kandırıldım aldatıldım bende tetenoz aşımı oldum ama oğluşun kalp atışlarını dinletmediler bana
Neyse bağrıma taş basıp çarşamba gününü beklicem oğluşumla...
Kaçan kovalanır şekerimm...
Senin eşin buna göre davranıyor kanımca.
Eh sen her istediğini yapıyorsun,eşin senin dediğini yapmasada yapıyorsun.
Adamda alışmış bir kere.Nasılsa ben yapmasamda yapılıyor diyor keyfine bakıyor...
Ailesi demek ki dırdırcı lafçı oda aman moralim bozulmasın diye dikkat ediyordur.
Yine en iyisi senin davranma şeklin boşver.Elbet anlar değerini kıymetini...
İstediğin gibi olmasada surat asıp kendinide yiyenimide sitrese sokma.
Geldik şursa son aylarımıza,hayırlısıyla atlatalım hepimizin yüzü gülsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?