2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gül canım gül, ama geçmişi okuyorum hala ben niye moralin bozukki? kötü bişe yok demi??

bizimkide sürpriz oldu, hiç bakmazdı, ilk defa yani, ondan şaşırdım zati, yoksa ben cin gibiyimdir

yok kuzum ya hamilelik işte geliolar arada bi benimde bi iğneye ihtiyacım var

bizimkide sürpriz oldu, hiç bakmazdı, ilk defa yani, ondan şaşırdım zati, yoksa ben cin gibiyimdir

Ben nasıl atladım onu düşünüyorum şimdi.
Gerçi o an aklımda şeker yüklemesi ve sonuçları vardı ondan olabilir.
Artık iki gün sonra görürüm oğluşumu kısmetse...

bundan sonra öle yapacağım mıymıntı uyuntu olacağım

Birde bunu dene bakalım kuzucum,en azından kendi kendini yiyip durmazsın.
İnşallah herşey gönlüne göre olur...

Ama nacizane fikrim yuvanı huzursuz etmene değecek bir sorun değil bu emin ol.
Allahım daha beterinden saklasın neler var kuzucum.Çok şükür iyiysiyle kötüsüyle biz şanslı hatunlarız.

o iş bu kadar büyümüş müydü yahu
allah adliyeye düşürmesin
davalı olarak da davacı olarak da
alah kolaylık versin bacım

canım hangi hastaneye gidiyosun, bende geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum normal doğum egzersizleri için beni yönlendirdi
benim kide pazartesi -cuma 3-4 arası, medilife beylikdüzünde olucak benim ki
Anammm kız ne diyorsun seen Aynı hastane iste , bugün iptal etmişler iptal olmasaydı görecekmiydim seni sen gitmedin heralde , senin doktorun kim ki?? Bak cuma gel he tabii onceden arayıp var mı yok mü ogrenkmek lazım

bende gecen MİGROS tan aldım Voltaj beni kesecek Doğru secim yapmıştım sevindim :)

benim kocam da süpürgenin ucunu çıkarıyor nerede kırıntı görse süpürgeyi oraya tutuyor , kafada bit arayan maymun gibi

Amma çok misafir ağırlıyorsunuz yahu

Yormayın kendinizi ...

Biz ne gidiyor,ne de ağırlıyoruz doğru dürüst ...
Anam benim ev kaç haftadır temizlik görmedi valla Halim'den anlamayan umrunda degil kendi kendime pasta börek yapıyorum iste gelecek kimse yok kii

kıs doğru walla, yapardım da ama saflığıma denk geldi demekki

dodex acımadı ama sora acırmı kız voltaj?
tetanoz aşı zerk ederkene acıdı, şuan bişe yok bakalım, inşallah böle gider:))
Dodex Hiç acımıyor cerez,ohh miss.
Tetanoz bendede 2. Acıdı .

bi arkadaşımında böle bi durumu war, onlar çok alışmış ama, napıyosun diye aramaz, şu fatura war şu kadar die msj atarlar, sakın akıştırmayın dicem ama eşin ve ailesi tabi..

ocak annelerini ben de okumaya başlasam iyi olacak
ama negatif bir doğum okusam doğurmaktan vazgeçerim diye korkuyorum

kıs okuma, ben bizim foruma bile son aylarda giremem gibi geliyo,heyecan yaparım çok:)

Yok kotu hicbirsey birde akıllı insanın ısı değil doğumdan korkutmak.
Sadece acı bir hadise var detaya inmek istemem çünkü benzer durumda bir arkadasımız var hemen etkilenip uzulecegine eminim.güya inmedim.
kim o kim kim??
çatlarım meraktan anlat bana ya

Valla ben yine anlamadım :26:getirin bana oradan dodex mı B12 mı her ne ise acil lazım

Valla ben yine anlamadım :26:getirin bana oradan dodex mı B12 mı her ne ise acil lazım

kıs dur bende eksik b12 ben anlatamadım:))
şimdi bu travel sitemlerde bebek arabasının metalleri çıplak kalıyo, sen istersen pusetini, istersen bebek arabasındaki koltuğu, yada neydi onun adı heh bebeport warya onu takabiliyosun, oldumuki acep şimdi:26:

Güzel annelerim nasılsınız? Yeni işyerinde odama yerleştim fakat bilgisayarda foruma giremiyorum yasaklamışlar(( Telefonumda da kotam doldu giremiyorum. Şimdi eve gelince bakabildim, açıkçası üşendim geçmişi detaylıca okumaya gezinirken derinesercim hala olduğunu gördüm gözünaydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
Bu hafta tez savunmam da var o nedenle harıl harıl sunum hazırlayıp tezime çalışıyorum. Bitsin artık valla şu rahatlayacağım. Hepinize öpücükler

ay canlarım warya muhabbete dahil olamıyorum bi özledim ki sizleri

bu ara gezmemiz çok oldu bgn güya öğleden sonra ewde olcaktım komşum geldi kuaföre gidelim diye gittik,orda da tlf geldi kocişten akşama misafir war diye,walla ne yalan söleyim yapabilirdim pasta börek ama halim yok hazır aldım baya bişiler yapcak bişe yok ama çok düşüncesizler ağırlaştığımı biliolar bize gelin diyebilirler demiyolar neyse elbet geçer bu günler ...

bide hanımlar bu ayıptır sölemesi ağda olayına ne diosunuz yaptırmayın son zamanlarda erken doğuma neden oluyo diye kulaktan dolma bi bilgi edindim ama saçma gibi geldi yine de bilemedim siz ne durumdasınız ?

yemek yicem ben
öptüm sizi
"o ses türkiyeeee, tür-ki-ye""

Msj kutun dolu kııı bende diyorum niye gitmiyor hıh
O ses turkiyeymis acunun ugunarak gülmesi beni sinir ediyor kahkaha atamiyor yalandan kivraniyor.
Hadisenin hurrem gibi absurd türkcesi ve kıyafetleri hele sutyensiz olanlar öfffff Berbat
Daha cok elestirirdim ama bugun pek konusasim yok

tünaydın
açar açmaz çınar bebeği görmekte çok iyi geldi maşallah canım oğluşunaaaaa

canım çınar ne tatlı çıkmış öyle;Rabbim nazarlardan korusun 41 kere maşallah kuzuma

hanipeks maşallah çınarımıza. çok sakin bir bebek olacak galiba. allah nazarlardan saklasın

Çok teşekkür ediyorum kızlar. Oğluşum da teyzelerine bayılıyor.

Kızlar kontrrollerinizin iyi geçmesine sevindim. Yerim bebişlerinizi.

Hayırlı uğurlu olsun canım bebişiniz. Sağlıkla yaşasın.

​Hayırlı olsun cicileriniz. Güle güle kullanın.

neyse canlarım bende yemek yapmaya girişeyim kociş geliyo misafir erken giderse gelirim yoksa sabah görüşürüz inş-ALLAH

ALLAH a emanet olun yawrularınızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…