Acıdı mı
Kiz iyiki göğsünü acmadın
gül canım gül, ama geçmişi okuyorum hala ben niye moralin bozukki? kötü bişe yok demi??
bizimkide sürpriz oldu, hiç bakmazdı, ilk defa yani, ondan şaşırdım zati, yoksa ben cin gibiyimdir
bizimkide sürpriz oldu, hiç bakmazdı, ilk defa yani, ondan şaşırdım zati, yoksa ben cin gibiyimdir
bundan sonra öle yapacağım mıymıntı uyuntu olacağım
bence iyiki cinsiyetine bakalım dememiş mazallah aboooo
Acıdı mı
Kiz iyiki göğsünü acmadın
bence iyiki cinsiyetine bakalım dememiş mazallah aboooo
Bu daha iyiydi
Cin gibi hemen anlardi ama yemez
Kaçtım ben kızlar görüşürüz
bebeklerimm az önce adliyeye gittim şu yanımda ki pis kızla kötü bir olay yaşamıştım ya ben muhattap olmak istemiyorum o yüzden şikayetimi geri almak istedim gittim
hakimle görüştüm oda olayın içinde ölümle tehdit var olduğu için geri çekemeyeceğimi ve en aşağı 6 ay ceza yiyeceğini söyledi
6 ayda benim şuan affedici olduğum içinmiş daha fazla alabilirmiş mecbur mahkemeye çıkacakmışız bende herşeyi anlatacağım ama şikayetçi değilim demeyceğim sadece bayan olduğu için hapis yatmasını istemediğimi söyleyeceğim
oda sanırım para cezasına çevriliyor ben pisliğin yüzünü görmek istemediğim için affedecektim kinim yada sinirim geçtiği için değil
madem göreceğim şikayetimi geri çekmiyorum gidebildiği kadar gitsin be ifade vermiş demiş ki ''sesimi dahi yükseltmedim hakaret
etmedim tehdit etmedim darp etmedim ben gidiyordum kendisi üstüme saldırdı ben sadece mutlumusun dedim''demiş sahitler
güvenlikler de benimle aynı şeyi söyleyince hatta demiş ki ben duymadım şahitlerin ifadesin de yazıyordu ki ''seni öldürmezsem bana da .... demesinler hemde boğazını keserek acılar içinde öldüreceğim''demiş artı güvenlik kamerası kayıtları olduğu için
savcı beni haklı bulmuş ve davayı açmış bunun dönüşü olmaz dedi hakim iyi bir insana benziyordu dedim ki ama
mahkeme tarihi doğumuma denk geliyor ben gelemem dedim ertelenir merak etme dedi tamam dedim allahından
bulsun bana ne günler yaşattı bebeğimi kaybetme tehlikesi yaşadım cezası neyse çeksin =)
Anammm kız ne diyorsun seencanım hangi hastaneye gidiyosun, bende geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum normal doğum egzersizleri için beni yönlendirdi
benim kide pazartesi -cuma 3-4 arası, medilife beylikdüzünde olucak benim ki
bende gecen MİGROS tan aldım Voltaj beni kesecekSon ameliyatımda yoğun kanamam oldu ve tüm gece,uzun,kanatlı,xl pedler yetersiz kalırken,Kotex ultra kanatlı geceden(en yoğun gün ve geceler için) çok memnun kalmıştım,aklınızda olsun kızlar,mutlaka 1-2 paket bulundurun yanınızda...
benim kocam da süpürgenin ucunu çıkarıyor nerede kırıntı görse süpürgeyi oraya tutuyor , kafada bit arayan maymun gibiay bu bizim oranın ıslama köftesi gibiii yaaa
tuncss git bi ıslama ye mustafa da benim için
savunma şu adamı banabeceriksiz şeyyyyy evi süpür diye eline süpürgeyi tutuşturdum ... ya göz var insanda di mi bitti başka bi sey var mı diye geldi yanıma bi girdim mutfağa kırıntı dolu masanın altı
Anam benim ev kaç haftadır temizlik görmedi valla Halim'den anlamayan umrunda degil kendi kendime pasta börek yapıyorum iste gelecek kimse yok kiiAmma çok misafir ağırlıyorsunuz yahu
Yormayın kendinizi ...
Biz ne gidiyor,ne de ağırlıyoruz doğru dürüst ...
Dodex Hiç acımıyor cerez,ohh miss.kıs doğru walla, yapardım da ama saflığıma denk geldi demekki
dodex acımadı ama sora acırmı kız voltaj?
tetanoz aşı zerk ederkene acıdı, şuan bişe yok bakalım, inşallah böle gider:))
Selam kızlar nasılsınız ?
Benim moralim bozuk kaç gündür :/
Anlatmak istedim benim eşim 4 yıldır yurtdışında çalışıyor biz evlenmeden önce gitti bizim için bir ev alma sözüyle..
3 yılda biriktirdiği paranın neredeyse tamamını ayakkabıcı babasına vermiş atölye açması için benden habersiz..
Ben bunu duyunca şok oldum o zaman evli değildik unuttum affettim evlenip yurtdışına yerleştik ve çok pahalı bir ülkede yaşamaya,3-5 kurul biriktirmeye çalışıyoruz..
Geçen haftalarda babası aradı atölyeyi batırmış haciz gelmiş 30 bin bunu öde diyor eşim olmaz dedi bu sefer Bin dolar istemiş Lena İstanbul'dan dönerken vereceğim demiş bu eşim olacak kocam da yollamış..
Şimdi görümcemi arıyorum ben İstanbul'dayım görüşelim diye açmıyor mesaj atıyorum geri dönmüyor sanırım verdiğimiz bin doları geri isteyeceğimi zannediyor...
Komik değil mi hamileliğimi halimi hatrımı sormadıkları gibi ne haldeyiz düşünmeden para istiyorlar...
Biliyorum dünya malı için üzülmeye değmez ama aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor karnımda kasılmalar başlıyor bebeğimi de üzüyorum napıcam bilmiyorumm...
ocak annelerini ben de okumaya başlasam iyi olacak
ama negatif bir doğum okusam doğurmaktan vazgeçerim diye korkuyorum
kim o kim kim??Yok kotu hicbirsey birde akıllı insanın ısı değil doğumdan korkutmak.
Sadece acı bir hadise var detaya inmek istemem çünkü benzer durumda bir arkadasımız var hemen etkilenip uzulecegine eminim.güya inmedim.
Valla ben yine anlamadım :26:getirin bana oradan dodex mı B12 mı her ne ise acil lazımpuseti koymak için canım, bebek arabasını çıkarıp koyuluyo ya onun için.. ama çıkması lazım çünkü sadece bebek arabası olarak baktık biz netten içerikte yazıyodu adaptör..
canlar teşekkür ettim..
Valla ben yine anlamadım :26:getirin bana oradan dodex mı B12 mı her ne ise acil lazım
yemek yicem ben
öptüm sizi
"o ses türkiyeeee, tür-ki-ye""
maşallah canım
buyandan görüntüde çok net çıkmış, çok tatlı Rabbim nazarlardankorusun bebelerimizi
sabah erken gidiyorum ben hep, benim anasına çekmiş olan uykucu kızım, hep eli yüzünde gözünü ovuşturuyo usg de
Maşallah hanipeks:) Ne kadar net çıkmış yüz hatları, yakışıklı olacak oğlumuz maşallah:) Bu arada dr.un seni böyle bir cümle ile korkutmasına çok üzüldüm. Söylencek laf değilTabii senin dikkatli olman için uyarıyor sonuçta ama olsun. Sen elinden geldiğince dikkat edersin zaten, oğlunu senden çok kim düşünebilir? Tekrar maşallah...
yüzüne nur inmiş sanki nasıl huzurlu; hem nasıl rahat, keyfi yerinde. benimkinin kaç aydır resimlerinde yüzünün yanında ayakları var.
ayağındaki bacağındaki kızarıklıklar şişmeler şekerdenmiymiş?????????? doktorun senin konuyu ciddiye alman için öyle söylemiştir ama kimse beni bebeğimin ölümüyle tahtid etmesin. endokrinolijedeki uzman da bana tatlı kesinlikle yasak kuru incir kuru kayısıyı da iyice azalt kabızlık için lifli başka gıdalar ye dedi.
önümüzdeki hafta salı yine kan vereceğim şeker için düşmedi ise insülin verecek galiba. seninki de takip etmeye ve diyete yöneldiğine göre öyle ilerisi safhada değil şekerin
ama yine de dikkat et kuzum
tünaydın
açar açmaz çınar bebeği görmekte çok iyi geldi maşallah canım oğluşunaaaaa
canım çınar ne tatlı çıkmış öyle;Rabbim nazarlardan korusun 41 kere maşallah kuzuma
allah nazarlarda saklasın, maşallah çınara.
çok kilo almamışsın, sadece bir ayda 6 kilo çokmuş. moralini bozma, bende 12 kilo aldım toplamda. çevremde 40 kilo alan var. herzaman en kötüsünü söylemeyi seviyorlar
hanipeks maşallah çınarımıza. çok sakin bir bebek olacak galiba. allah nazarlardan saklasın
ayy kuzum ya çok güzel prensler gibi yatıo walla baktıkça benim içim gidioki sen kimbilir neler hissettin şeker olayını bence başka bi doktorla daha görüş derim diyet falan verdimi hemen moralini bozma banada aynısını dedi kendi doktorumun dönmesini bekliorum ona gideceğim olmadı diyet isteceğim höst dedim direk ölürmü dedi böle ne kadar ayıp ya insan güzellikle anlatır bence başka bi doktorla daha görüş cnm ablamın görümcesinin kızında yüksekti şekeri ama maşallah tosun 5 kg doğdu bi görsen okadar tatlıki herkesinki öle olacak die bişey yok bazı doktorlar sadece can sıkmaktan başka bişey yapmıo
Ya bu doktora bende gicik oluyorum daha 12-16 haftasında minoset plus ictim diye aradığında aldıralım diyemem demişti bu doktor pat diye , dün gibi hatırlıyorum hanipeksin ne halde olduğunu, adam dan dan diye konuşuyor iyilik olsun diyesin muhakkak ama hanipeksin psikolojisi de önemli degil mı yani
Kiz bu arada 5 kilo mü ? 0-3 ay cicilerin hepsi çöpedir Allah bilir
hanipeks çınarımızı gördüm maşallah çok tatlı.Allahım nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Doktoruna sinir oldum,en büyük ihtiyacımız moral bilmiyor mu,saçmalamış resmen.Şekeri elbette ihmal etme ama allahın izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.
slm kızlar biz geldik dr teyzemiz bu ay 1 kilo aldığımı duyunca cok sevindi önceki ay 3 kilo alınca kızmıştı üstüne ii oldu.bebeğim 1205 gr olmuşgayet sağlıklı dedi.bir sorun yok kalsiyum ve demir ilacına devam kızlar.bizde durumlar buu
merhaba kızlar, dün doktor kontrolüm vardı. bir kaç gündür hareketleri çok az hissediyordum.
çok şükür kızımın keyfi yerinde :) kalp atışlarını duyunca rahatladım. kızımın kafası göbek kısmımda ayakları aşağıda ve katlanmış durumda. ben hep oturduğum için ayakları rahat etmiyor ve yeterince oynayamıyormuş.
bu arada birde kordon boynuna dolanmış. doktorum bebeğin ahreketlerini iyi takip edeceksin, bol bol dinleneceksin. 32. haftada da izne ayrılacaksın dedi.
kordon moralimi çok bozdu, allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
iyi geceler canlar..
bugün kontrole gittik..
oğlum gayet iyiydi.. çok şükür..
ankarada doğum yapma fikrinden git gide uzaklaşıyorum.. burda doğum fotoğrafçısını hastane hediye edecek (tanıdık olduğu için).. 1000 tl sezeryan 750 tl normal doğum..
ankarada ise hastane 3200 tl istiyor.. fotoğrafçı ise 1000-1500 civarı para istiyor.. aradaki fark uçurum.. cebime kalır bari dedim.. hatta hastaneden sonra kuyumcuya gidip hediyemi bile seçtim :) eşim doğum için bir söz vermişti yıllar önce.. inşallah oğlum sağlıkla gelsin de..
şimdilik durumlar böyle..
hepinize iyi geceler diliyorum..
merhaba güzel hamişler; herkes uykuda sanırım :)
ben çoooook mutluyum çünkü bugün hala oldum!!! 3.670 gram 50 cm kocaman bir kızımız oldu adını defne koydular.
doğum hikayesi de süper; annesini hiç üzmedi bizim güzel kızımız. 40+2 haftada hastaneye yatırdılar. Suni sancı ile 2 saat içinde suyu kendiliğinden geldi arkasından da çok kolay ve hızlı bir normal doğum oldu; kesiğe bile gerek kalmamış. Rabbim hepimize böyle bir doğum nasip etsin.
bu arada bizde ctesi günü alışverişe çıktık, bebek arabamızı aldık, gerçi adaptörü çıkmadı içinden, koymayı mı unuttular bilmiyorum, yarın gidicez tekrar, ama bi problem olursa belki geri veririz, gerçi ben çok kararsız kalarak aldım, ama alıncada beğenmiştim, hem travel sistem hem de baston, kumaşı,rengi içime sindi, inşallah adaptörde bi sorun çıkmaz..
aldığımız mağazada toplu alışverişlere indirim yapıyolarmış, ben eksikleri tamamlamaya çalıştım, aldıklarımızıda albümüme ekledim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?