2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bebeci canım ah ah sorma bu doktor beni delirtiyo da işte idare etcez artık :) Cicileriniz hayırlı olsun güzel günlerde kullansın oğluşumuz. Ama teyzoşunun mor cicilerini koymamışsın

slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl ben bursada geziom tozuom fln işte yarında lise arkadaşlarımla buluşcaz 3 kişiyiz ve hepimizin çocukları var inş. rahat vakit geçiririz eve dönene kadar burada vakit geçiremedim sizleri ve muhabbetlerimizi çok özledim
bizde bazı değişiklikler var sizlerdede döylemi oğluşum hiç durmadan sürekli hareket ediyor bazen canımı bile yakıyor uykumdan bile uyandırdığı oluyor herkeste varmı benim sıpam beni şimdiden yormaya kararlımı bilemedim takip edemediğim için aklıma takılıyor ilkinde bu kadar çok hisssetmiyordum :18:
neyse canlarım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

voltajcım Allahtan konuşasın yok bacım
ohh gez ne güzel, çok özeniyorum ya yıllar sonra lise arkadaşlarıyla buluşanlara çok değişik olsa gerek çocuklarla falan...
şu sıra benim oğlanda çok hareketli gece kuşu mübarek, uyumakta zorlanmamın bi sebebide o zaten. ama olsun değer herşeye...

merhaba kızlar gittim kızımı gördüm bugün kocaman olmuş 25+6 990 gr doktor herşey yolunda dedi çarşamba günüde gidip şeker yüklemesi yapacağız tansiyonum düşük çıktı ama dr birşey demedi (9,5) düşük olması sorun değil demekki

ohhh maşallah kızımıza tatlım hep güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah..

9/5 düşük sayılmıyor hatta normal diyorlar tatlım merak etme
benim en son 7/4 çıkmıştı

ohhh maşallah kızımıza tatlım hep güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah..

9/5 düşük sayılmıyor hatta normal diyorlar tatlım merak etme
benim en son 7/4 çıkmıştı

sağol canım yaa bende düşük sanıyordum sevindim normal olmasına ama seninki düşükmüş

kıs bu kız pisti, kokuyodu ama bu kadarda warmıydı anaa,delinin dibiymiş

maşallah kızına ,gözün aydın, benimde genelde 9-5 çıkıyo...

chosyyy o ses Türkiye yi izlemiyor musun bacım

izliyom kıs bi taraftan,sende izliyomusun?

ehhh izliyorum sayılır;kocişim arada atv de ki diziyi açıyor ama

çıkamıyoruz gezemiyoruz manayla müzik dinliyoruz diye duygu sömürüsü yapıyorum

derineser tatlım nasılsın?? işlerin hala yoğun mu geç mi çıkıyorsun??
minik yeğenin iyi mi??
kayınpederin nasıl oldu?

Hii cok kotu fena küstüm şimdi, telafisiz

Kiz laterne

"Tatlı Aşkım ile Sözleneli 17 yıl 3 ay 3 gün oldu :)"
Maşallah
Ben o yıllar ilkokul 5 teydim sanırsam
Kiz sen 16 yasında mı sozlendin:26:
Buldun Gul gibi adamı seni senii

derineser tatlım nasılsın?? işlerin hala yoğun mu geç mi çıkıyorsun??
minik yeğenin iyi mi??
kayınpederin nasıl oldu?

Iyiyim canim bu hafta erken cikiyorum cok sukur, kocisle aldigimiz bebek sepetini monte etmeye calisiyoruz. Adamceyiz guya insaat muhendisi ama 1 saattir bir besigi monte edemedi :) kayinpeder iyi allaha sukur memlekete donduler. Yegenim de oyle tatliki tombik yanakli yumus bi kiz

Kiz laterne

"Tatlı Aşkım ile Sözleneli 17 yıl 3 ay 3 gün oldu :)"
Maşallah
Ben o yıllar ilkokul 5 teydim sanırsam
Kiz sen 16 yasında mı sozlendin:26:
Buldun Gul gibi adamı seni senii

TAŞŞŞ gibi adam kaçırmayayım dedim

lise sondaydım aşkımla tanıştığımızda

sözlendik yazdığına bakma;kendi kendimize olan sözümüzün tarihi o
ama benim için evlilik tarihimizden bile önemli;hayatımı onunla geçirmek istediğimi o gün anladım

ahhh çok seviyorum tatlı kocişimi ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…