voltajcım Allahtan konuşasın yok bacımMsj kutun dolu kııı bende diyorum niye gitmiyor hıh
O ses turkiyeymis acunun ugunarak gülmesi beni sinir ediyor kahkaha atamiyor yalandan kivraniyor.
Hadisenin hurrem gibi absurd türkcesi ve kıyafetleri hele sutyensiz olanlar öfffff Berbat
Daha cok elestirirdim ama bugun pek konusasim yok
ohh gez ne güzel, çok özeniyorum ya yıllar sonra lise arkadaşlarıyla buluşanlara çok değişik olsa gerek çocuklarla falan...slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl ben bursada geziom tozuomfln işte yarında lise arkadaşlarımla buluşcaz 3 kişiyiz ve hepimizin çocukları var inş. rahat vakit geçiririz eve dönene kadar burada vakit geçiremedim sizleri ve muhabbetlerimizi çok özledim
bizde bazı değişiklikler var sizlerdede döylemi oğluşum hiç durmadan sürekli hareket ediyor bazen canımı bile yakıyor uykumdan bile uyandırdığı oluyor herkeste varmı benim sıpam beni şimdiden yormaya kararlımı bilemedimtakip edemediğim için aklıma takılıyor ilkinde bu kadar çok hisssetmiyordum :18:
neyse canlarım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
merhaba kızlar gittim kızımı gördüm bugün kocaman olmuş 25+6 990 grdoktor herşey yolunda dedi çarşamba günüde gidip şeker yüklemesi yapacağız tansiyonum düşük çıktı ama dr birşey demedi (9,5) düşük olması sorun değil demekki
ohhh maşallah kızımıza tatlımhep güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah..
9/5 düşük sayılmıyor hatta normal diyorlar tatlım merak etme
benim en son 7/4 çıkmıştı
bebeklerimm az önce adliyeye gittim şu yanımda ki pis kızla kötü bir olay yaşamıştım ya ben muhattap olmak istemiyorum o yüzden şikayetimi geri almak istedim gittim
hakimle görüştüm oda olayın içinde ölümle tehdit var olduğu için geri çekemeyeceğimi ve en aşağı 6 ay ceza yiyeceğini söyledi
6 ayda benim şuan affedici olduğum içinmiş daha fazla alabilirmiş mecbur mahkemeye çıkacakmışız bende herşeyi anlatacağım ama şikayetçi değilim demeyceğim sadece bayan olduğu için hapis yatmasını istemediğimi söyleyeceğim
oda sanırım para cezasına çevriliyor ben pisliğin yüzünü görmek istemediğim için affedecektim kinim yada sinirim geçtiği için değil
madem göreceğim şikayetimi geri çekmiyorum gidebildiği kadar gitsin be ifade vermiş demiş ki ''sesimi dahi yükseltmedim hakaret
etmedim tehdit etmedim darp etmedim ben gidiyordum kendisi üstüme saldırdı ben sadece mutlumusun dedim''demiş sahitler
güvenlikler de benimle aynı şeyi söyleyince hatta demiş ki ben duymadım şahitlerin ifadesin de yazıyordu ki ''seni öldürmezsem bana da .... demesinler hemde boğazını keserek acılar içinde öldüreceğim''demiş artı güvenlik kamerası kayıtları olduğu için
savcı beni haklı bulmuş ve davayı açmış bunun dönüşü olmaz dedi hakim iyi bir insana benziyordu dedim ki ama
mahkeme tarihi doğumuma denk geliyor ben gelemem dedim ertelenir merak etme dedi tamam dedim allahından
bulsun bana ne günler yaşattı bebeğimi kaybetme tehlikesi yaşadım cezası neyse çeksin =)
maşallah kızına ,gözün aydın, benimde genelde 9-5 çıkıyo...merhaba kızlar gittim kızımı gördüm bugün kocaman olmuş 25+6 990 grdoktor herşey yolunda dedi çarşamba günüde gidip şeker yüklemesi yapacağız tansiyonum düşük çıktı ama dr birşey demedi (9,5) düşük olması sorun değil demekki
chosyyy o ses Türkiye yi izlemiyor musun bacım
ehhh izliyorum sayılır;kocişim arada atv de ki diziyi açıyor ama
çıkamıyoruz gezemiyoruz manayla müzik dinliyoruz diye duygu sömürüsü yapıyorum
sağol canım yaa bende düşük sanıyordumsevindim normal olmasına ama seninki düşükmüş
benimki Allahtan karışmıyo, pazatesileri bana ait tv:)
sağol canımmaşallah kızına ,gözün aydın, benimde genelde 9-5 çıkıyo...
yok tatlım geçen sefer öyle çıkmıştı; benim de genellikle 9/5-6 çıkıyor...
ben çarşambaları aldımpazartesileri benim için extraya giriyor yani
Hii cok kotu fena küstüm şimdi, telafisizvoltajcım Allahtan konuşasın yok bacım
ohh gez ne güzel, çok özeniyorum ya yıllar sonra lise arkadaşlarıyla buluşanlara çok değişik olsa gerek çocuklarla falan...
şu sıra benim oğlanda çok hareketli gece kuşu mübarek, uyumakta zorlanmamın bi sebebide o zaten. ama olsun değer herşeye...
derineser tatlım nasılsın?? işlerin hala yoğun mu geç mi çıkıyorsun??
minik yeğenin iyi mi??
kayınpederin nasıl oldu?
Kiz laterne
"Tatlı Aşkım ile Sözleneli 17 yıl 3 ay 3 gün oldu :)"
Maşallah
Ben o yıllar ilkokul 5 teydim sanırsam
Kiz sen 16 yasında mı sozlendin:26:
Buldun Gul gibi adamı seni senii
ben liseyi bitireli 1 yıl olmuştu, hey gidi günler heyyKiz laterne
"Tatlı Aşkım ile Sözleneli 17 yıl 3 ay 3 gün oldu :)"
Maşallah
Ben o yıllar ilkokul 5 teydim sanırsam
Kiz sen 16 yasında mı sozlendin:26:
Buldun Gul gibi adamı seni senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?