- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
TAŞŞŞ gibi adam kaçırmayayım dedim
lise sondaydım aşkımla tanıştığımızda
sözlendik yazdığına bakma;kendi kendimize olan sözümüzün tarihi o
ama benim için evlilik tarihimizden bile önemli;hayatımı onunla geçirmek istediğimi o gün anladım
ahhh çok seviyorum tatlı kocişimi ben yaa
ben liseyi bitireli 1 yıl olmuştu, hey gidi günler heyy
TAŞŞŞ gibi adam kaçırmayayım dedim
lise sondaydım aşkımla tanıştığımızda
sözlendik yazdığına bakma;kendi kendimize olan sözümüzün tarihi o
ama benim için evlilik tarihimizden bile önemli;hayatımı onunla geçirmek istediğimi o gün anladım
ahhh çok seviyorum tatlı kocişimi ben yaa
ne çabuk geçmiş zaman dimi(
ben liseyi bitireli 1 yıl olmuştu, hey gidi günler heyy
Voltajım ABAMMM
uyudumu senin bebeler??
Anası artık yüzünü yıkıyor sadece paspal oldum iyiceOğlanın uyuduğunu tahmin etmistim zaten ;-) ben zehra'yi sormuştu asıl
İple alacak kadar kendine guveniyor yani he valla alkışlıyorum;anasının kızı işte 10 parmakta 10 marifet
ben hafta sonu anne çantasını bebek çantasını da hazırladım son noktayı koydum :))) herşey cillop gibi oldu :)) hayatımın en zevkli ütüsünü kızıma yaptım ..çantasına 3 takım hastane çıkışı koydum yeter heralde.. bez koydum 15 tane.. diğer ıvır zırvırı falan.. taşıma pusetini ve hastaneden çıkarken saracamığız battaniyeyi de yıkadım poşetledim kenara koydum.. biz hazırızzzzz artık :)))
kendime de iki pijama takımı, bir gecelik ve 2 sabahlık koydum. bir de bolca hamile çamaşırı, belini üşütme sakın dediler bende sütyenli atletlerden aldım pratik olsun diye, terlik, lohusa tacı :) göğüs kremi, göğüs pedi, kanama için ped, çorap, diş fırçası, macun, makyaj çantası
cnm günlük saymaya çalış hareketleri 15 den az ise bi ara doktoru çünkü bana öle demişti doktor
Sevdiği yemekleri yemiyorsundur
Yeri azaldı hayatım birde atağa geçecekleri sırada az yavaşlıyorlar sonra tam gaz.
Benim kızımda sagolsun karnımdan az bir yer bulsa fırlayacak
Bu hafta sende öyle olursun
Soz verdigim uzere kursta ogrendiklerimi soylemeye geldim
Ne ogrendim kursun bugunluk iptal oldugunu ogrendim
Isinize yarar mi bilmem :) neyseki hava gunesli kocamla kafede kahve iciyoruz
Eve gidince yazarim yinee opuyorum sizleri
Anammm kız ne diyorsun seenAynı hastane iste , bugün iptal etmişler iptal olmasaydı görecekmiydim seni sen gitmedin heralde , senin doktorun kim ki?? Bak cuma gel he tabii onceden arayıp var mı yok mü ogrenkmek lazım
bende de oluyor o mahvoluyorum böyle maraton koşmuşum idmansız hamlığım çıkmış gibi =)
kızlarr bide rüyamı anlatacaktım size bak unuttum =)
şimdi rüyamda göğsümden süt geliyor ama o kadar çok ki tadına bakıyorum güzel bir süt tadı diyorum ki bak süt gibi tadı farklı diyorlardı bide diyorum bi bardak gibi bişi tutuyorum altına boşa gitmesin diye yanımda birisi var diyor ki bak bulanık değil ne güzel kıvamlı koyu temiz bir sütün var diyor mutlu oluyorum böyle ama hamişim hala içten içede korkuyorum sütüm biterse ya die uyandım öyle yalnız tadı hala agzımda sütün çok ilginnnç enteresannn bacişkocuklarımm hayırolsun diyeyim ve yorumları açayım =)
nette yazıyor ki süt geldiğini gören evli ise zenginliğe bekar ise evliliğe
artıııı din ve dünya işlerinin güç ve kuvvetine diyor
Anası artık yüzünü yıkıyor sadece paspal oldum iyice
Ay sorma rollon getirmiş sürdü allahım süslü fazilet
Suan gözleri gitti ama şükür artık pert.
Bende yatayım iyi geceler herkese anacim hazırlıklarda bitmiş herkesin
Bir ben kaldım galiba çöpümüz yok daha(
Temizliğim bitsin 30-32 hafta arasında tamamlayayım bariaboo belkide 33-34
Hem kaygana da gitmiş olur kıyaslamasına tahammül edemem kovar ederim şimdi günaha girmeyeyim.
Voltajım eksikler konusunda yalnız değilsin bende el el üstünde oturuyorum hala( ameliyat işimiz olsun bitsin diye bekliyorum;yetişmezse nasip artık (
15 tatil sonrası birlikte yaparız alışverişi kızlara havamız olur;tecrübeli anneyiz ya
Ayy süper ya benim Abi'm geliyor Çarşamba bende onunla Bursa'ya gidicem cuma gelemiycem Pazartesi kurs olursa dönücem olmazsa biraz daha kalırım bende senem Hanım'a gidiyorum eğer Pazartesi olursa görüşürüzgittim gittim şekerim ama bugün yok dediler, selda hanıma gidiyorum ben
cuma günü de arayın sündüs ebeyle görüşün öle gelin dediler,
cuma günü varsa eğer orda görüşürüz artık
maşallah canım bende sağ göğsümden taşıyodu foşur foşur öyle görmüştüm,
hayırlı güzel şeyler yazıyo tabirinde
Ayy süper ya benim Abi'm geliyor Çarşamba bende onunla Bursa'ya gidicem cuma gelemiycem Pazartesi kurs olursa dönücem olmazsa biraz daha kalırım bende senem Hanım'a gidiyorum eğer Pazartesi olursa görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?