2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Allah bozmasın iyi etmişsin hayatım.
İyi olmasa ömrünün yarısını geçirir miydin.
Maşallah

Allah bozmasın mutluluğunuzu:)

iyi akşamlar kızlar kardeşimgil bendeydi biraz önce gittiler yiğenimi sevdimmm yidim bitiridimm paşammm benim yaaa :)))
sizler napıyosunuz kızlar

Voltajım ABAMMM

uyudumu senin bebeler??

Hee sizi yeni yetmeler
Oğlum Klasik 9:30 da uyuyor ama kiz
Son 2 aydır şaşırdı uyku düzeni (
Gündüz uyudu bugun insallah düzelecek .ip almış bıyığımı alacakmış su saatte gayrete bak:))

Oğlanın uyuduğunu tahmin etmistim zaten ;-) ben zehra'yi sormuştu asıl
İple alacak kadar kendine guveniyor yani he valla alkışlıyorum;anasının kızı işte 10 parmakta 10 marifet

Oğlanın uyuduğunu tahmin etmistim zaten ;-) ben zehra'yi sormuştu asıl
İple alacak kadar kendine guveniyor yani he valla alkışlıyorum;anasının kızı işte 10 parmakta 10 marifet
Anası artık yüzünü yıkıyor sadece paspal oldum iyice
Ay sorma rollon getirmiş sürdü allahım süslü fazilet
Suan gözleri gitti ama şükür artık pert.
Bende yatayım iyi geceler herkese anacim hazırlıklarda bitmiş herkesin
Bir ben kaldım galiba çöpümüz yok daha (
Temizliğim bitsin 30-32 hafta arasında tamamlayayım bariaboo belkide 33-34
Hem kaygana da gitmiş olur kıyaslamasına tahammül edemem kovar ederim şimdi günaha girmeyeyim.

Voltajım eksikler konusunda yalnız değilsin bende el el üstünde oturuyorum hala ( ameliyat işimiz olsun bitsin diye bekliyorum;yetişmezse nasip artık (

15 tatil sonrası birlikte yaparız alışverişi kızlara havamız olur;tecrübeli anneyiz ya

ohhhh herşey hazır mezos sende maşallah
biz tembel anneler napalım:44:

cnm günlük saymaya çalış hareketleri 15 den az ise bi ara doktoru çünkü bana öle demişti doktor

Sevdiği yemekleri yemiyorsundur
Yeri azaldı hayatım birde atağa geçecekleri sırada az yavaşlıyorlar sonra tam gaz.
Benim kızımda sagolsun karnımdan az bir yer bulsa fırlayacak
Bu hafta sende öyle olursun

15 den fazladır günlük sedacım ama çok cansiz gibi geldiler bana
3 gündür ne değişti diye düşündüm de, babası klasik müzik açıp dinliyo ondan heralde bizim kızın uykusu geldi bence
neyseki babası biraz konuştu anneyi üüzme kızım bak dedi, üstüne bi de bal falan yedim, hemen içerde salsaya başladı

iyi geceler canlar..

mutlu huzurlu rüyalar diliyorum.. yeni güne ağrısız sızısız başlayalım inşallah..

Soz verdigim uzere kursta ogrendiklerimi soylemeye geldim
Ne ogrendim kursun bugunluk iptal oldugunu ogrendim
Isinize yarar mi bilmem :) neyseki hava gunesli kocamla kafede kahve iciyoruz
Eve gidince yazarim yinee opuyorum sizleri
Anammm kız ne diyorsun seen Aynı hastane iste , bugün iptal etmişler iptal olmasaydı görecekmiydim seni sen gitmedin heralde , senin doktorun kim ki?? Bak cuma gel he tabii onceden arayıp var mı yok mü ogrenkmek lazım

gittim gittim şekerim ama bugün yok dediler, selda hanıma gidiyorum ben
cuma günü de arayın sündüs ebeyle görüşün öle gelin dediler,
cuma günü varsa eğer orda görüşürüz artık

maşallah canım bende sağ göğsümden taşıyodu foşur foşur öyle görmüştüm,
hayırlı güzel şeyler yazıyo tabirinde

anasının kızı maşallah, ufaktan yetişiyo zehra, voltajın ellerinde maşallah

sizin yine önden bebeleriniz var az çok bikaç parça bişileriniz vardır
benim daha ilk ve teyzesinden gelenler hariç bikaç parça aldığım şey var
üzerimde daha düğünün yorgunluğu var sanırsam elim kolum kalkmıyo offff

Ayy süper ya benim Abi'm geliyor Çarşamba bende onunla Bursa'ya gidicem cuma gelemiycem Pazartesi kurs olursa dönücem olmazsa biraz daha kalırım bende senem Hanım'a gidiyorum eğer Pazartesi olursa görüşürüz

Ayy süper ya benim Abi'm geliyor Çarşamba bende onunla Bursa'ya gidicem cuma gelemiycem Pazartesi kurs olursa dönücem olmazsa biraz daha kalırım bende senem Hanım'a gidiyorum eğer Pazartesi olursa görüşürüz

canım sağ salim git gel inşallah
bir an önce başlasın istiyorum, ne yaptırıcak onu da çok merak ediyorum açıkçası
çok süper amuda kalkardım köprü kurardım ben lisedeyken fit iken,
şimdi tıkanmadan 2 kata çıksam sevindirik oluyorum
selda hanım, bana verdiği egzersizleri zaten yapıp yapmadığımı anlayacakmış bu eğitimlerde:18::18::18::18::18::18:

günaydın mis kokulu anneler ve onların tatlımı tatlı bebişlerivoltaj ve laterne bende sizden farkım yok daha çöp bile almadım efenin herşeyi duruyor yeni bikaç parça aldımmı tamamdır onun içlnde hiç acelem yok almaya başlarsam duramam en son artık yapcaz bişilerbizde kocamla lise sonda tanıştık bi yapıştım adama kaç yıldır benle ) şaka maka 9 yıl olmuş tanışalı 19 yaşında evlendik 6 yıl oldu evleneli allah kimsenin mutluluğunu bozmasın (amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…