canım sağ salim git gel inşallah
bir an önce başlasın istiyorum, ne yaptırıcak onu da çok merak ediyorum açıkçası
çok süper amuda kalkardım köprü kurardım ben lisedeyken fit iken,
şimdi tıkanmadan 2 kata çıksam sevindirik oluyorum
selda hanım, bana verdiği egzersizleri zaten yapıp yapmadığımı anlayacakmış bu eğitimlerde:18::18::18::18::18::18:
Ne reklam yapıyonuz kız6 ay 8 gün diyor kız bebeci, sen hemen mi hamile kaldın abowwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Ne reklam yapıyonuz kız
hadi yüksek voltaj foruma sonradan katıldı sen nasıl benim evlenir evlenmez hamile kaldığımı bilmiyorsun
okumamiss dinlememissss
8 yıl çıktım ben kocamla , unide 1 senede aynı evde yasadık aynı eve çıkmadan önce de birbirimizde kalıyorduk zaten
yazlari hep tatillere gittik okul bitince de yılda 4-5 defa tatile gittik o yüzden evlenince gezeriz derdi olmadı
ben istanbula geldiğim için ısı bıraktım yeni bir ise başlama etme derken cocuk ısı sarkacaktı bende önce bebek sonra kariyer dedim ve adamın üstüne çöktüm iste ohhh oldu oğlum olduğu yaptım yaptım ben yaptım pişman değilim ben ben yaptım ( anladın sen onu )
Ne reklam yapıyonuz kız
hadi yüksek voltaj foruma sonradan katıldı sen nasıl benim evlenir evlenmez hamile kaldığımı bilmiyorsun
okumamiss dinlememissss
8 yıl çıktım ben kocamla , unide 1 senede aynı evde yasadık aynı eve çıkmadan önce de birbirimizde kalıyorduk zaten
yazlari hep tatillere gittik okul bitince de yılda 4-5 defa tatile gittik o yüzden evlenince gezeriz derdi olmadı
ben istanbula geldiğim için ısı bıraktım yeni bir ise başlama etme derken cocuk ısı sarkacaktı bende önce bebek sonra kariyer dedim ve adamın üstüne çöktüm iste ohhh oldu oğlum olduğu yaptım yaptım ben yaptım pişman değilim ben ben yaptım ( anladın sen onu )
cnm bırak allahından bulsun çekme şikayetini geri meri görsün birini tehdit etmek neymiş aklı başına gelir belki ama sende bu arada dikkat et kuzum olurmu kendine
Ben gayet akıcı okudum bir solukta hatta gözümde canlandırdım bikiniylen kaynak gozlukleriyle teknede açılan ayazı ve annesini.
ah o hormonlar otu b.. bahane edioruz o gün küçük görümce aradı abi sınav paramı yatırmısın ben gelince parasını sana veririm die yatırdı eşimde para mara yok tabi bugunde benim sınav param yatması gerekio sabah beri kaç kere dedim unutmuş yatırmayı onlar bi kere söyleyince oluo ben on kere dedim bende surat yapıorum şimdi işte öle
İçini gönlünü ferah tut sen bacım...
Şu günleri atlatalım sonra surat yaparsın.
Sitresin gerginliğin bebişinede geçicek.
Şimdi eşinle aranı bozma zamanı değil.
Biraz sabret nazlan olsun bitsin.
Ahh uhh de arada kıyamaz
Ben geçende öyle yaptım.
Bakdım kociş soğuk buz gibi,haklı oydu.
Gururumdan ödün de veremiyorum tabi.
Sancım var dedim,iki üç ağladım (gerçekden ağladım yani sinirlerim bozulmuştu)
Kocişde sancıdan sandı heral,hemen bebeğime döndü
Günaydın anneler ,
ben birazdan hazırlanip çıkacağım , seker zimbirtisini yaptırmaya
ogleden sonra da tetenoz oyy daglar oyyy- bu arada canim sigara çekiyor bazen kahveyle hiç tiryaki olmadım ama bir sigarayı keyifle içerdim bir kahveye bir de aksam yemeğinden sonra , bazen ruyamdagoruyorum içtiğimi -
Bende bu kurs olayına heyecanlıyım , pilates yatıracakmış ya bakalım
selda hanım da ücret farkı alıyor degil mı ? Bir de doğum esnasında hastanede olmazsa parayla geliyorlar senemle Selda
ben Selda ve senem arasında kalmıştım sonra araştırdım senem dedim ama Selda da cok iyiymis bak mesela hareket verdi diyorsun benim hiç özel birşey vermiyor bana , basından beri ne yemem gerekir ne yememem gerekir söylemedi ultrasona uzun uzun bakıyoruz o kadar kiloma bakmıyor bir tek ödem var mı diye kontrol ediyor eliyle , inşallah bu iki katı para ödememin doğumda bir faydası olur
Ne reklam yapıyonuz kız
okumamiss dinlememissss
günaydınnnnn =)))) bugun tam tamına 13 kilo almış bulunmaktayımm demin tartıldımm yok anacım üstümdeki şu kadar ağırlık yapsa tuvalete girip çıksam birazı şişlik olsa diye kandırmayım kendimi artık bildiğin kilo işte =) bu arada hastanede tekrar şeker yüklemesi yaptırmıştım endokronoloji bölümünde ve şeker falan çıkmadı :S doktoruma olan güvenim bi kez daha sarsıldı ya hadi bakalımm bana tok karnına şeker yükleyip şekerin 200 diyip beni gerim gerim gerdi ya ne diyimm...sadece kansızlığım varmışş bi de idrarımda kum...bol su içeceğim..ama kızlar benimn canım acayip derecede tebeşir çamur istiyo :S hatta dün ders anlatırken sınıfta çocuklar kitaplarındaki bişeyi yaparken ben tebeşiri bi güzel yuvarladım ağzıma minik bi parçayı o an dünyanın en lezzetli şeyini yed,m sanki ve kafamı tebeşirlerin içine gömesim geldi :s hatta kırtasiyeden bi kutu tebeşir mi alsam da yesem diye düşündüm ama sonra kum olduğu geldi aklıma ama gerçekten dayanamıyorumm patates soyarken marul yıkarken falan o çamur toprak kokusu beni benden alıyoo :s geçen gün eşim beni patatesi yalarken yakaladı kızartmak için elimde soyamaya hazırlandığım patatesi... şu an bile böyle içim bi acayip oldu şöle mis gibi bi avuç toprak çamur olsa da yesem diye :S töbe yarabbimmm sen aklıma sahip ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?