2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim.

Tebeşir,kum yeme isteğini doktoruna söyledinmi?Muhtemelen demir takviyesine ihtiyacın var,ihmal etme

benide eklermisinn canım 2. bebeğime hamileyim erkekim olacak 68 le hamile kaldım şuan 81 kiloyum çok kilo aldım çokkk

kızlar dün rüyamda oğluşum yine doğuyordu çok görüyom da dogduğunu ama elim kadar oyuncak bebek gibi anneme diyorum ki aldığım kıyafetler olmaz üşür böylede diyorum çıplak çünkü teni beyaz tertemiz çok güzel yaklaşıyorum böyle nefesini duyuyorum o arada gözlerini açıyor boncuk boncuk mavi gözleri kocişe bağırıyorum koşş gözleri mavi çok güzel diye bu sabahtan beri takıntımda bu artık kızlar gözleri ne renk?

Canım şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim.

Tebeşir,kum yeme isteğini doktoruna söyledinmi?Muhtemelen demir takviyesine ihtiyacın var,ihmal etme

çok şükür teşekkür ederim canım iyi çıktı..evet söyledim kansızlıktan dedi bayağı bi düşükmüş zaten rengim de hortlak gibi benim o yüzden hapımın dozunu artırdı

ne güldüm ya :)))) insallah hadi bakalım.
Kiz düğün mü kaldı dett,anacim onden cocuk vardıda arkamdan da atlı geliyor gibi herseyi dağıttım herseyi(
Sadece arabam ve beşiğim var birde hatıra kalması için kızımın minik kot eteği var
güle güle kullansın Ege pasa.yine varmış 3-5.
Allah huzurunu bozmasın hayatım .

günaydın kızlarrrrr
dünden beri kaynattıklarınızı okudum ancak bitti.. evde telefonu elime alamadım bi türlü. misafir geldi sürprizden .. yemek yedik, sonra çay faslı derken yatağa yattığımda ayaklarımı ağzıma almak istiyordum o kadar acıyordu (
bu akşam da yine yemeğe misafir var. hepsi de erkek yine bana hayır yok kimseden
bazı şeyleri akşamdan hazırladım kendime güvenemiyorum artık bi dk diğerine uymuyo. ya belim tutuyo ya sancım

ama varyaaaaaa
bi etimek tatlısı yapmışımmmm kiiiiiii.. offff.. dün herkes bayıldı. eşim diyo (üsküdar kanaat'i bilenler vardır) kanaat'in ekmek kadayıfından daha güzel :)
pek bi havalara girdim bende.. kaymak tadında şanti güzelmiş Voltajım. diyo ki hepsi tamam da kaymağı nerden buldun :) mandıraya gittim iş çıkışı dedim :) yazık kız ne dersem de inanıyo saf bu erkekler.. ordan hemen kıskannçççç kadınlardan biri kih kih kihhh krem şanti bu üstelik olduğu gibi yağ yapar bilmem ne dedi

çekemediler tabi kadın kısmısı benim favori olmamı.. neticede.. hamilenin verdiği muhallebinin üzerine kaymak eklenince olduuu borcamın tepesine kadar.. ayy cokkk güzeldii çokkkk

ellerine sağlık canım çok güzel olduğuna eminimm o kıskanç insanlar hep çıkıyor takma kafana :)

Kızlar günaydın. Hafta sonu bebek odası takımları beşikler için falan dolaştık eşimle. Bostancıya açılan hello baby falan gittik. Neyse sonuç olarak bebek odası takımları en ucuz 3000 tl. Ama sonra bir takım bulduk pendikteki bir mağzadan fiyatı ucuz. Bütçemiz anca buna yetiyor. Ama korkuluklarıda alçak gibime geldi. Kafam karıştı. Hafta sonu büyük ihtimalle bu takımı gidip alacaz.

Royal 3 Kapl Byyen Beikli Bebek Odas Takm

Yanımızda altı ay yatması içinde aşağıdaki bebşiği beğendim. Çingene salıncağı gibi sallanıyor. Hem hafif ve tekerlekli. Diğer sepetlere nazaranda büyük ve derin. İşin bitincede kaldır koy kutusuna. Gardrobun üstüne koy. 20 kiloya kadar taşıyormuş.

YONCA BAMBAM YENİDOĞAN MİNİ SEPET BEŞİK KARYOLA GittiGidiyor'da 68370294

Seçimlerin sizce nasıl kızlar. Bir akıl verin.

Eline saglık iyi etmissin hayatım ,
Kadına vermeseydin zaten yaglisin tulum peyniri gibi yaglanma bacı senin için diyorum diye
Becerikli benim kelebeğim mandıradan kaymakta getirir Üsküdar'dan kadayifta

canımm sağlıkla yatsın inşallah beşiğinde çok şekerrr =) ben de yeni doğan beşiği aldım daha doğrusu anneannesi aldı takım almadık şimdilik ama gerçekten çok pahalı. ben beşikten sonra düşünüyorum almayı bi de çevremden gördüğüm kadarıyla zaten ayaklanınca yatakta da yatmıyorlar ve o yüzden önce yatağını alıp yerde yatırmayı sonra en son artık tek baına yatakta yatacak hale gelince takım olarak almayı düşünüyorum şöyle güzelce bir takım her şeyiyle şimdilik komidin ve beşik yeterli bana oda falan da yapmıcam zaten ilerde isteğime göre perdesini duvarlarını halısını falan ayarlarım zaten yanımda olcak hep şimdilik. bu arada beşiği kendinden sallananalr var düğmeye basınca 3 kademeli ben onu tercih ettim inşallah işe yarar

walla gelmio cnm bu aralar o zaten kendini bi unutturuyo tam böle ondan sonra gelio ama bu sefer hiç muhatap olmadan direk müdüre yönlendireceğim yada diğer ç.alışma arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…