walla gelmio cnm bu aralar o zaten kendini bi unutturuyo tam böle ondan sonra gelio ama bu sefer hiç muhatap olmadan direk müdüre yönlendireceğim yada diğer ç.alışma arkadaşıma
günaydın kızlarrrrr
dünden beri kaynattıklarınızı okudum ancak bitti.. evde telefonu elime alamadım bi türlü. misafir geldi sürprizden .. yemek yedik, sonra çay faslı derken yatağa yattığımda ayaklarımı ağzıma almak istiyordum o kadar acıyordu(
bu akşam da yine yemeğe misafir var. hepsi de erkek yine bana hayır yok kimseden
bazı şeyleri akşamdan hazırladım kendime güvenemiyorum artık bi dk diğerine uymuyo. ya belim tutuyo ya sancım
ama varyaaaaaa
bi etimek tatlısı yapmışımmmm kiiiiiii.. offff.. dün herkes bayıldı. eşim diyo (üsküdar kanaat'i bilenler vardır) kanaat'in ekmek kadayıfından daha güzel :)
pek bi havalara girdim bende.. kaymak tadında şanti güzelmiş Voltajım. diyo ki hepsi tamam da kaymağı nerden buldun :) mandıraya gittim iş çıkışı dedim :) yazık kız ne dersem de inanıyo saf bu erkekler.. ordan hemen kıskannçççç kadınlardan biri kih kih kihhh krem şanti bu üstelik olduğu gibi yağ yapar bilmem ne dedi
çekemediler tabi kadın kısmısı benim favori olmamı.. neticede.. hamilenin verdiği muhallebinin üzerine kaymak eklenince olduuu borcamın tepesine kadar.. ayy cokkk güzeldii çokkkk
bencede boşver hiç muhattap bile olma hatta geldiğini görürsen kalk başka yere git lavaboya falan ne bileyim ama tek olma bizim burda ki lavabo sadece bizim birimdeki bayanlar kullanıo 6 kişiyiz anahtarımız var girince kilitliyoruz sizin kide öyleyse sende kilitle değilse biriside senle gelsin tek de gitme kuzum allahım korusun seni meleklerin kanatları üzerinde olsun
Eline saglık iyi etmissin hayatım ,
Kadına vermeseydin zaten yaglisin tulum peyniri gibi yaglanma bacı senin için diyorum diye
Becerikli benim kelebeğim mandıradan kaymakta getirir Üsküdar'dan kadayifta
ellerine sağlık canım çok güzel olduğuna eminimm o kıskanç insanlar hep çıkıyor takma kafana :)
Halilarimin hepsini yolladım yafrilarim nasil masum baktılar Verme bizi diye yok dedim ne rujlar ne yumurtalar yediniz hakettiniz siz.
Yikanip gelecekler yataktan dogrulup bakasim yok yerler boş aman yareppim pantifini giy diye diye göbeğim catlar artık
İdareten birseyler serdim yere .
Ay is gözüme büyüyecek gibi(
bu arada lohusa geceliği pijaması falan aldım resimlerini .çekip yükleyim bi ara geceliğim kırmızı tacıyla falan satılıyomuş öylece aldım ben de öndençıtçıtı var yandan açılıyo , pijamam pembe ve sabahlıklı önden açılan kolay emzirmeye müsait bişi onun dışında bi kaç tane de temiz pijama ayarladım alt üstlü şöyle ucuz yollu giyip giyip çıkarmaya. sizler aldınız mı kızlar iç çamaşırı ekleyim bi de bol bol çorap falan çantama aklıma geldikçekoyayım da diyorum kalmasın son ana
ağzıma gözüne dalacan biliyon mu afiyettt bal şeker olsun sana sana sütt kuzumaa sağlıklı sağlıklı kilo olsun o kıskanclarada içtikleri su kilo kilo yağ =) hahahaa
Halilarimin hepsini yolladım yafrilarim nasil masum baktılar Verme bizi diye yok dedim ne rujlar ne yumurtalar yediniz hakettiniz siz.
Yikanip gelecekler yataktan dogrulup bakasim yok yerler boş aman yareppim pantifini giy diye diye göbeğim catlar artık
İdareten birseyler serdim yere .
Ay is gözüme büyüyecek gibi(
bende aldım koydum kaç takım koydugumu söylemeye korkuyorum birileri kızıyo tatile mi gidiyon diyeeeee
valla o birileri de kendi de bekliyo kendi de bakıyo ben de mi alsam temiz temiz yeni diyegittim ona da aldım gözü kalmasın diye biz beraber geçriyoruz hamileliğimizi D
Memlekette mı Ankara ?
Babam derdi ki "bir ... yedim onuda cok yedim"
Sabah sabah karnımda sabiylen ağzımı bozmayın ben(
Valla çıkamazsam çağırırım bir kadın,
Gerçi bulabilirsem kadın burda yok( şirket ısı hep oda berbat ya
bende aldım koydum kaç takım koydugumu söylemeye korkuyorum birileri kızıyo tatile mi gidiyon diyeeeee
valla o birileri de kendi de bekliyo kendi de bakıyo ben de mi alsam temiz temiz yeni diyegittim ona da aldım gözü kalmasın diye biz beraber geçriyoruz hamileliğimizi D
ona voltajj kızıo sanırım kocişi değil hahahaha
cnm kısa kıllu soğuk olmazmı bende çok beğendim bunu ama havalar soğuk olacak doğumda die vazgeçtim
kuzum nisan olacak bide aldığım istihbarata göre doğumdan sonra anneleri yani saygıdeğer bağyanları sıcak basıyormuş afakanlar basıyormuş darallar geliyormuş falan filan hem sokaktamı yapacan doğumu yada bunla sokağa mı düşecen sıcak sıcak odan da yat işte uzun kolluyu da daralıp yukarı sıyırmayacağın ne malum hem al yanına hırkada koy üşürsen üzerine hırka giy=) kızdırma bak beni kızlarrr hepinize lafım olabildiğince kokoşşşş =) ben hatta bitane sortlu baktım kociş abartmasan istersen dedi =) şaka şuka hepside kuzum öyle dediler doğumda ateş basıyormuş annişleri artı dediğim gibi üsüme tutarsa hırka al yada kuzunuda al gömül yatağa =)
yok canım memleket çorum ama ankara doğma büyüme
ona voltajj kızıo sanırım kocişi değil hahahaha
kuzum nisan olacak bide aldığım istihbarata göre doğumdan sonra anneleri yani saygıdeğer bağyanları sıcak basıyormuş afakanlar basıyormuş darallar geliyormuş falan filan hem sokaktamı yapacan doğumu yada bunla sokağa mı düşecen sıcak sıcak odan da yat işte uzun kolluyu da daralıp yukarı sıyırmayacağın ne malum hem al yanına hırkada koy üşürsen üzerine hırka giy=) kızdırma bak beni kızlarrr hepinize lafım olabildiğince kokoşşşş =) ben hatta bitane sortlu baktım kociş abartmasan istersen dedi =) şaka şuka hepside kuzum öyle dediler doğumda ateş basıyormuş annişleri artı dediğim gibi üsüme tutarsa hırka al yada kuzunuda al gömül yatağa =)
cnm güle güle giy o zaman şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?