2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
walla gelmio cnm bu aralar o zaten kendini bi unutturuyo tam böle ondan sonra gelio ama bu sefer hiç muhatap olmadan direk müdüre yönlendireceğim yada diğer ç.alışma arkadaşıma

bencede boşver hiç muhattap bile olma hatta geldiğini görürsen kalk başka yere git lavaboya falan ne bileyim ama tek olma bizim burda ki lavabo sadece bizim birimdeki bayanlar kullanıo 6 kişiyiz anahtarımız var girince kilitliyoruz sizin kide öyleyse sende kilitle değilse biriside senle gelsin tek de gitme kuzum allahım korusun seni meleklerin kanatları üzerinde olsun

bu arada lohusa geceliği pijaması falan aldım resimlerini .çekip yükleyim bi ara geceliğim kırmızı tacıyla falan satılıyomuş öylece aldım ben de öndençıtçıtı var yandan açılıyo , pijamam pembe ve sabahlıklı önden açılan kolay emzirmeye müsait bişi onun dışında bi kaç tane de temiz pijama ayarladım alt üstlü şöyle ucuz yollu giyip giyip çıkarmaya. sizler aldınız mı kızlar iç çamaşırı ekleyim bi de bol bol çorap falan çantama aklıma geldikçekoyayım da diyorum kalmasın son ana

ağzıma gözüne dalacan biliyon mu afiyettt bal şeker olsun sana sana sütt kuzumaa sağlıklı sağlıklı kilo olsun o kıskanclarada içtikleri su kilo kilo yağ =) hahahaa

amin kuzum inş hepimizi artık zaten odadakilerde öğrendi adamın ne olduğunu geldiğini gördüğüm an giderim zaten görmesemde gelince giderim

Halilarimin hepsini yolladım yafrilarim nasil masum baktılar Verme bizi diye yok dedim ne rujlar ne yumurtalar yediniz hakettiniz siz.
Yikanip gelecekler yataktan dogrulup bakasim yok yerler boş aman yareppim pantifini giy diye diye göbeğim catlar artık
İdareten birseyler serdim yere .
Ay is gözüme büyüyecek gibi(

Eline saglık iyi etmissin hayatım ,
Kadına vermeseydin zaten yaglisin tulum peyniri gibi yaglanma bacı senin için diyorum diye
Becerikli benim kelebeğim mandıradan kaymakta getirir Üsküdar'dan kadayifta

ivet.. gerekirse Erzincan'dan tulum peyniri, Edirne'den de bal getiririm :)) ben herşeyi yaparım (gaza bak hele )

neyse ki bu akşam hepsi erkek tepsinin dibini görürüz artık :)) ben çatlamadan bitsin.. dayanamıyorum tatlıya

ellerine sağlık canım çok güzel olduğuna eminimm o kıskanç insanlar hep çıkıyor takma kafana :)

çok kıskandılarrrrrrrrrrrr ohhh olsun işte zaten ben artık kiloyu dert etmiyom onlar düşünsün.. hayatımın en rahat dönemi.. almışım on kilomu paşalar gibi :)) bundan sonra kaymaktan mı korkucam leynnn

hadi allah yardımcın olsun voltajcım aman dikkat et yerlere falan sen de üzülme güle güle bebişinle kirlenir artık inşallahh daha ne kirler lekeler görür halın =)))))) şaka bi yana mis gibi geleceklerini düşün büyütme gözünde canım yorma da kendini olduğu kadar olur

bende aldım koydum kaç takım koydugumu söylemeye korkuyorum birileri kızıyo tatile mi gidiyon diyeeeee

ağzıma gözüne dalacan biliyon mu afiyettt bal şeker olsun sana sana sütt kuzumaa sağlıklı sağlıklı kilo olsun o kıskanclarada içtikleri su kilo kilo yağ =) hahahaa

böyle yapıcam bi sonraki sefer de onlara

valla tebriklerrrr

yaw o kadar işe ne cesaret girişiyon sen Allah yardımcın olsun

Babam derdi ki "bir ... yedim onuda cok yedim"
Sabah sabah karnımda sabiylen ağzımı bozmayın ben (
Valla çıkamazsam çağırırım bir kadın,
Gerçi bulabilirsem kadın burda yok ( şirket ısı hep oda berbat ya

dur canım dur sakin ol sen hani en baştan çok görünür göze de sonrasındaki rahatlığını düşünn şirket işi dışında sağa sola bi duyur istersen belki vardır öyle şirket dışı yapabilcek olanlar temiz biçimde canına yazıkk yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…