kahvaltılarınızı yaptınızmı güzel hamişlerr biz kızımla keyifli bir kahvaltı yapıyoruz
Babam derdi ki "bir ... yedim onuda cok yedim"
Sabah sabah karnımda sabiylen ağzımı bozmayın ben(
Valla çıkamazsam çağırırım bir kadın,
Gerçi bulabilirsem kadın burda yok( şirket ısı hep oda berbat ya
cnm kısa kıllu soğuk olmazmı bende çok beğendim bunu ama havalar soğuk olacak doğumda die vazgeçtim
Bilirim Çorum'da cok gittim hala tanıdıklar var gideriz o tarafa gidince.
Yarım hemsomsun o vakit
kaç para verin yol yemek +iş 5000 e anlaşırsak geliyim ben =)
hahahaa yada kuzu naparız kollarımız üşürse çorapların burnunu keser kollarımıza sokarız
valla o birileri de kendi de bekliyo kendi de bakıyo ben de mi alsam temiz temiz yeni diyegittim ona da aldım gözü kalmasın diye biz beraber geçriyoruz hamileliğimizi D
Mutfak dolaplarının ici de dahil perdeyi takmadakaç para verin yol yemek +iş 5000 e anlaşırsak geliyim ben =)
hahahaa yada kuzu naparız kollarımız üşürse çorapların burnunu keser kollarımıza sokarız
afiyet olsunnn sana kuzunlaaa =) yaptık biz birazdan da temizliğe başlıcaz şöle bi silip süpürelim yalandan yalandan
kuzum nisan olacak bide aldığım istihbarata göre doğumdan sonra anneleri yani saygıdeğer bağyanları sıcak basıyormuş afakanlar basıyormuş darallar geliyormuş falan filan hem sokaktamı yapacan doğumu yada bunla sokağa mı düşecen sıcak sıcak odan da yat işte uzun kolluyu da daralıp yukarı sıyırmayacağın ne malum hem al yanına hırkada koy üşürsen üzerine hırka giy=) kızdırma bak beni kızlarrr hepinize lafım olabildiğince kokoşşşş =) ben hatta bitane sortlu baktım kociş abartmasan istersen dedi =) şaka şuka hepside kuzum öyle dediler doğumda ateş basıyormuş annişleri artı dediğim gibi üsüme tutarsa hırka al yada kuzunuda al gömül yatağa =)
sEN BİR HASTANENİN SICAKLIĞINI ÖĞREN GENE CANIM,KAÇ DERECE OLUYOR ODALAR..BENİM GİBİ ÜŞÜYEN BİRİYSEN POPİŞ DONAR O PİJAMAYLA..BİR DE AMELİYATHANE BUZ GİBİ OLUYOR,DONUYORSUN..BEN ZOR ISINMIŞTIM VALLA AĞUSTOS ORTASINDA..ONUN İÇİN BENDE İLK GÖRDÜĞÜMDE GECELİĞİNİ "ANNNAAAA ÜŞÜYECEKK" DEDİM İÇİMDEN..
AMA ÜŞÜMEZSEN NE ALAA..:)
selam kızlar nasılsınız??
geçmişi okumayı ancak bitirdim. baya kaynatmışsınız konu kayınvalideler ve doğum çantası olunca sayfalar hızla ilerlemiş.
ben daha değil hastane çantası bi çöp hazırlamadım. oğluştan kalan miniklerimiz var ama tabi üstüne ilave etmek lazım. ama onları da ablamın evine göndermiştim hurçla. bu kadar zamandır alıp getirmek kısmet olmadı. daha ne eksiğimiz var farkında bile değilim. ama sağolsun ablam bakacak ayarlayacak hazırca getirecek. eksikleri de o bi yandan ben bi yandan hazırlayacağız.
dün hastaneye gitmiştim. hazır çıkmışken biraz da eksikler hakkında fikir edineyim diye gezindim. 1-2 sefer çarşıya çıktım mı hallolcak inşallah.
şimdi de hastane çantası için liste yapıyorum ki eksikleri tamamlayım.
bu arada ben ilk doğumda o kadar eşya götürdüm oğluma 3 gün hastanede kaldık. götürdüklerim yetmedi evden de bi sürü eşya getirttik eşime. o yüzden de hastane için küçük bi çanta ayrıca eve de bir poşet hazırlamayı düşünüyorum. ki lazım olursa dolaptan tarifle buldurmak yerine o hazır poşeti alsın gelsin eşim.
bi de nacizane tavsiyem. nolur nolmaz diye bebeğin doğumdan çıkınca giyeceklerini. bir çıtçıtlı. bir takım alt üst, şapka, çorap, battaniye şeklinde ayrıca hazırlayıp bebek çantasının en üstüne koyun. poşette kokmasın diye de battaniyeye sarar koyarsınız. çünkü siz doğuma girince bebeğin kıyafetlerinii istiyorlar. kocalar da o anda yalnızsa ve aşırı panikse koca çantayı alt üst edebiliyor. en iyisi hazırca tutmak ki açsın çantayı en üstten alsın versin hemşireye. böylesi çok kolay eşim çok memnun kalmıştı bu durumdan :))
benim oğluma götürdüğüm kıyafetler yetmedi çünkü her altını açtığımızda ya kaka fışkırttı ya çiş hem benim üstüm başım batıyordu hem bebeğin. hazır alt açmalardan hastane çantasına da koymayı unutmayın çok işe yarıyor. bi de bebek ve kendim için çarşaf koymuştum içim rahat etsin diye ne de olsa yeni doğmuş bebek için hijyen çok önemli.
neyse kusura bakmayın böyle bilmiş bilmiş bir sürü şey yazdım :))
benim hafta sonu sancım tuttu gene. dün sabahta geçmeyince hastaneye gittim. doktor nst istedi. 2 kez nst ye bağladılar şükür sancı çıkmadı. zaten hastane psikolojisinden midir nedir sancım geçmişti bile. doktor ultrasonla da baktı bebeğime. 1.300 gr dedi 28 haftalık çıktı. yani 1 hafta büyük çıktı. ama bence fazla. kendi doktoruma sonuçları gösterdik ama ultrasonla bakmadı sabahtan bakıldı diye. kontrolümüz haftaya bakalım kilosuna ve gelişimine o ne diyecek. suyum fazla çıktı yine. idrar yolu enfeksiyonum yokmuş. sancılar rahimden olabilir diye erken doğumu önleyici ilaç verdi ama ben sıkıntım geçti diye içmedim. çok yan etkisi var korktum( inşallah tekrarlamaz. bi an önce çantaları hazırlasam çok iyi olacak zaman çok çabuk geçiyor (
kız bana eşim değil Voltaj diyo çok o kadar eşya diye
bu arada ben ilk doğumda o kadar eşya götürdüm oğluma 3 gün hastanede kaldık. götürdüklerim yetmedi evden de bi sürü eşya getirttik eşime. o yüzden de hastane için küçük bi çanta ayrıca eve de bir poşet hazırlamayı düşünüyorum. ki lazım olursa dolaptan tarifle buldurmak yerine o hazır poşeti alsın gelsin eşim.
bi de nacizane tavsiyem. nolur nolmaz diye bebeğin doğumdan çıkınca giyeceklerini. bir çıtçıtlı. bir takım alt üst, şapka, çorap, battaniye şeklinde ayrıca hazırlayıp bebek çantasının en üstüne koyun. poşette kokmasın diye de battaniyeye sarar koyarsınız. çünkü siz doğuma girince bebeğin kıyafetlerinii istiyorlar. kocalar da o anda yalnızsa ve aşırı panikse koca çantayı alt üst edebiliyor. en iyisi hazırca tutmak ki açsın çantayı en üstten alsın versin hemşireye. böylesi çok kolay eşim çok memnun kalmıştı bu durumdan :))
benim oğluma götürdüğüm kıyafetler yetmedi çünkü her altını açtığımızda ya kaka fışkırttı ya çiş hem benim üstüm başım batıyordu hem bebeğin. hazır alt açmalardan hastane çantasına da koymayı unutmayın çok işe yarıyor. bi de bebek ve kendim için çarşaf koymuştum içim rahat etsin diye ne de olsa yeni doğmuş bebek için hijyen çok önemli.
neyse kusura bakmayın böyle bilmiş bilmiş bir sürü şey yazdım :))
çok çabuk geçiyor(
Hee o birileri benim,gördüm savunmasını bekledim Ceylan gözlerimi dikip,
Mezos hamfendusu attı beni 15.sahis konumuna efkarlandim
Doldur bir bardak daha cayyy
Besikle salincagida götür
Biz dedikten sonra dedin birde begenmis cok feci kotu fena kustum,Demiyorum birsey
Beni anneme götürün teselli olamiyore
Tayland mı Singapur mucanım yalnız değilsin :) 2008 martta evlendim; 2008 aralıkta doğurdum. bizimki de balayı çocuğu. hatta eşim dalga geçerdi, balayına tayland ve singapur a gitmiştik, erkek olursa taylan kız olursa singapure koyucaz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?