2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kaç para verin yol yemek +iş 5000 e anlaşırsak geliyim ben =)

cnm kısa kıllu soğuk olmazmı bende çok beğendim bunu ama havalar soğuk olacak doğumda die vazgeçtim

hahahaa yada kuzu naparız kollarımız üşürse çorapların burnunu keser kollarımıza sokarız

hahahaa yada kuzu naparız kollarımız üşürse çorapların burnunu keser kollarımıza sokarız

anacım lizöz örmüş bana bak kısa kollu olsa da kapatır o =) illa giymem lazım hem o kadar ördü

ayyy ben takıldım kaldım buraya size doyum olmazzz güzel anneler ben gideyim de yalandan temziliğe başlayımm =)

Hee o birileri benim,gördüm savunmasını bekledim Ceylan gözlerimi dikip,
Mezos hamfendusu attı beni 15.sahis konumuna efkarlandim
Doldur bir bardak daha cayyy

selam kızlar nasılsınız??
geçmişi okumayı ancak bitirdim. baya kaynatmışsınız konu kayınvalideler ve doğum çantası olunca sayfalar hızla ilerlemiş.
ben daha değil hastane çantası bi çöp hazırlamadım. oğluştan kalan miniklerimiz var ama tabi üstüne ilave etmek lazım. ama onları da ablamın evine göndermiştim hurçla. bu kadar zamandır alıp getirmek kısmet olmadı. daha ne eksiğimiz var farkında bile değilim. ama sağolsun ablam bakacak ayarlayacak hazırca getirecek. eksikleri de o bi yandan ben bi yandan hazırlayacağız.
dün hastaneye gitmiştim. hazır çıkmışken biraz da eksikler hakkında fikir edineyim diye gezindim. 1-2 sefer çarşıya çıktım mı hallolcak inşallah.
şimdi de hastane çantası için liste yapıyorum ki eksikleri tamamlayım.

bu arada ben ilk doğumda o kadar eşya götürdüm oğluma 3 gün hastanede kaldık. götürdüklerim yetmedi evden de bi sürü eşya getirttik eşime. o yüzden de hastane için küçük bi çanta ayrıca eve de bir poşet hazırlamayı düşünüyorum. ki lazım olursa dolaptan tarifle buldurmak yerine o hazır poşeti alsın gelsin eşim.
bi de nacizane tavsiyem. nolur nolmaz diye bebeğin doğumdan çıkınca giyeceklerini. bir çıtçıtlı. bir takım alt üst, şapka, çorap, battaniye şeklinde ayrıca hazırlayıp bebek çantasının en üstüne koyun. poşette kokmasın diye de battaniyeye sarar koyarsınız. çünkü siz doğuma girince bebeğin kıyafetlerinii istiyorlar. kocalar da o anda yalnızsa ve aşırı panikse koca çantayı alt üst edebiliyor. en iyisi hazırca tutmak ki açsın çantayı en üstten alsın versin hemşireye. böylesi çok kolay eşim çok memnun kalmıştı bu durumdan :))

benim oğluma götürdüğüm kıyafetler yetmedi çünkü her altını açtığımızda ya kaka fışkırttı ya çiş hem benim üstüm başım batıyordu hem bebeğin. hazır alt açmalardan hastane çantasına da koymayı unutmayın çok işe yarıyor. bi de bebek ve kendim için çarşaf koymuştum içim rahat etsin diye ne de olsa yeni doğmuş bebek için hijyen çok önemli.

neyse kusura bakmayın böyle bilmiş bilmiş bir sürü şey yazdım :))

benim hafta sonu sancım tuttu gene. dün sabahta geçmeyince hastaneye gittim. doktor nst istedi. 2 kez nst ye bağladılar şükür sancı çıkmadı. zaten hastane psikolojisinden midir nedir sancım geçmişti bile. doktor ultrasonla da baktı bebeğime. 1.300 gr dedi 28 haftalık çıktı. yani 1 hafta büyük çıktı. ama bence fazla. kendi doktoruma sonuçları gösterdik ama ultrasonla bakmadı sabahtan bakıldı diye. kontrolümüz haftaya bakalım kilosuna ve gelişimine o ne diyecek. suyum fazla çıktı yine. idrar yolu enfeksiyonum yokmuş. sancılar rahimden olabilir diye erken doğumu önleyici ilaç verdi ama ben sıkıntım geçti diye içmedim. çok yan etkisi var korktum ( inşallah tekrarlamaz. bi an önce çantaları hazırlasam çok iyi olacak zaman çok çabuk geçiyor (

Mutfak dolaplarının ici de dahil perdeyi takmada
Gel tmm olur okey yes evet

Kiz ne çorabı sus görmesin kimse bunu
Tesettürlüler için kolluk var tullu mullu verem ben sana afilli bidene

afiyet olsunnn sana kuzunlaaa =) yaptık biz birazdan da temizliğe başlıcaz şöle bi silip süpürelim yalandan yalandan

temizlik işgence olmaya başlıyor ama mecbur yapıyoruzz bi süpürge tutuyum belimden ölüyorum Allah yardımcımız olsunn ... kolay gelsin canım

estağfurullah canım ya ne güzel anlatmışın deneyimlerini sağolasın hiç aklıma gelmeyen şeyleri bak getirttin aklıma gerçekten. çok geçmiş olsun çok şükür çıkmamış sancı inşallah zamanı gelince olru hepimizin sancısı doğumu. inşallah da tekrarlamaz ilacın yan etkileri neler ki?

dmtcim çok teşekkürler bilgiler için. bak hazır alt açmalardan koymamıştım mesela bebek çantasına. bende dediğin gibi her takımı kendi battaniyesine sarıp koydum battaniyeyi dökmeden açmadan çıkarırsa benimki herşey kolay olacak. eve yedek poşet hazırlamak da iyi fikir. bunu da hemen hayata geçireceğim..

Hee o birileri benim,gördüm savunmasını bekledim Ceylan gözlerimi dikip,
Mezos hamfendusu attı beni 15.sahis konumuna efkarlandim
Doldur bir bardak daha cayyy

Voltajjjjjjjjjjjj seviyorummmmmmm seniiiiiiiiiii çok seviyommm bi bardak da bana doldur

Besikle salincagida götür
Biz dedikten sonra dedin birde begenmis cok feci kotu fena kustum,Demiyorum birsey
Beni anneme götürün teselli olamiyore

beşik miii hastanede verdikleri şey de beşik gibi zaten, hem daha yüksek. o sebeple ona gerek yok yoksam hiç erinmem parkını söker götürürüm

Cik yok demiyorum birsey
Takvimini oku sen
Bir anda 3 kisi ol
sen ,Yusuf ve Yusuf

merhaba kızlar nasılsınız? benim karnımın alt kısmı ağrıyor yahuuu gecede kızım çok canımı yaktı sola yatmama izin vermedi bugünde ağrım var sanırım önemli birşey değildir

ben baktım ki benim eylar bebeğin eşyaları ile çanta doluyor..buna daha örgü battaniyesini de koyacam..oğlumun küçük bavulu vardı tatile giderken eşyalarını koyduğumuz..ona kendi eşyalarımı,doğum çantama da bebeğinkini koydum..karıştırma şansları olmayacak tabiii..

Tayland mı Singapur mu ( bende Tayland cok istiyordum phuket de ama bu yaz pasaport problemi bize denk geldi balayına Kıbrıs'a gittik artık değişik gelsin diye balayindan donduk 1 ay sonra pasaportlar geldi duşun Mayıs ayında başvurduk Ağustos'ta geldi daha da gidilmez oraya çoluk cocuk bitti artık bitti
Ama benimki balayı Bebisi degil Ramazan Bebisi :))) balayidan sonra adet gördüm doktora gitmediğim için oldu biraz da korunma yöntemlerini konuşmak için geç kalmıştım yoksa gitseydim ilaç alirdim kesin bir anlik karar alip yapmasi zor olurdu ama düğün hazırlıklarında fırsat olmadı ve kendimiz korunuyorduk ondan da bir anlık karar yetti

İsim konusu cok zor ya kızlar
eymen, egemen, emir , Eren , Enes
bunlardan biri olacak ama hangisi ??? He bir de benim tuğra var biliyorsunuz ikinci ismi ama belki koymayabilirim tek isim olsun diye tuğra Enes , tuğra emir , tuğra eymen , olur da tuğra egemen olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…