Cik yok demiyorum birsey
Takvimini oku sen
Bir anda 3 kisi ol
sen ,Yusuf ve Yusuf
Alem gacisin sen ya
Bu arada Voltaj kaç yaşındasin cok mera ediyorum listede 27 gormuştum ben sok oldum
anaaa hatun benden küçükmüş bilmişe bak hele diye
Cik yok demiyorum birsey
Takvimini oku sen
Bir anda 3 kisi ol
sen ,Yusuf ve Yusuf
kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak doktorum sonuç ne çıkarsa çıksın hep söylediğim şeyi söyleyeceğim sana dedi az az sık sık yiyeceksin birde istersen doğuma kadar gelme dedi anam benim doktorum neden bu kadar rahat :18::18: bende yok gelirim aylık rutin kontrollerime dedim riskli gebelik uzmanı olduğundanmı ben ona çok hafif geliyorum acaba
O ne saçma birsey ya
Doğumun geldigini ne bileceksin ters mı duzmu suyu var mı
İlk bebek birde .kendini mı nazliyor yoksa herseyi diyeceğim derken hepsini anlatıp toptan kurtulacak mı.
çok çok çok küstüm ben sana
Ya doğru söyle bu durumda benimle aynı yaştasin 85 lisin yani27 iken hiç olmadım burda disarda ip atlardim o yıllar.
28 im 21 subat itibariylen 29 olcem insallah hadi bakalım
27 iken hiç olmadım burda disarda ip atlardim o yıllar.
28 im 21 subat itibariylen 29 olcem insallah hadi bakalım
merhaba kızlar nasılsınız? benim karnımın alt kısmı ağrıyor yahuuugecede kızım çok canımı yaktı sola yatmama izin vermedi bugünde ağrım var sanırım önemli birşey değildir
Bu Prof kiliklilar böyle oluyor fazla rahatlar benim ikinci gittiğim doktordu aman aman akrabanın hastanesinde çalışıyor onu görmeyeyim diye selam vermeye bile gıtmıyorum artıkaman anlamadımki fazla rahat bir adam
Pes diyorum anca inandım soklardayimYok kıs 84 luyum
Yasımızda mı yanlış hesapladikparmak hesabı
Burda en büyük benim topragım
Naz...
canım son 3-4 gündür gece bir uyanıyorumki soluk soluğayım sanki maraton koşusu yapmışım anlamadım gitti demekki gebeliktenmiş ben uyumaya uyuyorum bölük pörçükte olsa ama yatakta dönemiyorum artık sağ yanım ağrıyor yahu keşke eşim tavandan ip sallandırsada destek alsam yoksa adamın neresine denk gelirse kuvvet uyguluyorum güç almaya çalııyorum dönerken mazallah adamın biyerlerine gelirde bizim 2. çocuk hayal olurcnm bu haftalarda nrmalmiş dün bi yazıda okudum hatta kalp çarpıntısı nefes darlığı hepsi normalmiş geceleri uyuyamıorum artık ben ve bebeğin uyku alışkanlığı için anne karnındaki son 3 ay çok önemliyimş
Bu Prof kiliklilar böyle oluyor fazla rahatlar benim ikinci gittiğim doktordu aman aman akrabanın hastanesinde çalışıyor onu görmeyeyim diye selam vermeye bile gıtmıyorum artık
tatli tuzlu hamurdan uzak dur uçakla yolculuk doguma kadar serbest hadi bakalım demişti sadece Totomun profu 12. Haftada seker yükledi bir de allam ya sınır oldum yine
canım son 3-4 gündür gece bir uyanıyorumki soluk soluğayım sanki maraton koşusu yapmışım anlamadım gitti demekki gebeliktenmiş ben uyumaya uyuyorum bölük pörçükte olsa ama yatakta dönemiyorum artık sağ yanım ağrıyor yahu keşke eşim tavandan ip sallandırsada destek alsam yoksa adamın neresine denk gelirse kuvvet uyguluyorum güç almaya çalııyorum dönerken mazallah adamın biyerlerine gelirde bizim 2. çocuk hayal olur
banada 6. haftada şeker yüklemesi yapıldı ama benim şekerim çok düşük çıktığı ve teyzem+halam şeker hastası diye yapıldı şeker malum kalıtsal olabiliyor şekerimde adam dedi sen nasıl bu değerle ayaktasın bayılmadınmı okadar düşüktü yani 60-70 civarı bişeydi sanırsam
Pes diyorum anca inandım soklardayim
helal olsun ne deyim kaç yasında evlendin çocukluğuna inicem senin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?