2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bak ben bunu çok beğendim,eğer göründüğü gibiyse almayı düşünüyorum. nasıl sence?

Hamile Kaşe Panço | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

Evet güzelmiş. Ben de bu markadan bir kot aldım geçen hafta ve keşke bu ürünü kullanmak için hamile olmayı beklemeseymişim dedim. 9 ay kullanılabilecek bir kot. Ve ben nolur nolmaz die M yerine L aldım. Ama doğum sonrası da kilo versem bile kullanacağıma eminim. Böyle rahat bir kıyafet yok gerçekten.

Merhaba Nisan anneleri,ben de bir geleyim merhaba diyeyim dedim...tüp bebek ikinci denememle (dondurulmuş) su an 10.haftama yeni girmiş sayılıyorum çok şükür, kısmet olursa çizelgeme göre son satım 17 Temmuz,bebeğimde Allah'ın izniyle 24 Nisan 2013 geliyor gözüküyor daha önce normal yolla gebe kaldığım 5 aylık bebeğimi rahimdeki perde yüzünden erken doğumla kaybettim sonra da bir kimyasal gebeliğim oldu oda öyle gitti, bu üçüncü meleğim dilerim beni bırakmayacak ben de onu, dualarınızda bana da yer acın olur mu,herkese sevgiler ve rahat bir gebelik dilerim...

Merhaba hosgeldiniz dualarımıza :))

slm kızlar yeni katıldım aranıza 10+6 günlük hamileyim herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah..16/04/2013..

Selamlar kızlar 12 haftalık oldum ben ama iştahsızlık devam ediyor artık canım sıkılıyor
düşünün bugünü bir tost biraz da meyveyle geçirdim diyebilirim bebek beslenemeyecek diye çok endişeleniyorum

Endişelenme canım 4.aya kadar bebek anneden beslenir dedi doktorum. Bende hiçbirşey yiyemiyorum 3kg verdim ne yesem çıkartıyorum, Dr ikili testten sonra vitamin vericem dedi.. Sen vitamin alıyor musun?

Hoşgeldin :) İnşallah sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına..

hoş geldin canım,zor günler geçirmişsin ama inşallah hepsi geride kalmış..içinde ki küçük mucizeyle yeni bir maceraya başlamışsın artık..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım endişe etme,şuan bebek çok küçük olduğu için senden ihtiyacı olanı buluyor,yükselin dediği gibi 4. aya kadar o bir şekilde idare eder,sen kendini iyi hissedecek kadar ye gerisini düşünme.. yapabilirsen eğer gün içinde 3-4 ceviz ye çok faydalı,ama için almıyorsa şimdilik boş ver

tatlım hangi modeli aldın?paçalar çok dar gibi görünüyor cesaret edemiyorum doğrusu ankara yada istanbul'a gittiğimde deneyerek alayım diyorum:44:

Merhabalar hosgeldin aramiza. İyi seyler dusunelim iyi seyler olsun ins.

tatlım hangi modeli aldın?paçalar çok dar gibi görünüyor cesaret edemiyorum doğrusu ankara yada istanbul'a gittiğimde deneyerek alayım diyorum:44:

Cok dar degil canim pacasi. Koyu lacivert, ust lastigi de mavi olandan. 99 tl taksitli fiyati olan.

Hoşbulduk,çok teşekkür ederim güzel karşılamalarınız için,hepimize güzel bir gebelik diliyorum...inşallah baharda sağlıkla kucaklarımıza gelecek bebişlerimiz:))

evet gerçekten koçların o kadar bariz bazı huyları varki bi ortamda benden dolayı artık kuzenler falan birin görünce mesela baskın birisiyse biraz koç kesin bak aynaya bak falan yapıyorlar ama aile bireylerine asırı bağlı ve sadıklardır oğlunda sana öyle olur ama azıcık suyuna gitmen lazım ama bişi söyleyeyim mi erkek koç bayan koçlara göre daha ılımlı =) azıcık suyuna gidersen yani sevgiyle benim anneme bağlılık demicem bağımlılıgım dicem bagımlıyım anneme bildiğin oda sana öyle olur =)ama nasılda tatlı olur amaa

ayyy kıyamam ben sana gözlerim doldu okurken biliyorum bebeği kaybetmenin ne demek oldugunu ve sen çok büyükken kaybetmişsin seninki çok daha acı ama bak allahım sana tekrar melek vermiş sen hiçbirşeyi takma elinde değil biliyorum ne olacak diye düşünüyorsun ama biraz zorlayınca güzel olacak düşüncesinden basla birsey olmuyor kafanda ben basardım ve mümkün oldugunca pozitif oluyorum dün biraz ağladım ama eşime şimardım biraz maç izlemesin diye o kadar sigarayı bırakmıştı bende çıkarıyorum kokusunda bile oda dün bana telefon alacakti alamadı canı skıldı aksam bi tane yaktı tiksiniyorum ya lavabodaydım ben lavabonun içi bile koku doldu istifar ettim bende bide yemekte istifar ettirdi ben sakatattan tiksinirim yemekleri su suna benziyor falan en sonunda bu da mumbar dolması dedi istifar ettim aksam da sigara ile istifar ettirince ağladım sen beni sevmiyormusun die odaya gittim kapıları kapattım ben meyve yiyecektim sen beni hapsettin buraya falan meyveleri soydu getirdi allahım elleriyle yedirio falan dene sende şimar kocana sonra seni elleriyle beslesin sende pozitif ol =))anneme de söyledim senin için de dua edecek tüm anneler için dua ediyor zaten tabiki ama seni ayrı söyledim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…