- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
günaydınnnnn =)))) bugun tam tamına 13 kilo almış bulunmaktayımm demin tartıldımm yok anacım üstümdeki şu kadar ağırlık yapsa tuvalete girip çıksam birazı şişlik olsa diye kandırmayım kendimi artık bildiğin kilo işte =) bu arada hastanede tekrar şeker yüklemesi yaptırmıştım endokronoloji bölümünde ve şeker falan çıkmadı :S doktoruma olan güvenim bi kez daha sarsıldı ya hadi bakalımm bana tok karnına şeker yükleyip şekerin 200 diyip beni gerim gerim gerdi ya ne diyimm...sadece kansızlığım varmışş bi de idrarımda kum...bol su içeceğim..ama kızlar benimn canım acayip derecede tebeşir çamur istiyo :S hatta dün ders anlatırken sınıfta çocuklar kitaplarındaki bişeyi yaparken ben tebeşiri bi güzel yuvarladım ağzıma minik bi parçayı o an dünyanın en lezzetli şeyini yed,m sanki ve kafamı tebeşirlerin içine gömesim geldi :s hatta kırtasiyeden bi kutu tebeşir mi alsam da yesem diye düşündüm ama sonra kum olduğu geldi aklıma ama gerçekten dayanamıyorumm patates soyarken marul yıkarken falan o çamur toprak kokusu beni benden alıyoo :s geçen gün eşim beni patatesi yalarken yakaladı kızartmak için elimde soyamaya hazırlandığım patatesi... şu an bile böyle içim bi acayip oldu şöle mis gibi bi avuç toprak çamur olsa da yesem diye :S töbe yarabbimmm sen aklıma sahip ol...
walla aynı dert bizdede var dönemiorum eşim tutuo yazık ben dönüorum gecede ah vah derken adam uyanıo yazık döndürüo tuvalete götürüo ama bu aralar iyice ağırlaştım yani son ayda nolurum bilmem
bende kara kara düşünmeye başladım bunu dün ayak tırnaklarımı keserken çok zorlandım karnım ağrıdı ayakkabı desen giymek ölüm birde malum kış bot giyiyoruz yaz olsa terlikle oooh mis karnım öyle çok büyükte değil oysaki yahu arkadaşım mayısta doğuracak onun bebeği kilo olarak bizimkinin yarısı ama kızın göbeğide benimkinin 2 katıvalla önce çok istiyordum kocaman olsun karnım diye ama vazgeçtim bebeğimin kilosu iyi olsun karnım çok fazla büyümesin çorap giyemiyorum :18::18:
Lütfen Vajinamı Kesme - Acemi Anne- ntvmsnbc.com
Kızlar boyle bir hakkınız varmış şart değilmiş yani
Hele gecen biri yazmış daha çabuk olur diye kabul ettim diyor
aynene cnm ya walla kendim bile giyinemiorum zar zor yattığım yerden kalkalmıorum bu gidişle ben erken izne ayrılacağım iş yerinden doğum iznine
He bu arada ben Hastanedeyim kanı verdim şekeri suyu ictim yarım saat sonra idrar vericem ve şekere parmaktan bakacaklar
Esim yanimdaydi gitmek durumunda kaldı inşaat başladı kan akıtilcak dualarınızı eksik etmeyin kızlar inşallah kazasın belasiz sorunsuz tez zamanda biter inşaat bebeme para lazımYoksa borcun altında kalırız Allah korusun
Lütfen Vajinamı Kesme - Acemi Anne- ntvmsnbc.com
Kızlar boyle bir hakkınız varmış şart değilmiş yani
Hele gecen biri yazmış daha çabuk olur diye kabul ettim diyor
Demekki eskiden söylenen normal doğur kiz gibi olursun dedikleri o.
Yani kesı yapılınca sezaryenden farkı yok neresi normal.
Yazık günah değil mı onca kadına oturamamis kalkamamis tuvalete gidememiş
Aman muhakkak konusun sizin canınızdan bebeginizden önemli birsey olmayacak.
Tebeşirin hammaddesi kireçtaşı, hafif zehirleyici etkisi var. Hatta bizim çocukluğumuzda, okula gitmemek veya okuldan eve gönderilmek için, tebeşir yutulup ateş yükseltilirdi. Birinin derste ateşi yükselirse öğretmenimiz sorardı:"Tebeşir mi yuttun yoksa?" diye...Özet olarak, tebeşir yemenizi tavsiye etmem, bebeğe zararı olabilir.
Başınıza gelen şeye "pika" deniyor bu arada, anlamı da "besin maddesi olmayan maddeleri yeme isteği"; hamilelikte yaygındır, benim başıma gelmedi ama bir arkadaşım hamileyken kıtır kıtır buz yiyordu sürekli.:)
Demekki eskiden söylenen normal doğur kiz gibi olursun dedikleri o.
Yani kesı yapılınca sezaryenden farkı yok neresi normal.
Yazık günah değil mı onca kadına oturamamis kalkamamis tuvalete gidememiş
Aman muhakkak konusun sizin canınızdan bebeginizden önemli birsey olmayacak.
senin için iyi olur canım evde dinlenirsin ben zaten evdeyim kpss ye hazırlanacaktım güya yalan oldu artık 2014 kpss ye hazırlanırım annem bakar kızıma ama çok hareketsizim yürüyüş bile çok nadir yapıyorum ben nasıl normal doğuracaksam :18:
açlık şekerimede baktırdım 90 çıktı
hadi gözün aydınnn =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?