2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım herşeyin güzel çıkmıs çok şükür çok sevindim..ama anlamadıgım şimdiden doğum pozisyonuna dönsede yer değiştirmezlermi gerçi doğum kanalı diye bişi varmıs oraya girdiyse bişi diyemem ayy aman cahilim napimm
kilonda çok güzel maşallah..
bebeğin boyunusende ölçebilirsin..
usg kağıdında FL yazısının karsısındaki değeri 7 ile çarp..bebişin boyu çıksın..
hadi hayırlı doğumlar canım..

cnm çok sevindim maşallah bebişin kaç kilo olmuş öle ilişki yasak artık he bu gidişte bizede diyebilir artık

Umutege maşallah pitira.
Şekerde maşallah.
Bana her seker testinde çantanda küp seker bulundur derlerartık ne derece dusukse.
Donmüşse ne mutlu ya rahat olursun yatman oturman.
Benimkiler donmuyor aksi pitirciklarim.nerde neyi ters yaptıysak
Donmüşse normal dogum garanti gibi çatı muayenen de sorun çıkmazsa.
Hakkında hayırlısı olsun insallah.

merhaba arkadaşlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. umutege gözünaydın tatlım.maşallah oğluna

kızlar ben dün tetanoz aşımı yaptırdım. yeni bir hemşire gelmiş. kalp atışına bakalım dedi.
oğlum tekme üstüne tekme attı. kadın aleti yanaştıramadı karnıma.
benim oğlum herkese kalp atışını dinletmez hemşire hanım dedim. kadın ısrarla dinledi ama
daha sonra acile gittim. idrar tahlili yaptırdım. çok şükür kum ve enfeksiyon ikiside bitmiş.
haftasonu kum döken bir su varmış bizim burda oraya gidip su almıştık. 3 gündür içiyordum.
ilacın mı yoksa suyun mu faydası oldu bilmiyorum.

veeeeeeeeeeee yine misafir geliyor.
kadın daha yeni doğum yaptı 2 aylık bebeği var. 2,5 yaşında bir oğlu, 6 yaşındada bir tane daha kızı var.
ben daha bebek görmeye gidemeden o gezmeye geliyor. yenidoğan bebeği zatürre olmuştu. hastanede yatıyorlardı.
valla kadının canı nasıl gezmek istiyor anlamadım. kayınvalidesini de getiriyormuş.
en son geldiklerinde kızı yeni yıkanan halılarımı oturma odasından başlayarak, koridor ve mutfak halılarımı meyve suyu yapmıştı.
çok sinirlenmiştim. bakalım bugün ne vukuat var.

çok tırsıorummmmmmmmmmmm ya walla günler azaldıkça korku sarıo beni doğuramıcam galiba:S

ıkızımınde muhtemel dogum tarıhı aynı umutege..bende 5 ocakta gıtmıstım kontrole..28 subata kadar calısmayı dusunuyorum ben tabı saglıgım elverırse

aaa ne suyu o bende de kum var da çok geçmiş olsun ne güzel atlatmışınn
misafirin sorun çıkarmaz iş çıkarmaz inşallah gene yaa bende de aynısı oldu geçenlerde oturdum tüm halıyı baştan sildim mecburenn

Çok geçmiş olsun kuzucum atlatmana çok sevindim...

Misafirlerin konusundada allah yardımcın olsun.
Ben kendimde misafir ağırlıcak cesareti bulamıyorum valla helede böylesini.
Kadınada maşallah ben tek çocukla dışarı nasıl çıkarımın hesabını yapıyorum iyi casareti var...

Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm mîdemi üşütmüşüm mîde bulantısı ishal acayip halsizîm

Kocişim uzun süre elini karnımda tutamıyor kızlar:)
Dün itiraf etti.Korkuyor musun kocişim dedim.
Hayatım çok tuhaf geliyor tutamıyorum elimi dedi:)

Daha tekmelerden korkuyor benim kocişim bakalım oğluşumuzu nasıl tutucak

Birde saç dibinde sivilce çıkmıştı kocişimin.
Ben uyarmıştım saçların yağlı hayatım kremli şamğuan kullanma diye.
yok kullanıcam dedi,dün fark ettim sivilcenin ordaki saçları dökülmüş.

Hatunum kel kalsamda beni seversin hemi diyor.
Dedim kociş severim ama sen saçlarına sahip çık hemen önlem alalım :)
O kadar masum o kadar tatlıydıki çocuk gibi.
Yüzü böyle düşmüş bir şekilde geldi yanıma.Kıyamam kocişime ben yaa.
Nasılda özledim bak şimdi

Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm mîdemi üşütmüşüm mîde bulantısı ishal acayip halsizîm

Aman kendine dikkat et canım.
Etrafda çok salgın var zati.İmkan dahilinde bol bol dinlen.
C vitamini al,leblebi ye.Birde muzun faydasını görebilirsin.

insan bazen çocuğu gibi görüyo dimi kocasını =) özleniyo da....saçlara sarımsaklı şampuan iyi gelebilir tabi biraz kokusu kötü ama =) benim eşim de gelir bi saat sonra o gelmeen çnce kalkıp hazırlanıyorum gerçi her daim tayt var evde üzerimde ama saçı başı toplayıp bi ruj falan sürüp kendime çeki düzen veriyorum farkediyorum hoşuna gidiyo o da gelmeden eve parfm falan sıkıyo =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…