okumuş takfimi
Sana bir yazı kopyalayim mı cok kotu ama pis egg korkunç
okudum voltajım sağol..
bize o kadr normal bişi geliyorki bu kesiler..
acaba kaç dikişim olucak diye bile düşünüyodum..bu konuyu doktorla konusmam lazım..
epidural istemiyodum zaten..doğumumda normal olur inşallah..
slm kızlar ben geldim
oğluşumu görmeye gittim bugünn herşey yolundaymış çok şükürnormal doğum pozisyonuna dönmüş oğlumm
boyunu sormayı unuttum ama kilosu 1,250 gr çok iyi dedi dr
benim tardıma göre 2 kilo almıştım bu ay doktorun tartısına göre 1,5 kilo çıktı çok sevindimmm ama dr yinede dikkat dedi...artık sen değil bebeğin kilo alması lazım dedi...az az sık yemek yiyecekmişimmm
ilişki yasak artıkzaten 7 aydır tık yoktu bizde erken doğum riskini arttırır dedi:26::26:
8 şubatta doğum iznine ayrılıyorummm
ve gelelim doğum meselesine benim dr beni normal doğurtturmaya kararlı galibaben sezeryan olursa ne zaman olur diye sordum 37. haftadan önce bunu konuşmak için çok erken dedi..ilk hedef 32 sonraki hedefimiz 37. haftayı görmek dedi ondan sonra konuşucaz:44::44::44:
istemem
cesur katinam benim
slm kızlar ben geldim
oğluşumu görmeye gittim bugünn herşey yolundaymış çok şükürnormal doğum pozisyonuna dönmüş oğlumm
benim tardıma göre 2 kilo almıştım bu ay doktorun tartısına göre 1,5 kilo çıktı çok sevindimmm ama dr yinede dikkat dedi...artık sen değil bebeğin kilo alması lazım dedi...az az sık yemek yiyecekmişimmm
ilişki yasak artıkzaten 7 aydır tık yoktu bizde erken doğum riskini arttırır dedi:26::26:
ve gelelim doğum meselesine benim dr beni normal doğurtturmaya kararlı galibaben sezeryan olursa ne zaman olur diye sordum 37. haftadan önce bunu konuşmak için çok erken dedi..ilk hedef 32 sonraki hedefimiz 37. haftayı görmek dedi ondan sonra konuşucaz:44::44::44:
açlık şekerimede baktırdım 90 çıktı
istemem
cesur katinam benim
Sedacim normal doğurmadım ama son ana kadar çektim sancısını
O an uyusturmuslar uyustrmamislar sunu bunu yapmışlar anlayacağımı sanmıyorum
Zaten o an sarhoş gibi sadece bitip kurtulmayı istiyorsun
Mesela ben böbreğim agridiginda kac kez dedim saplayin nolur bir bıçak kurtulayım.
slm kızlar ben geldim
merhaba arkadaşlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. umutege gözünaydın tatlım.maşallah oğluna
kızlar ben dün tetanoz aşımı yaptırdım. yeni bir hemşire gelmiş. kalp atışına bakalım dedi.
oğlum tekme üstüne tekme attı. kadın aleti yanaştıramadı karnıma.
benim oğlum herkese kalp atışını dinletmez hemşire hanım dedim. kadın ısrarla dinledi ama
daha sonra acile gittim. idrar tahlili yaptırdım. çok şükür kum ve enfeksiyon ikiside bitmiş.
haftasonu kum döken bir su varmış bizim burda oraya gidip su almıştık. 3 gündür içiyordum.
ilacın mı yoksa suyun mu faydası oldu bilmiyorum.
veeeeeeeeeeee yine misafir geliyor.
kadın daha yeni doğum yaptı 2 aylık bebeği var. 2,5 yaşında bir oğlu, 6 yaşındada bir tane daha kızı var.
ben daha bebek görmeye gidemeden o gezmeye geliyor. yenidoğan bebeği zatürre olmuştu. hastanede yatıyorlardı.
valla kadının canı nasıl gezmek istiyor anlamadım. kayınvalidesini de getiriyormuş.
en son geldiklerinde kızı yeni yıkanan halılarımı oturma odasından başlayarak, koridor ve mutfak halılarımı meyve suyu yapmıştı.
çok sinirlenmiştim. bakalım bugün ne vukuat var.
Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm mîdemi üşütmüşüm mîde bulantısı ishal acayip halsizîm
Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm mîdemi üşütmüşüm mîde bulantısı ishal acayip halsizîm
Kocişim uzun süre elini karnımda tutamıyor kızlar:)
Dün itiraf etti.Korkuyor musun kocişim dedim.
Hayatım çok tuhaf geliyor tutamıyorum elimi dedi:)
Daha tekmelerden korkuyor benim kocişim bakalım oğluşumuzu nasıl tutucak
Birde saç dibinde sivilce çıkmıştı kocişimin.
Ben uyarmıştım saçların yağlı hayatım kremli şamğuan kullanma diye.
yok kullanıcam dedi,dün fark ettim sivilcenin ordaki saçları dökülmüş.
Hatunum kel kalsamda beni seversin hemi diyor.
Dedim kociş severim ama sen saçlarına sahip çık hemen önlem alalım :)
O kadar masum o kadar tatlıydıki çocuk gibi.
Yüzü böyle düşmüş bir şekilde geldi yanıma.Kıyamam kocişime ben yaa.
Nasılda özledim bak şimdi
kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm mîdemi üşütmüşüm mîde bulantısı ishal acayip halsizîm
Aman kendine dikkat et canım.
Etrafda çok salgın var zati.İmkan dahilinde bol bol dinlen.
C vitamini al,leblebi ye.Birde muzun faydasını görebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?