Halilarimin hepsini yolladım yafrilarim nasil masum baktılar Verme bizi diye yok dedim ne rujlar ne yumurtalar yediniz hakettiniz siz.
Yikanip gelecekler yataktan dogrulup bakasim yok yerler boş aman yareppim pantifini giy diye diye göbeğim catlar artık
İdareten birseyler serdim yere .
Ay is gözüme büyüyecek gibi(
:18: Buranın en yaşlısı ben miyim şimdiiii?????
slm kızlar ben geldim
oğluşumu görmeye gittim bugünn herşey yolundaymış çok şükürnormal doğum pozisyonuna dönmüş oğlumm
boyunu sormayı unuttum ama kilosu 1,250 gr çok iyi dedi dr
benim tardıma göre 2 kilo almıştım bu ay doktorun tartısına göre 1,5 kilo çıktı çok sevindimmm ama dr yinede dikkat dedi...artık sen değil bebeğin kilo alması lazım dedi...az az sık yemek yiyecekmişimmm
ilişki yasak artıkzaten 7 aydır tık yoktu bizde erken doğum riskini arttırır dedi:26::26:
8 şubatta doğum iznine ayrılıyorummm
ve gelelim doğum meselesine benim dr beni normal doğurtturmaya kararlı galibaben sezeryan olursa ne zaman olur diye sordum 37. haftadan önce bunu konuşmak için çok erken dedi..ilk hedef 32 sonraki hedefimiz 37. haftayı görmek dedi ondan sonra konuşucaz:44::44::44:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. umutege gözünaydın tatlım.maşallah oğluna
kızlar ben dün tetanoz aşımı yaptırdım. yeni bir hemşire gelmiş. kalp atışına bakalım dedi.
oğlum tekme üstüne tekme attı. kadın aleti yanaştıramadı karnıma.
benim oğlum herkese kalp atışını dinletmez hemşire hanım dedim. kadın ısrarla dinledi ama
daha sonra acile gittim. idrar tahlili yaptırdım. çok şükür kum ve enfeksiyon ikiside bitmiş.
haftasonu kum döken bir su varmış bizim burda oraya gidip su almıştık. 3 gündür içiyordum.
ilacın mı yoksa suyun mu faydası oldu bilmiyorum.
veeeeeeeeeeee yine misafir geliyor.
kadın daha yeni doğum yaptı 2 aylık bebeği var. 2,5 yaşında bir oğlu, 6 yaşındada bir tane daha kızı var.
ben daha bebek görmeye gidemeden o gezmeye geliyor. yenidoğan bebeği zatürre olmuştu. hastanede yatıyorlardı.
valla kadının canı nasıl gezmek istiyor anlamadım. kayınvalidesini de getiriyormuş.
en son geldiklerinde kızı yeni yıkanan halılarımı oturma odasından başlayarak, koridor ve mutfak halılarımı meyve suyu yapmıştı.
çok sinirlenmiştim. bakalım bugün ne vukuat var.
Maşallah kuzucuğumuza,Allah iyiliğini,sağlığını daim etsin inş.slm kızlar ben geldim
oğluşumu görmeye gittim bugünn herşey yolundaymış çok şükürnormal doğum pozisyonuna dönmüş oğlumm
boyunu sormayı unuttum ama kilosu 1,250 gr çok iyi dedi dr
benim tardıma göre 2 kilo almıştım bu ay doktorun tartısına göre 1,5 kilo çıktı çok sevindimmm ama dr yinede dikkat dedi...artık sen değil bebeğin kilo alması lazım dedi...az az sık yemek yiyecekmişimmm
ilişki yasak artıkzaten 7 aydır tık yoktu bizde erken doğum riskini arttırır dedi:26::26:
8 şubatta doğum iznine ayrılıyorummm
ve gelelim doğum meselesine benim dr beni normal doğurtturmaya kararlı galibaben sezeryan olursa ne zaman olur diye sordum 37. haftadan önce bunu konuşmak için çok erken dedi..ilk hedef 32 sonraki hedefimiz 37. haftayı görmek dedi ondan sonra konuşucaz:44::44::44:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. umutege gözünaydın tatlım.maşallah oğluna
kızlar ben dün tetanoz aşımı yaptırdım. yeni bir hemşire gelmiş. kalp atışına bakalım dedi.
oğlum tekme üstüne tekme attı. kadın aleti yanaştıramadı karnıma.
benim oğlum herkese kalp atışını dinletmez hemşire hanım dedim. kadın ısrarla dinledi ama
daha sonra acile gittim. idrar tahlili yaptırdım. çok şükür kum ve enfeksiyon ikiside bitmiş.
haftasonu kum döken bir su varmış bizim burda oraya gidip su almıştık. 3 gündür içiyordum.
ilacın mı yoksa suyun mu faydası oldu bilmiyorum.
veeeeeeeeeeee yine misafir geliyor.
kadın daha yeni doğum yaptı 2 aylık bebeği var. 2,5 yaşında bir oğlu, 6 yaşındada bir tane daha kızı var.
ben daha bebek görmeye gidemeden o gezmeye geliyor. yenidoğan bebeği zatürre olmuştu. hastanede yatıyorlardı.
valla kadının canı nasıl gezmek istiyor anlamadım. kayınvalidesini de getiriyormuş.
en son geldiklerinde kızı yeni yıkanan halılarımı oturma odasından başlayarak, koridor ve mutfak halılarımı meyve suyu yapmıştı.
çok sinirlenmiştim. bakalım bugün ne vukuat var.
insan bazen çocuğu gibi görüyo dimi kocasını =) özleniyo da....saçlara sarımsaklı şampuan iyi gelebilir tabi biraz kokusu kötü ama =) benim eşim de gelir bi saat sonra o gelmeen çnce kalkıp hazırlanıyorum gerçi her daim tayt var evde üzerimde ama saçı başı toplayıp bi ruj falan sürüp kendime çeki düzen veriyorum farkediyorum hoşuna gidiyo o da gelmeden eve parfm falan sıkıyo =))
ay bacımm leblebi daha bozmaz mı ki mideyii
dünde bizim şeker yüklememiz vardı, açlık şekeri güzel 0 çıktı. tokluk 139 sınır 140. diyet listesi verdi doktor. doğuma kadar dikkat etmeye çalışıcam.
artık başka sorun istemiyorum, hayırlısı ile çabucak geçsin zaman kızımı alayım kucağıma istiyorum.
doğuma 76 günümüz kaldışafak sayıyoruz
cnm güle güle giy o zaman şimdiden
DALGA MI GEÇİYONİSTİYORUM DEDİM ALDIM DEMEDİM HEM HATIRLAMIYORUM Kİ HANGİ SİTEDE BULDUĞUMU =)
anacım lizöz örmüş bana bak kısa kollu olsa da kapatır o =) illa giymem lazım hem o kadar ördü
AYYHH YESİNLER VALLA BENİM KAYNANAM DA EVLENİRKEN Bİ TANE VERMİŞTİ Fİ TARİHİNDEN KALMA BADDANİYE DİE ÜSTÜME ALMAM =)
sEN BİR HASTANENİN SICAKLIĞINI ÖĞREN GENE CANIM,KAÇ DERECE OLUYOR ODALAR..BENİM GİBİ ÜŞÜYEN BİRİYSEN POPİŞ DONAR O PİJAMAYLA..BİR DE AMELİYATHANE BUZ GİBİ OLUYOR,DONUYORSUN..BEN ZOR ISINMIŞTIM VALLA AĞUSTOS ORTASINDA..ONUN İÇİN BENDE İLK GÖRDÜĞÜMDE GECELİĞİNİ "ANNNAAAA ÜŞÜYECEKK" DEDİM İÇİMDEN..
AMA ÜŞÜMEZSEN NE ALAA..:)
SICAK SICAK bizim burda özel bi tane olduğu için bizimkilerin hepsi aynı hastanede doğuruyor =) sıcak oluyormuş mesela geçen öyle kan için saat dolmasını beklerken görevli kızın biri cam bakımı için bi yerle konusuyordu bi ay olacak haftaya aylık bakıma gelin dei =)
aferim dedim ben gelene kadar yapın bakımlarınızı =) artı odaların olduğı yeri gezdik annemle bu kış günü tüm annişler tişörtlü falandı annemde ne hararet vardır onlarda dedi ama lohusanın üşütmemesi gerek anlamızmış üşüdüğünü oda ayrı =)
yok canım doğru öyle benim ablam ilkini devlette yaptı bi anda cart diye kesmişler aç susuz bırakmışlar suni sancıyı dayamışlar ikincide özelde yaptı ebeler etrafında pervane yemen içmen serbest dedi artı normal doğumdu epidural değildi ama iğne yapıyorlar dedi zaten o an böyle iğnenin battiğini hafif hissediyorsun dedi kestiklerini hissetmedim dedi süperdi dedi şimdi yine hamiş doğuracak yine özelde =)cnm özel hastane devlet hastanesi die ayırt etmek istemiorum ama devlet hastanesinde çok önemsemiolar hatta kimseyi korkutmak isteme ama kesi yapılırken iğne vurmuolarmış devlette arkadaşım özelde yaptı uyuşturup öle kestiler die anlattı ne derece doğğru bilmiorum gerçi tecrübeli annelere sormak lazım
açlık şekerimede baktırdım 90 çıktı
o da bişi mi benim ki 57 =) benim şekerim düşüyor zaten sürekli
Allahım yardımcımız olsun ya.
Bende artık biran önce bitsin,sağlıkla oğluşumu kucağıma alayım istiyorum.
Birçok insan karnındayken tadını çıkar sonrası zor diyor ama ben razıyım.
Beynim o kadar dolu ki.Heran bir endişe hali.
Ben allahtan çalışıyorum yoksa evde kafayı yerdim...
inan uçan kuşa aşerir oldum bennn :S o an gözüm dönüyo hatta bazen sırf tebeşirden uzak durmaya çocuklara söyleyerek yazdırıyorum ya da onları kaldırıyorumm :S lokum gibi geliyo böyle konya şekeri gibi kırt kırt :S ama yememeye çabalıcamm demir haplarımı düzenli alıyorum inşallah en kısa sürede geçer. ya gazete yiyodum bi ara da :S allahım sen aklımı koru
dünde bizim şeker yüklememiz vardı, açlık şekeri güzel 0 çıktı. tokluk 139 sınır 140. diyet listesi verdi doktor. doğuma kadar dikkat etmeye çalışıcam.
artık başka sorun istemiyorum, hayırlısı ile çabucak geçsin zaman kızımı alayım kucağıma istiyorum.
doğuma 76 günümüz kaldışafak sayıyoruz
amin canım, senelerce ne heveslerle bekledim hamileliği, hep hayaller kurdum ama hayatımda hiç olmadığı kadar stresli zamanlar geçridim. ne iş, ne kaynana, ne şeker şimdi hiç biri umurumda değil, sadece bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum. kordon konusu çok canımı sıkıyor şimdi. hemen zaman geçsin istiyorum.
Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm mîdemi üşütmüşüm mîde bulantısı ishal acayip halsizîm
Bak konya şekeri demişsin, benziyor aslında tebeşire. Ondan alıp yesen kıtır kıtır. :)
DALGA MI GEÇİYONİSTİYORUM DEDİM ALDIM DEMEDİM HEM HATIRLAMIYORUM Kİ HANGİ SİTEDE BULDUĞUMU =)
AYYHH YESİNLER VALLA BENİM KAYNANAM DA EVLENİRKEN Bİ TANE VERMİŞTİ Fİ TARİHİNDEN KALMA BADDANİYE DİE ÜSTÜME ALMAM =)
SICAK SICAK bizim burda özel bi tane olduğu için bizimkilerin hepsi aynı hastanede doğuruyor =) sıcak oluyormuş mesela geçen öyle kan için saat dolmasını beklerken görevli kızın biri cam bakımı için bi yerle konusuyordu bi ay olacak haftaya aylık bakıma gelin dei =)
aferim dedim ben gelene kadar yapın bakımlarınızı =) artı odaların olduğı yeri gezdik annemle bu kış günü tüm annişler tişörtlü falandı annemde ne hararet vardır onlarda dedi ama lohusanın üşütmemesi gerek anlamızmış üşüdüğünü oda ayrı =)
yok canım doğru öyle benim ablam ilkini devlette yaptı bi anda cart diye kesmişler aç susuz bırakmışlar suni sancıyı dayamışlar ikincide özelde yaptı ebeler etrafında pervane yemen içmen serbest dedi artı normal doğumdu epidural değildi ama iğne yapıyorlar dedi zaten o an böyle iğnenin battiğini hafif hissediyorsun dedi kestiklerini hissetmedim dedi süperdi dedi şimdi yine hamiş doğuracak yine özelde =)
o da bişi mi benim ki 57 =) benim şekerim düşüyor zaten sürekli
walla bu dünyada paran varsa insansızn beyfendi hanımefendisin paran yoksa herşeye mağruz kalıosun yazık geçen gazetede okudum kadının bi tanesi bebeğini aldırmak zorunda kalmış devlette ilaç iğne uyutma falan yapmadan çatır çatır kürtaj yapmışlar ve yemediği laf kalmamış kocanın altına yatmayı biliosun gibi falan
Bizim oğluş bize süpriz yaptı.
Hiç beklemiyorduk hamiş kalmamı.
Ama onu kaybetme korkusu allahım korusun ilk günden beri içimde.
Her hareketime mümkün olduğunca dikkat ediyorum.
Şimdi tekmeliyorda içim rahat ilk aylar sürekli doktora gidiyordum merakdan.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerçekden çok zorlu bir süreç...
Belki bu konuda cahil olmak en güzelidir,ama biz çok okuyup araştırdığımız için evhamlıyız galiba...
Napıyon bacımmm müşteriler çıldırtıyor mu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?