2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım allah çaresiz dert vermesinn sen içini rahat tut diyetle falan hallolur inşallah şekerin kum içn de bol bol su iç tatlım bak bi de streslenip hem kendini hem bebişini üzme allahın izniyle atlatcaksın bak bunu. bak moralini bozarsan hormonlar da etkilenir tabi insna ister istemez sıkılıyo ama daha kötüsü olmadığı için şükür canımm

ben normal doğumu göze aldım da doktorum alamıyor ben de ısrar edemiyorum ya bişi olursa ben dedim diye..ama bu kesi işi hakketten çok ilginç benim annecim de üç çocuğu evde doğurmuş hiç de bi yeri yırtılmamış ama doğuma bir hafta kalasına kadar çalışmak zorunda kalmış ben böyle yatarak biraz zor doğururum galiba

şekeri dert etme canım, azıcık boğazımızı tutarız düzelir, hem kalan dönemde çok kiloda almamış oluruz belki. ben bugün başladım diyetime. meyvenin yanında mutlaka süt veya yoğurt yemek lazımmış şekerini azaltmak için.
böbreklerine bir baktır ultrasonda hemen teşhis koyup moralini bozam

çoğunu bitirdik azı kaldı. bunlarda geçecek ve nisanda hepimiz kuzularımızı kokluyor olacağız.
kötü şeyler düşünmek yok
uayaralım bir birimizi

Güzel düşünelim güzel olsun...
Mis kokulu bebişlerimiz gelsin kucağımıza...

galiba çıldırtıo müşteriler egomegoyu bugun ne desem yanlış anlıo

Olabilir kuzucum

Kuzucum kum için bol bol su iç ihmal etme.
Şeker içinde bendede çıktı biliyorsun kuzucum dikkat ediyorum.
Ama hani abartmadan da yiyorum canım ne isterse kendim ölçüyorum gayet normal çıkıyor.
Sitrese değecek bir konu değil...

Bende normal düşünüyorum...
Ama o kesik muhabbetinden de çok korkuyorum.
Karnımda kesik neysede altta kesik beni mahfeder ya.
Keşke normal doğumlar eskisi gibi olsa...

Benim doktorum ne sezaryan dedi ne normal.
O zamanın şartlarına bakıcaz dedi.Ama sezaryandan yana gibi.

galiba çıldırtıo müşteriler egomegoyu bugun ne desem yanlış anlıo

Arkadaşlar yorumlaınızın altındaki evlenme yıllarınıza bakıyorum hepiniz evlendikten çok kısa süre sonra hamile kalmışsınız. Bi tek ben miyim bu işi bu kadar erteleyen? Aslında çiftlerin evlendikten sonra en az1-1.5yıl çocuksuz hayatın keyfini çıkarması taraftarıyım. Ama şimdi baktım da ben mi çok geç kalmışım diye düşündüm.Benle evlenen arkadaşlarımında hepsinin çocuğu var.Bi tek ben mi böyle düşünüyorum ne?

Yok canım bende senin gibi düşünüyordum ama bazı şeyler planlanmıyor demek ki.
Bizim oğluşumuz tamamen süpriz oldu eşimede banada.
Hatta ben hiç unutmam çift çizgiyi görünce ağladım telaşdan
Kocişinde benimde yüzümüz bembeyaz olmuş iftar yemeğine gitmişdik herkes bir şeyler olduğunu anlamışdı...
Herşey nasip kısmet canım benim hiç öyle geç filan diye düşünme...
Bende erken diye düşünmüyorum...Sağlıkla gelsinlerde zamanın önemi yok.

Yapma etme arkadaşım 2 yıl,5 ayın neresi geç...

Buarada yaş,son adet tarihi,beklenen doğum tarihi,cinsiyet,bebeğin ismi,hamile kaldığın kilon ve şimdiki kilon,şehir bilgilerini yazarsan listeye ekleyeceğim...

Son düzenleme:
kızlar istanbulda haftasonu anne-bebek fuarı varmış, gitmeyi düşünen var mı?
davetiye nereden bulabiliriz acaba?

Sedagg

kuzummm uyuyamam yemin ederim sen bana gerçekten mi kırıldın

çok üzgünümmmm

Son düzenleme:
off kızlar şu an çok sinirliyim.
saat kaç oldu hala gelmediler.
gelmicektinizde niye haber veriyorsunuz madem.
tetanoz aşısından kolum ağrıyor zaten bi de üstüne temizlik yaptım
1 tatlı, 1 tuzlu birşey yaptım bi de. çok yorgunum ve uykum var.

Keşke kendini hiç yormasaydın kuzum ya hep böyleler midir?
Şaka gibi

gelmek bilmeyen geldimi de kalkmak bilmeyenler zaten sinir bozmaya birebir
yeter canım ya yapmışın işte tatlı tuzlu
bizim kendi ana babamız kıyamıyo gelmeye bizi yormaya elalem bu hakkı nası da güzel görüyo kendinde

Kızlar ne ettiniz Gorusmeyeli
Anam evim göçüyor bir taraf diyor kalk gidek öteki diyor ağzına çarparım terlikle otur
Kızım uyudu şükür
.zaten huzunluyum yarın ibosumu boğacaklar (

Ay arkadaşlar yetişemiyorum size, okumuyorum geçmişi de ya of ya

hasta olanlara geçmiş olsun canlarım,
kontrolü olanlara oh ne güzel gördünüz bebişlerinizi maşallah ne kadar da tatlılar :) Aşı olanlara hadi kurtulduk geçmiş olsun, ben de dün oldum 2 arada bir derede, bu sefer de çok ağrım olmadı şükür ilki gibi.
kaynanası cadı olaanlara sabır, başka yapacak bir şey yok.
Yeni ciciler alanlara hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın canlarım.

Kızlar ne ettiniz Gorusmeyeli
Anam evim göçüyor bir taraf diyor kalk gidek öteki diyor ağzına çarparım terlikle otur
Kızım uyudu şükür
.zaten huzunluyum yarın ibosumu boğacaklar (

Az daha boğmasalar ben boğacağım valla benim hürremimle uğraşıp duruo üzüo hürremimi =) sinir oluyorum şu mıstığıda bi kıhhhlasa =) mahidevran cadısına da kılım =) en büyük hürrem ooooooo hürrem hürrem lalalal ala laaa ooo hüürrreemm yayayaa şaşaşaa hürrem sultan çok yaşaa =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…