DALGA MI GEÇİYONİSTİYORUM DEDİM ALDIM DEMEDİM HEM HATIRLAMIYORUM Kİ HANGİ SİTEDE BULDUĞUMU =)
AYYHH YESİNLER VALLA BENİM KAYNANAM DA EVLENİRKEN Bİ TANE VERMİŞTİ Fİ TARİHİNDEN KALMA BADDANİYE DİE ÜSTÜME ALMAM =)
walla bu dünyada paran varsa insansızn beyfendi hanımefendisin paran yoksa herşeye mağruz kalıosun yazık geçen gazetede okudum kadının bi tanesi bebeğini aldırmak zorunda kalmış devlette ilaç iğne uyutma falan yapmadan çatır çatır kürtaj yapmışlar ve yemediği laf kalmamış kocanın altına yatmayı biliosun gibi falan
EFEETT onu çok söylüyorlarmış yengem demişti doğum yaptığında 23 yasındaydım küçükde değildim ama onlar bağırdıkça diğerlerine elimi ısırdım bağırmamak için o kadar canım acıyordu ki korktum ama dedi kadınn ahhhh diye bağırdıkça diyorlarmış ki kocanın altında ohh burda ahh yatmayı bilionn ohlamayı biliyon bize mi stresini yansıtıyon demiş garibimde buralı değil tek basımayım içeride diyor bide sancı odası dedikleri yer toplu koğuş şeyi açık yatanlar mı dersin neler vardı diyor çok korktum bende kocişe dedim ki bak alpi ben kesinlikle devlette yapmam oda bene kesinlikle devlette yaptırmam prenses merak etme dedi =)
DALGA MI GEÇİYONİSTİYORUM DEDİM ALDIM DEMEDİM HEM HATIRLAMIYORUM Kİ HANGİ SİTEDE BULDUĞUMU =)
AYYHH YESİNLER VALLA BENİM KAYNANAM DA EVLENİRKEN Bİ TANE VERMİŞTİ Fİ TARİHİNDEN KALMA BADDANİYE DİE ÜSTÜME ALMAM =)
SICAK SICAK bizim burda özel bi tane olduğu için bizimkilerin hepsi aynı hastanede doğuruyor =) sıcak oluyormuş mesela geçen öyle kan için saat dolmasını beklerken görevli kızın biri cam bakımı için bi yerle konusuyordu bi ay olacak haftaya aylık bakıma gelin dei =)
aferim dedim ben gelene kadar yapın bakımlarınızı =) artı odaların olduğı yeri gezdik annemle bu kış günü tüm annişler tişörtlü falandı annemde ne hararet vardır onlarda dedi ama lohusanın üşütmemesi gerek anlamızmış üşüdüğünü oda ayrı =)
yok canım doğru öyle benim ablam ilkini devlette yaptı bi anda cart diye kesmişler aç susuz bırakmışlar suni sancıyı dayamışlar ikincide özelde yaptı ebeler etrafında pervane yemen içmen serbest dedi artı normal doğumdu epidural değildi ama iğne yapıyorlar dedi zaten o an böyle iğnenin battiğini hafif hissediyorsun dedi kestiklerini hissetmedim dedi süperdi dedi şimdi yine hamiş doğuracak yine özelde =)
o da bişi mi benim ki 57 =) benim şekerim düşüyor zaten sürekli
neyse cnm anlaşamıcaz biz bugun seninle kimseyle dalga geçmiorum ben nacizane fikrimi sölemek istemiştim hepimiz burda kardeş olarak görüşlerimizi sölüoruz bu kadar tepki vereceğini bilseydim sölemezdim hiç bişey sölememiş kabul et alırsanda güle güle kullan
Test sonUclarimi aldıktan sonra saglık Ocağı'na gittik tetenozu hallettim halletmişken sonucları aile hekimine gösterdim
kanaman mı var senin dedi yok dedim böbreklerinde sorun mü var dedi bildigim kadarıyla yok dedim idrarda kan cikmis
sag arka tarafındaki ağrıdan bahsettim onunla mı alakalı acaba dedim muhtemelen dedi heralde bende de kum var
Zaten 1 saatlik şekerin sonucu da 176 çıktı sınır 145. Doktor dedi ki muhtemelen doktorun 75lik test yapar yüksek çıkmış dedi
aman moraller sıfır bende perşembe bakalım doktor ne diycecek :18:
EFEETT onu çok söylüyorlarmış yengem demişti doğum yaptığında 23 yasındaydım küçükde değildim ama onlar bağırdıkça diğerlerine elimi ısırdım bağırmamak için o kadar canım acıyordu ki korktum ama dedi kadınn ahhhh diye bağırdıkça diyorlarmış ki kocanın altında ohh burda ahh yatmayı bilionn ohlamayı biliyon bize mi stresini yansıtıyon demiş garibimde buralı değil tek basımayım içeride diyor bide sancı odası dedikleri yer toplu koğuş şeyi açık yatanlar mı dersin neler vardı diyor çok korktum bende kocişe dedim ki bak alpi ben kesinlikle devlette yapmam oda bene kesinlikle devlette yaptırmam prenses merak etme dedi =)
terbiyesizler ya olur onlara soralım kocamla naptığımı töbe töbe ya kadına bakkk ne kadar zevzekk ay sinir oluyorum böyle tiplere yaaa kadıncağız doğum yapıo canından can gidiyo kadının ahlaka bak yaaa ayyy gerçekten sinir oldummmmm
Test sonUclarimi aldıktan sonra saglık Ocağı'na gittik tetenozu hallettim halletmişken sonucları aile hekimine gösterdim
kanaman mı var senin dedi yok dedim böbreklerinde sorun mü var dedi bildigim kadarıyla yok dedim idrarda kan cikmis
sag arka tarafındaki ağrıdan bahsettim onunla mı alakalı acaba dedim muhtemelen dedi heralde bende de kum var
Zaten 1 saatlik şekerin sonucu da 176 çıktı sınır 145. Doktor dedi ki muhtemelen doktorun 75lik test yapar yüksek çıkmış dedi
artık olumlu olayım diye kendimi motive etmeye çalışıyorum, poliyana olayım diyorum bunlar adamın içindeki şeytanı dışarı çıkarıyor zorla.
sanki kendileri hiç ohlamadı, doğumda yapmadılar yapmayacaklar. ay başında maaşlarını almayı biliyorlar, her haklarını alırlar isterler ama sıra insana insan gibi davranmayı bilmezler. yapamayacaksanız işinizi oraları işgal etmeyin
çoğunu bitirdik azı kaldı. bunlarda geçecek ve nisanda hepimiz kuzularımızı kokluyor olacağız.
kötü şeyler düşünmek yok
uayaralım bir birimizi
galiba çıldırtıo müşteriler egomegoyu bugun ne desem yanlış anlıo
ben normal doğumu göze aldım da doktorum alamıyor ben de ısrar edemiyorum ya bişi olursa ben dedim diye..ama bu kesi işi hakketten çok ilginç benim annecim de üç çocuğu evde doğurmuş hiç de bi yeri yırtılmamış ama doğuma bir hafta kalasına kadar çalışmak zorunda kalmış ben böyle yatarak biraz zor doğururum galiba
galiba çıldırtıo müşteriler egomegoyu bugun ne desem yanlış anlıo
neyse cnm anlaşamıcaz biz bugun seninle kimseyle dalga geçmiorum ben nacizane fikrimi sölemek istemiştim hepimiz burda kardeş olarak görüşlerimizi sölüoruz bu kadar tepki vereceğini bilseydim sölemezdim hiç bişey sölememiş kabul et alırsanda güle güle kullan
anammm agzını yediğimm kıss çakasına dedim dalga mı geçiyonu tabi benim ki salaklık sanki burda suratımı görüyorsun ne bilcen ki şaka yaptığımı ama beni az çok bilion ya anlarsın sandıydım bacım kurban olarım sana yanlış anladıysan özür dilerim cidden şaka gülerek yazdım kıss kırıldın mı anamm gözlerim doldu çok özür dilerim
moral bozmak yok lütfenn lütfenn bana olumlu düşün diyenler nerdeee kuzum bişi olmaz allahımın izniyle atlatırsın tatlı yemeyi kes bitti=) idrarda ki kana gelince benim arkadas taş düşürmüş gebelikte idrarımı yaparken sırf kan akıyordu dedi ama şuan oğlusu kireşe gidiyor sen korkma olumlu ol herşey olumlu olsun =)
Arkadaşlar yorumlaınızın altındaki evlenme yıllarınıza bakıyorum hepiniz evlendikten çok kısa süre sonra hamile kalmışsınız. Bi tek ben miyim bu işi bu kadar erteleyen? Aslında çiftlerin evlendikten sonra en az1-1.5yıl çocuksuz hayatın keyfini çıkarması taraftarıyım. Ama şimdi baktım da ben mi çok geç kalmışım diye düşündüm.Benle evlenen arkadaşlarımında hepsinin çocuğu var.Bi tek ben mi böyle düşünüyorum ne?
Arkadaşlar yorumlaınızın altındaki evlenme yıllarınıza bakıyorum hepiniz evlendikten çok kısa süre sonra hamile kalmışsınız. Bi tek ben miyim bu işi bu kadar erteleyen? Aslında çiftlerin evlendikten sonra en az1-1.5yıl çocuksuz hayatın keyfini çıkarması taraftarıyım. Ama şimdi baktım da ben mi çok geç kalmışım diye düşündüm.Benle evlenen arkadaşlarımında hepsinin çocuğu var.Bi tek ben mi böyle düşünüyorum ne?
off kızlar şu an çok sinirliyim.
saat kaç oldu hala gelmediler.
gelmicektinizde niye haber veriyorsunuz madem.
tetanoz aşısından kolum ağrıyor zaten bi de üstüne temizlik yaptım
1 tatlı, 1 tuzlu birşey yaptım bi de. çok yorgunum ve uykum var.
off kızlar şu an çok sinirliyim.
saat kaç oldu hala gelmediler.
gelmicektinizde niye haber veriyorsunuz madem.
tetanoz aşısından kolum ağrıyor zaten bi de üstüne temizlik yaptım
1 tatlı, 1 tuzlu birşey yaptım bi de. çok yorgunum ve uykum var.
Kızlar ne ettiniz Gorusmeyeli
Anam evim göçüyor bir taraf diyor kalk gidek öteki diyor ağzına çarparım terlikle otur
Kızım uyudu şükür
.zaten huzunluyum yarın ibosumu boğacaklar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?