2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

walla kuzum ben tam 1 yıl dolduğunda öğrendim hamişliğimi

Bir daha kabul etme kesinlikle Kendini düşünmüyorsan,oğluşunu düşün canım ya...Bencil ve düşüncesiz insanlar ...

Aynen canım...

Annemiz,babamız kıyamıyor,millet hamile,biz davet edelim vs. demiyor davet bekliyor.

Kızlar ne ettiniz Gorusmeyeli
Anam evim göçüyor bir taraf diyor kalk gidek öteki diyor ağzına çarparım terlikle otur
Kızım uyudu şükür
.zaten huzunluyum yarın ibosumu boğacaklar (

İboş kim,neden boğacaklar kuzum ya ?:18:

Hanipeks özlüyoruz seni canım ...

Yakışıklımız Çınar'da kızacak "hep iş,hep iş" diye...

Anammm anammm yaram böyük ,gene bögün ahey ahey ahey
Kiz bana bırakmadılar bana kalsa 5 yıl gezer tozar esimle vakit geçirirdim
Tee
Bugun dertsizin 3 çocuklu misafirlerine etraftan gelen yorum ve tepkilere baktım da ben kadının bunalip çıkacağını düşündüm kendimi yerine koyarak.o kadar rahat değilim ev batirtma konusunda ama çekindim şimdiden.
Nere gidem ben dedim ,duvarlarima bir kat daha ekledim şimdiden.

Sedagg

kuzummm uyuyamam yemin ederim sen bana gerçekten mi kırıldın

Eki Görüntüle 605364

çok üzgünümmmm

cnm benim nie kırılayım burada hepimiz kardeşiz kırılmak ne demek yeri gelecek birbirimize tafrada yapacağız küseceğizde nazımız kime geçecek demi rahat ol sen kırılmadım sadece sen üzgün işareti yapınca bende üzüldüm öle demek istemedim die okadar üzülecek bişey yok asıl üzülürsen bende üzülürüm hadi gülüşelim

yat uyu kuzum ya boşver

walla bende şimdi yazıordum hapineks nerede die

Şu Hürrem'i bir ben sevmiyorum sanırsam :44:

Kuşum kadının bebeği daha yeni hastalıktan kurtulmuş,o açıdan...

Yoksa üç çocuklu,dört çocuklu mevzusu değil...

gülüyom bak damam mı 1---2----3

Kızlar ne ettiniz Gorusmeyeli
Anam evim göçüyor bir taraf diyor kalk gidek öteki diyor ağzına çarparım terlikle otur
Kızım uyudu şükür
.zaten huzunluyum yarın ibosumu boğacaklar (

Allahım iyiliğinizi versin emi kızlar.
Güldürdünüz beni yahu...
Bende diyorum ne diyor bu voltajımmm

Hoş geldin kuzucum...

Şimdi müdürüm acil bir iş istedi kızlar.
Bitirirsem hemencecik geleceğim,öpüldünüz...

üzülme sen, senin gibi neşeli birini herkez ister etrafında. al kuzularını bana gel, yık duvarlarını

Giz egomego gacisi en büyük hurrem evet başka o kadar sisko yok
Hurremde cocuklarının hiçbirinden gülmeyecek bir iboymus yollar 3 evladından olacak yazık.
Kendide ölecek kulunctan iboyu öldürmeseydi kirardi kuluncunu

Bi iş verdiler elime,bitmek bilmiyor..çıldırcam ya..ben de muhabbete gelmek istiyorum yaaa..

Hem beni de kimsecikler sormuyo burda,demek ki yokluğum kimsenin umrunda diill....

Ben gidem de,gömülem işime...öhhöööö...

üzülme sen, senin gibi neşeli birini herkez ister etrafında. al kuzularını bana gel, yık duvarlarını

Hii kiyamadi bana canım ya
Ama genelde kendime davet ederim hani oyun alanı iviri ziviri tam teşekkül
Hem sende rahat edersin yuvarlanır dururlar

Canlarım ben de sizi çok özlüyorum, nasılsın bebikler nasıl?

Merhabalar.Nasılsınız yarın şeker yüklemem var direkt labratuvara gidecez aç karnına İNŞALLAH kötü bişey çıkmaz.Yanlız çok kilo aldım doktorun fırçalarına alıştırıyorum bugünden tabi dokturum fırça atmazda dikkat et der durur.Bu arada zaman zaman karnıma ve belime adet sancısı tarzında hafif hafif sancılar geliyor.erken doğuracam diye korkuyorum.

Şu Hürrem'i bir ben sevmiyorum sanırsam :44:

Kuşum kadının bebeği daha yeni hastalıktan kurtulmuş,o açıdan...

Yoksa üç çocuklu,dört çocuklu mevzusu değil...

kuzum gittiğin yerde bebelerinle güzelce ilgilendikten sonra herkez havada kapar ama misafirlikde saldım çayıra mevlam kayıra oldumu olmaz sende öle yapmıcana göre misal örnek yine benim görümcem bi gün kahvaltıya geldiler annemde var küçük cırcır olmuş bu laf anlatcam die çocuk o bembeyaz halılarıma yaptı dahası bezi aldı sildi iyice yayıldı ya b... bu silmekle geçermi annem ben yıkayım dio dedim kesinlikle elalemin çocuğun b.. yıkamaya verdim hemde o ara çok sıkışıktık yani yok yerimden verdim ya işte böle insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…