anammm agzını yediğimm kıss çakasına dedim dalga mı geçiyonu tabi benim ki salaklık sanki burda suratımı görüyorsun ne bilcen ki şaka yaptığımı ama beni az çok bilion ya anlarsın sandıydım bacım kurban olarım sana yanlış anladıysan özür dilerim cidden şaka gülerek yazdım kıss kırıldın mı anamm gözlerim doldu çok özür dilerim
moral bozmak yok lütfenn lütfenn bana olumlu düşün diyenler nerdeee kuzum bişi olmaz allahımın izniyle atlatırsın tatlı yemeyi kes bitti=) idrarda ki kana gelince benim arkadas taş düşürmüş gebelikte idrarımı yaparken sırf kan akıyordu dedi ama şuan oğlusu kireşe gidiyor sen korkma olumlu ol herşey olumlu olsun =)
yok cnm bazen oluo tabi birbirimizi göremediğimiz için olur böle şeyler bende buluttan nem kapıorum tabi bide üzgün işareti yapınca tabi neyse kapatalım boşver
Arkadaşlar yorumlaınızın altındaki evlenme yıllarınıza bakıyorum hepiniz evlendikten çok kısa süre sonra hamile kalmışsınız. Bi tek ben miyim bu işi bu kadar erteleyen? Aslında çiftlerin evlendikten sonra en az1-1.5yıl çocuksuz hayatın keyfini çıkarması taraftarıyım. Ama şimdi baktım da ben mi çok geç kalmışım diye düşündüm.Benle evlenen arkadaşlarımında hepsinin çocuğu var.Bi tek ben mi böyle düşünüyorum ne?
off kızlar şu an çok sinirliyim.
saat kaç oldu hala gelmediler.
gelmicektinizde niye haber veriyorsunuz madem.
tetanoz aşısından kolum ağrıyor zaten bi de üstüne temizlik yaptım
1 tatlı, 1 tuzlu birşey yaptım bi de. çok yorgunum ve uykum var.
gelmek bilmeyen geldimi de kalkmak bilmeyenler zaten sinir bozmaya birebir
yeter canım ya yapmışın işte tatlı tuzlu
bizim kendi ana babamız kıyamıyo gelmeye bizi yormaya elalem bu hakkı nası da güzel görüyo kendinde
Kızlar ne ettiniz Gorusmeyeli
Anam evim göçüyor bir taraf diyor kalk gidek öteki diyor ağzına çarparım terlikle otur
Kızım uyudu şükür
.zaten huzunluyum yarın ibosumu boğacaklar(
Ay arkadaşlar yetişemiyorum size, okumuyorum geçmişi de ya of ya
hasta olanlara geçmiş olsun canlarım,
kontrolü olanlara oh ne güzel gördünüz bebişlerinizi maşallah ne kadar da tatlılar :) Aşı olanlara hadi kurtulduk geçmiş olsun, ben de dün oldum 2 arada bir derede, bu sefer de çok ağrım olmadı şükür ilki gibi.
kaynanası cadı olaanlara sabır, başka yapacak bir şey yok.
Yeni ciciler alanlara hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın canlarım.
Yapma etme arkadaşım 2 yıl,5 ayın neresi geç...
Buarada yaş,son adet tarihi,beklenen doğum tarihi,cinsiyet,bebeğin ismi,hamile kaldığın kilon ve şimdiki kilon,şehir bilgilerini yazarsan listeye ekleyeceğim...
Sedagg
kuzummm uyuyamam yemin ederim sen bana gerçekten mi kırıldın
Eki Görüntüle 605364
çok üzgünümmmm
off kızlar şu an çok sinirliyim.
saat kaç oldu hala gelmediler.
gelmicektinizde niye haber veriyorsunuz madem.
tetanoz aşısından kolum ağrıyor zaten bi de üstüne temizlik yaptım
1 tatlı, 1 tuzlu birşey yaptım bi de. çok yorgunum ve uykum var.
kontrolü olanlara oh ne güzel gördünüz bebişlerinizi maşallah ne kadar da tatlılar :) Aşı olanlara hadi kurtulduk geçmiş olsun, ben de dün oldum 2 arada bir derede, bu sefer de çok ağrım olmadı şükür ilki gibi.
yok cnm bazen oluo tabi birbirimizi göremediğimiz için olur böle şeyler bende buluttan nem kapıorum tabi bide üzgün işareti yapınca tabi neyse kapatalım boşver
hani şey anlamında böyle çocuklar naz yaparlar ya annesi üstünü giyin der buda annesine acıtasyon yapar dalga mı geçiyon bişiyim yokkihani anlatamıyorum ki unutturma bunu inşallah görüşürsek o anki yüzümü yapayım sana anlatamıyorum ki kuzum anamm kurban olarım yemin ederim ayy baktım ciddi yazdığımı sanmışsın gözüm doldu ben ciddi yazmadım ki diye sana nazlandım işte işin kısacası =)
çok seviyom ya ben seni
kuzum tekrar özür dilerim inan samimiyetten şaka yaparak yazdım tripli bir harf bile yok orda
Az daha boğmasalar ben boğacağım valla benim hürremimle uğraşıp duruo üzüo hürremimi =) sinir oluyorum şu mıstığıda bi kıhhhlasa =) mahidevran cadısına da kılım =) en büyük hürrem ooooooo hürrem hürrem lalalal ala laaa ooo hüürrreemm yayayaa şaşaşaa hürrem sultan çok yaşaa =)
Anammm anammm yaram böyük ,gene bögün ahey ahey ahey
Kiz bana bırakmadılar bana kalsa 5 yıl gezer tozar esimle vakit geçirirdim
Tee
Bugun dertsizin 3 çocuklu misafirlerine etraftan gelen yorum ve tepkilere baktım da ben kadının bunalip çıkacağını düşündüm kendimi yerine koyarak.o kadar rahat değilim ev batirtma konusunda ama çekindim şimdiden.
Nere gidem ben dedim ,duvarlarima bir kat daha ekledim şimdiden.
cnm benim nie kırılayım burada hepimiz kardeşiz kırılmak ne demek yeri gelecek birbirimize tafrada yapacağız küseceğizde nazımız kime geçecek demi rahat ol sen kırılmadım sadece sen üzgün işareti yapınca bende üzüldüm öle demek istemedim die okadar üzülecek bişey yok asıl üzülürsen bende üzülürüm hadi gülüşelim
Az daha boğmasalar ben boğacağım valla benim hürremimle uğraşıp duruo üzüo hürremimi =) sinir oluyorum şu mıstığıda bi kıhhhlasa =) mahidevran cadısına da kılım =) en büyük hürrem ooooooo hürrem hürrem lalalal ala laaa ooo hüürrreemm yayayaa şaşaşaa hürrem sultan çok yaşaa =)
Kızlar ne ettiniz Gorusmeyeli
Anam evim göçüyor bir taraf diyor kalk gidek öteki diyor ağzına çarparım terlikle otur
Kızım uyudu şükür
.zaten huzunluyum yarın ibosumu boğacaklar(
Anammm anammm yaram böyük ,gene bögün ahey ahey ahey
Kiz bana bırakmadılar bana kalsa 5 yıl gezer tozar esimle vakit geçirirdim
Tee
Bugun dertsizin 3 çocuklu misafirlerine etraftan gelen yorum ve tepkilere baktım da ben kadının bunalip çıkacağını düşündüm kendimi yerine koyarak.o kadar rahat değilim ev batirtma konusunda ama çekindim şimdiden.
Nere gidem ben dedim ,duvarlarima bir kat daha ekledim şimdiden.
üzülme sen, senin gibi neşeli birini herkez ister etrafında. al kuzularını bana gel, yık duvarlarını
hani şey anlamında böyle çocuklar naz yaparlar ya annesi üstünü giyin der buda annesine acıtasyon yapar dalga mı geçiyon bişiyim yokkihani anlatamıyorum ki unutturma bunu inşallah görüşürsek o anki yüzümü yapayım sana anlatamıyorum ki kuzum anamm kurban olarım yemin ederim ayy baktım ciddi yazdığımı sanmışsın gözüm doldu ben ciddi yazmadım ki diye sana nazlandım işte işin kısacası =)
çok seviyom ya ben seni
kuzum tekrar özür dilerim inan samimiyetten şaka yaparak yazdım tripli bir harf bile yok orda
tamam kuzum unuttum gitti aa üzülme bak heee
Bir daha kabul etme kesinlikleKendini düşünmüyorsan,oğluşunu düşün canım ya...Bencil ve düşüncesiz insanlar ...
Aynen canım...
Annemiz,babamız kıyamıyor,millet hamile,biz davet edelim vs. demiyor davet bekliyor.
İboş kim,neden boğacaklar kuzum ya ?:18:
Hanipeks özlüyoruz seni canım ...
Yakışıklımız Çınar'da kızacak "hep iş,hep iş" diye...
Şu Hürrem'i bir ben sevmiyorum sanırsam :44:
Kuşum kadının bebeği daha yeni hastalıktan kurtulmuş,o açıdan...
Yoksa üç çocuklu,dört çocuklu mevzusu değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?