2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
değişir büyük ihtimalle canım benimde pek fikrim yok ilk hamilelik olunca böyle tecrübesiz oluyoruz
ben bulamadım canım o yazıyı sanırım dr boyuna hiç bakmadı:44::44:
teşekkür ederim canım
ay ne güzel düşük işte canım bizim gibi onu yeme bunu yeme demiyordur dr sana
doktora kalsa normal de benim fikrimi soran yok
neyse hayırlısıyla gelelimde 37 haftaya o zaman benim fikrimden de haberdar olurrr
gerçi sezeryan tar,h,n, sorunca bi tuhaf baktı yüzümee
ıkızımınde muhtemel dogum tarıhı aynı umutege..bende 5 ocakta gıtmıstım kontrole..28 subata kadar calısmayı dusunuyorum ben tabı saglıgım elverırse
ben 8 şubatın elmesini dört gözle bekliyorum canım çok zor oluyor
ama sen doğumdan sonrada çalışacaksan ne kadar ertelersen o kadar iyi kendini de iyi hissettiğin sürece
teşekkür ederim canım
benim ki normal dedi ama ben yanaşmıyorum normalede
32 hafta itibariyla ayrılabilirsin dedi bana ve 9 şubata denk geldiği için 8 şubatta gel dedi
ben çalışmıcam artık canım o yüzden erteleme gereğide duymuyorum
amin inşallah canımmmm
şeker çıktıktan sonra dikkat ettim canım sanırım o yüzden azkilo aldım bu aya ama dr yinede dikkat diyorrr

ne güzel canım düşük şekerin benim iki yüklemede yüksek çıktı açken en iyi çıkan bu o yüzden çok sevindimmmmm
geçmiş olsun canım üzme kendini kendi dr gidene kadar yediklerine dikkat et rejimle halledersin şeker işini
bak birçoğumuzda çıktı şeker ama hepimiz diyetle halletmeye çalışıyoruzzz

bize bak canım 6 sene olacak 5 ay sonra ve ilk bebeğimiz allah çok şükür nasip etti bizede diyoruz
bence seninkide gayet ideal 2 sene biz de istemedik
sonrada allah nasip etmedi 5 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım çok şükür allaha

Amanın bugun pek hassasiz dur hele
Pilates topunu severim senin
Hani onlinesin ağırdan takiptesin deyü şey oldu .
Ağır abla

HAYIRRR ben çok seviyorum hürremi bence de yapması gerekeni yapmış sadece zekasını kullanarak başarmış biz daha kaynanamız görümcemiz azıcık fenalık yapsa cinimis çıkıo kadının öldürülme tehlikesi var ayrı eve de çıkamıyor çocuklarının sürekli ölüm tehlikesi var gişisi tapıyor aşkından herseyi yapıyor gişi bunu bu kadar sevdikçe düşmanı artıyor karıda zeka olmasaydı ne tarih yazardı ne de yaşardı sonuçta o görmesede kendi şehzadesi tahta çıktı mı çıktı =) başardı mı yessss =) leynn ben hürremciyim hatta sır vereyim mi izlerken hürrem benmişim gibi izliyorum daha atraksiyonlu oluyor =)
voltajjjj sende sevvv

ne zaman neşeli olsam arkasından geliyo bozacak bişiler....ne de mutluydum bugün bi heves masayı hazırlamıştım kendimi hazırlamıştım kocam gelecek diye ama demin kapıyı çarpıp çıktı gitti
sen sabır ver allahım...sabır ver...

Aynen canım...

Zaten bu tip durumlarda çocuğa değil ilgisiz anne babaya kızılıyor,masum bebişler ne bilsin...

Birde hamile hamile sürekli misafir ağırlayan arkadaşları okudukça üzülüyorum.Birde yemeğe vs. geliyor gelen maşallah...

Hayırdır canım ya :44: Neden öyle yaptı?

:))))
Ben ilk zaman cok severdim hani dövüldü falan ay ne üzülürdüm
Şimdi ne onu ne mihrimahi nede yilisik Hatice'yi sevmiyorum uyuzlar iyy
İbraamla kadiyı seviyore kadida yolluyor
Kiz bu filmin topigi var burda ,gir bak arada

ewt ya gelende biraz düşünmeli ne bileyim benim arkadaşlarım gelio hiç bişey yapma biz gelirken şunu bunu alcaz die geliolar çokda iyi oluo ama öteki türlü olsa zor olur walla eve gittimi direk ytıorum artık çok ağırlaştım bir haftadır yemek bile yapmak istemiorum okadar yani bırak temizliği

Allah Allah hayirdir yahu bugun herkes cok ters ama bende kimle konuşsam bir hoş Yada ben hoşum .
Sabır dileme ama sabır günlük verilir daha cok istersen daha cok bela gelir.
Verdigi sabrı yerli yerinde kullandirsin Rabbim .

yaptığım yemeğe kafa salladı masaya oturunca ben de istersen başka şeyler de getireyim dedim yemezsen onu dedim o da niiye konuşuyosunki yemem demedimki dedi boğazıma dizildi lokmalar zor tuttum kendimi ağlamamak için hiç konuşmadı açtı tv yi onu izledi...normalde o yerleştirirdi makineye bulaşıkları bekledim gelip yerleştircek mi diye gelmedi ben koydum artık baktım üzerini değişmiş. tatlı koyayım mı dedim sevdiğinden yaptım dedim kalsın dedi çıktı gitti...kaldım öyle mal gibi arkasından

Keşke kendini hiç yormasaydın kuzum ya hep böyleler midir?
Şaka gibi
yok canım ya her zaman gelen birisi değil zaten.
aradım açmadı biraz önce kendisi aradı ay kusura bakmayın ben uyumuş kalmışım diyor.

ay sorma canım.
saat 12den beri iki dirhem bir çekirdek giyindim süslendim oturdum beklemeye başladım.
pantolonun dizi çıkmasın diye bacağımı kıvırmadım bile. robot gibiyim şu an.
onlarla çay içicem diye yemekte yemedim. oğlumu aç bıraktım.

haklısın canım bi de benim sürekli istirahat etmem gerekiyor.
oğlumun böbreğe baskı yapmaması için ama nerdeeeeeeee
bu son bidaha kimseyi kabul etmicem.
ay pardon yarında küçük bir misafirim var onu unuttum.
arkadaş kızını doktora götürücek diğer kızı götürme bana bırak dedim.
5 yaşında bir cimcime geliyor.

voltajım eminim sen çocukların arkasında gezmekten yerine oturmuyorsundur.
sen kendini herkesle aynı kefeye koyma canım.
çocuktur döker saçar ben çocuğa kızmıyorum anneye kızıyorum.
hani bir çaba gösterse kendim rahat ol çocuktur yapar derim ama bu çok rahat umrunda değil.
vurdumduymazlığına kızıyorum.

yat uyu kuzum ya boşver
karnımı doyurdum sere serpe yatıcam şimdi sedacım.

Böyle bir zamanda gerekte yok hayatım...

Maksat görüşmekse bir şekilde kahve içecek vakit,fırsat illaki bulunur...
Ama öyle temizlik yap,hazırlık yap,servis yap,ardından yıka,topla yerleştir...çok zor.

sanırım birşeye morali bozulmuş yada kızmış sende çıkarmış canım
benim eşim genelde ortada birşey yokken bana kızıyorsa kesin bunlardan biri olmuş oluyor boşver üzme kendini
otur afiyetle sen ye tatlıyı birazzan dönüp gelir gönlünü alamak içinnn

cnm belki iş yerinde falan bi sıkıntısı olmuştur ama sana yansıtması hoş olmamış hele çıkıp gitmesi senlik bi problemi yokken kavga falanda etmemişsiniz başka bi sıkıntısı var keşke arkasından sende gitseydin çıkıp

aa bide utanmadan ölemi dio yuh sende deseydin keşke haber verseydin bu halimle hazırlık yapmıştım falan deseydin bida sende kabul etme cnm anlasın

Nihhahhahhhaaaaaaaa...geldim işteeee...

çabucanak bitirdim işimi valla,bensiz olmaz muhabbet..

şu çouklu çocuklu misafirlerle ilgili,,

benim de arkadaşlarım var kendini bilen geliyor çocuklarını da idare ediyor,kendini bilmez rahat etmeye gelyior heral,kendi evinde yaptırmadıklarını bizim evlerde yapıyor çocukları,bi ses de etmez annelerii..tabii bende uyusss olurum.

Ellerine bişey alıp gezenler,yapış yapış heryeri elleyenler,yataklarda zıplayanlar..benim halımı da komple oyun hamuru yapmışlardı..yıkamaya verdim mecburen.

Ben bir iki dile getirdim arkadaşlar arasında,genele konuştum..şimdi o kadar çok olmuyor böyle hadiseler ama zaten benim oğlanın hafta içi ödevleri olduğu için kimseleri almıyorum..kısmen rahatladım..

hayırdır tatlım,ne oldu?..:44:

karşı komşumunda (hani benden maya isteyip poğaça yapan ve bana getirmeyen komşum) memleketten misafiri var.
birkaç tane poğaça koydum kapısını çaldım.
ağız burun kıvırdı "ay borcamda daha var" dedi.
verdiğime pişman oldum.
ben tetanoz aşısından ağrıyan, şişen kolumla yoğurdum onun hamurunu.
ver poğaçalarımı diyesim geldi de diyemedim tabi.
allahım yarabbim ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…