değişir büyük ihtimalle canım benimde pek fikrim yok ilk hamilelik olunca böyle tecrübesiz oluyoruzcanım herşeyin güzel çıkmıs çok şükür çok sevindim..ama anlamadıgım şimdiden doğum pozisyonuna dönsede yer değiştirmezlermi gerçi doğum kanalı diye bişi varmıs oraya girdiyse bişi diyemem ayy aman cahilim napimm
kilonda çok güzel maşallah..
bebeğin boyunusende ölçebilirsin..
usg kağıdında FL yazısının karsısındaki değeri 7 ile çarp..bebişin boyu çıksın..
hadi hayırlı doğumlar canım..
ben bulamadım canım o yazıyı sanırım dr boyuna hiç bakmadı:44::44:
teşekkür ederim canımUmutege maşallah pitira.
Şekerde maşallah.
Bana her seker testinde çantanda küp seker bulundur derlerartık ne derece dusukse.
Donmüşse ne mutlu ya rahat olursun yatman oturman.
Benimkiler donmuyor aksi pitirciklarim.nerde neyi ters yaptıysak
Donmüşse normal dogum garanti gibi çatı muayenen de sorun çıkmazsa.
Hakkında hayırlısı olsun insallah.
ay ne güzel düşük işte canım bizim gibi onu yeme bunu yeme demiyordur dr sana
doktora kalsa normal de benim fikrimi soran yok
neyse hayırlısıyla gelelimde 37 haftaya o zaman benim fikrimden de haberdar olurrr
gerçi sezeryan tar,h,n, sorunca bi tuhaf baktı yüzümee
ben 8 şubatın elmesini dört gözle bekliyorum canım çok zor oluyorıkızımınde muhtemel dogum tarıhı aynı umutege..bende 5 ocakta gıtmıstım kontrole..28 subata kadar calısmayı dusunuyorum ben tabı saglıgım elverırse
ama sen doğumdan sonrada çalışacaksan ne kadar ertelersen o kadar iyi kendini de iyi hissettiğin sürece
teşekkür ederim canımşimdiden yorma kendini okara, biraz daha doğuma yakın başlarsın. ben zaten alıştım pasaklı pasaklı takılmaya, martta başlarım büyük temizliğe
bende varım 32
maşallah oğluşuna
ben tüp bebekte normal doğuma yanaşmıyorlar diye biliyordum. keşke rahat normal doğum yapabilsek.
doğum iznine biraz erken ayrılmıyor musun? doğumdan sonra ne adar izin kullanacaksın. ben iş yerimle daha konuşamadım.
kumun döküldüğüne çok sevindim canım. çok çok geçmiş olsun
benim ki normal dedi ama ben yanaşmıyorum normalede
32 hafta itibariyla ayrılabilirsin dedi bana ve 9 şubata denk geldiği için 8 şubatta gel dedi
ben çalışmıcam artık canım o yüzden erteleme gereğide duymuyorum
amin inşallah canımmmmMaşallah kuzucuğumuza,Allah iyiliğini,sağlığını daim etsin inş.
Kilo sorunsalını kontrol altına almışsın canım ne mutluDarısı başıma
Dertsizim sevindim kum ve enfek.probleminden kurtulmanaBol su içmeye devam et,kendini üşütme,dikkat et kuşum.
Misafirinin gezme azmine pes diyorum...Kuzucuklara yazık,günah yahu...Allah akıl,fikir versin...
şeker çıktıktan sonra dikkat ettim canım sanırım o yüzden azkilo aldım bu aya ama dr yinede dikkat diyorrr
ne güzel canım düşük şekerin benim iki yüklemede yüksek çıktı açken en iyi çıkan bu o yüzden çok sevindimmmmmSICAK SICAK bizim burda özel bi tane olduğu için bizimkilerin hepsi aynı hastanede doğuruyor =) sıcak oluyormuş mesela geçen öyle kan için saat dolmasını beklerken görevli kızın biri cam bakımı için bi yerle konusuyordu bi ay olacak haftaya aylık bakıma gelin dei =)
aferim dedim ben gelene kadar yapın bakımlarınızı =) artı odaların olduğı yeri gezdik annemle bu kış günü tüm annişler tişörtlü falandı annemde ne hararet vardır onlarda dedi ama lohusanın üşütmemesi gerek anlamızmış üşüdüğünü oda ayrı =)
yok canım doğru öyle benim ablam ilkini devlette yaptı bi anda cart diye kesmişler aç susuz bırakmışlar suni sancıyı dayamışlar ikincide özelde yaptı ebeler etrafında pervane yemen içmen serbest dedi artı normal doğumdu epidural değildi ama iğne yapıyorlar dedi zaten o an böyle iğnenin battiğini hafif hissediyorsun dedi kestiklerini hissetmedim dedi süperdi dedi şimdi yine hamiş doğuracak yine özelde =)
o da bişi mi benim ki 57 =) benim şekerim düşüyor zaten sürekli
geçmiş olsun canım üzme kendini kendi dr gidene kadar yediklerine dikkat et rejimle halledersin şeker işiniTest sonUclarimi aldıktan sonra saglık Ocağı'na gittik tetenozu hallettim halletmişken sonucları aile hekimine gösterdim
kanaman mı var senin dedi yok dedim böbreklerinde sorun mü var dedi bildigim kadarıyla yok dedim idrarda kan cikmis
sag arka tarafındaki ağrıdan bahsettim onunla mı alakalı acaba dedim muhtemelen dedi heralde bende de kum var
Zaten 1 saatlik şekerin sonucu da 176 çıktı sınır 145. Doktor dedi ki muhtemelen doktorun 75lik test yapar yüksek çıkmış dedi
aman moraller sıfır bende perşembe bakalım doktor ne diycecek :18:
bak birçoğumuzda çıktı şeker ama hepimiz diyetle halletmeye çalışıyoruzzz
Arkadaşlar yorumlaınızın altındaki evlenme yıllarınıza bakıyorum hepiniz evlendikten çok kısa süre sonra hamile kalmışsınız. Bi tek ben miyim bu işi bu kadar erteleyen? Aslında çiftlerin evlendikten sonra en az1-1.5yıl çocuksuz hayatın keyfini çıkarması taraftarıyım. Ama şimdi baktım da ben mi çok geç kalmışım diye düşündüm.Benle evlenen arkadaşlarımında hepsinin çocuğu var.Bi tek ben mi böyle düşünüyorum ne?
bize bak canım 6 sene olacak 5 ay sonra ve ilk bebeğimiz allah çok şükür nasip etti bizede diyoruz
bence seninkide gayet ideal 2 sene biz de istemedik
sonrada allah nasip etmedi 5 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım çok şükür allaha