2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tutamıyorum kendimi ya şu an ne bilim zoruma gitti bi an aklımdan neler geçio şu an acaba beni beğenmiyo mu artık falan diye ((((( valla dikkat de ediyorum kendime yemeği de sevdği gibi yapmıştım öyle nazlanmam da etmem de hani o olmadan da akşam evde korktuğumu biliyo gelsin diye bekliyorum

Canım belli ki canı bir şeye sıkkın,sana yansıtmış..
Bozma sen moralini,ye afiyetle mamaları

Siniri geçince hatasını anlar...

iyiki gelmemiş baksana, hem arayıp gelicem diyor seni hazırolda bekletiyor, kendisi evinde yıkmış neticeyi yatıyor.
bir daha ararsa bir mazeret uydur.

canım sıkma canını, bazen bizde farkında olmadan üzerlerine çok gidiyoruz yada çok fazla şey bekliyoruz.belkide sana söylemediği başka bir sıkıntısı vardır. birazdan pişman olmuş bir şekilde döner.

kıss dertsiz,seni mi buluyor yavrum bütün uyuzlar...

Benim eltim öyledir..yemek yapar benim kapının önünden geçirip aşağıya kayınvalideye indirir,sonra kaç saat sonra bana sorar sen de yicekmiydin şu yemeği yaptım diye..yok istemem diyorumm..çok yaptılar böyle..bende eskiden her iki tarafa da mutlaka birer tabak verirdim yaptıklarımdan,artık kesinlikle vermiyorum..

Canım benim olurmu hiç öyle şey,neler getiriyorsun öyle aklına

Erkekler zaman zaman bencil,düşüncesiz,kontrolsüz,odunumsu modlara girebiliyorlar,tek açıklaması bu,kafa yormaya gerek yok...

Kuşum sana rahatmı batıyor Yat,uyu,dinlen,keyif yap gözünü seveyim...

yok canım gelmez artık zaten. biz bunlara bebek görmeye gittik. 2. çocuğunda. eşimle gidiyoruz bi de. akşam 8de sokağa girdik ama hangi ev bilmiyoruz. eşim eşini aradı komutanım ben evde değilim arabanın egzos ölçümünü yaptırıyorum gelicem siz eve geçin dedin. kocanın olmadığı eve nasıl girsin eşim. arabaya bindik tekrar adamın yarım saat gelmesini bekledik. rahat insanlar yaaa...

ne bileyim canım ya bir voltaj bi de ben. bizi buluyorlar işte. eltinde vermeyecekse ne yaptığını niye söylüyor ki. uyuz insan çok işte.

Kuşum sana rahatmı batıyor Yat,uyu,dinlen,keyif yap gözünü seveyim...
bişey batıyor ama rahat mı çözemedim canım
misafirler taaa nerden gelmişler ne biçim komşuların var demesinler dedim. salaklık bende işte koy dondurucuya çıkar ye sonra. sana ne başkasından.

canım arkadaşlarında dediği gibi başka birşeye kızmıştır. dışarı çıkıp dolaşması iyi olur evde kalsa belki daha çok tartışırdınız.

Üzme kendini canım benim.Eşinin morali bir şeye bozulmuş acısını senden çıkarmış belliki.
Umarım hemencecik gelirde alır gönlünü.

Hadi surat yaptın yaptında kapıyı kapatıp çıkması hiç hoş olmamış.
Sen kendini üzme,senlik bir durum değil ki...

bişey batıyor ama rahat mı çözemedim canım
misafirler taaa nerden gelmişler ne biçim komşuların var demesinler dedim. salaklık bende işte koy dondurucuya çıkar ye sonra. sana ne başkasından.

Senin yaptığın inceliğe,hoşluğa,komşuluk anlayışına söylenecek söz yok ama karşındaki insan aynı frekansta değilse,yapılanın bir anlamı kalmıyor verdiği tepkilerle...O nedenle hersey hakedene bu devirde...

cnm hemen öle şeyler düşünme vardır bir sıkıntısı keşke sende onla gitseydin aklın kalmazdı

Verme birsey birdaha onun kuyruk acısı bu tür durumlarda daha baskın olur devamlı kırmaya çalışır seni.
Yok mus gibi tanıma miş gibi davran.cokta sinirlenme dusunme deger verdiğin biri olmasın.
Yarın çöpün ustunde bile görebilirsin . Firasetime güven

Amanamazon canım eşinin yapısını bilemediğim için birsey diyemem ama kızların dediği gibi kızdığı bir olay vardır,
Hem hamile kadinlar daha cekiciymis biz kendimize balina gibi geliyoruz ama onlara öyle değil
Bırak biraz rahatlasın ,
Hafif yatisinca sorarsın birşeye mı kızdın keyifsizsin vs diye ama üstüne gidersen ters teper herkeste.
Sen yemeğini tatlını yemeye çalış canım istemiyor vs deme hiç
Cocugunuda stresle cezalandırma ...
Allah yardımcın olsun.

slm kızlar şu anda hem açım hem aşırı sinirli.dolapta yemeğimiz var diye mutlu mutlu işten eve geldim birde bakarım ki eşim arkadaşıyla bir güzel bi tencere yemeği hiç ayırmadan yemiş.bende ne hayallerle gelmiştim eve.sen zaten yemiyorsun niye kızdın diyor adam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…