yaptığım yemeğe kafa salladı masaya oturunca ben de istersen başka şeyler de getireyim dedim yemezsen onu dedim o da niiye konuşuyosunki yemem demedimki dedi boğazıma dizildi lokmalar zor tuttum kendimi ağlamamak için hiç konuşmadı açtı tv yi onu izledi...normalde o yerleştirirdi makineye bulaşıkları bekledim gelip yerleştircek mi diye gelmedi ben koydum artık baktım üzerini değişmiş. tatlı koyayım mı dedim sevdiğinden yaptım dedim kalsın dedi çıktı gitti...kaldım öyle mal gibi arkasından
yok canım ya her zaman gelen birisi değil zaten.
aradım açmadı biraz önce kendisi aradı ay kusura bakmayın ben uyumuş kalmışım diyor.
ay sorma canım.
saat 12den beri iki dirhem bir çekirdek giyindim süslendim oturdum beklemeye başladım.
pantolonun dizi çıkmasın diye bacağımı kıvırmadım bile. robot gibiyim şu an.
onlarla çay içicem diye yemekte yemedim. oğlumu aç bıraktım.
haklısın canım bi de benim sürekli istirahat etmem gerekiyor.
oğlumun böbreğe baskı yapmaması için ama nerdeeeeeeee
bu son bidaha kimseyi kabul etmicem.
ay pardon yarında küçük bir misafirim var onu unuttum.
arkadaş kızını doktora götürücek diğer kızı götürme bana bırak dedim.
5 yaşında bir cimcime geliyor.
voltajım eminim sen çocukların arkasında gezmekten yerine oturmuyorsundur.
sen kendini herkesle aynı kefeye koyma canım.
çocuktur döker saçar ben çocuğa kızmıyorum anneye kızıyorum.
hani bir çaba gösterse kendim rahat ol çocuktur yapar derim ama bu çok rahat umrunda değil.
vurdumduymazlığına kızıyorum.
karnımı doyurdum sere serpe yatıcam şimdi sedacım.
yaptığım yemeğe kafa salladı masaya oturunca ben de istersen başka şeyler de getireyim dedim yemezsen onu dedim o da niiye konuşuyosunki yemem demedimki dedi boğazıma dizildi lokmalar zor tuttum kendimi ağlamamak için hiç konuşmadı açtı tv yi onu izledi...normalde o yerleştirirdi makineye bulaşıkları bekledim gelip yerleştircek mi diye gelmedi ben koydum artık baktım üzerini değişmiş. tatlı koyayım mı dedim sevdiğinden yaptım dedim kalsın dedi çıktı gitti...kaldım öyle mal gibi arkasından
karşı komşumunda (hani benden maya isteyip poğaça yapan ve bana getirmeyen komşum) memleketten misafiri var.
Birkaç tane poğaça koydum kapısını çaldım.
Ağız burun kıvırdı "ay borcamda daha var" dedi.
Verdiğime pişman oldum.
Ben tetanoz aşısından ağrıyan, şişen kolumla yoğurdum onun hamurunu.
Ver poğaçalarımı diyesim geldi de diyemedim tabi.
Allahım yarabbim ya...
tutamıyorum kendimi ya şu an ne bilim zoruma gitti bi an aklımdan neler geçio şu an acaba beni beğenmiyo mu artık falan diye((((( valla dikkat de ediyorum kendime yemeği de sevdği gibi yapmıştım öyle nazlanmam da etmem de hani o olmadan da akşam evde korktuğumu biliyo gelsin diye bekliyorum
karşı komşumunda (hani benden maya isteyip poğaça yapan ve bana getirmeyen komşum) memleketten misafiri var.
birkaç tane poğaça koydum kapısını çaldım.
ağız burun kıvırdı "ay borcamda daha var" dedi.
verdiğime pişman oldum.
ben tetanoz aşısından ağrıyan, şişen kolumla yoğurdum onun hamurunu.
ver poğaçalarımı diyesim geldi de diyemedim tabi.
allahım yarabbim ya...
yok canım gelmez artık zaten. biz bunlara bebek görmeye gittik. 2. çocuğunda. eşimle gidiyoruz bi de. akşam 8de sokağa girdik ama hangi ev bilmiyoruz. eşim eşini aradı komutanım ben evde değilim arabanın egzos ölçümünü yaptırıyorum gelicem siz eve geçin dedin. kocanın olmadığı eve nasıl girsin eşim. arabaya bindik tekrar adamın yarım saat gelmesini bekledik. rahat insanlar yaaa...iyiki gelmemiş baksana, hem arayıp gelicem diyor seni hazırolda bekletiyor, kendisi evinde yıkmış neticeyi yatıyor.
bir daha ararsa bir mazeret uydur.
canım sıkma canını, bazen bizde farkında olmadan üzerlerine çok gidiyoruz yada çok fazla şey bekliyoruz.belkide sana söylemediği başka bir sıkıntısı vardır. birazdan pişman olmuş bir şekilde döner.
ne bileyim canım ya bir voltaj bi de ben. bizi buluyorlar işte. eltinde vermeyecekse ne yaptığını niye söylüyor ki. uyuz insan çok işte.kıss dertsiz,seni mi buluyor yavrum bütün uyuzlar...
Benim eltim öyledir..yemek yapar benim kapının önünden geçirip aşağıya kayınvalideye indirir,sonra kaç saat sonra bana sorar sen de yicekmiydin şu yemeği yaptım diye..yok istemem diyorumm..çok yaptılar böyle..bende eskiden her iki tarafa da mutlaka birer tabak verirdim yaptıklarımdan,artık kesinlikle vermiyorum..
bişey batıyor ama rahat mı çözemedim canımKuşum sana rahatmı batıyorYat,uyu,dinlen,keyif yap gözünü seveyim...
canım arkadaşlarında dediği gibi başka birşeye kızmıştır. dışarı çıkıp dolaşması iyi olur evde kalsa belki daha çok tartışırdınız.tutamıyorum kendimi ya şu an ne bilim zoruma gitti bi an aklımdan neler geçio şu an acaba beni beğenmiyo mu artık falan diye((((( valla dikkat de ediyorum kendime yemeği de sevdği gibi yapmıştım öyle nazlanmam da etmem de hani o olmadan da akşam evde korktuğumu biliyo gelsin diye bekliyorum
tutamıyorum kendimi ya şu an ne bilim zoruma gitti bi an aklımdan neler geçio şu an acaba beni beğenmiyo mu artık falan diye((((( valla dikkat de ediyorum kendime yemeği de sevdği gibi yapmıştım öyle nazlanmam da etmem de hani o olmadan da akşam evde korktuğumu biliyo gelsin diye bekliyorum
bişey batıyor ama rahat mı çözemedim canım
misafirler taaa nerden gelmişler ne biçim komşuların var demesinler dedim. salaklık bende işte koy dondurucuya çıkar ye sonra. sana ne başkasından.
birkaç tane poğaça koydum kapısını çaldım.
ağız burun kıvırdı "ay borcamda daha var" dedi.
verdiğime pişman oldum.
ben tetanoz aşısından ağrıyan, şişen kolumla yoğurdum onun hamurunu.
ver poğaçalarımı diyesim geldi de diyemedim tabi.
allahım yarabbim ya...
kızlar bel fıtıgına beyin ve sinir cerrahı bakar değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?