2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım ya kiyamam,
Hemen dışardan söylettir Yada kendi birşeyler yapsın ye guzelce:))

eşim belinden rahatsız..fıtık olup olmadıgına baktıralım dedim
hangi branştan alıcamı bilmiyodum..bendede fıtık var ben genel cerraha gitmiştim..

Bak ne dicem kalkıp yürüsün birde geri geri yürüsün
O an ağrıdan yuruyemezse ve bacak yukarı kalkmıyorsa ,tuvalete cok zor oturup kalkamiyorsa fıtık oluyor genelde.
Olduğu arada mühim L4 L6 diye kemiklerin adı var benim biri cok pisti diğer ikisi hafif.
Allah yardımcısı olsun .

geldi...ayrı ayrı odalardayız hala...okul işlerimi halledeyim artık susup en iyisi nasılsa gelecek kedi gibi yanıma alırım bunların acısınıı

bende fıtıktan şüpheleniyorum..doktora gitmedi zamanında çok ilerletti..
bende de L1 vardı yıllar önce..hiçde baktırmadım ama zorlayınca bir tutuyo fena..Hepimizin canım amin..

Kiz sen 36 misin Parmak hesabı yaptırma bak
Anam neler duyacağım hepiniz de benden küçük musunuz

kıs benim 33 bitti:) sen bakma bu hallerime, ben 1.sınıfı okumadan 2.sınıfa geçtim, o zamanlar b12 mi wardı bea:))
kıs sen kaçsınki, ben 27zannediyom seni??

waowwww

benimki rüya değil, eline geçerse yapar walla,yazık adama 6 ay oldu

geçmiş olsun canımm meyve ye bol bol
bebişler iyi de biz de idare ediyoruz işte hamdolsun diyelim =)

sağol canım..canım ben gecmişi ancak okuyorum eşinle ufak bir sorun yaşamışsınız ve sanırım düzelmesi an meselesi..yanına gelince sende uzatma bence bunlar evliliğin cilveleri::))

yok bacılar yooook bu adamda var bi haller ama ne bilemedimm gitmiş yatmışş yaaaaa ben de bekliyorum yanıma gelcek de düzelecez diye horluyo adam resmen

Benim de arşivimde var bu tür olaylar.Voltaj haklı.

yok bacılar yooook bu adamda var bi haller ama ne bilemedimm gitmiş yatmışş yaaaaa ben de bekliyorum yanıma gelcek de düzelecez diye horluyo adam resmen

Bence gururu konuş onunla vardır bir derdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…