Evet ,
Yoksa o fizikle ortopedi de bakarda...
slm kızlar şu anda hem açım hem aşırı sinirli.dolapta yemeğimiz var diye mutlu mutlu işten eve geldim birde bakarım ki eşim arkadaşıyla bir güzel bi tencere yemeği hiç ayırmadan yemiş.bende ne hayallerle gelmiştim eve.sen zaten yemiyorsun niye kızdın diyor adam yaa
eşim belinden rahatsız..fıtık olup olmadıgına baktıralım dedim
hangi branştan alıcamı bilmiyodum..bendede fıtık var ben genel cerraha gitmiştim..
iyi akşamlar kızlar....ben çok ama çokk hasta oldum gripliyimsizler ve bebişleriniz iyidir inş..
Bak ne dicem kalkıp yürüsün birde geri geri yürüsün
O an ağrıdan yuruyemezse ve bacak yukarı kalkmıyorsa ,tuvalete cok zor oturup kalkamiyorsa fıtık oluyor genelde.
Olduğu arada mühim L4 L6 diye kemiklerin adı var benim biri cok pisti diğer ikisi hafif.
Allah yardımcısı olsun .
Kiz sen 36 misin Parmak hesabı yaptırma bak
Anam neler duyacağım hepiniz de benden küçük musunuz
Bi resim yükleyim dedim ama çok küçük olmuş kii((
Dün maniküre gittim ağdada yaptırayım dedim, Ama kız dr.unla konuş bazı dr.lar izin vermiyor doğum yolu açık mı oluyormuş neymiş dedi. Sormadan yapmayalım dedi. Hem 8,5 aylıkken gelki daha iyi olur senin için dedi , Yaptıramadım((
Bu gece rüyamda göya benim kociş benim göğüs ucumu ıssırmaktan koparmış içinde olan süt aakıyor ayy diyorum sütüm yok sanıyordum oda gitti senin yüzünden
Bi uyandım totom açıkta kalmış :)))
geçmiş olsun canımm meyve ye bol bol
bebişler iyi de biz de idare ediyoruz işte hamdolsun diyelim =)
iyi akşamlar kızlar....ben çok ama çokk hasta oldum gripliyimsizler ve bebişleriniz iyidir inş..
sernilcim geçmiş olsun...
aman dikkat et bolbolmeyve tüketip kısa sürede atlatmaya çalış.
geldi...ayrı ayrı odalardayız hala...okul işlerimi halledeyim artık susup en iyisi nasılsa gelecek kedi gibi yanıma alırım bunların acısınıı
git konuş bakalım belki senin yaptığın bişeyemi takıldı en azından bunu öğren
Benim de arşivimde var bu tür olaylar.Voltaj haklı.Verme birsey birdaha onun kuyruk acısı bu tür durumlarda daha baskın olur devamlı kırmaya çalışır seni. lO
Yok mus gibi tanıma miş gibi davran.cokta sinirlenme dusunme deger verdiğin biri olmasın.
Yarın çöpün ustunde bile görebilirsin . Firasetime güven
yok bacılar yooook bu adamda var bi haller ama ne bilemedimm gitmiş yatmışş yaaaaa ben de bekliyorum yanıma gelcek de düzelecez diye horluyo adam resmen
ay uyuyo gidip sokulsam mı yanınaaa :S
koş koş git bakalım neymiş bi öğren
Gidip konuş bence de ama çok yüz verme...ay uyuyo gidip sokulsam mı yanınaaa :S
gittim ben :S güzel dönerim inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?