2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ewt şeerim bendegeldim bugun amanamazonu merak ettim geldim eşin nasıl oldu varmı bi gelişme

ne olmuş amanamazona?? geçmişe başladım ama henüz görmedim bşy..

eşimin sarılık çok yavaş düşüyor yarın Ankara'ya gidip biyopsi sonucunu alıp doktoruna gösterecek..
sarılığı düşünce açık ameliyatla alınacak safra kesesi;aynı anda da dar olan kanallar genişletilecek..

sen nasılsın tatlım benim,prenses nasıl keyfi yerinde mi hareketli mi?

bebek odasına bayıldım canım çok güzel güle güle kullansın bebişin

bugun eşine yemek falan hazırlamıştı kendide süslwndi ama eşinin bi problemi var heralde kapıyı çarpıp gitmiş eşine sevindim umarım hayırlı haberlerle gelir elifde iyi tepişio arada cumartesi gideceğiz doktora bakalım ben artık iice küp gibi oldum

selamlar kızlar
geçmişi okumayı yeni bitirdim, yoruldum resmen:)

nazı kaç gündür görmüyorum, benmi kaçırıyorum,haberi olan warmı?

pilates yaptıracağını bilmiyodum ben
kaldıramam koca totomu ben
evet alıyor canım, zaten selda hanımda eylü,lde doğum izninden döndü, yeni bebeği var onun da, o yüzden sabah 8 öğlen 3 de çıkıyo, hastanede olduğu saate denk gelmezse ve hafta sonu olursa ekstra ücret alıyo,
çok çok ilgili, ilk kanamalrımın olduğu zaman selda daha başlamamıştı senem hanımı tavsiye ettiler ama 1 aylık randevuları doluydu mecburen burcuya gittim, pek memnun kalmadım samimiyet yok kadında, iletişim sıfır,

10 haftadayken ben, selda hn işe başladı hemen ona devam ettim,
ablamı da o doğurttu geçen sene, aynı gün 12 doğum ve hiç nefes almadan baya normal muayene yaptı kadın bi aşağı bi yukarı gidip gidip geldi ama maşallah diyeyim hiç suratta düşme olmadı hep ilgilendi, mesaisi bitmesine rağmen tüm kontrollerini yapıp öle gitti tüm doğum yaptırdıklarına o gün

annemle çok korkar çatala çıkmaktan ilk kez selda hanımda hiçbişey hissetmedim korkmadım dedi, o da sevdi,
bizim ailedeki kadınların doktoru oldu yani selda hanım

oh güle güle git hayırlı haberler ile dön inşallah tatlım.. göbüşler iyice büyüyor artık (
ben de perşembe gideceğim kontrole..

teşekkür ederim tatlım adımları uyguladım, bakalım oldu mu...
bu arada merak ettim sen kaç yaşındasın kuzum? 17 yıl önce ise.... mmm baya çok oluyo ee 2.çocuk??

mart sonu 34 olucam tatlım (
oğlum nisanda 8 yaşında olacak,bu ikinci oğluşumuz olacak kısmetse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…