iyi akşamlar fıstıklar
maşallah bu akşam burası ne kalabalık
ayy dünürüm de burda;ne işin var bu saatte bacım
ewt şeerim bendegeldim bugun amanamazonu merak ettim geldim eşin nasıl oldu varmı bi gelişme
Kızlar günaydın. Hafta sonu bebek odası takımları beşikler için falan dolaştık eşimle. Bostancıya açılan hello baby falan gittik. Neyse sonuç olarak bebek odası takımları en ucuz 3000 tl. Ama sonra bir takım bulduk pendikteki bir mağzadan fiyatı ucuz. Bütçemiz anca buna yetiyor. Ama korkuluklarıda alçak gibime geldi. Kafam karıştı. Hafta sonu büyük ihtimalle bu takımı gidip alacaz.
Royal 3 Kapl Byyen Beikli Bebek Odas Takm
Yanımızda altı ay yatması içinde aşağıdaki bebşiği beğendim. Çingene salıncağı gibi sallanıyor. Hem hafif ve tekerlekli. Diğer sepetlere nazaranda büyük ve derin. İşin bitincede kaldır koy kutusuna. Gardrobun üstüne koy. 20 kiloya kadar taşıyormuş.
YONCA BAMBAM YENİDOĞAN MİNİ SEPET BEŞİK KARYOLA GittiGidiyor'da 68370294
Seçimlerin sizce nasıl kızlar. Bir akıl verin.
Sagol canim patates kaynatip yedim bende iyi geldi biraz simdi.midem icinde dedigini yapicam canimgeçmiş olsun canımmm vitamin falan al bari yaa bak kuru üzüm de ishale iyi gelebilir bi dene istersen bala limon karıştır bi de miden rahatlar
hemen başla nane limon ve meyve takviyesine.Sanırım bende iyice hasta oluyorum..
bugun eşine yemek falan hazırlamıştı kendide süslwndi ama eşinin bi problemi var heralde kapıyı çarpıp gitmiş eşine sevindim umarım hayırlı haberlerle gelir elifde iyi tepişio arada cumartesi gideceğiz doktora bakalım ben artık iice küp gibi oldumne olmuş amanamazona?? geçmişe başladım ama henüz görmedim bşy..
eşimin sarılık çok yavaş düşüyoryarın Ankara'ya gidip biyopsi sonucunu alıp doktoruna gösterecek..
sarılığı düşünce açık ameliyatla alınacak safra kesesi;aynı anda da dar olan kanallar genişletilecek..
sen nasılsın tatlım benim,prenses nasıl keyfi yerinde mi hareketli mi?
Aman kendine dikkat et canım.
Etrafda çok salgın var zati.İmkan dahilinde bol bol dinlen.
C vitamini al,leblebi ye.Birde muzun faydasını görebilirsin.[/QUOTE
Sagol canim dinleniyorum rapor aldim bu hafta. Birde meyve yiyorum bol bol
canım bu evlilik panosunu nasıl yaptınız bende istiyorum.
ayrıca maşallah ne kadar uzun zaman olmuş sizinki
hemen başla nane limon ve meyve takviyesine.
Bende bu kurs olayına heyecanlıyım , pilates yatıracakmış ya bakalım
selda hanım da ücret farkı alıyor degil mı ? Bir de doğum esnasında hastanede olmazsa parayla geliyorlar senemle Selda
ben Selda ve senem arasında kalmıştım sonra araştırdım senem dedim ama Selda da cok iyiymis bak mesela hareket verdi diyorsun benim hiç özel birşey vermiyor bana , basından beri ne yemem gerekir ne yememem gerekir söylemedi ultrasona uzun uzun bakıyoruz o kadar kiloma bakmıyor bir tek ödem var mı diye kontrol ediyor eliyle , inşallah bu iki katı para ödememin doğumda bir faydası olur
bugun eşine yemek falan hazırlamıştı kendide süslwndi ama eşinin bi problemi var heralde kapıyı çarpıp gitmiş eşine sevindim umarım hayırlı haberlerle gelir elifde iyi tepişio arada cumartesi gideceğiz doktora bakalım ben artık iice küp gibi oldum
selamlar kızlar
geçmişi okumayı yeni bitirdim, yoruldum resmen:)
nazı kaç gündür görmüyorum, benmi kaçırıyorum,haberi olan warmı?
canım linki kopyalıyorum,ayrıntılı yazıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html
öpüyorum kocaman
naz işler yoğun diye giremiyorum diyordu ama :44:
teşekkür ederim tatlım adımları uyguladım, bakalım oldu mu...
bu arada merak ettim sen kaç yaşındasın kuzum? 17 yıl önce ise.... mmm baya çok oluyo ee 2.çocuk??
inşallah öledir, bi aksilik yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?