martta sonu 34 olucam tatlım(
oğlum nisanda 8 yaşında olacak,bu ikinci oğluşumuz olacak kısmetse
bana de eşim yürüyüş yapmıyoruz diye hatırlattı akşam..ben kendimi eve zor atıyorum,yürücek halim yok dedim,en azından hafta sonları yürüyebilirmişizzzz...Doktor dedi ya en az 30 dk yürüyüş yap diye ,bizimki taktı yürütçek beni..yürüyemem yavv,yürüyemememmm..normal doğum yapmıcam nasılsa,niye zora sokayım kendimi..yatakta baygın vaziyette buluyorum kendimi,ne yürüyüşü..
amin canım, senelerce ne heveslerle bekledim hamileliği, hep hayaller kurdum ama hayatımda hiç olmadığı kadar stresli zamanlar geçridim. ne iş, ne kaynana, ne şeker şimdi hiç biri umurumda değil, sadece bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum. kordon konusu çok canımı sıkıyor şimdi. hemen zaman geçsin istiyorum.
hamile canım gününüz nasıl geçti diye sormuşsun;
çoooookk yorucu geçti,işlerim bitmek bilmedi akşam 8'de ancak oturabildim(
sabaha kadar inşallah dinlenmiş olurum(
hamile canım gününüz nasıl geçti diye sormuşsun;
çoooookk yorucu geçti,işlerim bitmek bilmedi akşam 8'de ancak oturabildim(
sabaha kadar inşallah dinlenmiş olurum(
canım günümüz güzel de gecemiz çokkkkkk zor geçiyornbersinizz hamiş annelerr gününüz nasıl geçti? bir günü daha devirdikhayırlısıylaa ohhh ohhhh
aman nazar değmesin arada uyansam da uykum kaçmadan uyuyorum buaralar..
hep soluma yatıyorum ben;kendimi şartlandırdım başka tarafa dönmek için uğraşmıyorum artık :)
kocaman bir minderim var,uyanınca en çok onun şekliyle oynayıp tekrar dalıyorum..
canım günümüz güzel de gecemiz çokkkkkk zor geçiyorben hiç uyuyamıyorum bacaklarım çok ağrıyor eminim biçoğumuz aynı durumdayız bi doğursak hayırlısıyla
hayirdir kuzum yine mi misafirin vardi?
sernil tatlım geçmiş olsun(
bol su,ballı ıhlamur/süt ve meyve tüketmeye çalış(
canım günümüz güzel de gecemiz çokkkkkk zor geçiyorben hiç uyuyamıyorum bacaklarım çok ağrıyor eminim biçoğumuz aynı durumdayız bi doğursak hayırlısıyla
eee napalım tatlım anne olması kolay değil ben 15 yıldır uyuyorum napalım bundansonrada uyumayız sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz katlanıcazbebişler doğduktan sonra bu uykularımızı bile arayacağız
mart annelerinde de doğum haberi var;çok tırstım ne yalan söyleyeyim :18:
sağol canım:) tatlım gecmişi okuyamadım eşin nasıl oldu iyidir inş
Mart annelerinde doğuran mı varrrr
kaçıncı haftada doğurmuş
yok fıstığım misafir yoktu.. kocişim herşeyi yiyemediği için bugün çeşit çeşit yemek yaptım diyetine uygun..
birde oğlum öksürüyordu okula yollamadım;onu besleyip baktım..
arada bir kaç extra iş çıktı yarım bırakıp oturamadım(
akşamüstü birde alışveriş faslı yapmamız gerekti;tuz biber oldu(
nasıl yoruldum anlatamam..
sen nasılsın tatlım?hiç sohbet edemiyoruz artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?