2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım bence sen kocişini dinle ve yürüyüşe çıkın. doğum şekli değilki sadece , doğuma kadar olan süreçte faydası olur sana harekette bereket vardır hihi

hiçbişeyin canını sıkmasına izin verme ,benim dr um diyorki ''sloganımız mutlu hamilelik,mutlu bir bebek '' yakında bebişlerimiz doğmaya başlıcak ve bizde hheyecanla takip edeceğizve sıramızı bekleyeceğiz. sonra benim kız çok gazlı ,emiyo, emmiyo diye dert yanıcaz birbirimize

nbersinizz hamiş annelerr gününüz nasıl geçti? bir günü daha devirdik hayırlısıylaa ohhh ohhhh

hamile canım gününüz nasıl geçti diye sormuşsun;
çoooookk yorucu geçti,işlerim bitmek bilmedi akşam 8'de ancak oturabildim (
sabaha kadar inşallah dinlenmiş olurum (

hamile canım gününüz nasıl geçti diye sormuşsun;
çoooookk yorucu geçti,işlerim bitmek bilmedi akşam 8'de ancak oturabildim (
sabaha kadar inşallah dinlenmiş olurum (

inşallah canımm sabaha kadarda dinlenemiyoruz ki bi oyana bi buyana dön ben öyleyim vallahii her yanım ağrıyor eşime tutunup öyle dönüyorum

aman nazar değmesin arada uyansam da uykum kaçmadan uyuyorum buaralar..
hep soluma yatıyorum ben;kendimi şartlandırdım başka tarafa dönmek için uğraşmıyorum artık :)
kocaman bir minderim var,uyanınca en çok onun şekliyle oynayıp tekrar dalıyorum..

nbersinizz hamiş annelerr gününüz nasıl geçti? bir günü daha devirdik hayırlısıylaa ohhh ohhhh
canım günümüz güzel de gecemiz çokkkkkk zor geçiyor ben hiç uyuyamıyorum bacaklarım çok ağrıyor eminim biçoğumuz aynı durumdayız bi doğursak hayırlısıyla

maşallahh ne iyi bende hep soluma yatmaya çalışıyorum ama kolum uyuşuyo bende yastıksız yatmıyorum bacağımın arasında rahat yatmamı sağlıyo ama yinede işte deliksiz uyuamıyorum
işey sorucam ben hergün rüya görüyorumm gözümü kapattığım an rüya başlıyor hamilelikle ilgili olabilirmiş sende çok görüyomusun rüya

canım günümüz güzel de gecemiz çokkkkkk zor geçiyor ben hiç uyuyamıyorum bacaklarım çok ağrıyor eminim biçoğumuz aynı durumdayız bi doğursak hayırlısıyla

çoooooooooookk haklısınn canım malesef öyleee çok zor oluyor gecelerii benimde bacaklarım çok ağrıyorr kolay değil tabi kiloya artık bacaklarda dayanamıyorr .

hayirdir kuzum yine mi misafirin vardi?

yok fıstığım misafir yoktu.. kocişim herşeyi yiyemediği için bugün çeşit çeşit yemek yaptım diyetine uygun..
birde oğlum öksürüyordu okula yollamadım;onu besleyip baktım..
arada bir kaç extra iş çıktı yarım bırakıp oturamadım (
akşamüstü birde alışveriş faslı yapmamız gerekti;tuz biber oldu (
nasıl yoruldum anlatamam..

sen nasılsın tatlım?hiç sohbet edemiyoruz artık (

bebişler doğduktan sonra bu uykularımızı bile arayacağız
mart annelerinde de doğum haberi var;çok tırstım ne yalan söyleyeyim :18:

bebişler doğduktan sonra bu uykularımızı bile arayacağız
mart annelerinde de doğum haberi var;çok tırstım ne yalan söyleyeyim :18:
eee napalım tatlım anne olması kolay değil ben 15 yıldır uyuyorum napalım bundansonrada uyumayız sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz katlanıcaz

sağol canım:) tatlım gecmişi okuyamadım eşin nasıl oldu iyidir inş

ehhh çok şükür daha iyi.. sarılığının geçmesini bekliyoruz ameliyat olmak için..
Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah..

sen nasıl oldun tatlım?
kız kardeşin nasıl ameliyat olacak mı?baban nasıl oldu??

bi tek alisveris bile yoruyor insani... hayirlisiyla atlatsaydiniz su ameliyati da insallah, umarim gelenin gidenin olmaz cok... gecmis olsun oglusuna ilerlemez insallah

haftasonu biyerlere davetliydik, dunde seker yukleme testim vardi, hastaneden gelince yorulmusum yattim biraz sonra ev isi falan gecti vakit giremedim, degerleri soylemediler daha ama normalmis cok sukur

pazartesi detayli ultrasonum var gun gecirmeye calisiyorum iste bende napayim, dusunmemeye calisiyorum pek ama kistler gecti mi gecmedi icim icimi yiyor bi yandan hayirlisiyla gorsem kuzumun iyi oldugunu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…