arkadaşlar dün ablam bebeğini kaybetti malesef yine düşükle sonuçlandı
çok üzüldüm canım allah sabır versin.
ayy canım yeni gördüm iş yerindeyim bakamadım az önce ayyy ne kadarlıktı ayy yasadıgım için daha iyi anlıyorum bir an o günlerim aklıma geldi ellerim tittredi nasıl peki durumu
daha 6 haftalıktı böylesi daha hayırlıymış demekki kötü durumda ablam düzelmeye çalışıyor allah kimseye vermesin
amin canımm ya doktora gittimi ilk değilse demekki bi problem var bi test falan yaptırsın peki hani huzursuzluk mu vardı acaba benim mesela ilk düşüğüm eşimle kavgamız sonucu oldu üzüntüden şimdi melek gibi davranıo onun korkusundan stresten mi oldu acaba doktor falan arastırsanız ama bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demekki ve kesin bir problemi vardır bebeğin doktorum bana öyle dedi dogsa bile engeli vardır onun dedi çünkü rahim gebelik hatalıysa yani bebekte bi eksiklik gelişememe varsa rahim iptal ediyor gebeliği dedi bununla avuttum kendimi ya engelli olsaydı dedim hayattan eksik kalsaydı mahrum kalsaydı o zaman daha kötü ya suan cennette ve annesini de yanına alabiliyor öbür dünyada ne mutlu demi allaha şükür varmış cocugu dediğin gibi hiç olmasaydı daha kötü tabi ki
yok cnm ya kan pıhtılaşması var o yüzden oluyor ilaçlarda fayda etmedi bir dahakine dikiş atacaklar rahime bakalım
yok cnm ya kan pıhtılaşması var o yüzden oluyor ilaçlarda fayda etmedi bir dahakine dikiş atacaklar rahime bakalım
güzeller güzeli annecikler ya benim göbeğim çok büyümedi ama pantollarım skıyor rahatsız hissediyorum hamile kotlarda bu asamada büyük olmaz mı ne yapmalıyım yardımcı olun bacak kısmı geniş sevmiyorum büyük beden alsamda onun bacak geniş olacak falan pot pot çirkin duracak çıkmazlardayım hamile kıyafetleride çok pahalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?