2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
arkadaşlar dün ablam bebeğini kaybetti malesef yine düşükle sonuçlandı

ayy canım yeni gördüm iş yerindeyim bakamadım az önce ayyy ne kadarlıktı ayy yasadıgım için daha iyi anlıyorum bir an o günlerim aklıma geldi ellerim tittredi nasıl peki durumu

ayy canım yeni gördüm iş yerindeyim bakamadım az önce ayyy ne kadarlıktı ayy yasadıgım için daha iyi anlıyorum bir an o günlerim aklıma geldi ellerim tittredi nasıl peki durumu

daha 6 haftalıktı böylesi daha hayırlıymış demekki kötü durumda ablam düzelmeye çalışıyor allah kimseye vermesin

daha 6 haftalıktı böylesi daha hayırlıymış demekki kötü durumda ablam düzelmeye çalışıyor allah kimseye vermesin

amin canımm ya doktora gittimi ilk değilse demekki bi problem var bi test falan yaptırsın peki hani huzursuzluk mu vardı acaba benim mesela ilk düşüğüm eşimle kavgamız sonucu oldu üzüntüden şimdi melek gibi davranıo onun korkusundan stresten mi oldu acaba doktor falan arastırsanız ama bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demekki ve kesin bir problemi vardır bebeğin doktorum bana öyle dedi dogsa bile engeli vardır onun dedi çünkü rahim gebelik hatalıysa yani bebekte bi eksiklik gelişememe varsa rahim iptal ediyor gebeliği dedi bununla avuttum kendimi ya engelli olsaydı dedim hayattan eksik kalsaydı mahrum kalsaydı o zaman daha kötü ya suan cennette ve annesini de yanına alabiliyor öbür dünyada ne mutlu demi allaha şükür varmış cocugu dediğin gibi hiç olmasaydı daha kötü tabi ki

yok cnm ya kan pıhtılaşması var o yüzden oluyor ilaçlarda fayda etmedi bir dahakine dikiş atacaklar rahime bakalım

yok cnm ya kan pıhtılaşması var o yüzden oluyor ilaçlarda fayda etmedi bir dahakine dikiş atacaklar rahime bakalım

off o çok kötüymüş dikiş atmak nasılmış ya ilk defa duyuyorum aaa ayy çözüm oysa yani tabiki inşallah bir bebeği olur da unutur tüm acılarını ben suan bile o günleri tekrar yasıyorum ama annem diyorki kucagına al kendini unutuyorsun diyor benim bi büyük kardeşim doğmuş 2 gün sonra ölmüş onu unutamıyordum diyor sen olunca unuttum tabi tamamen unutamadım ama acılarım hafifledi diyor ve ona destek olacak eşi yoktu yurt dısındaydı babam enişten ablanın yanındaysa onun desteği ile başarırlar

güzeller güzeli annecikler ya benim göbeğim çok büyümedi ama pantollarım skıyor rahatsız hissediyorum hamile kotlarda bu asamada büyük olmaz mı ne yapmalıyım yardımcı olun bacak kısmı geniş sevmiyorum büyük beden alsamda onun bacak geniş olacak falan pot pot çirkin duracak çıkmazlardayım hamile kıyafetleride çok pahalııı

Canım Mango'da düşük belli,beli iki taraftan düğmeli pantolanlar var ben onlarla idare ediyorum,gayet rahatlar.

günaydın kızlar...

bir arkadaş sormuş bende sormak istiyorum.. ikiili tarama da bebeğin cinsiyeti anlaşılıyor mu?

bir de ben follik asit ve elevit kullanıyorum.. omega içeren birşey de kullanan var mı?

haftaya ikili taramaya gireceğim biraz endişeliyim birşey çıkmaz inş.. öptüm hepiniziii

sedacıgım çok geçmiş olsun..benim arkadasımda 2 bebegini bu sorundan dolayı kaybetti..gebeyken ilaç ve iğne kullanması gerekiyo diye söylemişti arkadasım..gebelikte maalesef geç öğrenildigi yani satını beklemek zorunda kaldıgın için kayıplar oluyo diye düşünüyorum..Allah tekrarını nasip eder inşallah..

Günaydın Kızlar ,

Yarın doktor kontrolüm var muhtemelen 2'li test yapılacak.
Yaptıranlar aynı gün sonuçları aldınızmı?
Birde sağlıklı olması herşeyden önemli ama çok merak ediyorum doktorunuz cinsiyet ile ilgili kesin ipucu verdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…