2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
​çok uykudan bahsettik uykum geldi gelmişken cumba yatak herkeze iyi geceler güzel rüyalar

İnş tez zamanda sağlığına kavuşur eşin..bende bugün bütün gün yattım bu defa çok fena yakaladı hastalık beni vücut yorgun ya gafil avlandım gripeablamda okulların tatilini bekliyor şubatın 2.haftası ameliyat olucak,babam kemoterapiye devam ediyor p.tesi tomoğrafi çekimi yapılacak durumu tekrar değerlendirilecek,Allah tüm hastalarımıza şifa versin..

esra tatlım pazartesiye az kaldı, güle güle git doya doya izle yavrunu ve hayırlı haberler ile dön inşallah..
kist dediğin ilk gittiğinizde eşinin farkettiği parlaklıktan mı bahsediyorsun?? eğer doğru anladıysam oysa eğer, başka bebeklerde de duydum geçici bşymiş endişe etme bence...
Allahın izniyle pazartesi kuzumuzun sağlıklı haberlerini paylaşacaksın burada

Son düzenleme:
Laterna tatlım mart annelerinin doğum haberi benide endişelendirdi ya benim daha bir sürü eksiğim ve işim var biran önce iyileşip işleri hızlandırmam lazım..

evet canim, %98 geciyormus bunu bilsemde insanin aklinin kosesine kaliyor iste hep

24. haftada kontrole gittigimde sonografi uzmani iyice inceleyecek kistlerin gecip gecmedigini dedi doktorum, gecmemisse 32 de tekrar bakariz, hala gecmediyse dogumdan sonra kontrol altinda tutulur dedi, o oyle diyince biraz daha korktum ama insallah gecmistir canim dedigin gibi...

fıstıklar ben yavaştan yatayım artık
sernilim esram hayırlı geceler ikinize de
sernil sıcak bşyler içmeyi ihmal etme tatlım..

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlar
bn hala tetanoz aşımı yaptırmadım cildimde gül hastalığı çıktı 3 aydır hala geçmedi
sordum dr uma yinede yaptırımmı diye oda doğumdan sonra yaptırırsın dedi zaten ilk doz için geç kaldık dedi

aa ben tetonoz aşını daha pazartesi yaptırdım.benim dr en baştan beri ben 28.haftada bikere vurulucan sonrada son haftamı doğumdan sonramı öle bişey dedi.yarın tahlil sonuçlarım çıkınca arıcam

cnm o parlaklıktan benm bebeğmin de kalbinde görüldü önemli bişey deil dedi dr um geçiyomuş son aylarda
ama bnm de aklımın bi köşesinde duruyor tekrar baktırmayı düşünüyorum Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin
bebişlerimizi inşallah
hayırlı haberler alırız hepimiz inşallah

aa ben tetonoz aşını daha pazartesi yaptırdım.benim dr en baştan beri ben 28.haftada bikere vurulucan sonrada son haftamı doğumdan sonramı öle bişey dedi.yarın tahlil sonuçlarım çıkınca arıcam

bnm dr da 28. haftada 2. dozun vurulması gerektiğini söledi
ama sanırım vurulamicm hiç

dua topiğini bulamadım ben 200 tane okudum düşelim diycektim dahada okucam biraz yoğundum.bu hafta cmt dr a gittik oğlum bize sürekli pipisini gösteriyo ama yüzünü göstermiyo geçen sefer detaylı ultrasonda da göstermedi dr yarım saat bekledi valla öksürdüm yan yattım yok eliyle yüzünü kapıyor eskitmek istemiyor sanırım
akşam kayınvalidemleri yemeğe aldım balık yaptım ama geberdim.dumandan ertesi gün bile gözüm aktı.pazar günü pazara çıktık eve yakın avm var carfoura sadece bir cezve almaya girdik 3 saat dolanmışız cezve hariç bi dünya şey alıp öyle çıktık.pztsi sağlık ocağına gittim rutün tsh için kan verme sonra tetanoz aşısı ilaç yazdır neyse eve geldim yemek yaptım karnıbahar ama canım gözleme istedi.kalktım o kolla hamur yoğurdum yaptım nası bir hırsla istediysem ayy inşallah canı çeken olmaz.neyse bugün de kayınvalidem yatak odası dolabını yeniliyodu eskisi iki parça küçüğünüde adam sana getirsin yüklüğe koy dedi tm dedim bide o iş çıktı dolapları sildim fazla eşyaların hepsini koydurdum akşam eşime ama çok güzel oldu dağınıklık ortadan kalktı.bide yatak odası dolabımı da düzenledim.içindeki kapitoneleri yıkamıştım geçen hafta bebek dolabına sererim diye ama büyük geldi kayv.dede varmış uygun ölçü ondan aldım yine.
ya bende bu ara evle ilgili böyle bir dürtü oluştu temizleyebildiğim kadar etrafı temizliyim sonra yapamam diye.daha geçen ay bütün yatak dolabımı komodin şifonyer iç dış sildim.bugün yine sildim.temiz örtüleri serdim insanın içi açılıyo valla herşey güzel kokuyor.hem belki bidahaki aya yapamam niye yapmadım diye pişman olcağıma halim varken yavaş yavaş yapıyom. pazar günü de eltim ve kayınvalideler çaya gelicek hamurişide hiç beceremem gerildim şimdiden bitek kek yapmayı biliyom bide basit börekler o kadar.
bu mide işi nolcak yahu ben bugün yorgunluktan 21.30 da devrildim yatağa 1 saat önce ağız dolusu ekşi suyla uyandım inşallah uykuda boğulmam bu gidişle.topiği geriden biraz okudum Allah hastalara şifa versin.şimdilik bunlar herkese iyi geceler..

bnm dr da 28. haftada 2. dozun vurulması gerektiğini söledi
ama sanırım vurulamicm hiç

tabi isteğe bağlı bunlar gebelik .org dan hafta hafta hamilelik 29. haftaya bak orda kaan bey anlatıyo.şart değil dr istemediyse sorun yok sadece önlem amaçlı ama şu an özeliikle devlete gebelik takibine gidenlere ordakiler mutlaka yapıyomuş.sağlık ocağındaki hemşire dedi bana.ama son 5 yıl içinde bu aşıyı olanlarda gerek yokmuş.istenme nedeni ise küçüçük bir ihtimal için. olaki bebeğin kordonu steril olmayan bir aletle kesilirde bebeğe tetonoz bulaşırsa önlemi.artık hastanelerde pek olmuyomuş ama evde yada takside vs doğumlarda olabilme ihtimali içinmiş.

insallah canim benimkinin kalbinde degilde beynindeydi, organlar gelistikce gecer demisti insallah gecmistir senin bebegininde

günaydın hayırlı sabahlar herkese günümüz güzel geçsin inşallah :)

Günaaydııın anneleerr ve bebişleriii ben dün gece uyuyamadım nefes darlığı çekiyorum ve bir türlü uyumak için rahat pozisyon bulamıyoruuuum

güzel bir gün olsun inş-ALLAH

biz acıktık da uyuyamadık teyzeleri durmadı prensesim

bebeci geçmişler olsun cnm bnm diğer hasta olan arkadaşlarıma da tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…