ehhh çok şükür daha iyi.. sarılığının geçmesini bekliyoruz ameliyat olmak için..
Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah..
sen nasıl oldun tatlım?
kız kardeşin nasıl ameliyat olacak mı?baban nasıl oldu??
bi tek alisveris bile yoruyor insani... hayirlisiyla atlatsaydiniz su ameliyati da insallah, umarim gelenin gidenin olmaz cok... gecmis olsun oglusuna ilerlemez insallah
haftasonu biyerlere davetliydik, dunde seker yukleme testim vardi, hastaneden gelince yorulmusum yattim biraz sonra ev isi falan gecti vakit giremedim, degerleri soylemediler daha ama normalmis cok sukur
pazartesi detayli ultrasonum var gun gecirmeye calisiyorum iste bende napayim, dusunmemeye calisiyorum pek ama kistler gecti mi gecmedi icim icimi yiyor bi yandanhayirlisiyla gorsem kuzumun iyi oldugunu insallah
esra tatlım pazartesiye az kaldı, güle güle git doya doya izle yavrunu ve hayırlı haberler ile dön inşallah..
kist dediğin ilk gittiğinizde eşinin farkettiği parlaklıktan mı bahsediyorsun?? eğer doğru anladıysam oysa eğer, başka bebeklerde de duydum geçici bşy mi endişe etme bence...
Allahın izniyle pazartesi kuzumuzun sağlıklı haberlerini paylaşacaksın burada
fıstıklar ben yavaştan yatayım artık
sernilim esram hayırlı geceler ikinize de
sernil sıcak bşyler içmeyi ihmal etme tatlım..
hayırlı geceler kızlar
bn hala tetanoz aşımı yaptırmadım cildimde gül hastalığı çıktı 3 aydır hala geçmedi
sordum dr uma yinede yaptırımmı diye oda doğumdan sonra yaptırırsın dedi zaten ilk doz için geç kaldık dedi
evet canim, %98 geciyormus bunu bilsemde insanin aklinin kosesine kaliyor iste hep
24. haftada kontrole gittigimde sonografi uzmani iyice inceleyecek kistlerin gecip gecmedigini dedi doktorum, gecmemisse 32 de tekrar bakariz, hala gecmediyse dogumdan sonra kontrol altinda tutulur dedi, o oyle diyince biraz daha korktum ama insallah gecmistir canim dedigin gibi...
aa ben tetonoz aşını daha pazartesi yaptırdım.benim dr en baştan beri ben 28.haftada bikere vurulucan sonrada son haftamı doğumdan sonramı öle bişey dedi.yarın tahlil sonuçlarım çıkınca arıcam
bnm dr da 28. haftada 2. dozun vurulması gerektiğini söledi
ama sanırım vurulamicm hiç
cnm o parlaklıktan benm bebeğmin de kalbinde görüldü önemli bişey deil dedi dr um geçiyomuş son aylarda
ama bnm de aklımın bi köşesinde duruyor tekrar baktırmayı düşünüyorum Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin
bebişlerimizi inşallah
hayırlı haberler alırız hepimiz inşallah
mart sonu 34 olucam tatlım(
oğlum nisanda 8 yaşında olacak,bu ikinci oğluşumuz olacak kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?