2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın güzel anneler bütün gece rüyamda amanamazonu gördüm çok merak ediorum gelmedi daha ne yaptı acaba

günaydın güzel anneler bütün gece rüyamda amanamazonu gördüm çok merak ediorum gelmedi daha ne yaptı acaba

günaydın cnm

inan hiç haberim yok bnm , ztn baya uzak kaldım ewde duramıyorum ki akşamda gelince ağrım çok oluyo hemen yatıorum ama neeeee mümkün yauyku yoooooggg

ayy ben de gördüm aynı şeyi ben de eşimle yaşıyordum dün gece yatarken de dua etmiştim inşallah düzelirler diye

günaydın cnm

inan hiç haberim yok bnm , ztn baya uzak kaldım ewde duramıyorum ki akşamda gelince ağrım çok oluyo hemen yatıorum ama neeeee mümkün yauyku yoooooggg

aynene kuzum uyku problemi hepimizde var artıkda olacak heralde bebek için uyku düzenimizin en önemli olduğu şu gunlerde uykusuzluk çekioruz bide kalkıp işe gelioruz

aynene kuzum uyku problemi hepimizde var artıkda olacak heralde bebek için uyku düzenimizin en önemli olduğu şu gunlerde uykusuzluk çekioruz bide kalkıp işe gelioruz

ALLAH çalışanların yar ve yardımcısı olsun cnm bnm hmde bebişler warken hiç de kolay olmuyor ...

bel ağrısı kasık ağrısı yatırmıyor gerçekten ama uyumayacak çocuk da uyumaz ztn

yok kuzum benim bende hemen yapmadım nikah tarihlermizle 3 ay var saten aramız da tek değilsin bacımm ama bende şöyle düşünüyorum evet biraz beklenmesi gererkiyor doğru ama kimlerin beklemesi gerekiyor burda ayrılıyoruz sevgililik veya nişanlılık dönemi kısa olanlar çünkü ne olursa olsun aynı evde yaşamak farklı birşey ama şöyle bir olay var zaten evli gibi sevgililik nişanlılık dönemi geçirenler aradaki tek fark resmiyet oluyor düşünsene yıllarca cık beraber yaşa gez toz hatta beraber şehir-yurt dışı gezileri sonra evlen bebek isteyen bir çiftse ilk gece hemen yapmalılar bence =) beraber uzun yıllar birşeyler paylaşamamışlarsa beraber gezip tozamamışlarsa ve gezmek tozmak istiyorlar sa hemen yapmasınlar 1-1,5 sene neki 3-4 sene beklesinler(yaşı göz önüne alarak ayarlanabilir bir erteleme yani) ama bazı çiftlerimiz de var ki istemiyorum cocuk sahibi olmak istiyorum gezeceksemde onunla gezerim yaparlar =))

herkese günaydın hamiş bayanlar..
işe de geldik,ama ölüyorum uykusuzluktan. bir de reflü fena rahatsızlık veriyor.
sizler iş yerinizden ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?
bana dün dr.32.haftada ayrıl dedi. çocuğu da sezeryan ile 1 nisan gibi alabiliriz dedi.

katılıyorum sana canım

kocamla çocukluk arkadaşı we aşkıyız 15 sene oldu birbirimizi tanıyalı

ilk önce sokakta oynuoduk çocukca sewioduk ( Kayseriye mayıs sonu gelir eylül ortası Adanaya dönerdik kışında gelirdik bi taraf akrabalarımız burda )
liseli olduk ozaman daha farklı
üniv.oldu ozaman daha da farklı oldu

we ewlendik sonunda

we biz farklı şehirlerdeydik Adana-Kayseri yolunda gidip geldik ezberledik şeritlerini bile

günaydın cnm

neyseki az kaldı zamanımız uykusuzluk çok kötü ewde olmama rağmen uyuyamıorum ki sizlere Allah kolaylık wersin tatlım

ALLAH çalışanların yar ve yardımcısı olsun cnm bnm hmde bebişler warken hiç de kolay olmuyor ...

bel ağrısı kasık ağrısı yatırmıyor gerçekten ama uyumayacak çocuk da uyumaz ztn

walla hep dua ediorum umarım uyur yoksa bana zor olacak gece uyumazsa sabah kalkıp bide işe geleceğim ama benim anneşim akıllı uslu bi kız olacak annesini hiç üzmeyecek elimi karnıma koyup hep böle konuşuorum bi yerde okumuştum etkisi oluomuş bi nevi telkin

Kızlar dün bizim görevli abla ile görüştük aynı odada çalıştığım abinin eşide hamile doğum iznine çıkmadan 2 ay önce rapor almamız gerekiomuş doktordan çalışabilir die yoksa çalışsak bile rapor almadığımız için izin süremizden gidiomuş doktor son 3 haftaya kadar rapor veriomuş 3 hafta kala vermiomuş artık bide doğumdan sonra sigortamız yatmıomuş ama sağlık hizmetlerinden yararlanmaya devam ediomşuz 2 ay sonra süt parası die para alıomuşuz geri kalan parayıda iznimiz bitip işe gelince alıomuşuz paylaşayım dedim

ayy ben de gördüm aynı şeyi ben de eşimle yaşıyordum dün gece yatarken de dua etmiştim inşallah düzelirler diye
bende çok merak ettim. gece yarısı girip baktım ama uğramamış. bence düzelttiler arayı kızlar, mutlu mesut uyudular

bende 32. haftada ayrılacağım. yani 32. haftayı doldurunca oluyor sanırım. doktora bi sormak lazım.

evet canım eğer devam edecekseniz. o raporu almanız gerekiyor. 5haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz. eğerki o 5hafta içinde çalışamayacağınızı anlarsanız. raporu bozdurup izne de ayrılabilirsiniz. bunlar bizim için önemli şeyler. müdürler malum herşeyi kuralına göre yapmayı pek severler. o zaman bizimde oyunu kuralına göre oynamamız lazım

evet çok zor olur cnm hem sana hem kızımıza üzmeyecek elbet sakin olcak bebişlerimiz

konuşmak çok etkiliymiş dediğin gibi dua okumak da çok etkili cnm bnm

benim anlamadığım şimdi 3 hafta gitmicez ya onun önündeki 2 aydan başlıcaz demi yani 2 ayın içinde o gitmicemiz 3 hafta yok demi yani 8+3 hafta demi:S

benim anlamadığım şimdi 3 hafta gitmicez ya onun önündeki 2 aydan başlıcaz demi yani 2 ayın içinde o gitmicemiz 3 hafta yok demi yani 8+3 hafta demi:S

sanırım 5+3 hafta canım. yani can çatlasa 5haftasını sonraya aktarabiliyoruz. doğum öncesi 3 sonrası 13 şeklinde. ama işte meclisten şu yasa geçseydi. rahat bir nefes alacaktık.

günaydın güzeller

bi uykusuz da burda resmen gözbebeklerim yanıyo .. gece 3 te uyandım.. bulantı.. peşine kusma.. bitmedi gitti deli olucam..gözümü kırpmadan sabahı sabah ettim .. geldim işe ama ne halde geldim bi ben bilirim

amannn canım bugün biraz zor geçer ama sık dişini eve gidince dinlenirsin. normal öğretimmi okulunuz 3te mi bitiyo? ne olacak bizim bu halimiz bebiş doğduktan sonra uyku yok tamam anladıkta doğmadan başladı kabuz geceler.

günaydın tatlım

Allah yardımcımız olsun

yaaaaaaaaaaaaa bnm gıcık doktorum hastane değiştirmiş yaaaaaaaa hmde donanımsız bir hastaneye naaapsam ben şimdi moralim bozulduuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…