2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

süperrr işte =)

seker var idrarda kan var sirt agrisi var surekli çişim var ama gece uykusu yooook

oyyy kıyamam bende gece ağlamak istiyorum artık uyumak istiyorum diye hiç bişiden değil migrenden korkuyorum uykusuz kalınca tutuyor

günaydın kızlarrr
bende yatakla zor vedalaştım bugünnnn

hiçç sorma tüm gece uyuyamayıp alarmın çalmasına yakın harika derin güzel bir uyku çöküyor ya uyusan deliksiz günlerce uyurmuşsun gibi =) ben doğa üstü güçler tarafından spatulayla kazındığımı hissediyorum başka hiç bi güç sökemez çünkü =)

günaydın kızlar,

herkes uyuyamamaktan şikayetçi çalışanlara allah kolaylık versin.
ben başımı yastığa koyunca uyuyorum lavaboya gözüm kapalı gidiyorum
11 de yattım 7 de uyandım ve hala uykum var.
misafirim olmasa yatıp uyurdum o kadar uykum var şu an

Sevgili nisan annelerinin çalışan anneleri;
doğum izinlerinin 24 haftaya çıkarılması kararı için gelin meclise yazı yazalım dertlerimizi anlatalım öyle yada böyle biz çalışan annelerin 24 haftaya zaten bi şekilde tamamladığımızı ama bu süreçte yaşadığımız zorluklardan bahsedelim 6 aya kadar sadece anne sütü diyorsunuz ama 2-3 aylıkken bebeklerimizi bırakıp gelmemizi söylüyorsunuz diyelim burdan sesimizi duyuramayız en azından denedik diyelim!

canım geçmiş olsun akşam yediğin birşeymi dokundu niye böyle oldun..

kızlar günaydın.. bu arada butik bebe de nevresim takımları 19,90 bilginiz olsun

günaydın hamişler, bebişler
4 gün evde dinlendikten sonra tekrar mesai başladı çok ağır bir grip geçirdim hala daha hafif öksürme var burun tıkalı sesim buğulu buğulu ama kendimi iyi zinde hissediyorum. Evde olmak dinlenmek ne kadar güzelmiş ya sobayı yak sıcacık evinde tv izle, örgü ör uyu harikaymış doğum iznine geç ayrılacağım ama bazen zamanında ayrılsam mı diye düşünüyorum yani ama bebişimi daha uzun görmek için 36. hafta da ayrılacağım ve rapor alındığını bilmiyorddum sizlerde yazmışsınız öğrenmiş oldum

ayrıca kızımın ismini belirledik cemre, tuana derken SİMAY koymaya karar verdik tabi bir değişiklik olmazsa kafamıza esmezse isim konusunda yorumlarınızı bekliyorum olumlu olumsuz yazabilirsiniz.

SİMAY: Yüzü güneş gibi aydınlık, parlak

canım bunlar dışında bişeyin varmı neden böyle oldun ki Allah Allah bence doktorunu ara bir söyle bu son zamanlarda ani değişiklikleri bildirmekte fayda var

Günaydınlar....

Sağlıklı,hayırlı,huzurlu,güzel bir gün olması dileğiyle...

Hasta arkadaşlara çok geçmiş olsun,acil şifalar...

kızlar günaydın.. bu arada butik bebe de nevresim takımları 19,90 bilginiz olsun

günaydın cnm canım nev.takımları alınca kargo butik bebeye mi ait oluyo

günaydın bitanem biz daha kızımıza isim bulamadık yaaa

Kızlar Günaydın ,

Minik kızımın ciciş alışverişi neredeyse bitmek üzere 1 haftadır gezdim durdum.Geçtiğimiz hafta sizlere Havuzlu Han ı sormuştum gittim gördüm kendi fikrimi söylüyorum kesinlikle GİDİLMELİ... 2 katında birbirinden bağımsız mağazalar var ( gerçi neredeyse hepsi birbirinin bi yakını) en alt kat ise ihtiyaçlara göre ayrı ayrı dükkanladan oluşan tek bir mağaza aradığınız herşeyi bu Han da bulabilirsiniz. Fiyatlarınıda araştırdım piyasadaki bir çok yerden daha uygun ben sadece çıtçıtlı body lerini pek beğenmedim tüm mağazalardaki neredeyse birbiri ile aynıydı bu nedenle onuda dışarıdan daha kaliteli alırım dedim.

evet 3 te çıkıyorum canım (
günaydın tatlım
yaaaaaaaaaaaaa bnm gıcık doktorum hastane değiştirmiş yaaaaaaaa hmde donanımsız bir hastaneye naaapsam ben şimdi moralim bozulduuuuuuuuuuuuuuuu

offf ya bende hala doktor ve hastaneye karar vermiş değilim.. çok az zaman kaldı (

nevresim miii alışveriş miiiii bak uykum açıldı gibi sanki :)

canım bunlar dışında bişeyin varmı neden böyle oldun ki Allah Allah bence doktorunu ara bir söyle bu son zamanlarda ani değişiklikleri bildirmekte fayda var

tatlım benim kusmalarım ilk aydan beri var.. artık çok azaldı ama yine oluyor arada. yeni bi durum değil yani (
iki gündür üst üste misafir, yorgunluk uykusuzluk tetikliyor işte her misafirden sonra diyorum bi daha hafta içi almayacağım diye.. ama eşimi kıramıyorum.. bundan sonra kararlıyım almıcam kimseyi

dertsiz deme öyle fena oluyorum. hasret kaldım ya deliksiz uykulara.... eşimii gönderdikten sonra biraz daha yatayım diyorum. uykusuzluktan başım ağrıyo deli gibi ama uykuya dalamıyorum. çok sinir bozucu çok!
memurlar nette bu konuyla ilgili kampanyalar vardı canım. 2 tanesine katıldım. biri imza kampanyası biri de bimere yazı kampanyasıydı. sonradan başka bişeyler daha yaptılarsa haberim yok. uzun zamandır girmiyorum. sesimizi duyurmakta fayda var ama onlar yine bildiklerini okuyorlar.

günaydın tatlım havuzlu han ı bende çok duydum istanbulda arkadaşım war onu yönlendireceğim fikirlerin doğrultusunda sağolasın cnm bnm
kargoyla beraber 25,40 oluyo canım ama yinede baya uyguna geliyo
alıp almamakta kararsız kaldım cnm bi de kr.kartımda yer war mı yok mu bilemedim şimdi :26:

bu değişen dr.ztn 3.doktorumdu şimdi napsam şaşırdım kaldım az da kaldı bitanem dediğin gibi :18:

KIZLAR
geçen gün dışarı çıktık bi mekanda oturuyoruz görümcek de geldi ama o arkadaslarıyla oturacakmış
ben gayet sıcak gel bizimle otur ayrı bekleme geldiklerinde geçersin dedim ''luzüm yok'' dedi ben bozuldum
eşim bana baktı yüzümü öyle görünce sinirlendi bende bana sinirlendiğini düşündüm ve bozuldum
sonra biz yemeğe gidecektik kalktık görümceğin yanına gittik ben öpmek için uzandım öpmedi beni
bende biişi demeden çıktım eşimde kapıyı çarptı ben yine bana yaptığını sandım ama ağlayacağım içimden
ablası it gibi davranıyor ben daha ne yapayım falan diye eşime sinirleniyorum çıktık eşim sigara yaktı dedim
noldu sinirlendin ''yok bişi'' dedi ben tamam bu bana sinirlenmiş ablası tafra yapacak ben sırtıma çıkaracağım
heralde ne bekliyor falan diyorum bizim bir aile gibi olduğumuz arkadaslarda yanımızda yediğimiz içtiğimiz
ayrı gitmez işte onlar da bana hiç kıyamazlar karılı kocalı =) baktılar ben üzüldüm erkek olan kızdı noldu
lan neye sinirlendin diye açtı ağzını yumdu gözünü ''s*kerim böyle işi surata bak benim karım onun nazını mı
çekecek haşa allah sanıyor kendini öldürürüm ben bu kızı karıma nasıl davrandı görmediniz mi ya gerizekalı
bir kez arayıp sormadılar ben bilmiyor muyum benim karım neredeyse doğum yapacak nasılsın demediler anca
kendine bişiler alıp hava yapmayı bilir borcumuz var alamıyor her istediğini biliyor kıza hava atıyor bile bile dayanamıyorum
artık abi benim eşim susuyor bunlara sürekli eşimin üstüne giderler diye bişi diyemiyorum bişi desem kaldırırlar senin yüzünden
bize düşman oldu derler eşimi üzerler''falan nasıl dolmuş kocişin içi bize dedim gidelim yemeğim var poğacam falan da var bizde oturalım dedim kalktık bize gittik kociş ekmek almak için indi siz geçin ben sigara içip gelcem dedi evle bakkal arası 5 dk biz gittik neyse

kociş annesiyle konuşmuş ama olayı anlatmamış demiş ki sadece '' bebeğin odası geldi neden gelip bi bakmıyorsunuz demiş odaa aaa gelmişti demi unutmuşuz demiş peki neden bi kez kızcağızı arayıp nasılsın bişiyin bi eksiğin var mı sormuyorsunuz demiş ben büyüğüm ablan da ondan büyük o bizi arayacak bizi o soracak hergün 5 dk da olsa gelecek buraya falan''deyince benim kociş anasına bi kaymış
büyük olarak arayacaksın tabi falan bağırtısı geliyordu apt nin içinden sonra ablasını arayıp saymış sövmüş oda aynı şeyleri söyleyince coştu falan benim sancım tuttu sinirden korktu bu sefer dedi ki yemin ederim silerim bu ne dedi

işte ablası telde demiş ki ne yiyoruz ne içiyoruz haberin varmı demiş kocişte biz borç ödüyoruz sen ne yapıyorsun demiş
annem cocuk bakıyor para alıyor artı babamdan kalan maaşı alıyor sen boşandın 25 bin para aldın artı maaş alıyorsun ben mi sizi soracağım demiş

kendine neler alıyorsun alışveriştesin sürekli bi çöpte yiğenime aldım dedin mi demiş eskiden sürekli şey diyordu cinsiyetini bi öğrenelim falan öğrendik hala aynı almada daha istemem çöpe atmayan şerefsiz aldığınızı demiş bak kızın annesiler oda dizdi daha ben bir çöp almadım ablası engelli maaşını getirdi verdi ki odasını ben almak istiyorum diye zihinsel engelli kız bunu yapıyor sen çöp almaktan acizsin demiş annesi bir kez ev alışverişi yaptırmadı borcumuz var diye siz size yapmamı istiyorsunuz demiş babası aylık 500 lira para bırakıyor ay içinde yaptığı harcamalarda cabası siz bi kez bu kız hamile evinde yiyecek ekmeği var mı acaba yada kapıdan geçerken meyve alıp bırakaydınız biliyorsunuz ki meyveyi çok seviyor falan neler neler nelerrrr =) benim annişleri savunmasıda çok hoşuma gitti =)

kızda ki yüzsüzlüğe bakın benim telefonumun dokunmatiği yavaşladı donuyor bazen kardesim olarak bi telefon
almıyorsun ben kendim aldım yeni ıphone 5 demiş kocamın ipler burda koptu zaten lan benim karımın telefonu bozuk kırıldı
ben ona yeni telefon alamıyorum falan diye bağırırken lafını ablası yarıda kesip demez mi o el kızı bana almak zorundasn o bizi ilgilendirmez diye kociş küfretti kapattı annesi çarsamba gelcem demiş gelmez insallah biliyorum benim üstüme gelecekler
ama susmam bu sefer kocişede söyledim benim bebeğim söz konusu padişah olsa karsımda ki susmam dedim ömrüm sen
oğluşumuzu üzme onlar benim için bişi ifade etmiyor artık sana gerek kalmaz ben gönderirim hatta inşallah gelmz dedi =)

yoruldum yazarken ama bu özett tabi telefonda konuşurken coştu gebertmeye geliyorum diye kociş sinir krizisi geçirdi allahtan arkadaslar bizdeydi erkek olan bi tokat geçirdi kocişe kendine gelsin die falan facianın eşiğinden döndük yani dua edin gelmesinler ben çıkar giderim valla

bu kadar yazıdan da ne anlıyoruzz bebeğe kaynanam bakmayacak
benim kuzumun süper ananesi bakacakkkkk yehuuuu =)

GÜNAYDIN kıslar

bu konu benim de kafamı kurcalayıp duruyor
tbmm nin sayfasında kanun ve tasarı teklifleri sorgusunda bulamadım yasa metnini
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
bulabilen var mı

dün doktorun bekleme salonunda beklerken doktorum doğuma gidiyorum diyerek koşarak çıktı 10 dk sonra hemişiremiz gamze doğurmuş dedi.5 dk sonra doktorumuz geldi muayenehaneye. herşey bu kadar mı hızlı dedim. demekk ki doğum katındaki ebelerle daha çok zaman geçirmem lazım

zapzup sanada geçmiş olsun..en azından biraz daha toparlanmıssın..aman dikkat et bidaha üşütme canım..
sağol canım dikkat edeceğim bir daha grip olmamam lazım vücud direnci çok düşüyor hastalıkta

günaydın cnm canım nev.takımları alınca kargo butik bebeye mi ait oluyo

günaydın bitanem biz daha kızımıza isim bulamadık yaaa
ben beğendiklerimi paylaşayım sizlerde bakın anlamlarıda var belki fikir olur isim konusu zor bizde zor karar verdik tam içine sinmiyo insanın bebeğine en güzel ismi en güzel şeyleri yapmak istiyor elbet seninde içine sinen bir isim olacaktır

ALYA: sema,gökyüzü,yüksek yer,yükseklik,gök,sema
BURÇE: küçük takım yıldız
CEYDA: İyilik seven
CEYDANUR: Işık saçan güzel.
CEYLA: İnsanlığa bağışlanmış
CEYLİN: Cennetin kapısı , cennete açılan kapı
ECEM: Kraliçem
ELA: Güzel bir renk
LARA:Su perisi
MELİS: Tatlı, bal gibi, kokulu bir bitki
MEYRA: Parıldayan Işık
MİNA: Camın ana maddesi. 2. Liman, iskele. 3. Gökyüzü.
MİNE: İnce nakış, küçük renli çiçekler
MİRAY: Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan
MÜGE: İnci çiçeği
NEHİR: Irmak, büyük akarsu
NEŞE: Sevinç, gönül ferahlığı
NEVA: Ses, şada, makam, ahenk, name
NİL: Afrika kıtasında bir nehir
NİSA: Kadın
NİSAN: Yılın dördüncü ayı
ÖYKÜ: Hikaye / Masal
ÖYKÜM: Benim hikayem
RÜYA: Düş / Uyku anında bilinç altında oluşan kurgular
SARE: saf,temiz,kalabalık
SİMAY: Yüzü güneş gibi aydınlık, parlak
TUANA: Cennet bahcesine düşen yağmur damlası

tamam canı o zman ben başta olan kusmaların geçti dün gece de aniden kusmayla kalktın sandım doğum öncesi kusma mide bulantısı gibi durumlar olabiliyormuş kuzenim demişti onda nişan gelmiş bulantısı varmış doktoruyla görüşmüş doğum başladı demiş sana da o yüzden doktorunla görüş demiştim ama aklında da bulunsun vücudunda farklılık hissedersen ara görüş canım

........
bu kadar yazıdan da ne anlıyoruzz bebeğe kaynanam bakmayacak
benim kuzumun süper ananesi bakacakkkkk yehuuuu =)

hadi gözün aydın kocişin okadar sinirlenmese iyiymiş kendine yazık walla adamı sinirküpü etmişler yaaaa

günaydın cnm ebelerle zaman geçirmek lazım arayı iyi tutmak lazım işin çoğu aslında onlarda,dr.u arıolar o sadece doğurtmaya gelio sonra hemen gidio biz yine ebelerin elindeyiz o yüzden

ahh cnm ellerine sağlık

bnm kociş Karaca ismine taktı Kabadayı filmini hatırlarsan canım,Şener Şen , Kenan İmirzalioğlu başroldeydi orda genç bir kadının ismiydi bayılıo bu isme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…