katılıyorum sana canım
kocamla çocukluk arkadaşı we aşkıyız15 sene oldu birbirimizi tanıyalı
ilk önce sokakta oynuoduk çocukca sewioduk ( kayseriye mayıs sonu gelir eylül ortası adanaya dönerdik kışında gelirdik bi taraf akrabalarımız burda )
liseli olduk ozaman daha farklı
üniv.oldu ozaman daha da farklı oldu
we ewlendik sonunda
we biz farklı şehirlerdeydik adana-kayseri yolunda gidip geldik ezberledik şeritlerini bile
seker var idrarda kan var sirt agrisi var surekli çişim var ama gece uykusu yooook
günaydın kızlarrr
bende yatakla zor vedalaştım bugünnnn
günaydın güzeller
bi uykusuz da burdaresmen gözbebeklerim yanıyo .. gece 3 te uyandım.. bulantı.. peşine kusma.. bitmedi gitti deli olucam..gözümü kırpmadan sabahı sabah ettim .. geldim işe ama ne halde geldim bi ben bilirim
günaydın güzeller
bi uykusuz da burdaresmen gözbebeklerim yanıyo .. gece 3 te uyandım.. bulantı.. peşine kusma.. bitmedi gitti deli olucam..gözümü kırpmadan sabahı sabah ettim .. geldim işe ama ne halde geldim bi ben bilirim
canım geçmiş olsun akşam yediğin birşeymi dokundu niye böyle oldun..
kızlar günaydın.. bu arada butik bebe de nevresim takımları 19,90 bilginiz olsun
günaydın hamişler, bebişler
4 gün evde dinlendikten sonra tekrar mesai başladı çok ağır bir grip geçirdim hala daha hafif öksürme var burun tıkalı sesim buğulu buğulu ama kendimi iyi zinde hissediyorum. Evde olmak dinlenmek ne kadar güzelmiş ya sobayı yak sıcacık evinde tv izle, örgü ör uyu harikaymış doğum iznine geç ayrılacağım ama bazen zamanında ayrılsam mı diye düşünüyorum yani ama bebişimi daha uzun görmek için 36. hafta da ayrılacağım ve rapor alındığını bilmiyorddum sizlerde yazmışsınız öğrenmiş oldum
ayrıca kızımın ismini belirledik cemre, tuana derken SİMAY koymaya karar verdik tabi bir değişiklik olmazsa kafamıza esmezse isim konusunda yorumlarınızı bekliyorum olumlu olumsuz yazabilirsiniz.
SİMAY: Yüzü güneş gibi aydınlık, parlak
canım bunlar dışında bişeyin varmı neden böyle oldun ki Allah Allah bence doktorunu ara bir söyle bu son zamanlarda ani değişiklikleri bildirmekte fayda var
günaydın cnmcanım nev.takımları alınca kargo butik bebeye mi ait oluyo
günaydın bitanembiz daha kızımıza isim bulamadık yaaa
amannn canım bugün biraz zor geçer ama sık dişini eve gidince dinlenirsin. normal öğretimmi okulunuz 3te mi bitiyo? ne olacak bizim bu halimiz bebiş doğduktan sonra uyku yok tamam anladıkta doğmadan başladı kabuz geceler.
günaydın tatlım
yaaaaaaaaaaaaa bnm gıcık doktorum hastane değiştirmiş yaaaaaaaa hmde donanımsız bir hastaneye naaapsam ben şimdi moralim bozulduuuuuuuuuuuuuuuu
canım geçmiş olsun akşam yediğin birşeymi dokundu niye böyle oldun..
kızlar günaydın.. bu arada butik bebe de nevresim takımları 19,90 bilginiz olsun
canım bunlar dışında bişeyin varmı neden böyle oldun ki Allah Allah bence doktorunu ara bir söyle bu son zamanlarda ani değişiklikleri bildirmekte fayda var
dertsiz deme öyle fena oluyorum. hasret kaldım ya deliksiz uykulara.... eşimii gönderdikten sonra biraz daha yatayım diyorum. uykusuzluktan başım ağrıyo deli gibi ama uykuya dalamıyorum. çok sinir bozucu çok!günaydın kızlar,
herkes uyuyamamaktan şikayetçi çalışanlara allah kolaylık versin.
ben başımı yastığa koyunca uyuyorum lavaboya gözüm kapalı gidiyorum
11 de yattım 7 de uyandım ve hala uykum var.
misafirim olmasa yatıp uyurdum o kadar uykum var şu an
memurlar nette bu konuyla ilgili kampanyalar vardı canım. 2 tanesine katıldım. biri imza kampanyası biri de bimere yazı kampanyasıydı. sonradan başka bişeyler daha yaptılarsa haberim yok. uzun zamandır girmiyorum. sesimizi duyurmakta fayda var ama onlar yine bildiklerini okuyorlar.Sevgili nisan annelerinin çalışan anneleri;
doğum izinlerinin 24 haftaya çıkarılması kararı için gelin meclise yazı yazalım dertlerimizi anlatalım öyle yada böyle biz çalışan annelerin 24 haftaya zaten bi şekilde tamamladığımızı ama bu süreçte yaşadığımız zorluklardan bahsedelim 6 aya kadar sadece anne sütü diyorsunuz ama 2-3 aylıkken bebeklerimizi bırakıp gelmemizi söylüyorsunuz diyelim burdan sesimizi duyuramayız en azından denedik diyelim!
Kızlar Günaydın ,
Minik kızımın ciciş alışverişi neredeyse bitmek üzere 1 haftadır gezdim durdum.Geçtiğimiz hafta sizlere Havuzlu Han ı sormuştum gittim gördüm kendi fikrimi söylüyorum kesinlikle GİDİLMELİ... 2 katında birbirinden bağımsız mağazalar var ( gerçi neredeyse hepsi birbirinin bi yakını) en alt kat ise ihtiyaçlara göre ayrı ayrı dükkanladan oluşan tek bir mağaza aradığınız herşeyi bu Han da bulabilirsiniz. Fiyatlarınıda araştırdım piyasadaki bir çok yerden daha uygun ben sadece çıtçıtlı body lerini pek beğenmedim tüm mağazalardaki neredeyse birbiri ile aynıydı bu nedenle onuda dışarıdan daha kaliteli alırım dedim.
alıp almamakta kararsız kaldım cnm bi de kr.kartımda yer war mı yok mu bilemedim şimdi :26:kargoyla beraber 25,40 oluyo canım ama yinede baya uyguna geliyo
evet 3 te çıkıyorum canım(
offf ya bende hala doktor ve hastaneye karar vermiş değilim.. çok az zaman kaldı(
nevresim miiialışveriş miiiii bak uykum açıldı gibi sanki :)
tatlım benim kusmalarım ilk aydan beri var.. artık çok azaldı ama yine oluyor arada. yeni bi durum değil yani(
iki gündür üst üste misafir, yorgunluk uykusuzluk tetikliyor işteher misafirden sonra diyorum bi daha hafta içi almayacağım diye.. ama eşimi kıramıyorum.. bundan sonra kararlıyım almıcam kimseyi
Sevgili nisan annelerinin çalışan anneleri;
doğum izinlerinin 24 haftaya çıkarılması kararı için gelin meclise yazı yazalım dertlerimizi anlatalım öyle yada böyle biz çalışan annelerin 24 haftaya zaten bi şekilde tamamladığımızı ama bu süreçte yaşadığımız zorluklardan bahsedelim 6 aya kadar sadece anne sütü diyorsunuz ama 2-3 aylıkken bebeklerimizi bırakıp gelmemizi söylüyorsunuz diyelim burdan sesimizi duyuramayız en azından denedik diyelim!
sağol canım dikkat edeceğim bir daha grip olmamam lazım vücud direnci çok düşüyor hastalıktazapzup sanada geçmiş olsun..en azından biraz daha toparlanmıssın..aman dikkat et bidaha üşütme canım..
ben beğendiklerimi paylaşayım sizlerde bakın anlamlarıda var belki fikir olur isim konusu zor bizde zor karar verdik tam içine sinmiyo insanın bebeğine en güzel ismi en güzel şeyleri yapmak istiyor elbet seninde içine sinen bir isim olacaktırgünaydın cnmcanım nev.takımları alınca kargo butik bebeye mi ait oluyo
günaydın bitanembiz daha kızımıza isim bulamadık yaaa
tatlım benim kusmalarım ilk aydan beri var.. artık çok azaldı ama yine oluyor arada. yeni bi durum değil yani(
iki gündür üst üste misafir, yorgunluk uykusuzluk tetikliyor işteher misafirden sonra diyorum bi daha hafta içi almayacağım diye.. ama eşimi kıramıyorum.. bundan sonra kararlıyım almıcam kimseyi
........ bu kadar yazıdan da ne anlıyoruzz bebeğe kaynanam bakmayacak
benim kuzumun süper ananesi bakacakkkkk yehuuuu =)
GÜNAYDIN kıslar
bu konu benim de kafamı kurcalayıp duruyor
tbmm nin sayfasında kanun ve tasarı teklifleri sorgusunda bulamadım yasa metnini
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
bulabilen var mı
dün doktorun bekleme salonunda beklerken doktorum doğuma gidiyorum diyerek koşarak çıktı 10 dk sonra hemişiremiz gamze doğurmuş dedi.5 dk sonra doktorumuz geldi muayenehaneye. herşey bu kadar mı hızlı dedim. demekk ki doğum katındaki ebelerle daha çok zaman geçirmem lazım
sağol canım dikkat edeceğim bir daha grip olmamam lazım vücud direnci çok düşüyor hastalıkta
ben beğendiklerimi paylaşayım sizlerde bakın anlamlarıda var belki fikir olur isim konusu zor bizde zor karar verdik tam içine sinmiyo insanın bebeğine en güzel ismi en güzel şeyleri yapmak istiyor elbet seninde içine sinen bir isim olacaktır
ALYA: sema,gökyüzü,yüksek yer,yükseklik,gök,sema
BURÇE: küçük takım yıldız
CEYDA: İyilik seven
CEYDANUR: Işık saçan güzel.
CEYLA: İnsanlığa bağışlanmış
CEYLİN: Cennetin kapısı , cennete açılan kapı
ECEM: Kraliçem
ELA: Güzel bir renk
LARA:Su perisi
MELİS: Tatlı, bal gibi, kokulu bir bitki
MEYRA: Parıldayan Işık
MİNA: Camın ana maddesi. 2. Liman, iskele. 3. Gökyüzü.
MİNE: İnce nakış, küçük renli çiçekler
MİRAY: Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan
MÜGE: İnci çiçeği
NEHİR: Irmak, büyük akarsu
NEŞE: Sevinç, gönül ferahlığı
NEVA: Ses, şada, makam, ahenk, name
NİL: Afrika kıtasında bir nehir
NİSA: Kadın
NİSAN: Yılın dördüncü ayı
ÖYKÜ: Hikaye / Masal
ÖYKÜM: Benim hikayem
RÜYA: Düş / Uyku anında bilinç altında oluşan kurgular
SARE: saf,temiz,kalabalık
SİMAY: Yüzü güneş gibi aydınlık, parlak
TUANA: Cennet bahcesine düşen yağmur damlası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?