2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar dün akşamdan beri kalça ağrısı çekiyorum. bugün sabah itibariyle şiddetlendi biraz ve ağrısı bacağıma vuruyo. sizcebu normal mi? sizde oldu mu? doktora falan sordunuz mu? ben 1 ekimde ikili teste gidicem sorarım artık

Kesin olmasada bi ipucu verdimi dicektim eksik yazmışım

canım lcw de hamile pantolonları var fiyatları çok pahalı da değil istersen alırsın paçasını daralttırırsın.
ben gebe giyimden bir tane kot pantolon aldım pahalı ama bütün gebelikde giyerim artık

Canım aynı dönemdeyiz ama benim hiç bahsettiğin gibi bir ağrım olmadı bazen kasık kramplarım oluyo ama kısa sürede geçiyo bencede doktoruna mutlaka sormalısın .

İkili taramada doktor cınsıyet uzerıne tahmın yapıyor..bana yuzde 90 dedı mesela...elevit dısında ben demır hapı kullanıyorum ferrum fort....

banada doktor elevit ve folik asit ilaçları verdi eveviti aç karnına iç dedi.ama ne mümkün içtiğim gibi çıkarıyorum.perşembe doktor kontrolüm var heycanlanıyorum.bu arada ikili testler hangi ayda yapılıyor.?

Canım 2'li test 11- 14. haftalar arasında yapılıyor.

11-13 haftalıkken yapılıyor cnm 2 li test

evet normal canım geçiyor 1 hafta sürdü benim de geçti şu anda bişey yok doktoruma sormuştum kasıklarımda ağrı oluyor diye normal dedi bazen belimde çekilme gibi ağrı oluyor geçiyor rahim genişliği o yüzden oluyor çok rahatsız ederse yada merak edersen doktoruna sor o daha iyi bilir

benim doktorum da önce folik asit verdi onu içiyorum sonra kontrole gittim elevit yazdı ama folik asit bitince içeçeksin dedi sizin neden öyle benim neden böyle anlamadım benim doktor farklı kullandırıyor nedense burda okuduğumla onun söylediği tutmuyor senin tahlil sonuçların nasıl çıkmıştı demir tsh falan normal miydi benim hepsi normal çıktı ondan mı aynı anda kullandırmıyor anlamadım
ikili test 11 -14 haftalar arası yapılıyor

O tembellik bende fazlasıyla mevcut valla uykuda canım ne zaman isterse durumunda :) bebis olunca eyvah eyvah :)))

ya ben akşam kaçta yatarsam yatayım sabah kalkmak çok zor geliyo
pazar akşam 12de yattım,zor kalktım
akşam 11de yattım yine zor

hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin,inşallah bu defa bebeğini kucağına alıcaksın,hayırlısıyla..

Benim doktorum folik asit (folik asit,kalsiyum ve vitamin D) ve elevit içeriğindede farklı oranlarda (folik asit,kalsiyum ve vitamin D ) mevcut tahlil değerlerin normal çıktıysa fazla yükleme yapmamak amacı ile doktorun böyle demiş olabilir.

Çünkü doktorum bana da folic asiti bıraktırıp elevit ile devam etmemi önermişti.

ya ben akşam kaçta yatarsam yatayım sabah kalkmak çok zor geliyo
pazar akşam 12de yattım,zor kalktım
akşam 11de yattım yine zor

bende aynıyım canım hamilelikte uykuya eğilim çok oluyor. ilk gebeliğimde yatağımı tv odasına taşımıştım öğleye kadar yatıodum azıcık bişiler atıştırıp yine hoppp yatağa akşama kadar yep uyuodum ama şuan çalıştığım için doyamıorum uykuya

ilaçları daha tahlilleri yapmadan yazmıştı.bende normalde kansızlık var ama hamilelikte herşey normal çıktı.ilk aylarda folik asit almak gerekiyor.elevitide hamilelik bitene kadar kullanacam.ama içemiyorumki hapları kokuları çok kötü.

Arkadaşlar hepinizin desteği için teselli mesajları için teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın benim doktorum folik asitten başka bir ilaç vermedi vitamin falan acaba verirmiki daha

Arkadaşlar hepinizin desteği için teselli mesajları için teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın benim doktorum folik asitten başka bir ilaç vermedi vitamin falan acaba verirmiki daha
canım banada dün kontrole gittiğimde verdi başlayalım artık dedi verdiği ilacın içinde folik asit olduğu için sadece verdiğimi kullan dedi kontrole gittiğinde sende başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…