Günaydın Kızlar ,
Yarın doktor kontrolüm var muhtemelen 2'li test yapılacak.
Yaptıranlar aynı gün sonuçları aldınızmı?
Birde sağlıklı olması herşeyden önemli ama çok merak ediyorum doktorunuz cinsiyet ile ilgili kesin ipucu verdimi?
güzeller güzeli annecikler ya benim göbeğim çok büyümedi ama pantollarım skıyor rahatsız hissediyorum hamile kotlarda bu asamada büyük olmaz mı ne yapmalıyım yardımcı olun bacak kısmı geniş sevmiyorum büyük beden alsamda onun bacak geniş olacak falan pot pot çirkin duracak çıkmazlardayım hamile kıyafetleride çok pahalııı
Kızlar dün akşamdan beri kalça ağrısı çekiyorum. bugün sabah itibariyle şiddetlendi biraz ve ağrısı bacağıma vuruyo. sizcebu normal mi? sizde oldu mu? doktora falan sordunuz mu? ben 1 ekimde ikili teste gidicem sorarım artık
günaydın kızlar...
bir arkadaş sormuş bende sormak istiyorum.. ikiili tarama da bebeğin cinsiyeti anlaşılıyor mu?
bir de ben follik asit ve elevit kullanıyorum.. omega içeren birşey de kullanan var mı?
haftaya ikili taramaya gireceğim biraz endişeliyim birşey çıkmaz inş.. öptüm hepiniziii
banada doktor elevit ve folik asit ilaçları verdi eveviti aç karnına iç dedi.ama ne mümkün içtiğim gibi çıkarıyorum.perşembe doktor kontrolüm var heycanlanıyorum.bu arada ikili testler hangi ayda yapılıyor.?
banada doktor elevit ve folik asit ilaçları verdi eveviti aç karnına iç dedi.ama ne mümkün içtiğim gibi çıkarıyorum.perşembe doktor kontrolüm var heycanlanıyorum.bu arada ikili testler hangi ayda yapılıyor.?
Kızlar dün akşamdan beri kalça ağrısı çekiyorum. bugün sabah itibariyle şiddetlendi biraz ve ağrısı bacağıma vuruyo. sizcebu normal mi? sizde oldu mu? doktora falan sordunuz mu? ben 1 ekimde ikili teste gidicem sorarım artık
benim doktorum da önce folik asit verdi onu içiyorum sonra kontrole gittim elevit yazdı ama folik asit bitince içeçeksin dedi sizin neden öyle benim neden böyle anlamadım benim doktor farklı kullandırıyor nedense burda okuduğumla onun söylediği tutmuyor senin tahlil sonuçların nasıl çıkmıştı demir tsh falan normal miydi benim hepsi normal çıktı ondan mı aynı anda kullandırmıyor anlamadımbanada doktor elevit ve folik asit ilaçları verdi eveviti aç karnına iç dedi.ama ne mümkün içtiğim gibi çıkarıyorum.perşembe doktor kontrolüm var heycanlanıyorum.bu arada ikili testler hangi ayda yapılıyor.?
O tembellik bende fazlasıyla mevcut valla uykuda canım ne zaman isterse durumunda :) bebis olunca eyvah eyvah :)))
Merhaba Nisan anneleri,ben de bir geleyim merhaba diyeyim dedim...tüp bebek ikinci denememle (dondurulmuş) su an 10.haftama yeni girmiş sayılıyorum çok şükür, kısmet olursa çizelgeme göre son satım 17 Temmuz,bebeğimde Allah'ın izniyle 24 Nisan 2013 geliyor gözüküyor daha önce normal yolla gebe kaldığım 5 aylık bebeğimi rahimdeki perde yüzünden erken doğumla kaybettim sonra da bir kimyasal gebeliğim oldu oda öyle gitti, bu üçüncü meleğim dilerim beni bırakmayacak ben de onu, dualarınızda bana da yer acın olur mu,herkese sevgiler ve rahat bir gebelik dilerim...
slm kızlar yeni katıldım aranıza 10+6 günlük hamileyim herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah..16/04/2013..
benim doktorum da önce folik asit verdi onu içiyorum sonra kontrole gittim elevit yazdı ama folik asit bitince içeçeksin dedi sizin neden öyle benim neden böyle anlamadım benim doktor farklı kullandırıyor nedense burda okuduğumla onun söylediği tutmuyor senin tahlil sonuçların nasıl çıkmıştı demir tsh falan normal miydi benim hepsi normal çıktı ondan mı aynı anda kullandırmıyor anlamadım
ikili test 11 -14 haftalar arası yapılıyor
ya ben akşam kaçta yatarsam yatayım sabah kalkmak çok zor geliyo
pazar akşam 12de yattım,zor kalktım
akşam 11de yattım yine zor
canım banada dün kontrole gittiğimde verdi başlayalım artık dedi verdiği ilacın içinde folik asit olduğu için sadece verdiğimi kullan dedi kontrole gittiğinde sende başlarsın.Arkadaşlar hepinizin desteği için teselli mesajları için teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın benim doktorum folik asitten başka bir ilaç vermedi vitamin falan acaba verirmiki daha
arkadaşlar dün ablam bebeğini kaybetti malesef yine düşükle sonuçlandı
çok geçmiş olsun canım. Hayırlısı buymuş. Allah sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?