aynen ben de korkuyorum ve en korktuğum şey doğuma temiz gidememek birden olursa diye ve tek başımayken sancılanmak allah yardımcımız olsun canım
Kızlarr 22,00 de ömer çelik varmis haberturk te tweeterdan soru yagmuruna tutalim programi dogum izniyle ilgili...
Ne reklam yapıyonuz kız
hadi yüksek voltaj foruma sonradan katıldı sen nasıl benim evlenir evlenmez hamile kaldığımı bilmiyorsun
okumamiss dinlememissss
8 yıl çıktım ben kocamla , unide 1 senede aynı evde yasadık aynı eve çıkmadan önce de birbirimizde kalıyorduk zaten
yazlari hep tatillere gittik okul bitince de yılda 4-5 defa tatile gittik o yüzden evlenince gezeriz derdi olmadı
ben istanbula geldiğim için ısı bıraktım yeni bir ise başlama etme derken cocuk ısı sarkacaktı bende önce bebek sonra kariyer dedim ve adamın üstüne çöktüm iste ohhh oldu oğlum olduğu yaptım yaptım ben yaptım pişman değilim ben ben yaptım ( anladın sen onu )
adı kemal olacak sat ım 26.06.2012 26 yaşındayım ankara
aynen ben de korkuyorum ve en korktuğum şey doğuma temiz gidememek birden olursa diye ve tek başımayken sancılanmak allah yardımcımız olsun canım
kızlar malum bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben kuaföre gitmiyorum. aşağıyı hiç görmeden temzilik yapıyorum
en son kalıp ağdayla almıştım 3 hafta olcak ama hala görebiliyorum ben. ama canım çok acıyo kuaföre de gitmek istemiyorum bilmem bundan sonra nasıl devam ederim
ben de gitmek istemiyorum. insan utanıyor. birde zaruret olmadıkça haram biliyorsunuz. ben steril eldivenle temizliyorum ama arada tek tük kalır heralde
çok şükür teşekkür ederim canım iyi çıktı..evet söyledim kansızlıktan dedi bayağı bi düşükmüş zaten rengim de hortlak gibi benim o yüzden hapımın dozunu artırdı
​geçmiş olsun canım, aman ilaçlarını eksik etme..
Kızlar günaydın. Hafta sonu bebek odası takımları beşikler için falan dolaştık eşimle. Bostancıya açılan hello baby falan gittik. Neyse sonuç olarak bebek odası takımları en ucuz 3000 tl. Ama sonra bir takım bulduk pendikteki bir mağzadan fiyatı ucuz. Bütçemiz anca buna yetiyor. Ama korkuluklarıda alçak gibime geldi. Kafam karıştı. Hafta sonu büyük ihtimalle bu takımı gidip alacaz.
Royal 3 Kapl Byyen Beikli Bebek Odas Takm
Yanımızda altı ay yatması içinde aşağıdaki bebşiği beğendim. Çingene salıncağı gibi sallanıyor. Hem hafif ve tekerlekli. Diğer sepetlere nazaranda büyük ve derin. İşin bitincede kaldır koy kutusuna. Gardrobun üstüne koy. 20 kiloya kadar taşıyormuş.
YONCA BAMBAM YENİDOĞAN MİNİ SEPET BEŞİK KARYOLA GittiGidiyor'da 68370294
Seçimlerin sizce nasıl kızlar. Bir akıl verin.
aynı sıkıntı bende de var canım 3-4 gündür karnımda kasıklarımda çok ağrı oluyor ptesi dr randevum vardı bir sorun çıkmadı inşallah hayırlısı ile son ana kadar bekler bebeklerimiz
bende öyle yapayım canım en iyisi peki numarası şekli vs dikkat etmem gereken birşey varmı?
Anammmmmm ibommmm((((((
İcim gitti gözünden yaş geldi ya daha da bittim ki sevmem kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?