2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlarr 22,00 de ömer çelik varmis haberturk te tweeterdan soru yagmuruna tutalim programi dogum izniyle ilgili...

Son düzenleme:
aynen ben de korkuyorum ve en korktuğum şey doğuma temiz gidememek birden olursa diye ve tek başımayken sancılanmak allah yardımcımız olsun canım

aynen ben de temiz olamasam diye ödüm kopuyor gerçi benim dr sezeryen diyor ama sezeryen olup da bronşiti olmayan çocuk var mı ki

Niye bağrıyon sen bana ama ama unutmuşum, şimdi yazdıklarını okuyunca hatırladım ki :)

aynen ben de korkuyorum ve en korktuğum şey doğuma temiz gidememek birden olursa diye ve tek başımayken sancılanmak allah yardımcımız olsun canım

Ayy bide o var tabi insallah oyle bisey asamayiz dusunsene dr yuzune nasil bakican tek basimizaysakta sanci basladiginda hemen birilerini ariycaz artik napalim

kızlar malum bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben kuaföre gitmiyorum. aşağıyı hiç görmeden temzilik yapıyorum

kızlar malum bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben kuaföre gitmiyorum. aşağıyı hiç görmeden temzilik yapıyorum

en son kalıp ağdayla almıştım 3 hafta olcak ama hala görebiliyorum ben. ama canım çok acıyo kuaföre de gitmek istemiyorum bilmem bundan sonra nasıl devam ederim

en son kalıp ağdayla almıştım 3 hafta olcak ama hala görebiliyorum ben. ama canım çok acıyo kuaföre de gitmek istemiyorum bilmem bundan sonra nasıl devam ederim

ben de gitmek istemiyorum. insan utanıyor. birde zaruret olmadıkça haram biliyorsunuz. ben steril eldivenle temizliyorum ama arada tek tük kalır heralde

ben de gitmek istemiyorum. insan utanıyor. birde zaruret olmadıkça haram biliyorsunuz. ben steril eldivenle temizliyorum ama arada tek tük kalır heralde

evet haram hani diyolar doktora nası açıyosun diye ama ikisi çok farklı şeyler hem eşim de istemiyor gitmemi utanırımda hem. son aşamada olmadı dayayacam jileti mileti ne bulursam yaa

​geçmiş olsun canım, aman ilaçlarını eksik etme..

onu da başucuma koydum sabah kalkar kalmaz bide yatmadan önce alıyorum yoksa unutuyorum elimde olmadan. ama gerçekten bu unutkanlık çok fena olmaya başladı artık heryere notlar yazıyorum yapışkanlı kağıtlara

​Güle güle kullanın canım, bence güzel bir takım, gayet sade, ben de sade bir takım aldım.

bende akşama doğru çıkıp biraz yürüyüş yaptım oldukça rahatladım..
şimdilerde iyiyim.. tek bir sıkıntım daha var o da dur durak bilmeyen iştahım

biberona gelince dr brown gaz yapmayan zımbırtısı var içinde.. böyle hava akışını sağlayan bişey.. standartın üzerinde 0+ emzik bulunuyor.. bebeğin yaşı ilerledikçe değiştiriyormuşsun öyle demişti satıcı.. ben bir biberon aldım sadece.. bir de emzik almak istiyorum ama ona karar veremiyorum..
bizim de kılık kıyafet nevresim battaniye eksik kalmadı çok şükür.. şampuan, oyuncak,ıvır zıvır eksiklerimiz var..birde benim için hastaneye terlik, saç bandı vs şeyler kaldı.. artık onları da ankaraya döndüğümde babası ile halledicez.. annemlerle birlikte çoğu eksiği tamamladım.. hatta sağolsun annem burda aldığımız herşeyi yıkadı ütüledi, güzel valize yerleştirdi bile.. her zamanki gibi 1 geldim 3 valizle geri döneceğim
ama arada açıp açıp bakıyorum Allah'ım inşallah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin yok böyle bir mutluluk yaaa..

Kızlar oğlumu sirk e götürdük bu akşam, beklerken alışveriş yaptım, kızıma ciciler aldım.çok beğenerek aldım, hele elbiseye bittim..

Eklentiler

• $2013-01-16 22.48.04.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 31
İcim gitti gözünden yaş geldi ya daha da bittim ki sevmem kendisini

Sus giz sıkarım topuğuna
Can ne tatlı ya atladı anamm
Esim diyor olmasam hungur hungur ağlayacaksın
Halbuki bir senaryo için kızımı uzmeyeyim dedim
Ağladım ama ( hele sulonun manidar bakışları sarılması (

Bugün temizlik yaptım bütün günümü aldı banyoya girdim sonra aklıma yarin doktora gideceğim geldi ağda yapayım dedim ne mümkün
ben eğiliyorum göbeğimde aynı doğru orantiyla aşağıya doğru gidiyor görmüyorum göremiyorum
bacaklarimi aldım bıraktım artık ben ağda için bahcesehirden ta Beşiktaş'a gidiyorum ablamın yanına
Bu sefer iyi hesap yapamamıştım haftasonu nasıl oldu da gitmedim hayret ettim
yarin saat 11 de randevum , bakalım ne dicek seker ve idrardaki kan ile ilgili
abicim geldi yarin aksam kısmetse gidiyoruz Bursa'ya tabii fırtına var feribot seferler iptal olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…