2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bütün kadınların ortak derdi :S şimdi bir de hamilelik dolayısıyla göbekler işi dahada zorlaştırdı

ben uzun yıllardır genital bölge temizliğini eldiven kullanarak yaparım tavuk yolar gibi yolarım :) ilk başta acıtıyor biraz ama sonra alışıyor kökten çözüm tertemiz oluyor bir aya kadar kafa rahat oluyor :)

ben ilk doğumuma çatı muayenesi olmadan girdim

ama genellikle yapıyorlar galiba (

Açıklığa nasil baktılar
Yoksa benim gibi iyi tahminciler miydi

Ben doguma girmeden 1 gün evvel bakıldı ertesi gün dogumdaydim
Bakması iyide oldu karnım cok yukardaydi aşağı indi yer açıldı zahar:))
Zaten o son bakış oldu ondan beri oramla buramla ilgilenmiyorlar

sernil tatlım voltaj sana tam korkularının üstüne gitmeni anlatacak bir espiri yapacakken kendi ağda korkusu gelmiş aklına

sernil tatlım voltaj sana tam korkularının üstüne gitmeni anlatacak bir espiri yapacakken kendi ağda korkusu gelmiş aklına

::))) inanırmısın biz şuan evde kopmuş durumdayız eşimle:)) burda hafif lodos ve yağmur var bende eyvah çatı diyince adam niye anlamadım ama soluğu çatıda aldı:)) ve ben gülme krizine girdiğim için daha çok sinir oldu..ama şimdi oda durumu çaktı ve kriz geciriyor:)))))))))))

nişan gelipde dr'a gittiğimde baktı açıklığa.. ondan önce çatı muayenesi falan yapmadı hiç...
kimi dr doğumdan haftalar önce çatı muayenesi yapıyormuş,normal doğum için uygun mu diye

Hee boğazımda kalacak,
Keske korksaydim şimdiye kalmaz korkum geçerdi
Sadece ve sadece ve su mahremiyet olayı ,pişmanlık duymak istemiyorum

nişan gelipde dr'a gittiğimde baktı açıklığa.. ondan önce çatı muayenesi falan yapmadı hiç...
kimi dr doğumdan haftalar önce çatı muayenesi yapıyormuş,normal doğum için uygun mu diye

Ne saçma halbuki haftalar önce niye açılsın aman ya
Benimde sancım varken baktı onceden bakayım dese ne alaka ya kızardim valla
İste hep bilmeden Dr ne derse doğru mantığı
Kesme olayida yokmuş normal doğumda teee
Yazık vallahi.

sernil tatlım ohhh ne güzel olmuş işte manayla gece gece neşelenmişsiniz karı koca

uzun zamandır bu kadar güşmemiştim..Allah razı olsun senden ve voltajımdan..voltaj başka bomba patlatıp benim uykumu iyice kaçırmadan ben kaçayım bari:)) öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı anneler:))

kızlar hayırlı geceler
saatlerdir oku oku anca bitti geçmiş

saaat 2 oldu bu bebişli hatunlar hala ayakta maşallah laterna voltaj

benim adam yatağına kurulmuş çatır çatır aypetinden nete giriyo, ben burda dandik pc de habire nettten düşüyorum

çok yorgunum bugün anacumla pazarın altını üstüne getirdik,
ayşeme kalın battaniye, banyo havlusu, alt açma, pijama takımı, totosu fırfırlı penye pijama takımı, minik çoraplar aldık
kendime de sadece doğum sonrası için korse aldım, sanki önceden hiç göbeğim yokmuş gibi, doğumdan sonra kalacak olan göbeğimin derdine düştüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…