gözün aydın canım şekerinde gayet güzel çıkmış benimde bebeğimin kalbinde parklaklık görmüştü dokturum detaylıda ama bu gittiğimde birşey demedi bende heyecandan sormayı unuttum yoktur heralde bir sorun ki birşey demedi o zamanda önemli birşey değil demişti
ne güzel haberler bunlar darısı herkesin başına kimsenin böyle kötü durumu kalmasın tosun gibi bebişler gelsin şekerinde iyimiş ne güzel iyi haberler almışsın çok sevindim[/QUOTE .!.:Çok saolun cnm benim doktorum çok yoğun olduğu için ben sedyeye uzanır uzanmaz doktor bey bizim kalbimizde dedim hemen biliyorum dedi doktorum...O yüzden sevindim ilgili saolsun..
Perilous kalpte parlaklık genelde geçici oluyor inşallahh rabbim iyi eder bişeyi olmaz...
alıştıra alıştıra söyleseydin kuzum, adam baba olamadan kalpten gidecek. benimkide sabırsız hazırla artık şu listeyi eksikleri tamamlayalım diyor.eşimin gelr gider ajandasına bebek alış veriş listesi diye bir liste yaptım ve gösterdim adamın gözleri yuvalarından fırladısen bugüne kadar ne aldın hayatım bu kadar eksik var dedi bende karıştırma orasını işte bunlar eksiklerimiz ve en kısa zamanda alınmasını istiyoruz kızımla dedim tamam diyip büktü boynunu emir büyük yerden geldi tabi
canım gözün aydın, bi kaç gün önce aklıma düşmüştün ne yaptı ki diye. çok şükür iyiymişsiniz.Herkese merabalar...
Benim oğluma ritm bozukluğu teşhisi konmuştu ve kayseriye falan gitmştik 2-3 hafta içinde düzeleceğini söylemişlerdi dün randevumuz vardı ve oğluşum turp gibi maşşallahh düzelmiş kalbi de tıkır tıkır atıyodu dua eden herkese çok teşekkür ederim Allahım kimseye böyle üzüntülü olaylar yaşatmasın...bide şeker yüklememiz vardı 50 mg limon aromalı şekerli su vardı hazır onu içtim açlığa gerek yok dedi doktorum ve 112 çıktı herşey normal dedi...Umarım herşey güzel olur...
biz oğlumla iyiyiz canım :) çınarla sen nasılsınız?​Merhaba kızlar canlar, nasılsınız bakiyim?
hadi g,t gel merak ettirme bizi+
gittim yanına sokuldumm sarıldım bi uyandı o da bana sarıldı nolduı dedim babasıyla atışmışlar canı sıkılınca bana patlamış bi baktım gözler falan şiş ağlayarak uyumuş beni ağlattığı içinama bugün çok şükür herşey düzeldi...geçim böylebişey sanırım allahım kimsenin huzurunu bozmasın....
canım mobilya olarak beşik alacaksan 2 ay sonra geç kalırsın biz yılbaşından hemen önceki hafta sonu aldık 25 ocak teslimat diye anlaştık hemen getiremiyorlar şimdiden düşün istersen ayrıca boya kokusu anca çıkıyormuş çok geçe kalma canım
alıştıra alıştıra söyleseydin kuzum, adam baba olamadan kalpten gidecek. benimkide sabırsız hazırla artık şu listeyi eksikleri tamamlayalım diyor.
kızlar bebeğime biberon alacağım bugün ama nasıl birşey almalıyım? hangi marka daha iyi sizce ? bu akış düzeyleri farklı olanlar var ben nasıl birşey almalıyım?
gittim yanına sokuldumm sarıldım bi uyandı o da bana sarıldı nolduı dedim babasıyla atışmışlar canı sıkılınca bana patlamış bi baktım gözler falan şiş ağlayarak uyumuş beni ağlattığı içinama bugün çok şükür herşey düzeldi...geçim böylebişey sanırım allahım kimsenin huzurunu bozmasın....
Nasılsınız kızlar günlerimiz yaklasiyor benim gibi stres olan varmi gittikce korkuyorum sanki
eşimin gelr gider ajandasına bebek alış veriş listesi diye bir liste yaptım ve gösterdim adamın gözleri yuvalarından fırladısen bugüne kadar ne aldın hayatım bu kadar eksik var dedi bende karıştırma orasını işte bunlar eksiklerimiz ve en kısa zamanda alınmasını istiyoruz kızımla dedim tamam diyip büktü boynunu emir büyük yerden geldi tabi
ben varım ben... nasıl yapıcaz bu doğumu yahu :18:
sen bidaha uğramayınca tahmin ettim barışıp uyuduğunuzu... güzel olmuş, bazen bizde anlayışlı olmalıyız demekki beylere karşı.
Nasılsınız kızlar günlerimiz yaklasiyor benim gibi stres olan varmi gittikce korkuyorum sanki
bugün sağlıkocağına gitim.tetanoz aşısı oldum. bir de reflü rahatsızlığı için gaviscon şurup verdi dr.
sizler aşınızı oldunuz mu,gaviscon kullanı da fayda gören var mı aranızda?
benim aşı da 2. doz. aynen kolum fena ağrıyor şuan.
gaviskonu yenekten hemen sonra mı alıyorsunç bir ölçekde ne kadar içiyorsun mesela.tadı da kötüymüş biraz naneli falan.
merhaba kızlar gittim kızımı gördüm bugün kocaman olmuş 25+6 990 grdoktor herşey yolunda dedi çarşamba günüde gidip şeker yüklemesi yapacağız tansiyonum düşük çıktı ama dr birşey demedi (9,5) düşük olması sorun değil demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?