2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

alıştıra alıştıra söyleseydin kuzum, adam baba olamadan kalpten gidecek. benimkide sabırsız hazırla artık şu listeyi eksikleri tamamlayalım diyor.
canım gözün aydın, bi kaç gün önce aklıma düşmüştün ne yaptı ki diye. çok şükür iyiymişsiniz.

​Merhaba kızlar canlar, nasılsınız bakiyim?
biz oğlumla iyiyiz canım :) çınarla sen nasılsınız?

hadi g,t gel merak ettirme bizi+

gittim yanına sokuldumm sarıldım bi uyandı o da bana sarıldı nolduı dedim babasıyla atışmışlar canı sıkılınca bana patlamış bi baktım gözler falan şiş ağlayarak uyumuş beni ağlattığı için ama bugün çok şükür herşey düzeldi...geçim böylebişey sanırım allahım kimsenin huzurunu bozmasın....

amin canım, evde huzursuzluk olması hiç bir şeye benzemiyor.

yok canım ben oda işini ertelediğim için oyun parkı alacağım ondan acele etmiyorum

kızlar bebeğime biberon alacağım bugün ama nasıl birşey almalıyım? hangi marka daha iyi sizce ? bu akış düzeyleri farklı olanlar var ben nasıl birşey almalıyım?

Ben Philips Avent'in biberonundan aldım ikili, beraberinde 2 numara ağızlık geldi 2 adet. Sonra Avent'in göğüs pompasını aldım, onunla da 1 numara ağızlık geldi, bir de minik biberon oluyor setin içinde. Avent markasını çok tavsiye ediyorlar, biberon ağızlığı gaz önleyici olduğu için...

Dr Brown's alanları da çok duydum fakat bende Avent'e karşı daha fazla güven oluştu. Bir de alacağım göğüs pompasıyla uyumlu olması gerekiyordu.

Bir de hamile kalmadan önce heves edip tanımadığım bir markanın cam biberonunu almıştım ama onu beslenmede kullanacağımı sanmıyorum, süt saklama kabı olarak kullanırım muhtemelen.

sen bidaha uğramayınca tahmin ettim barışıp uyuduğunuzu... güzel olmuş, bazen bizde anlayışlı olmalıyız demekki beylere karşı.

Nasılsınız kızlar günlerimiz yaklasiyor benim gibi stres olan varmi gittikce korkuyorum sanki

ya ben de aklıma gelen herşeyi erteliyorum hele bi gelsin ona göre deyip duruyorum sen ne listesi yaptın canım benim gibi ne alacağını bilmeyenlere de rehber olur belki hı:))

bugün sağlıkocağına gitim.tetanoz aşısı oldum. bir de reflü rahatsızlığı için gaviscon şurup verdi dr.
sizler aşınızı oldunuz mu,gaviscon kullanı da fayda gören var mı aranızda?

bugün sağlıkocağına gitim.tetanoz aşısı oldum. bir de reflü rahatsızlığı için gaviscon şurup verdi dr.
sizler aşınızı oldunuz mu,gaviscon kullanı da fayda gören var mı aranızda?

hadi geçmişolsun ben 2 doz oldum canım çok ağrıtıyor
gaviscon benim başucu şurubum oldu 2 güne bi şişe bitiyor o olmadan yatamıyorum geceleri gündüz de sık sık yaşıyorum mideyanması o yüzden direk tepeme dikiyorum şişeyi artık doktor bi zararı yok içebilirsin diyor heryerde taşıyorum arabada çantamda evde yatak odasında heryerde birer şişem var yoksa ölüyorum o an

benim aşı da 2. doz. aynen kolum fena ağrıyor şuan.
gaviskonu yenekten hemen sonra mı alıyorsunç bir ölçekde ne kadar içiyorsun mesela.tadı da kötüymüş biraz naneli falan.

benim aşı da 2. doz. aynen kolum fena ağrıyor şuan.
gaviskonu yenekten hemen sonra mı alıyorsunç bir ölçekde ne kadar içiyorsun mesela.tadı da kötüymüş biraz naneli falan.

canım aç tok farketmiyo ne zaman hissedersem ben yanmayı anında bitiriyo onu içince bi yudum alıyorum hemen rahatlatarak gidiyo tadı evet kötü azcık ama o an inan dünyanın en güzel şeyi gibi geliyo =)

Maşallah kızına canım, büyüdüler elbet

perilious maaşallah gerçekten kızına =) sen gene de tansiyonuna dikkat et de baş dönmesi falan yaşarsan falan allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…