Bunların cevabını bilmen suan neyi değiştirir ki?sadece zihin yorgunluğu.
Hepimizin endişeleri var ama cevaplar hep doğumda saklı
Benim kızımda hiçbir saglık sorunu olmadı ama dogunca hasta oldu.
O an hastane imkanlarını kullandı kullanamadığı yerde hemen diğer hastanelere yönlendiriyor.
Rabbim yalnız bırakmıyor muhakkak bir kapı acıyor .dogum anında zor doğuracağım mı diye bir soru bile gelmiyor aklına .
Bosuna vesveselere kapılma.
kızlar bebeğime biberon alacağım bugün ama nasıl birşey almalıyım? hangi marka daha iyi sizce ? bu akış düzeyleri farklı olanlar var ben nasıl birşey almalıyım?
Dodexe meydan okuyan hatun gelmiş
aynı sıkıntı bende de var canım 3-4 gündür karnımda kasıklarımda çok ağrı oluyor ptesi dr randevum vardı bir sorun çıkmadı inşallah hayırlısı ile son ana kadar bekler bebeklerimizselam canlar..
ben dunden beri karin agrim var.. bugu daha azaldi ama eger yarinda devam ederse dra gidecegim..
bebegin hareketleri normal. anormallik yok cok sukur.. ama cok rahatsiz ediyor.. karnimin geneline yayilan bi agri.. hatta dun doguruyormuyum acaba diye bile endise duydum :)))
canim ben "dr brown's" aldim. etrafimdaki herkes onu kullandi ve cok memnunlardi.
tamam canım çok sağol buna dikkat edeceğim bugün bebeğimin biberonunu çamaşır ilacı şampuan mendil vs gibi ihtiyaçlarını almayı düşünüyoruz babası ile dikkat ettimde ben şimdiye kadar kıyafetten başka birşey almamışımbir sürü eksiğimiz var onları yavaş yavaş tamamlayacağız 2 ay sonrada beşik vs alırım sanırım
bizimde sadece kıyafetleri hazır canım geri kalanların hiçbiri yok ortada izne çıkınca halledicem hepsini
tığla örün ve sıkı olsun kızlar
benim aldığım örgü battaniye yıkayınca ölçüleri anormalleşti
Herkese merabalar...
Benim oğluma ritm bozukluğu teşhisi konmuştu ve kayseriye falan gitmştik 2-3 hafta içinde düzeleceğini söylemişlerdi dün randevumuz vardı ve oğluşum turp gibi maşşallahh düzelmiş kalbi de tıkır tıkır atıyodu dua eden herkese çok teşekkür ederim Allahım kimseye böyle üzüntülü olaylar yaşatmasın...bide şeker yüklememiz vardı 50 mg limon aromalı şekerli su vardı hazır onu içtim açlığa gerek yok dedi doktorum ve 112 çıktı herşey normal dedi...Umarım herşey güzel olur...
Hafta sonu kontrolümüz vardı,kuzucuklarımı gördüm teyzeleri,ciğer geliştirici iğnemizi yaptırdık...
Maşallah canım yavrularım,büyümüşlerİzlemeye doyamadım küçük erkeklerimi Sonsuz şükürler olsun Rabbime
Hastaneden sonra alışveriş yaptık,çok şirin ciciler aldık.Bir ara resimlerini çekip,albüm oluşturacağım inş.
canım mobilya olarak beşik alacaksan 2 ay sonra geç kalırsın biz yılbaşından hemen önceki hafta sonu aldık 25 ocak teslimat diye anlaştık hemen getiremiyorlar şimdiden düşün istersen ayrıca boya kokusu anca çıkıyormuş çok geçe kalma canımtamam canım çok sağol buna dikkat edeceğim bugün bebeğimin biberonunu çamaşır ilacı şampuan mendil vs gibi ihtiyaçlarını almayı düşünüyoruz babası ile dikkat ettimde ben şimdiye kadar kıyafetten başka birşey almamışımbir sürü eksiğimiz var onları yavaş yavaş tamamlayacağız 2 ay sonrada beşik vs alırım sanırım
Herkese merabalar...
Benim oğluma ritm bozukluğu teşhisi konmuştu ve kayseriye falan gitmştik 2-3 hafta içinde düzeleceğini söylemişlerdi dün randevumuz vardı ve oğluşum turp gibi maşşallahh düzelmiş kalbi de tıkır tıkır atıyodu dua eden herkese çok teşekkür ederim Allahım kimseye böyle üzüntülü olaylar yaşatmasın...bide şeker yüklememiz vardı 50 mg limon aromalı şekerli su vardı hazır onu içtim açlığa gerek yok dedi doktorum ve 112 çıktı herşey normal dedi...Umarım herşey güzel olur...
Canım inşallah bebeğini sag salim kucağına alana Kadar sıkıntı çıkarmaz sana. Gecmis olsun
Canım ya çok geçmiş olsun,Allah sifa versin ve yardimcin olsun inşallah :-(
Hamilelige özel türlü hastalık duymaya başladık Son günlerde :-(
inşallah taşlar sıkıntı yaratmadan Tamamlarsin gebeligini :-(
Tavsiye ettikleri gibi beslenmene dikkat et mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?