2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

katılıyorum sana kendimizi bunalıma sokmaya gerek yok keyfini çıkar bu anın bebişin tekmeliyor hareket ediyor vücudun büyüyor demek ki bebeişim büyüyor süper eşyaları dolabı yatağı bir sürü güzel şey var düşünmek için onları düşünmek daha güzel ben hamile kalmadan önce korkardım doğumdan falan ama şimdi hiç korku yok anı yaşayacağım sezeryan normal hangisi olursa olsun fark etmez bebişim zamanında gelsin gelişsin gelsin bana yeter ben mutlu olunca o mutlu oluyorsa evhamlı olduğumda da evhamlı bir çocuk olur sakinlik güzel

ayyy fıstıklarım benim;hepsi birbirinden güzel annelerim pek özledim sizi
az daha işim var bitirip geleyim;ballı muhabbetinize ben de dahil olayım

az sonraaaaa

kızlar bebeğime biberon alacağım bugün ama nasıl birşey almalıyım? hangi marka daha iyi sizce ? bu akış düzeyleri farklı olanlar var ben nasıl birşey almalıyım?

selam canlar..

ben dunden beri karin agrim var.. bugu daha azaldi ama eger yarinda devam ederse dra gidecegim..
bebegin hareketleri normal. anormallik yok cok sukur.. ama cok rahatsiz ediyor.. karnimin geneline yayilan bi agri.. hatta dun doguruyormuyum acaba diye bile endise duydum :)))

kızlar bebeğime biberon alacağım bugün ama nasıl birşey almalıyım? hangi marka daha iyi sizce ? bu akış düzeyleri farklı olanlar var ben nasıl birşey almalıyım?

canim ben "dr brown's" aldim. etrafimdaki herkes onu kullandi ve cok memnunlardi.

aynı sıkıntı bende de var canım 3-4 gündür karnımda kasıklarımda çok ağrı oluyor ptesi dr randevum vardı bir sorun çıkmadı inşallah hayırlısı ile son ana kadar bekler bebeklerimiz
canim ben "dr brown's" aldim. etrafimdaki herkes onu kullandi ve cok memnunlardi.

bende öyle yapayım canım en iyisi peki numarası şekli vs dikkat etmem gereken birşey varmı?

Eki Görüntüle 607057
canım avent yada dr browns vede mutlaka
% 0 BPS yazsın

tamam canım çok sağol buna dikkat edeceğim bugün bebeğimin biberonunu çamaşır ilacı şampuan mendil vs gibi ihtiyaçlarını almayı düşünüyoruz babası ile dikkat ettimde ben şimdiye kadar kıyafetten başka birşey almamışım bir sürü eksiğimiz var onları yavaş yavaş tamamlayacağız 2 ay sonrada beşik vs alırım sanırım

bizimde sadece kıyafetleri hazır canım geri kalanların hiçbiri yok ortada izne çıkınca halledicem hepsini

misafirim gitti 1 saat ben uyumuşum o tv izlemiş. arada ben sıkıldım diye sesi geldi ama annen gelicek şimdi diye diye 1 saat uyudum. uyuyamasaydım hürreme bakarken uyurdum iyi
oldu ya.

bizimde sadece kıyafetleri hazır canım geri kalanların hiçbiri yok ortada izne çıkınca halledicem hepsini

eşimin gelr gider ajandasına bebek alış veriş listesi diye bir liste yaptım ve gösterdim adamın gözleri yuvalarından fırladı sen bugüne kadar ne aldın hayatım bu kadar eksik var dedi bende karıştırma orasını işte bunlar eksiklerimiz ve en kısa zamanda alınmasını istiyoruz kızımla dedim tamam diyip büktü boynunu emir büyük yerden geldi tabi

Son düzenleme:
Herkese merabalar...
Benim oğluma ritm bozukluğu teşhisi konmuştu ve kayseriye falan gitmştik 2-3 hafta içinde düzeleceğini söylemişlerdi dün randevumuz vardı ve oğluşum turp gibi maşşallahh düzelmiş kalbi de tıkır tıkır atıyodu dua eden herkese çok teşekkür ederim Allahım kimseye böyle üzüntülü olaylar yaşatmasın...bide şeker yüklememiz vardı 50 mg limon aromalı şekerli su vardı hazır onu içtim açlığa gerek yok dedi doktorum ve 112 çıktı herşey normal dedi...Umarım herşey güzel olur...

tığla örün ve sıkı olsun kızlar
benim aldığım örgü battaniye yıkayınca ölçüleri anormalleşti

çok sıkı örülmemeli canım sıkı örersen yıkandığında iyice içiçe gireceğinden çok sert olur hepinize dut ipinden(ponpon ip) örmenizi tavsiye ederim ben ördüm bir tane vallahi halı gibi oldu yumuşacıkta ayrıca önce battaniye diye ördüm ama kızımı biryere indireceğim zaman halı gibi altına sererim diyorum üşenmesem foto çekip ekleyeceğimde çok üşeniyorm :18:

gözün aydın canım şekerinde gayet güzel çıkmış benimde bebeğimin kalbinde parklaklık görmüştü dokturum detaylıda ama bu gittiğimde birşey demedi bende heyecandan sormayı unuttum yoktur heralde bir sorun ki birşey demedi o zamanda önemli birşey değil demişti

Maşallah kuzucuklarına canım benim. Ayyyyyyy çok şanslısın sen ya

canım mobilya olarak beşik alacaksan 2 ay sonra geç kalırsın biz yılbaşından hemen önceki hafta sonu aldık 25 ocak teslimat diye anlaştık hemen getiremiyorlar şimdiden düşün istersen ayrıca boya kokusu anca çıkıyormuş çok geçe kalma canım

ne güzel haberler bunlar darısı herkesin başına kimsenin böyle kötü durumu kalmasın tosun gibi bebişler gelsin şekerinde iyimiş ne güzel iyi haberler almışsın çok sevindim

Evet öyle Rabbim daha beterlerinden korusun hepimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…